Bence délutáni alvásával totál beigazolódott az az elméletem, miszerint azért olyan hisztis mostanában, mert fáradt. Ma délután fényévekkel normálisabban viselkedett.
(A fáradtságát úgy képzeljétek el nála, hogy vörösek a szemei a kialvatlanságtól... a múlt héten egy gyógynövényboltban meg is kérdezte az eladó tőle, hogy sírt-e, mert olyan pirosak a szemei.)
Mona, szívesen tartogatom Neked a rucikat bármeddig. Egyébként van egy csomó unisex darab.
És ha érdekel, a pihiszékünk meg a játszószőnyegünk is feleslegessé válik mire a Ti Babótok születik. (Remélem nem veszed tukmálásnak a dolgot... Ha nem itt, akkor Teszveszen fogom eladni ezeket.)
Cham, sajnálom, hogy carul vagy... és minden elismerésem, hogy ilyen állapotban is képes vagy leülni és tanulni. a Fiacskáid mennyire foglalják el magukat? Írtad, hogy most mind a ketten otthon vannak, mert betegek. Nem nyúznak, hogy játsszál velük?
Beze, Marci le tud már mászni az érzékelőről??????
Gergő háton alszik, de egyelőre ott tartunk mozgásban, hogy ha szélesebb lenne a kiságy, akkor totál körbepörögne. Így viszont "csak" ferdén fekve találom mindig amikor odamegyek hozzá. A kis buksiját nekinyomja a fejvédőnek és befekszik a két belógatott játék közé.
Mekkora a kiságyatok? Nekünk 60x120-as.
Bogikám, érzem az írásodból, hogy eléggé "béka s@gge alatt vagyok" hangulatod van...
Mi volt a baj a munkahelyeden?
Kati, szuper a Férjecskéd nagyija, hogy ennyit segít Nektek.
Nálunk a nagypapám dugja mindig a pénzt, de csak a tesóimnak. Nekem soha nem ad, mert úgy gondolja, hogy mi jól élünk. Való igaz, hogy több dolgot értünk el a férjemmel, mint a testvéreim, de mi nem vártuk tátott szájjal a sült galambot, hanem keményen megdolgoztunk (dolgozunk) azért amink van.
Ja, és képzeljétek, karácsonykor azt is odamondta nekem a nagypapám, hogy akkor most, hogy Gergő megszületett, nemsokára mehetek is magánórákat adni, hogy legyen több pénzem.
Jó, mi?????? A tesóimnak ilyet miért nem mond?????????