Új privát üzeneted érkezett!

nikie: Ja a vámpírokat meg apát is elüldözöd vele.... inkább akkor méz. Vagy! Mézbe reszelj, vagy nyomj át egy fokhagymát. Lányomnak ezt adom. Nem olyan büdi, mit a a'la natur fokhagyma. Naponta többször egy kis kávéskanállal leereszteni a torkon. Tuti szer.

mirci: Miért mit érzel?
korenka
Szár

Az a baj lanyok, hogy meg ha el is talaljuk, meg ha minden rendben megy, akkor is annyi minden adodhat, neha meg par oras keses, vagy sietseg is szamit! Mi lenne, ha nem is figyelnenk! Nem is tudom, mikor jonne ossze...

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
malna5

És igen... :wink:

bbercsi:
Mióta próbálkoztok?

nikiee:
Látod-látod, malna már gyógyít is. Hiába vagyunk egyidősek...minél több gyereke van valakinek, annál okosabb. A tapoasztalat nem hazudik. :wink:

Kép

Kép
mirci09

mirci:Tessék ezt akartad! laptatő!! :D:D
korenka
Szár

Málna,
paracetamolt szabad? Na az jó, pont azt szedtem be még karácsony körül mikor esélyes volt a teherbeesés! Megnyugodtam.

Korenka,
látom apa jól bírja :) Nálunk fordított a helyzet :lol: Bár mióta Pálmi megvan és lefáraszt, azóta én is lelassultam apa szintjére :lol:

Kép

Kép
sz.veronika

korenka:
A méhemet érzem és hogy meg akar jönni. Nem fáj, nem szúr még...csak van. Ez a van érzés is inkább a vágásnál. Lehet csak front jön. 8) :D :D :D :D :D

sz.veronika:
Neked van-e valami érzeted a menstruációval kapcsolatosan? :P :D

Kép

Kép
mirci09

Igen, itt nincs algopyrin, az ibuprofen szigoruan tilos, ki sem irhato kismamanak. A paracetamolt ujszulott babaknak is adjak!

malna5

Mirci,
cicim enyhén fáj, hasam is érzem. Egyelőre ennyi, ez még lehet bármi.

Kép

Kép
sz.veronika

Egyébként a lányomnál még egyáltalán nem fórumoztam, még net sem volt akkor... fiamnál már jópár hónapos voltam amikor csatlakoztam... ennél a kis lurkónál már jó korán, ugye a tervezésnél... és most vagyok a leginkább türelmetlenebb... mindent siettetek ... lehet, hogy ez azért van, mert folyton ez a téma minden nap itt ? DE ezt most nem úgy írom, hogy nekem aztán kell egy bűnbak, hogy mért vagyok türelmetlen.... csak ezen úgy agyaltam.... nem mondanék le erről a társaságról semmi pénzért! :D:D:D
Ti nem gondolkodtatok ezen?
korenka
Szár

Erdekes mirci, hogy pont a heg faj... maskor is igy faj?

malna5

sz. veronika:
Mire neked is két gyereked lesz, nálatok is apa fogja "jól bírni". :D :D :D :D :D :D :D :D

A'szem megint a vesztemet érzem, lehet kiviszem a gyereket ,megszellőztetem....és magamat is. 8)

Kép

Kép
mirci09

Málna,
algopyrinről jut eszembe, akartam kérni a gyógyszertárban, kiderült, hogy vényköteles! :shock:

Kép

Kép
sz.veronika

Mirci,
Hogy érzed a heget az nekem is fura.
Ja, két gyerekkel örülök majd ha levegőt veszek! :D
Jó szellőzést! :D

Korenka,
persze, biztos sokat számít ha folyton előtted van a téma!

Kép

Kép
sz.veronika

korenka:
nem mondanék le erről a társaságról semmi pénzért
azééérám! :roll:
Én a Daninál is fórumozgattam, illetve olvasgattam inkább...írni nem mindig akartam....én is türelmetlen voltam. Igazad lehet. Bááár...a másik oldala meg....ha nem lennénk türelmetlenek, nem fórumoznánk.

malna5:
Szülés óta inkább szurkálni szokott és mindig azt hiszem, hogy terhes vagyok. :D :D :D Nem is mondanám, hogy fáj...inkább érzem. Lehet, hogy csak sokat ülök, meg beszélek (írok) róla.

Kép

Kép
mirci09

sz.veronika:Hát nagy az energiája..... nem merek lehajolni semmiért, ha leesik a földre..... kb. ez a kategória :D:D
korenka
Szár

Köszi lányok! :D

Akkor próbálok nem aggódni, hogy ha nektek is eltérőek voltak a tünetek a terhességeknél.
Este meg csinálok mézes citromos teát fokhagymás pirítóssal, remélem beválik, nem szeretnék gyógyszert bevenni ha nem feltétlen szükséges.

Bercsi: Remélem a vizsgálatok megnyugtatnak, és így kevesebbet fogsz idegeskedni a dolgokon. Ne felejtsed el, egy totál egészséges párnak is akár 6-12 hónap is kellhet egy babó összehozásához. Én is Veronika álláspontján vagyok. Ez nagyon személyfüggő. Én meg akartam ismerni a testem működését, ezért is hőmérőztem, ovuztam stb, de nem feltétlen kell csinálni ha neked ez stresszes, egyszerűen csak élvezni kell az életet. :D
nikiee
Budapest XI. kerület

húúú....formában vagytok csajok! 8) :shock: :shock: :shock: :D :D :D

Kép

Kép
mirci09

mirci:Igazad van, azért vagyok itt, mert ez érdekel.. akár dolgozhatnék is... :D:D
korenka
Szár

nikiee: Na tök jól összedobtad a tanácsokat egy jó vacsora összeállításra! :D:D
korenka
Szár

malna5, sz.veronika:
Azért mondom, lehet front jön. Azt szoktam érezni ott, ahol a cső volt...

Kép

Kép
mirci09

Mirci,
egyre meglepőbb dolgokat mondsz. Cső? :roll:

Korenka,
akkor tényleg óvatosan a hajolgatással! :lol: Mááázlista! :lol: Bár jóból is megárt a sok néha :) De így legalább könyebb összehozni a bébit :)

Kép

Kép
sz.veronika

sz.veronika:A mázlit annyira nem érzem... :roll: de lehet, hogy ez is hozzájárul ahhoz, hogy ha már rám néz terhes leszek ? ....:D
korenka
Szár

:D

Kép

Kép
sz.veronika

Kepzeljetek szornyu hirt kaptam az egyik baratnomrol, aki 37 hetes kismama volt (38 eves) negyedik babajat varta, es kijottek rajta valami viszketo kiutesek -vmi allergias reakcio szeru-es masnapra meghalt a kisfia. Most engedtek haza, de total depresszios. Volt mar 2 ilyen a csaladjukban, de akkor is szornyu ilyet hallani. Meg a hideg is futkarozik rajtam, foleg igy, hogy en meg pont most tervezem.

malna5

csajok, hát én dolgozom. ti meg itt elméletben "hajolgattok" :) :):) :)
Vendég

Málna: pfúúúúúúú, de szörnyű... ahhhh . ..grrrrrrr
Vendég

Autoimmun reakcio, azt mondta a tesoja!! Nalunk ilyen nincs lanyok, ugyhogy optimizmus elo!!!! (Ez csaladi dolog naluk)
Csak eszembe jutott a sajat nyomorom. Irjatok vmi nevettetos dolgot!!!

malna5

malna: Ez horror. Magzatot elveszíteni mindig szörnyű, de a finisben.... amikor már örül, hogy mindjárt megszületik.... és eddig a három gyereknél semmi.... és a negyediknél... az élet elképesztő .... :shock:
bbercsi: Tudod! Ez a 35 felettiek klubja, itt csak hajolgatunk! :D:D:D
korenka
Szár

khmmmmm.... én szeretek hajolgatni, akár heti többször is :) :) :)
sőt 35 felett szerettem meg igazán :)
Vendég

sz.veronika:
Nektek nem volt benne 2 napig cső? :shock: Zacsival. :roll: Mint a műtéteknél….folyik bele a sárgásvéres trutyi.

korenka:
Ő téged néz, te meg a gólyát szuggerálod és máris baba az eredmény. :shock: :P :D :D :D :D :D
Tudod! Ez a 35 felettiek klubja, itt csak hajolgatunk!
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

malna5:
Igen, ilyenkor még inkább szörnyű ilyen dolgokat hallani. Nagyon sajnálom a barátnődet. :cry:
nevettetős dolog: olvass vissza….volt pár délután. :wink: :)

bbercsi:
Látom a munkahelyi fegyelmezettség után sikerült jól lelazulnod.
:P :D :D :D :D :D :D

Kép

Kép
mirci09

Nekem egyik csaszarnal sem volt cso, sem zacsi. Csak ronda fekete cerna.
Megmertem magam, bar ne tettem volna!!!!
Nesze neked karacsonyi lakoma! +2kg

malna5

De jól elvagytok!:D

Mirci: Megszellőztetted a gyereket + magadat? :D

Malna: Sajnálom a barátnődet, most én ezeket a történeteket próbálom nem meghallani... így is parázom mindig valamin :?

Este egy újabb ajándékot kell kicserélnünk, végre megjött a méret, lehet, hogy csak holnap leszek legközelebb.

