Új privát üzeneted érkezett!

Zita: isten éltesse a gyermekeiteket!

Kép

Zsuzsa
zerko

Jó reggelt,

itt már lassan 10 óra de Marcikám még miindig alszik a 7 órás etetés óta Kép

Mucska, te hogy bírsz ilyen kevés alvással létezni??? Este 10-kor még írsz aztán hajnali 7-re már fánkot kelesztesz? Kép

Jerry, nem, nem lesz maradandó károsodás Kép
Jó nagyot tévéztél,, azóta sem jöttél.. mi van veletek?

Bori, a közös csaj Karina, Ildi szomszédja Kép Velem is tessék 1x skypolni! Vagy az én hangomra nem is vagy kiváncsi? Kép
A fogacskához gratula, én is várom a képet róla! Kép

Pano, Beni is szépen hízik, nem csak a finn részleg vasgyúró Kép A holnapi oltás a 3 hós? Remélem Beni jól viseli majd! Mi hétfon megyunk az elsore, már izgulok rendesen.

Linda, jól van a szemem, hát mit írjak róla? Kép Már Borinak ecseteltem a betegséget, iritisz a neve és elég csúnya dolog de szépen gyógyítható (foleg ha idoben elmegy az ember vele orvoshoz) Mától már csak 2 óránként csepegtetek bele, haladunk! Kép
Örulök hogy Daninál kiderult hogy mi a baj, most már biztosan gyorsan meg fog gyógyulni! Sok puszi neki!

Szöszi, Bazsó hogy van?
Majd gyere sokszor a fórumra aztán dumálunk és elrepul hipp hopp a Laci nélkuli ido! Kép
Anyud jobban?

Zsuzsa, a lányok még mindig nagyon szépek Kép

Lino, ha Martin hagy akkor a válasz is megy majd! Kép

Ildikém, utlevél még nincs, sot a dinka férjem sem találja a sajátját. Ma meg délután jön a népszámláló noci hozzánk, mindig van valami! Majd hivlak!

Puszi mindenkinek, eddig jutottam, Martin ébred! :

SorayaKriszta
soraya

Jóóóó reggelt mindenkinek,

most hogy mondjuk meg Nandának, hogy nem övé az arany...? Hiszen nem ér, mert le sem feküdt még akkor, ugye?KépKépKép

Nanda,
most Sopronban leszünk a Lővérekben (jól írtam?), és pénteken szeretnénk átmenni Sonnenthermébe, a fürdőbeKép Semmi komoly AusztriaKép
Ha jól emlékszem, ti is nagy sítúrások vagytok, akárcsak PanóékKép Ti bevállaljátok az idén? Én már eldöntöttem (Karcsi helyett isKép), hogy nem megyünk, mert akkoriban még csak 9 hónapos lesz Dorkám, és nem járóképes, szóval én nem akartam egész nap babakocsiban, ölben, stb...Apát elengedtük 8 napra, februárban utazik a csapattalKép Dani meg már előre dörzsöli a tenyerét, mert akkor velem aludhat 7 éjszakátKépKépKép
Salzburg nálunk is tervben van, de Szilveszterkor (nem idén...)Kép

Linó,
gatyáidKép
Eszkimó kislányKép Azért egy fotót majd mellékelsz...?
Nóra lelkes a szuri miatt? Nem is emlékszem, ő szokott örvendezni a fogorvos miatt is?!
További vírusmentes napokat kívánok

Süncsi,
örülök, hogy jobban telt az éjszakátokKép
Torkodnak nem örülök, az enyém is vacak egyébként (mint oly sokszorKép)

Nalika,
ha jól emlékszem, Hennes and Mauritz? De ezt a többiek jobban tudjákKép

Ildikó,
milyen lett végül az éjszaka?
Köszi az útlevél infótKép
Megtaláltad a magyar nyelvű programot nekem?Kép

Mucska,
hűűú, mennyire ügyes vagy már korán reggel (és az arany is tiéd szerintemKép)
A fodrászt majd meséld el, sőt utána fotózz is, kérlek

Linda,
hogy vagytok? Éjszakája milyen volt a nagyfiúnak?

Soraya,
Kisdió,
mi újság felétek?

Panó, Rita, Szöszi, Swen, Orsi, Macikám, narancsfejű Jerry, Bea, Zsuzsa, Zita, Vali, Chello, Lujzika, A.Hajni, Melinda, Anikó, pusszantás! Remélem, senki fontosat nem hagytam kiKép
(bocs, ezt azért muszály volt)

minden ünnepeltnek sok boldogságot kívánokKép

Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Gyors leszek, mert még vizes a hajam és meg kéne szárítani Gergő ébredése előtt!

Önző leszek, ma vagyunk 12 hetesek!Kép Ma még nem mértem, de hétfőn 7070 gramm volt!!!Kép

Zita, Melinda
Isten éltesse a gyerkőcöket, mind szülinapilag, mind névnapilag!Kép

Zsuzsa
Boldog hófordulót Nektek!Kép

Linda
Jobbulást Daninak!

Majd még próbálok jönni.

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

csak hogy lássátok, hogy nem kamuzok Kép

Linó!

elég vagy küldjek még?

Kép

Orsi: pusz!

Bori!

