Új privát üzeneted érkezett!

Éééééés ma már a második laptetőm. :oops: :oops: :oops: :D :D :D :D :D :D
Két nap alatt 3...

Kép

Kép
mirci09

Mirci: A jóból is megárt a sok! :lol: :lol: :lol:
nikiee
Budapest XI. kerület

Hu Mirci ez nem lehet veletlen! Pedig ha tudnad, en is hogy igyekeztem.... :( :( :( :( :(

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
malna5

Erre az ovációra még nikiee is felébredt. :D :D :D
Sajnálom malna5 :roll: Én úgyis le voltam maradva. :roll: :D :D

Kép

Kép
mirci09

Új szabály! Csak a véletlen laptetők számítanak és érnek valamit, semmiféle számolgatás nem megengedett! :lol: :lol: :lol:
nikiee
Budapest XI. kerület

IGEN!IGEN! Nekem csak 2-3 volt meg az elejen :( :( :( :( :( nem vagyok eleg szorgalmas hozzaszolo....
Niki nem irtad nekem mit erzel odabent.. azt nem kerdezem mire vagysz, mert tudom mire. Arra a pici babara, aki ott lakik mar bent. :lol: :lol:
Es te Csucsu?

malna5

Malna: Látom most Angliában sok a H1N1 beteg, valahogy tényleg úgy tűnik, hogy most ott van pánik. Tavaly itthon volt, aminek hatására én is beoltottam magam. Most próbálom elkerülni, legalábbis a 12-14 hétig biztosan.
Hogy látod Angliában is ennyire sok a beteg vagy csak felfújják?
nikiee
Budapest XI. kerület

:roll: én nemmcsaltam, velem van tele mind a három olda... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép
mirci09

Malna: Jaj igen elfelejtetem, ezer bocsánat! :) Már kezdek szenilis lenni....

Most nem tudom, tényleg nem. A múltkor határozottan fiút éreztem az első perctől kezdődően, aztán határozottan kiderült, hogy lány lett volna...
Most nem érzek semmit. Mivel nem vagyok rosszul, még terhesnek sem igazán érzem magam... :?
nikiee
Budapest XI. kerület

Mirci : :lol:
nikiee
Budapest XI. kerület

na...miután mindenki bundára gyanakszik, este felfrissítem a laptetős táblát. :P :D :D :D

Most pedig szellőztetünk egyet a kisfiammal. Most tiétek a pálya. :wink: :D :D :D :D :D

Kép

Kép
mirci09

Mirci: csak féltékenyek vagyunk! :lol:
nikiee
Budapest XI. kerület

En biztos, hogy nem oltatok, hallottam rola, hogy sokan vannak korhazban, de itt nincs panik. Mivel en itthon dolgozom, kevesebb az eselye, hogy elkapok valamit. Most hallottam, hogy a tavalyi oltas mar nem ved, akkor meg mi a fenenek...
Amikor tavaly babas lettem, nem is javasoltak... meg soha semmilyen influenza ellenit nem kaptam, es eletemben 1x kaptam el. Most sem kaptam el a paromtol, pedig 39 feletti lazzal volt itthon normal influenzaval. Niki szerintem az elso 3 honapban semmikepp, aztan meg ha tenyleg nagy a jarvany esetleg,,,,,

malna5

Malna: Az első 3 hónapban semmiképpen nem akarom. Utána sem, de ha annyira sok lesz a beteg, akkor majd meglátom. Vagy kiíratom magam és akkor otthon leszek, bár ezt most nem szeretném.
nikiee
Budapest XI. kerület

uppppsssz, lányok nem semmi , ahogy pörögtök :)

én azt hallottam, bár nem teljesen biztos infó, hogy az aki tavaly beoltatta magát, annál bár előfordulhat, hogy elkapja az influenzát, de jóval enyhébb lefolyással megy nála végig a betegség.
szóval: tavaly én oltattam magam. minimális védettséggel talán-talán rendelkezem. idén tutti biztosan nem fogok.

azt viszont biztos forrásból tudom, hogy kismamákat egyáltalán nem is oltanak itthon.
Vendég

Bercsi: Ezt hol hallottad? Tavaly állandóan az ment a tévében/rádióban, hogy kismamáknak nagyon ajánlják a 3. hónap után...
Amúgy örülünk ha jössz, már kezdtél hiányozni! :)
nikiee
Budapest XI. kerület

malna: A párod mit kutat? Gyógyszert, ilyesmiket? Ha el lehet árulni... mielött lefikáznám a gyógyszeripart...
korenka
Szár

Itt altalanosan elfogadott teny, hogy az eros szervezetuek ezt is legyurik, a gyenge immunrendszeruek vannak veszelyben. az eddigi idei aldozat is mind ilyen volt. A tavalyi magyar kismamak kozul is ugy tudom, mindnek volt egy alapbetegsege.

malna5

A szepsegiparban kutakodik, ugyhogy nyugodtan Korenka!

malna5

malna:Akkor bátran írom.... tök igazad van. A gyógyszeripar lobbija ez a hisztéria keltés. Aki nagyon veszélyeztetett annak kellene csak.... de őket sokszor már az oltás maga elviszi.... :( Kimutatták, hogy ez a H1N1 közel nem tepert le annyi embert, mint a "sima" infulenza.... a lelkiismeret furdalásra utaznak. Érezd már sz@rul magad, mert nem oltatod be a gyereked, kutyád macskád stb... én nem dőltem be. Na ezt az újaknak írom, mert kihisziztem magam ebben a témában már korábban :)
korenka
Szár

Nikiee: a Tv-ben csíptem el egy mondatot. valamikor karácsony előtt volt egy riport valamelyik híradóban.
de csak gondold végig okosan. konkrétan fogalmazva: a szervezetednek ezerrel kell pörögnie, hogy a magzatot növessze. közben pedig bejuttatsz a szervezetedbe művi úton valamilyen vírust???? hmmmm? amúgy is nagy próbatétel egy kismamának a jövevény kihordása.... nem????

egyébként teljesen egyetértek az előttem szólókkal. véleményem szerint is azok lettek betegek , akiknek volt már valamilyen alapbetegsége és a legyengült immunrendszer már nem bírt megküzdeni az újabb kórral.
Vendég

..... ahhhhh.... grrrrrr....
annyi jogszabály változott és annyi olvasnivalóm van, hogy kész káosz a fejem. év elején mindenki mindent egyszerre akar tudni , én meg nem tudok ilyen gyorsolvasni. :) kész vagyok.

jelentem holnapra szabadságoltam magam.
írjatok én meg majd olvasok! :)

ja , igen Nikiee: akartam Neked mondani, csak mindig elfelejtem, hogy a homeopátiás gyógyikra mindig számíthatsz. ha nem vagy jól, torokfájás, nózifújás és barátai legyűrnek vagy csak hamarabb túl alarsz lenni rajt, bátran használd őket. a gyógyszertárban bizti segítenek. OSCILLOCOCCINUM , tényleg nagyon klassz!!!
Vendég

H1N1 témában mindennel tökéletesen egyetértek. Marketing.

bbercsi: 7
csucsu:
korenka: 5
malna5: 3
mirci: 4
nika70: 2
nikiee: 2
sz. veronika: 4

Kép

Kép
mirci09

Na visszatértem :)

A korábbi fiú-lány gyógyszer témához még visszatérnék, mert akkor mentem el. Szóval én azért gondoltam, hogy fiú vagy lány nemzéséhez van a vitamin, mert olvastam ilyet, hogy fiúhoz több nátriumot, káliumot, lányhoz több magnéziumot, kálciumot kell enni. Erre gondoltam, hogy esetleg úgy van összeállítva a vitamin :roll:

173/61 ez lennék én... :roll: 53 kg voltam 30 éves koromig, akkor történt valami és elkezdtek jönni a kilók :roll: Öregszem :)

Bercsi,
én is oscillo fan vagyok :)

Mirci,
nagyon gyúrsz a laptetőkkel arra a zebracsíkra! :) Hétfőn meglátjuk! :)

Én tavaly oltattam H1N1 ellen, párom is, és Pálmit is beoltattuk. Idén nem szándékozom tenni semmit.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára sz.veronika 2011.01.05 17:56-kor.

Kép

Kép
sz.veronika

Egy kis mosolyognivaló, hogy jókedvvel feküdjetek le:

Pálmi és a szakszerű bilihasználat:

Kép

Kép

Kép
sz.veronika

Veronika: ez a kép magáért beszél. imádnivaló :)
Vendég

sz.veronika:
Én nem mosakszom a vitamin témában. :D :D :D :D :D :D Eszembe sem jutott, hogy még az angolok sem rendelkeznek olyannal. Meg, ha már kutató malna5 férje.... :roll: :D :D

Pálmi mókás. :D :D :D 8)Aranyos kislányod van. Dani ráállni szokott, a teteje már be van horpadva. 8)

Kép

Kép
mirci09

Veronika: Nagyon helyes a kislányod! :D

Lányok én annyira álmos vagyok, hogy nem birok semmit sem csinálni. A párom csinált tzatzikit, jó fokhagymás volt, be is lakmároztam belőle. :_D
Én még nem szedtem homeopátriás szereket, pontosabban orrcseppet igen, de amit Bercsi írt olyat nem. Azokat lehet ilyen kis terhesen is szedni?
Na, én elrakom magam holnapra.
Jó Éjszakát!
nikiee
Budapest XI. kerület

nikiee:
tzatziki....nagyon szeretem én is, nehogy csináljak holnap valami kis hússal. Köszi a tippet. :)

Homeopátiás szereket kis terhesen és nagy terhesen is leghet fogyasztani Én is ettem terhesség alatt, de csak a fejfájás csillapítót. Teljesen jó volt. Dani fogfájását is ilyen szerekkel javítjuk.
Nyugodtan eheted. :) :wink:

Kép

Kép
mirci09

na mirci szerintem nem vagy dundibb mint én :) 170cm 102 kg :) én nem szégyellem sajnos én tehetek róla szóval ezért a fogyókúra :)

én nem szedtem csak magnéziumot meg a végén vasat de azt sem mindig mert székrekedésem lett tőle ja meg a d vitamint:)

jó sokat írtatok :)

Én gyereknek beadattam az oltást lévén tavaly elég sokat volt beteg igaz nem influenzás de akkor is. mi magunknak nem adattuk be

nika70
Salgótarján

sz.veronika: Jaj de édes ez a kép! :D:D Látom a jó kis hintaszékedet. Nekem is igért apa András születésénél, de elmaradt... :(
korenka
Szár

Vera: nagyon cuki a kép :):):)

csajok egy szösszenetnyi eredmény:) farmeromat csak övvel tudom hordani.na jó ez azért van mert a popsimra ami jó az nagy a derekamra:) na nem is ez a lényeg hanem eddig az első lukjába tudtam csak nagy nehezen betenni az övet.ma meg a másodikba és kényelmes még igy is :):)

nika70
Salgótarján

Móni,
gratulálok öv-ügyileg! :)

Korenka,
én anno mikor beleültem a boltban ebbe a székbe olyan élmény volt, hogy nem hagyhattam ott! :) És milyen jó volt mikor ringatgatni kellett Pálmit! Csak beleültem az ölembe vettem és ringatóztunk! :)

Korenka merre laktok amúgy? Én is majd az Istenhegyire akarok felmenni kombinált tesztre, de nagyon messze van tőlünk, most számoltam ki, hogy oda-vissza a taxi kb. 6.000 Ft lenne... Majd befogom apát, hogy vigyen fel kocsival, csak olyan macera befogni, inkább nem szoktam megkérni, megoldom egyedül :roll:

Kép

Kép
sz.veronika

nika: Gratulálok ehhez a gyönyörű eredményhez!!! Bár én is elmondhatnám....
korenka
Szár

sz.veronika: Fejér megyei vagyok. Tatabányán születtem, ott is éltem 35 évig. Ide költöztünk, hogy legyen nagy kertünk, szmog mentes élet. Imádunk itt. Ez egy pici falu Tatabánya mellett. Tatabánya 8 perc. Pest meg max 30
korenka
Szár

Pálinkásat! :D

nika:
Mit is mondtál, milyen módszered van? :roll: Nagyon ügyes vagy...ilyen rövid idő alatt!
Én azt terveztem be, hogy 2 óra után nem eszek. Persze, hogy úgy nem tudom betartani, hogy Danival naponta ötször leülök enni. Csak egy falat, aztán egy másik... :roll: Itthon nem tudok tornászni, viszont gyalogolni sokat tudok és szeretek is, de a gyerekem meg már nem marad meg a babakocsiban és így korlátozottak a lehetőségeim. Pedig annyira zavar ez a sok kiló.

Veronika:
Érzel-e valamit? Most már közelítübk a dupla csíkhoz. :D :D

Kép

Kép
mirci09

Korenka,
Na, hát én budapesti vagyok, de nekem is vagy 30 perc eljutni az Istenhegyire :) Kertvárosi részen lakunk - mi is a kert miatt jöttünk ide tavasszal, de tény, hogy a levegő azért nem 100%-os.
Vezetsz? Apa engem állandóan nyaggat, hogy tanuljak meg, itt az autó vihetném, mert ő meg sport gyanánt biciklivel jár dolgozni (kivéve most a mínuszokban, de 0 fokig nyomja bringán :) )

Kép

Kép
sz.veronika

Mirci,
semmit nem érzek. Te?

Fogyihoz:
az nem jó, hogy 2 után nem eszel. Azzal úgy értékeli a szervezet, hogy kajahiány van és még jobban megpróbál tartalékolni, elraktározni.

Egyél ötször Danival de csak pár falatot. Az indítja be a gyors anyagcserét. Sokszor keveset. Egy hét alatt összeszűkül a gyomrod, ha mindig kis adagokat eszel, és utána már nem is hiányzik a nagyobb adag.
Ráadásul megtartani is könyebb, hiszen "folyamatosan" ehetsz. A szervezetnek is úgy jó, ha szétosztod és nem 2-ig kap enni utána meg semmit.

Kép

Kép
sz.veronika

Ja és még egy tipp, ha kevésnek érzed a pár falatot alkalmanként:
-étkezés előtt igyál egy pohár vizet (már ettől kevesebbet tudsz enni, teltebbnek érzed magad)
-lassan edd azt a keveset (úgy többnek érződik, ráadásul a gyomor csak egy kis idő után jelez vissza, hogy elég a kaja, ha gyorsan eszel, akkor nem tudsz időben megállni mikor elég)

Kép

Kép
sz.veronika

mirci: Pálinkásat neked is! :) Veronikának igaza van. Az a legjobb, ha te is eszel a kis trónörökössel. Azt mondja a nagy könyv, hogy annyit egyél egyszerre amekkora a markod.
Tök jó tanácsokat tudok adni, pedig én is küzdök folyton a kilókkal... :D:D:D

sz.veronika:Igen vezetek. Imádok. Sokáig volt is külön autóm, de aztán köztisztviselő lettem hatalmas fizetéssel, így eladtam.... meg helyben is dolgozom, ( 8 perc séta ) tényleg luxus lenne.... de azért néha hiányzik.... :(
korenka
Szár

Korenka,
na ezt még nem hallottam, hogy annyit lehet enni egyszerre amekkora a markod! Ez tök jó! Ezt azért elég jól meg lehet saccolni, van mihez tartsa magát az ember! :)

Köztisztes fizukat ismerem, anyu is onnan ment nyugdíjba...
Igen, meg kellene tanulnom vezetni. Most első lépésben azt akarom betanulni ahogy Pálmiért kell menni a bölcsibe. Autóval 10 perc, tök egyszerű útvonal. Legalább érte el tudnék járni, az jó lenne... Főleg hidegben. Amúgy imád buszozni, de ilyen hidegben azért nem túl jó ott ácsorogni a buszmegállóban :roll:

Kép

Kép
sz.veronika

Jo reggelt
Hat lanyok az en markomban eleg sok kaja elfer, csak felfele kell pakolni!!! :lol:
Moni ez nagyon jo, csak igy tovabb, valami sportot is be tudsz iktatni? Nalam ez azert kell, mert akkor nem onnan megy le, ahonnan szeretnem. Sport nelkul az elso a cici, es a senekem meg mindig ugyanakkora.... :twisted:
3 napja gorcsol a hasam alja nem is kicsit... nem sok remenyunk van erre a honapra....??Kismamik nektek nem gorcsolt anno??? Mondjatok, hogy igen, persze!!!! :lol: :lol: :lol:
En is imadok vezetni, itt az angoloknal kulon elmeny... de a legcikibb, amikor hazamegyunk. Az osszes ismeros otthon torte ossze az autojat. Jobbos kocsival bal oldalt menni....erdekes..
Na eldugulok mar egy kicsit!!!

malna5

Sziasztok!

Bekukk én is, sok a melo ma megint, azért még jövök.

