Halihó!
Tali - IKEA sokkal szuperebb hely!!!!! Hogy ez nekem miért nem jutott eszembe
Időpont: jan 18, érkezés 12-13 óra, folyamatosan. Rabbe érkezéséig nem kajálunk. És tart, ameddig tart, elvégre étkezési lehetőség mindenkinek van - szóval spontán végződés lenne
Igy ok? Nekem spec fél 3kor lépnem kell, mert megyek Atiért az oviba. De nagyon kíváncsi vagyok rátok, és a múltkori taliról is lemaradtam.
Boldi babának nagyon boldog első névnapot!!!!!
Rabbe - mosható pelus - egy újabb csodálatra méltó, takarékos és környezetbarát anyuka!! Én erre nem vagyok képes
Köszi, hogy megítad a Pólus helyzetet - tényleg gáz
A Duna Plázában bőrfotel, két puff - akár lábtartónak, nagyon barátságos, tiszta helyiség, kézmosóval - még kézmosó és papírtörlő is van! Ami hibádzik, hogy ennek az előszobájából nyílik a gyerek wc, és az apukák is úgy rohangálnak be kopogás nélkül, az ajtó pedig premier plánba a szoptatós fotelre nyílik!!!
Én csak hordozó, mikor vásárolok.
Elromlott fűtés - reméljük mielőbb megcsinálják, és hogy baráti áron megússzátok!!! 17 fok az elég hideg már, még aludni is. Nem hogy nappal.
Hason alvással mi a baj?
Eta - hurrá, hogy semilyen fronton, irányból nincs próbléma!
Mi jövő hét kedden megyünk oltásra, akkor kapja Adél az első rotásat is.
Bedoha - nem igazán babakocsizom most. Próbáltam sétálni, de alig bírom tolni. Ez vidék kérem, nem Pest kérem, ide a hókotró is azután jön, miután letaposták a havat, az meg szépen lefagyott
Eclipse - gratula Mollikának!!!!!
A mai napom durva volt. Itthon pakolás, főzés, aztán Adéllal megjártuk az Aldit és a TESCO-t, hazafelé jövet hívnak az oviból, hogy Atinak nincs mit felvenni.... 3 v 4 váltás ruhája van, de mindannyiszor becsorgatta a pisit, úgyhogy a ház előtt megálltam, berohantam ruháért, el az oviba, mert hogy akkor már el is hozom. Ott fél órát várni kellett, mert még ebédeltek, hazajövetel, Adél tombolt az éhségtől, úgyhogy lóhalálában átöltözés, romlandók és fagyasztottak kipakolása, bemosdás, peluscsere, szopi, Ati fektetés + mese, közben Adél büfiztetés, és végre ebéd - a sajátom. Most a gyerekek alszanak, én meg hulla vagyok.
Este apával vacsizni megyünk a hétfői elmaradt szülinap helyett.
Mandulám miatt antibiotikumot megúsztam!!! Viszont folyamatosan köhögök. Éjjel nem nagyon aludtam, és Adélkát is zavartam.
Ja, TESCO - majdnem vettem 2 plüss rugit Adélnak, de láttam, hogy felmentek az árak. Mindkét db egyenként 3400 Ft körül volt. Mondtam ok, hogy ennyi egy rugi, de ezért a pénzért nem TESCO-s rugit veszünk akkor. Kissé felmentek ott az árak
Sírás van, folyt köv később.