Én is kiváncsi vagyok, hogy mit mond a hajgyógyász. Most megyek másodszorra. Azt nem látom, hogy több lenne a hajam, de legalább nem hullik és az is valami.

Soraya!

Nem akarok dicsekedni, de az esti irások után még bért is számoltam a fiúknak,mert nem tetszett nekik, hogy azért nincs fizi, mert én netezek.
Én inkább éjszaka élek , ezért van időm napközben sok mindenre.
Csak szokás kérdése!

Pusz: MucskaAndi

Andi
Kép
mucska

Sziasztok!

Linda: millió gyógyító puszi Daninak, és millió antipuszi a tüdőgyuszit okozó láthatatlan kis katonáknak!Kép

Nálunk javulóban van a tejcsiügy!!! Ma reggel végre megint hallhattam a nagy kortyokat szopi közben. Igaz, hogy nem tudtam lefejni semmit szopi után, és a bal cicim gyengélkedik, de szerintem ez már haladás! Én legalábbis nagyon bízakodom!
Láz csak az oltás után volt éjszakáig. Stramm kis kölyökKép (Azért nagyon rossz volt látni, hogy milyen kis elesett. Teljesen zöld volt az arca, és úgy csillogtak a szemei. Nézett bágyadtan, én meg Apa vállán bőgtem...)

Bori: Sopront imádjuk! Minden évben megyünk. Idén először én már nem biciklivel voltam KépA kormánykerék mögé is alig fértem beKép. Mi is készülünk a sógorokhoz 2-3 héten belül, de mi most kivételesen vásárolni akarunk.
Tudtok valami jó babruhás helyet?

Síelés: én nagggyon szeretnék már menni végre, de nekem is az a gondom, hogy Ákos 6-7 hónapos lesz csak. És hát olyan pici sílécet nem lehet kapniKép
Szóval olyan pálya kell, ami a szállás mellett van, és vinni kell még egy embert(no politikaKép), hogy Ákosra tudjon vigyázni. Éppen azt kikerülendő, hogy egész nap a babakocsiban legyen.

Rékáknak boldog névnapot!

Süncsi: hess betegség! Kép

Itt kis hazánkban naggggyon hideg van. Öltözzetek fel rendesen! Inkább többször kevesebb ideig legyetek kint!

Puszi: Anya

Kép
kisdió

Jaj, majdnem elfelejtettem, hogy

Süncsi Andriskájának is boldog névnapot!Kép

Kisdió
Tejcsi javulásKépKépKép Csak így tovább!Kép

Képzeljétek, mostanában az lett Gergő szokása, hogy belealszik a szopcsikba! Az előbb is ez volt, aztán kb.10 perc szunyóka után felébredt, akkor adtam még Neki, megint szopizott és megint belealudt! Nem tudom jó-e ez?

Na, megyek, mert szerintem most is rövid szunya lesz.Kép

PuszikaKép

Orsi

avocado

Lányok!
Lemértem Mókuskámat, hogy mennyit kajcsizott és 1 ciciből 150 volt!!!Kép

Orsi

avocado

Haho mindenkinek

Bellana
Jobbulast Daninak, olyan surun beteg, vagy csak en gondolom igy?

Bori
Deeeee megtalaltam neked a magyarnyelvu valtozatot, majd elkuldom. Dorkat a sieles alatt hatihordozoban is vihetned, szerintem elvezneKép. Az ejszaka remek volt, a kisfiam 12-kor alaudt el, a kislanyom 1-kor ebredt, a ferjem meg ugy kohok, hogy belezeng az egesz haz. Igazabol pocsek volt az ejszaka. Lucas 3 szopival 12-10-ig aludt, Laura viszont 1/2 9-kor kelt.
Ude es friss vagyokKép.

Lino
Nora a bator noKép. Laura koszonte szepen nem ker a szuribol, meg akkor sem, ha egy kicsit faj csak. Feltekenyseg normalizalodott, csak neha csip, szur, rug, harap bele egy ici-picitKép. Most eppen jatek katalogust nezeget (otthon is kuldenek ilyen vackokat?) es nem talalja a macit es azt hajtogatja, hogy a maci nincs van seholKép.

Kriszta
Most megproballak mindjart felhivni, Borit meg en hivtam vonalason, mert meg nem toltotte le programot. Akkor ma meg lesztek szamolva?Kép

Szoszi
Itt a kep amit igertem. Lehet a nagylanyomrol is teszek ide egyet, mert mar olyan regen lattatokKép

Kép
salla

Bori,Kép
Értettem a célzást, mégha szőke is vagyokKép
Kika
kika

Most ahogy nezegetm a kepeket jutott eszbe, hogy meg augusztusban igertem kepeket a konfirmalasrol.
Most itt vannak csak gyozzetek nezni oketKép
Kép
Kép
salla

Sziasztok!

Rékáknak boldog névnapot!Kép Zsuzsa Edinájának, és Hajnimaci Bencéjének boldog hófordulót!KépTegnapra meg Ildikó Lucas-ának!Kép

Anita,
köszönöm, tényleg az a neveKép Azt már leszűrtem az oldalukról, hogy most nyitottak egy üzletet New Yorkban, de oda most nem megyekKép
Tessék az asztalra csapni fényképező ügyben! Azt egyébként tudtad, hogyha 15 napon belül kell megjavítaniuk??

Szilvi,
hát igen, a manökenklubKép De azért Kata is hízik, ugye? Csak nem olyan ütemben, mint a többiek..

Linda,
hogy vagytok??

Anikó,
és Bencus hogy van??

Ildikó,
nagyon klasszak a képekKép Mekkora már a nagylányod!Kép

SorayaKriszta,
gyógyuljon meg hamar a szemedKép

Hajni
nalika

Végre,sziasztok!

Borikám,drága én már 21-kor aludtam a kölykökkel,de a pocakom felébresztett,és akkor gondoltam benézek,úgyhogy mégis csak enyém az arany?KépVagy nem?Kép
Sonnentherme,mi is tervezzük,kérem az infokat,ha hazajöttetekKép

AUSZTRIA-Babaruhák
A Tomi minden héten megy Bécsbe üzleti ügyekben,néha én is elkísérem.Most hétfőn voltunk,Maxika is velünk volt.Én a H&M-et(Hennes & Mauritz) ajánlanám ,nagyon jó minőség,és hihetetlen választék,és olcsobb,mint a Kenguru Gold!Amit csak ajánlani tudok ezen kívül az még a ZARA -itt van női,férfi és gyerek ruha is-Szintén nagyon jó áron.Mi a Mayának most vásároltunk,hótaposó csizmát,síanorákot,sálat,sapikat,kesztyűt és mindenféle meleg gatyót,pulcsit.Megpróbálok,majd képeket feltenni róluk.Kép

Ha valakit érdekel pontos cím,útvonal segítek!Kép

Linda,
Danimanónak jobbulást,neked sok erőt kívánok,a nehéz napokhozKép

Kisdió,
Én a Mayával voltam így tejcsileg,és sajnos nem jártam jól,muszály volt neki pótlást adnom-egyszerűen nem volt elég neki a tejem,akármennyit fejtem nem lett jobb,-nekem is megjött hamar- KépDe ettől még nemm vagy rossz anya-én nagyon kiborultam-és ugyanolyan egészséges nagylányom van,mint aki 2 évig szopizottKép
MÉG ehhez:most tudatosan készültem,hogy mindig sok legyen,iszom a teákat,homeos bogyót szedek-ezt ajánlom,nagyon jó-de most kezdem észrevenni,hogy Maxikámnak is kezd kevés lenni a 2 cici ,gyakrabban igényli az evést.Bár lehet,a foga miatt is.
Mondom viszont,hogy a homeos bogyó nekem nagyon bejött,szerintem még attól van annyi,amennyi kell.UTRICA URENS 5CHKépPuszi,sok sikert,és tejcsit nektekKép

Aniko,
KösziKép
Jobban vagytok?
Maya (kopp-kopp) egész jól alszik,ma volt az első éjszaka,hogy pelus nélkül aludt,és nem pisilt be.Amúgy nagyon meg tudja szokni az ember,ha 2 tündérmanó ott szuszog mellette,így bármennyire is ellenzik sokan,nem erőltetem a különalvástKép

Linoka,
Maya egyre jobban élvezi az ovit,már magától felkel,és engem siettet,hogy induljunk márKép

Anyós:
Ahogy ment ki az ajtón a kis húzogatós kocsiját nekilökte az ajtónak,és betört.KépHolnap jön az üvegesKép

Zita,
Isten éltesse a gyerekeketKép

Süncsikém,milyen volt a repülőutatok?
Andriska hogy bírta?
Boldog névnapot nekiKép

Rékáknak Boldog Névnapot!

Most ennyit tudtam,mennem kell,puszi mindenkinek,bocsi,ha valakit kihagytamKép
nanda

Végre,sziasztok!

Borikám,drága én már 21-kor aludtam a kölykökkel,de a pocakom felébresztett,és akkor gondoltam benézek,úgyhogy mégis csak enyém az arany?KépVagy nem?Kép
Sonnentherme,mi is tervezzük,kérem az infokat,ha hazajöttetekKép

AUSZTRIA-Babaruhák
A Tomi minden héten megy Bécsbe üzleti ügyekben,néha én is elkísérem.Most hétfőn voltunk,Maxika is velünk volt.Én a H&M-et(Hennes & Mauritz) ajánlanám ,nagyon jó minőség,és hihetetlen választék,és olcsobb,mint a Kenguru Gold!Amit csak ajánlani tudok ezen kívül az még a ZARA -itt van női,férfi és gyerek ruha is-Szintén nagyon jó áron.Mi a Mayának most vásároltunk,hótaposó csizmát,síanorákot,sálat,sapikat,kesztyűt és mindenféle meleg gatyót,pulcsit.Megpróbálok,majd képeket feltenni róluk.Kép

