sziasztok!
mona: magadtól eszedbe ne jusson leépíteni!!! a dokid fogja megmondani, amikor látja, hogy a lepényed jó helyen van és jól működik. bocsi, ha keményen fogalmaztam!!!
sajnálom a pénzt és a mosógépet! valami kamatmentes részletre nem tudtok venni egyet? havi 3-4ezrte talán nem érez meg az ember, mintha egyszerre kellene kiadni. mondjuk én még soha semmit nem vettem részteltre, csak a házunkon van hitel, ami elég nagy nyomás számomra, de máshogy nem tudtunk volna építkezni...sajnos.
bogi: amikor olvastalak, hogy nem tudod beszerezni kint, nekem is eszembe jutott, hogy mondd meg mi kell, én pedig postázom neked. de látom, pedi már beelőzött. a családodat sajnálom, vagyis téged a családod miatt. én azt hiszem kivétel vagyok, mert rengeteg támogatást kapok/kaptam és nem az anyagira gondolok. persze vannak nézeteltérések, összezörrenések, de szerintem ez a legjobb családban is van. mi mondjuk soha nem veszekszünk zsoltival-ami nem túl jó. vagyis én néha szeretnék, de vele nem lehet. anyukám szokta mondani, hogy az én lobbanékonyságom és kapkodásom mellé kell a férjem...
nita, cham: nem tudok és nem is akarok több magnéziumot szedni. én ezt az éjszakát a frontnak tudom be. egyébként szedek napi 3X2-t 500mg-osból.
és elég sokat pihenek. gépezni is legtöbbször fekve szoktam, nem ülve. és ami megnyugtat, hogy még csak megrövidülve sincs a méhnyak, vagy mi, nemhogy kinyílva. és még ezt az 5 hetet tutira kibírom. utána meg remélem minél gyorsabban fog.
a dokim szerint nem húzzuk ki végig, pont a gyengébb méhem miatt. de nem is bánom.
aranyosak vagytok, hogy aggódtok!
selyem: te miért is akarsz fogyni? annyira csinos vagy!!!
csillag: merre vagytok? fiúk? ne kezd ostorozni magadat!!! TE EGY SZUPER ANYUKA VAGY!!!!! azuraddal pedig próbálj beszélni és nyisd fel a szemét, hogy bence mit él most át!!! ő értelmes-mármint bence, de mégis csak egy kis emberke, akinek az életében rengeteg változás történt!!!! ja! és a férjecskéd is értelmes!!!
dike: drukkolok az eredményekért!!! hogy állsz babakocsi-fronton???
mia: nekem múltkor a saját dokim magyarázta el, hogy ezek a csontmérések, azért csak nagyjából adnak eredményeket, mert az a lényeg, hogy az ultrahang fej és a mért tárgy totálisan merőlegesek legyenek egymásra, amit elég nehéz elkapni.
én is voltam ma kecskeméten az izsáki kórházban és eszembe jutott bettike, de nem írt tegnap az üzenetemre, így nem hívtam fel. de szerintem ma hazaengedik őket, ha minden oké.
egyszer összefuthatnánk majd mi is!!! nekem a 36. héten kell mennem megint ellenanyagra. de jövő szerdán is tutira megyek kecsóra.
képzeljétek, a főnök szülésig visszavesz állományba és letöltöm az éves szabimat, így nem táppénzen leszek ebben a hónapban. utána pedig jöhet a tgyás.
ma nagyon meglepődtem, amikor öltöztem, hogy mekkorát nőtt a hasam. de nézzétek ti is: