Milena,
Nagyon sajnálom, mit is mondhatnék, amit még nem mondtak el a lányok
Tudom hogy elég erős vagy te is, és megbirkózol ezzel a csalódással is, hogy a következőre még elszántabban készülhess... Ahogy Zsu-nak is irtam, a jövő év biztos hogy a miénk !!!
Szerintem most kényeztesd magad egy kicsit, de azért minket se hanyagolj el
Lara, Lullaby,
Én jól vagyok, őszintén szólva most semmi tünetem nincs, vagy megpróblok nem gondolni rá, még olyan messze van a jövő péntek...
Lara, szuper hogy ilyen sok szép tüszőcskéd van, még egy kicsit növögetnek, aztán mindent bele az ikrekért !
Lullaby,
Igyekszem példát mutatni, pont aznap tesztelek amikor te mész (nov 19). Nagyon izgi, remélem csak ösztönözni foglak a jóhírrel
Zsebi,
Most te következel, péntekig érted fogunk nagyon izgulni....ebben a hónapban muszály még egy zebrának születnie, nehogy megszakadjon a sikerszéria !!! Olyan jó lenne
Ninocska,
Szerintem se mondj semmi részleteset a munkahelyen, főleg ne a lányoknak. Ha nagyon faggatnak, mond hogy nőgyógyászhoz kell járnod ellenőrzésre, vagy ilyesmi. A Kaáliban lehet nagyon korán menni, én is mindig 8-9 között megyek, és 9 helyett legkésőbb 10-re beérek, nálunk ez szerencsére senkinek nem tűnik fel.
Ha lombikra kerül a sor, akkor a körzetivel kiirathatod magad, az inszemnel szerintem nem kell, én még soha nem maradtam itthon, csak aznap. Ugyis lehet hogy hétvégére esik, ha nem, akkor 1 nap szabi megéri.
Fea,
Persze hogy megcsinálják hétvégén az inszemet, sőt, tiszta nagyüzem van !! Pihenni is jobban tudsz igy, én direkt örültem, hogy az első alkalom nekem is vasarnap volt !
Kriszta