Ha valakit érdekel pontos cím,útvonal segítek!Kép

Linda,
Danimanónak jobbulást,neked sok erőt kívánok,a nehéz napokhozKép

Kisdió,
Én a Mayával voltam így tejcsileg,és sajnos nem jártam jól,muszály volt neki pótlást adnom-egyszerűen nem volt elég neki a tejem,akármennyit fejtem nem lett jobb,-nekem is megjött hamar- KépDe ettől még nemm vagy rossz anya-én nagyon kiborultam-és ugyanolyan egészséges nagylányom van,mint aki 2 évig szopizottKép
MÉG ehhez:most tudatosan készültem,hogy mindig sok legyen,iszom a teákat,homeos bogyót szedek-ezt ajánlom,nagyon jó-de most kezdem észrevenni,hogy Maxikámnak is kezd kevés lenni a 2 cici ,gyakrabban igényli az evést.Bár lehet,a foga miatt is.
Mondom viszont,hogy a homeos bogyó nekem nagyon bejött,szerintem még attól van annyi,amennyi kell.UTRICA URENS 5CHKépPuszi,sok sikert,és tejcsit nektekKép

Aniko,
KösziKép
Jobban vagytok?
Maya (kopp-kopp) egész jól alszik,ma volt az első éjszaka,hogy pelus nélkül aludt,és nem pisilt be.Amúgy nagyon meg tudja szokni az ember,ha 2 tündérmanó ott szuszog mellette,így bármennyire is ellenzik sokan,nem erőltetem a különalvástKép

Linoka,
Maya egyre jobban élvezi az ovit,már magától felkel,és engem siettet,hogy induljunk márKép

Anyós:
Ahogy ment ki az ajtón a kis húzogatós kocsiját nekilökte az ajtónak,és betört.KépHolnap jön az üvegesKép

Zita,
Isten éltesse a gyerekeketKép

Süncsikém,milyen volt a repülőutatok?
Andriska hogy bírta?
Boldog névnapot nekiKép

Rékáknak Boldog Névnapot!

Most ennyit tudtam,mennem kell,puszi mindenkinek,bocsi,ha valakit kihagytamKép

Nanda
nanda

HAJNI,
fent írtam a Hennes-ről,
puszi Nanda
nanda

Nanda,
elküldenéd nekem mail-ben, hogy merre kell menni?? Meg azt a másik áruházad is, légyszíKép
Köszi, köszi, köszi!!
AnyósodKépKép

Pusz, Hajni
nalika

Bori,és akit még érdekel:

www.kinderhotels.com

Hajni,megy a mailKép

Nanda
nanda

Hajni,Mail ment,pusszancs
Nanda
nanda

Nanda,
kösziKép Vmiért nem tudta elküldeni a visszaigazolást, azért írom ide.

Pusz,
Hajni
nalika

Nanda
Nekem is elküldenéd?KépKöszi!Kép

Lányok
Tud valaki jó bababútor boltot? Ahol jó áron minőséget lehet venni. Előre is köszi.Kép

Voltam a másik topikban, ahol a csajok hihetetlen mennyiségeket írnak!Kép Nem tudom, hogy győzik ám! Olyan, mintha egész nap a gép előtt ülnének!Kép

PusziKép

Orsi

avocado

sziasztok!

Köszönjük a gratulációkat! Kép
Tegnap nagyon kikészültem estére. A fejem hasogatott, a lányok itt voltak velem egyedül, és egyik sem volt formában... Az esti lefekvés megváltás volt.
Éjjel állítólag horkoltam is. NEm tagadom, fáradt voltam!
Délalőtt angyalka volt Edina, aludt 1.5 órát, ami nála ugye nem jellemző, így a takarítással is nagyot haladtam. Ami kosz ide bejön Kép
Elvileg ma kellene ugye befejezniük. De tegnap elcsippentettem egy beszélgetést, hogy ezt augusztusba kellett volna elkezdeniük. Ugye okt elején kezdték, így sejthetitek, meddig tart még! Jó lesz, ha mikulásra készen lesz!

Kingáék jól vannak. Bendi jókat eszik, babaúszásra jár, és jól kimeríti anyukáját!
Anyukája meg csak tanul, és tanul... De majd igyekszik jönni!

Linda: hogy van ma Dani? Milyen antibiotikumot kaptatok? A mandulájára is kapott múltkor?

MAci: nektek is gratula a "hónapossághoz" Kép

Lino: akkor ezt majdnem a mikulás hozza nektek! Kép Már csak az kellene, hogy akkor legyen Lili is 6 éves!
Hízás: ez nem semmi! Kép
Nos, sikerült harisnyát venned? Hánnyal tértél haza? Akinek ennyi lánya van... Kép

Anita: kiderült valami Valiékról?
MEgvolt Daniék kirándulása?
Fürdőruha próba Kép Gatyák Kép

Ildikó: a képek nagyon jól!!! Ki követte el őket?

Soraya-Kriszta: akkor nálatok is járt ma az álommanó? Kép

Orsi és hogy bírja a hátad ezt a súlyt? Kép
150? Jól hangzik!
Nekem leírnád, vagy elküldenéd a mustáros csirkemellek receptet? Köszi!

Kisdió: zöld??? ÉS mennyi volt a láza?
Tejcsi Kép

Anikó: hogy van Bence szeme?

Nos, most akkor végeztem a visszaolvasással.

Zsuzsa
zerko

Sziasztok!

Itt vagyok ám! Köszi a hiányolástKép Most nincs időm rendesen visszaolvasni, de látom kaptam puszikátKép
Orsi!
Mi az RS-ben vettünk bútort, van külön Faktum bútorbolt(mármint az RS-en belül), na ezt jól megaszondtamKép Szerintem nagyon jó a választék, rengeteg elemből lehet választani.
A miénk ilyen:
Kép

Nem volt kimondottan olcsó, de viszont nagyon jó minőségű! Fent vannak a neten is, nézd meg a választékukat.

Betegeknek jobbulást, mindenkinek szép napot!Kép

Pusz

Bea
Vendég

nanda

Sziasztok!

Szilvi Kép
Puszi neked is Kép

Anitabori Kép
Tényleg nagyon örülök Kép Gratula a fogacskához Kép
Jó kirándulást nektek a Lővérekbe! Kép

Orsi!
Nehogy azt hidd ám, hogy egész nap chat-elünk Kép
Bár én most 2 napig valóban sokat írtam, de szobafogságon voltunk az idő miatt Kép Ha ma benézel, már korántsem olyan nagy a forgalom Kép
Ja, és igazi András nap 30-án lesz! Csak azért tudom, mert a drága párom is András Kép

Puszi ám mindenkinek!

Kriszta

Kép
lujzika

Ja, és a lényeg lemaradt! Képzeljétek, a lányom imádja Robbie Williams-t Kép Nem mondom, jobb hangja van, mint anyukájának Kép Megnyugodtam, jó ízlése lesz Eszternek Kép

Pusz mégegyszer

Kriszta/Lujzika

Kép
lujzika

Nanda
KösziKép

Kriszta
PusziKép

Orsi

avocado

Zsuzsa
Most muszáj Gergőznöm, de ha elaludt akkor leírom ide, hátha más is kedvet kap hozzá.Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok Lányok!

Bocsika, mert tegnap nem tudtam elköszönni!!!!!!!!!!! Még végére sem értem a képeknek, Lillám teljesen összehányt engem is, és magát is, és akkora üvöltésbe kezdett, hogy zengett az egész épület, ezért fejvesztve menekültünk.Kép

Lilla ma kapott elöször banánt. Nagyon ízlett neki. Még nem adtam sokat, csak egy kis kávés csészényit, de szerette nagyon. Ennek nem fintorgott, mint az almának. MOndjuk a fintorgás ellenére azt is megeszi.Kép

Ma is sétáltunk egy jót Bercivel és Edina anyuval. Mindig sikerül a két gyerköcnek megsíratni egymást. Olyan édesek.Kép Ök is jól vannak, Berci ma jó baba volt. Aludt sokat déleött.

Értem lassan jön Apája, aztán hazabandukolunk. Azért kicsit megérzi a lábam a napi 4-5 óra sétát.

Puszi Mindenkinek, a tegnapi helyettt is!!!

Timi és Lilla, aki még szerencsére alszik a babakocsiban.Kép

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Sziasztok!

Nanda: nekem is légyszi, küldd át az útvonalat és egyéb infókat! Kép Köszi.
Anyós kezére legközelebb koppints egyet!Kép
Enyém anyós ajtóüvegbe nem, de minden másba beletenyerel.Kép

Orsi: 150g!Kép Nekem a fele is elég lenne most egy ciciből.
Most délutánra teljesen kifogytam.
Minitaliztunk Chello-val, adott kóstolót az ő tápszerükből, de ez sem megy.
Noncsi nagggggyon édes, kis hamis baba. Mekkora haja van! És jó evőkéje van szerencsére.
Ákos adta a kis morci formáját, de már kifigyelte Noncsit!Kép

Megjött Apa, kaja meg sehol. De a csirkecombok már olvadoznakKép

Kisdió

Kép
kisdió

Csak gyorsan egy percre!

ISTEN ÉLTESSE NAGYON SOKÁIG ZITA ÉS BNM RÉKÁJÁT!

Úgy hiányoztok!Kép

Anikó
vakili

Kisdió, azért kaptam egy mosolyt Ákostól amíg wc-n voltál. Kép Remélem nem sírt hazafele a kocsiban. Evett már azóta vagy bealudt?

Noncsi 6-ig aludt. Kép

Remélem Apa nem fog haragudni hogy nincs még kaja!

A haját sajna én is lassan irigyelni fogom. Kép

Hallod Anikó, akadt egy vetélytárs. Kép

Orsi, a 150 nem semmi teljesítmény. Kép

A tejcsivel már én is hadilábon állok. Kép

chello
chello

Chello: hadilábon??? De állsz!
Amúgy én is küzdök, bevallom... Kép

Zsuzsa
zerko

Sziasztok Lányok!

Bocsi, képtelen vagyok visszaolvasni. De most már én is ékezetes betűkkel jelentkezemKép

Lehet, hogy lassan kirúgtok a manöken-klubból, védönö 'hájas'nak nevezte KámeátKép Szerintem épp hogy kialakultak hurkák és a ruhákat is inkább hosszában mint széltében nőtte ki.

Dupla oltás+csepp volt ma nálunk, üvöltéssel ugyan, de túléltük.

Mi is a tejjel hadilábon állók csapatába tartozunkKép Most már kevesebb tej fogy mint tapszer. A Beba HA start-ot használjuk és úgy néz ki beválik.

Kérdeznék is: ti mikor kezdtétek/kezditek a hozzátáplálást és mivel? Doki néni es védönő nem ugyanazt mondja. Doki szerint 4 hónaposan még ne, majd csak ha szükség lesz rá, és akkor csakis Hipp-el, védönő szerint már kezdhetjük most reszelt almával.

Köszi,
Anikó
anniko

Zsuzsa, mióta? És iszol/szedsz valami serkentőt?

Annikó, a manőken klubból nincs kiszállás. Kép

Hozzátáplálásban nem tudok sgíteni, nekünk még nem szabad semmit ennünk. Kép Azt mondta a doktornő, hogy minél később annál jobb.

chello
chello

Anikó!

HA nem baj, hogy írok:
Mi korán kezdtük a reszelt almát. Anna 2 és 1/2 hónapos volt. 4 hónaptól ment a Hipp, meg most már saját főzésből a zöldségek. A többi nekem nem is jó ízű. De nem kell kapkodni, főleg ha van allergiás a családban.
Szerintem amikor TE úgy érzed, hogy szükség van rá, akkor kezd el. Ha elkezded nem baj, de ha nem akkor sem fogtok lemaradni semmiről.
Nálunk is már tápszer van, ezért kap Anna annyi főzeléket. De a dokim mindig kijavít, hogy ez nem tápszer, hanem anyatejpótló. A tápszer más.
Igaz most nem segítettem, csak leírtam a véleményemet a dologról, ha nem baj.
Mucska

Andi
Kép
mucska

Sziasztok,
csak kutyafuttában tudtam átolvasni a dolgokat, mert még nem vagyok kész a pakolással, de el szerettem volna köszönni, mert holnap reggel már bizti nem tudok jönni. Hétfőn jövökKép

Kisdió,
szurkolok a tej miattKép
bringás vagy te is? hűűű, ha tudnád, hány km van a lábaimbanKép erről majd beszélgethetnénkKép

Ildikó,
hátihordó? nem jó, én mindig a fenekemre esek...és sokat...
fotókKépKépKép
Ágiban rádismertemKép
hazajövök, letöltöm...Kép

Soraya,
megnépszámlálják Martint?Kép
KarinaKép
igen, hamarosan skypy-olhatunkKép

Anniko,
hájasodik KámeaKép

Zsuzsa,
fárasztó estédKép takarításKép
Valit "természetesen" nem tudtam hívni, még arra sem nagyon volt ma időm, hogy rágondoljakKép de megvan az útlevél
(mindenkinek ajánlom a Visegrádi utcai központi irodátKép)

Orsi,
milyen bútorra lett szükség? Kép

Nalika,
mi ez a 15 nap...? Tudatlan vagyokKép

Nanda,
oké, így tényleg tiéd az aranyKépKépKép
egyszer úgyis eljutok egy H&M-beKép
gratulálok Mayának a pelenka-nélküliséghez! nagy mérföldkő ez szerintemKépKépKép
kinderhotel: a legjobb helyek a világonKépKépKép

Most be kell fejeznem, mert még van néhány teendőKép
Puszi
Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Anita,
mi is a Visegrádi utcában voltunkKép
A 15 nap azt jelenti, hogy ha nem javítható a dolog, akkor ki kell cserélniük újra, ha még garanciális. De ez lehet, hogy nem vonatkozik a nem gyári hibára. Sztem kérdezz rá feltétlen a 15 napra, színt kell valljanak!!!

Puszi és jó utat!
Hajni
nalika

Borikám
Szekrény kell a gyekőcnek, mert nem férek, csomó ruci elfelejtődik, mert nagyon alúlra kerül a kupacban.Kép De lehet, hogy Karcsi fog csinálni egyet, hogy pont bepasszoljon a szobába.
Jó utat Nektek! vigyázz magadra és a fenekdre!Kép

Kika, Chello, Zsuzsa
Tej-ügyileg nagyon drukkolok Nektek! Én is mindig vizsgálgatom, hogy van-e benne elég és mivel soha nem mértem mennyit eszik Gergő nem tudtam milyen sok is lehet benne. De most megnyugodtam!

Puszi mindenkinek.Kép

Orsi

avocado

Szisztok!

Ti is hétalvók vagytok Kép

Tegnap nem volt netünk, de megpróbáltalak visszaolvasni titeket. Orsi ha találsz jó és olcsó bababútort (létezik ilyen?!) akkor szólj nekem is, mert kellene Kép
Mindenki azt mondta, hogy nem kell, elég egy-két komód. Hát persze hogy nem elég.
A Megatoys-ban láttam múltkor nagyon-nagyon szépeket, és ami engem megragadott az a sarok elemek, mert azok kétajtós nagy szekrények, de a belső kialakításuk szerintem nagyon-nagyon jók!

Hozzátápiban nem vagyok szakértő, mi is tápszerezünk, kb. 2,5 hónaposan kezdtünk kóstolgatni. Most a gyümi már megy, de a főzelék csak akkor sikerül, ha nem nagyon éhes, egyébként a kanál nem elég gyors Kép Tegnap óta pedig kóstolgatjuk a tejpépet is, úgy tűnik tetszik neki, bár szerintem az én gyerekem mindent megeszik, egy haspók Kép

Kedden bevásároltunk nagymamival a gyereknek, és tisztán megdöbbentett hogy 74-es ruhákat kellett neki venni. Hihetetlen hogy három hónapja az 56-os ruhák még lötyögtek rajta!
Néha alig várom, hgoy nőjön egy kicsit, főleg hogy megtanuljon beszélni és elmondja hogy mi a baja Kép de néha teljesen elszomorít, hogy milyen gyorsan megy az idő.