Olyan mintha nem is aludtam volna éjszaka...:D
nikiee
Budapest XI. kerület

Az agyam is szita. :D

Nika: Gratula, csak így tovább! :D

Malna: Úgy emlékszem a nemvárt körül görcsölgetett de csak picit.
nikiee
Budapest XI. kerület

Köszi a tippeket…én is tudom, hiszen terhesség alatt pont így fogytam 10kg-ot. :? Csak akkor sokkal könnyebb volt, mert nagyon féltettem a Danit. Kell valami turbo diéta kezdésnek, hogy megjöjjön a kedvem és az önbizalmam a folytatáshoz.
Ez a markos dolog nekem is új. :shock: :D :D

az en markomban eleg sok kaja elfer, csak felfele kell pakolni
:mrgreen: :mrgreen::mrgreen:

malna5:
Nászúton Máltán voltunk és béreltünk autót. Itthon a férjem is a másik oldalon kezdett és csodálkozott, hogy villog és dudál a szemben jövő. 8) :D :D
Nem tudok a görcsöléssel kapcsolatban semmi okosat mondani….nekem görcsölt a Danival, de csak 2-3 órát a mensi napján.

sz.veronika:
Én sem érzek semmit. :? Anyit csak, hogy 3 napja állandóan tudnék aludni, de ez mensi előtt is elő szokott fordulni.

Kép

Kép
mirci09

Mirci: A terhesség alatt fogytál 10kg-ot? Miért akkor kellett pont fogynod?

Malna: Nem feladni a hónapot! Én sem gondoltam volna pont erre a hónapra, hogy igen, aztán még is megtörtént a csoda! :D
Vezetni én is imádok, nálunk harcok mennek, hogy ki vezessen amikor együtt megyünk valahová... :D
nikiee
Budapest XI. kerület

mirci: az nem jó ha nem eszel kettő után nem szabad. raktározik a szervezeted és annyi
naponta ötször kell enni 6-7 óra között utoljára. nem szabad éhezni.
én tornázom mindennap egy kicsit és kb harmad annyit eszem mint azelőtt.áttértem az abonettre kenyér helyett ,a húslevest tészta nélkül eszem stb.nem számolgatom de eszem mindennap ötször de keveset.tízórai meg az uzsi nekem is csak egy joghurt vagy gyümölcs de enni kell hogy folyamatosan legyen anyagcseréd.
amúgy talán még csak te nem írtad mi mennyi hány méter :D várjuk az adatot :)

Málna: cicimből mehetne le mert óriási :) én utálom párom persze imádja de nekem fáj a hátam stb :)

nika70
Salgótarján

nikiee:
Szigorúan ötször kellett ennem egy nap és számolnom kellett a szénhidrátot. Időm is volt bőven, 13 hetes kortól nem dolgoztam...rengeteget sétáltam. -10kg-mal jöttem haza a kórházból, mint ahogy elkezdtem a terhességet.

Kép

Kép
mirci09

Mirci: Hu, ez biztos nem lehetett könnyű! Minimálisat szeretnék most én is hízni, a múltkor megörült a testem, 14kg híztam a terhesség első felében, volt olyan hogy egy hét alatt hármat! Mivel nagyon vékony voltam így senkit nem érdekelt csak engem, aztán mikor elértem a normál súlyt, veszekedtek velem, hogy ezt nem szabad. Visszagondolva olyan sokat nem ettem, viszont a táplálkozási szokásaim megváltoztak, viszonylag sok szénhidrátot ettem, amit azelőtt szinte semmit, ja meg abbahagytam a sportot, és így másztak a kilók rendesen. Most nagyon odafigyelek majd.
nikiee
Budapest XI. kerület

mirci: Mit nem ehettél konkrétan? Ezek szerint én is fogyókúrázhatom akkor nem? Nekem nagyon beválik a szénhidrát megvonás... most hálazégnek nem is kívánom. Húst hússal. Képzeljétek... (meséltem már, hogy én nem sütök olajban, nem panírozok) ... na tegnapelőtt annnnnnnnnnnnnnnnnnyira megkívántam a rántott csirkeszárnyat, hogy nekiálltam és azt csináltam vacsira..... hogy az milyen jól esett... ne tudjátok meg :D
Van egy könyvem a "Le tudsz fogyni " marha jó (mégsem használom.... :shock: ) ott írja, hogy napi többször kis adag (tenyérnyi) naaaaaagyon lassan enni.
Na mikor elkezdtem ezt a diétát a család nem szeretett velem enni. Úgy ettem mint egy csiga. Kérőztem mint egy tehén. Úgy néztem ki, mint akinek nem izlik a kaja. Folyton kérdezgették is.... aztán meguntam....... látszik is....
korenka
Szár

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?