Sziasztok!
Hááát, Bogikám! Nem volt rossz éjszakám, leszámítva, hogy az egyik pisi után vagy egy órát nem tudtam visszaaludni!
Egyfolytában járt az agyam, és olyan fajta izgalom volt rajtam, mint anno pl: oszt.kirándulások előtt. Remélem, tudjátok az milyen.
Többek között az is eszembe jutott, hogy Katinak sem válaszoltam egy kérdésére, meg Csillagnak se. Ez már beteges, nem?!
Szóval, Kati, igen a babaszobába kerestük a lamináltat, de sajnos ilyen Dr.Padló nincs felénk, sőt, még nem is hallottam róla. Rajtad egyébként nincs izgalom? Képzeld, mégsem lesz baldachinunk. Zolinak nem tetszik, meg igaza van, hogy akkor eltakarja a falat. Én meg nem erőltetem, hisz Ő ugyanolyan szülője lesz ennek a picurnak, mint én, nem egyedül akarok mindenről dönteni.
Csillag! Te pedig azt kérdezted szeretem-e a fát? Hát a válaszom, hogy imádom. Nekünk a teljes felső szintén ilyen a mennyezet, és most ugye lett a nappaliban is plafon, és én kértem, hogy az is lambéria legyen. Örülök, hogy tejed visszatért!
Selyem! Biztosan nagyon jó lehet, hogy ilyen nagy család vagytok. Én valahogy úgy vagyok ezzel, hogy minél nagyobb egy család, talán annál összetartóbb. De persze ebben is vannak kivételek!
Mona! Hát, nem semmi ez az öreglány, hallod! Ennyi pénzt elb@szni, már bocs. De gondolom a legtöbb része cigire megy el. Napi 1000Ft, hát az is vicc, itt nálunk azon épp egy menüt kapsz, nemhogy még reggeli is meg vacsi is, meg még a drogériás cuccok! Sajnálom! Na, de hátha megnyerjük azt a Lottó5-öst!
Cham! Nagyon fogsz hiányozni, úgyhogy gyorsan vizsgázz le mindenből!
Szurkolok, hogy a fiaid ne betegeskedjenek, és jól viselkedjenek!
Na, nekünk is jól indul ez a vasárnap! Most hívta Zolit a főnöke, hogy menjen be. Éppen csak a Karácsony fát szedte volna le végre, meg át kellene festeni a gyerekszobát fehérre.
Én meg megyek sütni, meg főzni. Ma csak egy zöldséges-tésztát főzök, az gyorsan készen van. Sütök diós darázsfészket, meg pogit.
Ja, és nem hiszitek el, hiába a tegnapi nagy pizzázás, nem volt savam éjszaka! Csak jó ez a Salvus víz.