Mindenkinek nagyon-nagyon szép napot kívánok!
Amatőr

Jó reggelt!

Bellanaéknak és Süncsiéknek boldog hó fordulót, Soraya Martinjának pedig boldog névnapot kivánok!
Mucska

Andi
Kép
mucska

Egy bronz??? MAjd még jövök! Szép napot mindenkinek! TAlán ma melegebb lesz!

Zsuzsa
zerko

Nos, akkor visszaolvastam, amíg a ZSófi már oviban, Edina meg szunyál (kop-kop-kop)

Süncsi Andriskájának és Bellana Gergőjének boldog "hósságot", Soraya Martinjának Boldog névnapot kivánok! Kép

Orsi: várom a receptet!
Amúgy Kika nem szoptat (már), Annikó van még küzdésben!

Kisdió: ez az Ákos baba nagy zsivány! Hogy semelyik tápszer nem jó neki! Akkor marad a cici, esetleg a főzi/gyümi, és ha ez sem jó neki, akkor az éhezés! Amúgy ha éhes, megeszik majd mindent!

Timi: banán Kép Bizti finom érett volt!
Mikor kezdtétek a hozzátáplálást?

Chello: tej: most UU-t, inni amúgy is szoktam. A nagylányság nem tesz jót! Meg a fáradtság sem! De azért még nem reménytelen a helyzet. Most elvagyunk így! ÉS a frigó még tele fagyasztottal! Már próbáltam, megissza!

Annikó: hízás Kép ÉS a mérleg mennyit mutatott?
A hozzátáplálást szerintem is a baba jelzi! Edinám pl. nagyon ügyesen csinálta, és igényelte is! Próbálj esetleg megnyalatni vele egy darab almát. Kíváncsi vagyok, mit szól!
A bébikaja ügyben meg eltérnek a vélemények. Mindenki csinálja, ahogy jónak látja!

Anita: jó utat, és jó pihenést! Szép nagy ruhakupaccal térjetek vissza Kép

Amatőr: én is csak azt látom, hogy volt bébi, nincs bébi!!!
Amúgy én is azt hittem, hogy Edina megeszik mindent! Nos elárulom, NEM!!! Te se csalódj, ha így lesz!

Nos, mit szóltatok a tegnapi MEGASZTÁRhoz?

ZSuzsa
zerko

Zsuzsa, én is szedem az UU bogyókat meg maláta kv-t vetettem be. A kórházban azt mondták az is jó tejserkentő. Én azért csodálkozom mert még nincsenek jelei a nagylányságomnak. Én is szedegetem elő a frigóból a tejcsit, Noncsi is megissza, már a kórházban is próbáltam.

A fejem viszont úgy fáj mint Neked szokott, tiszta horror. Arra szoktál bevenni valamit?

A Megasztárt én végig aludtam. Kép Pedig jó lett volna nevetni egy kicsit. Milyen volt?

Mucska, nem szóltál, hogy nézzem ! Jó tudom hulla voltál este de azért nézted?

Amatőr, 74-es ruhák? Nem semmi.

chello
chello

Chello:én algopirint! Jobbulást!

Már nem válogató van a Megasztárban, hanem a "sztárjelöltek"!

Zsuzsa
zerko

Jó reggelt, vagy inkább már szép napot mindenkinek!

Megvagyunk ám mi is, csak mostanában rengeteg a programunk így aztán olvasni sincs nagyon időm, nemhogy írni nektek! De azért átfutottam a topikot, hogy legalább nagyjából képben legyek.KépKöszönöm mindenkinek a hiányolást, nagyon jól esett!Kép

Ildikó! Értékelem ám az igyekezetet, de nem visszaesni! A képek nagyon szépek, mind a kicsi mind a nagy gyerkőcösek!Kép

Soraya! Martin továbbra is édes nagyon! Örülök, hogy javulgatsz te is!!!Kép

Kisdió! Köszönöm, hogy válaszoltál a kérdésemre. Ezek szerint még javítható a dolog, hajrá-hajrá! Amúgy meg jó ízlése van a fiadnak, csak tudja melyik a finomabb neki!Kép A munkáddal kapcsolatban , te ugye nem minden nap jársz be? S ha igen, akkor mindig viszed magaddal Ákost?

Süncsi! További jobbulást Andriskának, örülök, hogy javultok, tök jó dokinénitek van! Nagyon köszönöm a telcsit is, jó volt ám beszélni újra !Kép

Orsi! Ezek szerint elfogytak az eladó lányok a családban? Hogy bírta a lábad a nagy tinci-táncit? Sikerült már alvásilag utol érned magad? Gergőd csodálatosan gyarapszik!!!! Hogy bírtad egyedül?

Bori! Nagyon jó pihenést és utat kívánok nektek, várunk vissza hétfőn!!!Kép

Panó! De jó, hogy te is itt vagy újra! Beni hogy élte meg a környezetváltozást?

Lino! Hogy ez a Katica milyen ügyes!!!! Hihetetlen milyen ütemben fejlődik ez a kislány!!! Már a talin is feltűnt, hogy mennyi mindent tud már, de ez a felülés ilyen fiatalon....Kép

Chello! Tejcsit te se add fel, látod ezek szerint van hogy vissza lehet fordítani! Fő a pozitív hozzáállás. Ha nem, meg legalább megvan a tápitok. S ez nagyon rendes volt tőletek Kisdióékkal!!!KépKépKép Azóta vettetek újabb leckét Noncsival?Kép

Nanda! De jó, hogy te is benéztél! Maya jobban viseli már Maxit?

Anikó! További jobbulást nektek is!Kép

Anniko! Ki érti ezt, hogy most meg hájas Kámea?Kép

Linda! Hogy telt az éjszaka? Javul már Dani? Ugye Gergő még mindig nem kapta el?

Timi! Ez a Lili gyönyörűűűűű!!!!Kép Jó hogy benéztetek ti is meg Egcsi is!!!Kép Gyertek minél gyakrabban!

Zsuzsa! Mi van Edina szemével? Voltatok már dokinál? Mit mondott mitől lehet? KépekKép Sajnálom ha beteg vagy, gyógyulj meg minél hamarabb!Ja és egy mondattal nem ér érmet rabolni!!!Kép

Szöszi! Gratula a te tegnapi érmedhez!!!!Kép Vigyázzz mert már harcba szállok!Kép ForgásKép Hogy viseled a szalmaságot? Anyukád jobban van?

Köszönöm a bébikompos válaszokat is!

Zita merre vagy?

Jerry! Hol a fénykép?Kép Ugye minden rendben veletek?

Rita! Akkor visszatért az angyal Lili? Ez nagyon jó hír! Hogy nekünk csupa szép Lilijeink vannak!Kép

Na egyelőre ennyi, most mennem kell!

További szép napot, itt gyönyörűen süt!

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

Swen: nem raboltam érmet! A 4. is én voltam! Nézd csak meg! Kép

ZSuzsa
zerko

Swen, a pozitív hozzáállás megvan már csak a tejcsi hiányzik.

Újabb leckéket nem vettünk de lenne rá lehetőség mert a héten is két előadás lesz biztosítás témában, a ház szervezi.

Te is visszamész dolgozni?

Zsuzsa, akkor bedobok én is egy algopirint, nincs kedvem egész nap szenvedni.

Megyek mert lánykám felébredt. De nagyon ügyi volt mert tudtam fürcsizni és hajat mosni tőle. Kép

chello
chello

Sziasztok!

Zsuzsa: szó szerint világos zöld színű volt a gyermek. Kicsit azért horror volt.

Bútor: mi a KIKában vásároltunk és vásárolunk bútort. Van egy termékcsalád: SOFT Plus, 5 színben, egymással variálható darabokkal, és nagy választékban. Lefényképeztem a katalógusából pár oldalt. Mi nagyon szeretjük, mert jól néz ki (mi a fenyőt vesszük), praktiukus, és olcsó! Tartós, szép. Különböző magasságban a szekrények, komódok, polcok, és különböző szélességben.
http://babanet.hu/album/main.php?album=3893
Itt megnézhetitek. Ezen kívül még rengeteg minden van, de gondoltam a polcok és szekrények érdekelnek benneteket. (És ez se az összes.)

Azt hittem, hogy lesz még időm válaszolni egy-két embernek, de van egy édes Pocok Tónim, aki most uncsizikKép

Majd még megpróbálok jönni.

Kisdió

Kép
kisdió

Hello!

SwenKépA masik oldalon akkora az iram, hogy nem birom mindkettot, ezert Nektek majd oda valaszolok.

ZsuzsaKépTegnap ejjel Veletek almodtam, mentem hozzatok latogatoba es mezet vittem Edinanak ajandekba.Hogy miert pont azt???Kép

ChelloKép Ha nagyon faj en is beveszek Algopirint. Regebben, megboldogult fejfajos koromban(kopp-kopp), minimum Quarelinnel kezdodott a csillapitas.

KisdioKépSzoval, Akos nem hagyja magat es addig szipolyoz, mig eleg tejcsit termeltet maganakKép. Ugyes fiu!!!

NandaKépKuldd el nekem is legyszi a cimet es hogy lehet odatalalni...KOszi!

OrsiKépHogy boldogultal tegnap egyedul???

SorayaKépISTEN ELTESSE MARTINT !!! Ma kellene mindenfele libat enni, nem?

BnmKépTegnap nem voltam, de boldog nevnapot Rekanak!!!

Most megyek spagettit csinalni.Egyebkenet tegnap itt aludt a noverem kisfia (6 eves) es tok jol boldogultam a ket gyerekkel egyszerre.Kép Johet a teso?! De, hog csinaljam, hogy egybol 6 eves legyen???Kép
szoszi
szoszi

Sziasztok,
Kisdio,Orsi mail ment.Kép

Hajni,az első tel.számot rosszul adtam meg,nem 8-ra,hanem 4-re végződik.Kép

Nanda
nanda

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?