Szép Estét mindenkinek!
nikiee
Budapest XI. kerület

nikiee:
Még mindig ajándék????
Igen jól is esett. Dani jobban bírta, mint én. Hideg van nagyon.

malna5:
Húha...pedig nálam tuti volt, sőt a szobatársaimnál is. Rosszabb volt a kihúzás, mint a varratszedés. 8)
Ó...a mérleg nálunk már régen parkoló pályán van. :oops: 8)

Kép

Kép
mirci09

Ugye nem haragszol ram Nikee?

malna5

Malna: Jaj dehogy! :D Tudom, hogy történnek ilyen dolgok, hisz velem is megtörtént...csak ugye megérted, hogy most nem szeretnék ilyeneket hallani. Parás mami leszek így is.

Mirci: Igen még mindig Karácsony, totál nem tudok vásárolni! :D

Na tényleg húzok, mert be kell fejeznem még dolgokat mielőtt megyek.
Puszi!
nikiee
Budapest XI. kerület

Na, megérkeztünk haza. Pálmit bölcsi után még elvittem játszóházba, 2.5 órán keresztül voltunk ott, gondoltam ha már elmásztunk odáig, élvezze ki, mert ritkán megyünk. Persze mikor el kellett jönni még így sem akart... Ezeknek a kölköknek semmi sem elég! :D

Málna,
részvétem szegénykének! :( 37-ik héten??? Fúúú :(

Mirci,
nekem nem volt cső. Még a varrást se láttam mint Málna, én kaptam rá egy hatalmas ragtapaszt.

Mostmár melegszik állítólag az idő, a hét vége felé már jól lehet majd szellőzni :)

Kép

Kép
sz.veronika

Sziasztok.

Vissza olvastam mosolyogtam is sokat.
Nyugdíjas klub lesz lassan a 35év felettiekből:)

Tünetek: Néha émelygés de nem hányinger, álmosság és puffadás.
Más nincs. Ja és néha cickók fájnak.

Holnap ígérem a munkahelyemről is benézek és írok.
Puszi
csucsu2005
Halásztelek

Íme az éjszakai műszak. :D Látom befutottál te is, Veronika. Én most kezdek dolgozni. 8) Irigy a játszóházért. :roll: Okos volt, aki kitalálta.
Mondtam én, hogy front jön! Jó szamár megérzi. :wink:

csucsu:
Naná, hogy gyere! Kitűnő a hangulat munkaidőben. :wink:

Kép

Kép
mirci09

nekem sem volt csövem :) én szép varrást kaptam olyat mintha plasztikai műtétem lett volna.két végén volt valami ami fixálta kivételnél is csak levágta a fonal két végét és egy húzással ki is húzta nem kellett vagdosni a cérnát stb :) szupi volt :)
a vakbelembe volt anno két csövem is :) meg azt másként varrták össze szóval csaszinál csodálkoztam is :)

nika70
Salgótarján

nika:
volt valami ami fixálta kivételnél is csak levágta a fonal két végét és egy húzással ki is húzta nem kellett vagdosni a cérnát stb
Ilyen volt az enyém is, de az őrzőben még csővel nyomtam. :)

Kép

Kép
mirci09

Igen, itt az éjszakai műszak! :)
Nekem is az a szuper anyagú varrószál volt ami nem tapad a bőrhöz, egy rántás és kint is volt. Annyira féltem előtte, hogy fájni fog a kivétel, mert persze olvastam minden horrort akkor is előtte :) kellemes meglepi volt, alig éreztem :)

Jó éjt mindenkinek, Mirci ne erőltesd meg magad a munkával!

Kép

Kép
sz.veronika

sz.veronika:
Köszi az aggódást. :D Csak nem lesz izomláz holnapra az agyamban! :D :D

Azért korenka[/b] segíthetne holnap.... :roll: lécci...
A kérdés a következő:
Az értékesítéskor felszámított áfát költségnek számolja el a vállalkozás?

előzetesen köszi :D

Kép

Kép
mirci09

mirci:válasz: attól függ, hogy ÁFA körös-e. Ha nem, akkor igen költség.
Egyébként sziasztok! :D Császárhoz nem tudok hozzászólni.... végre valami... :D

Jaj nem is meséltem, hogy lányom meglepett karácsonyra egy macskával. "Marha boldog" voltam. Most már a toxoplazmózis miatt is izgulhatok.... :D Ha eljutok a vérvételig kérek rá szűrést... addig is kerülöm szegény macskát....
korenka
Szár

Jó reggelt Lányok!
csak egy köszönés erejéig, mert vár rám a munka....
Legyen ma jó napotok!
Vendég

Jó reggelt!

korenka:
Vizsgakérdés volt...áfa körröl nem írtak, tehát igennek veszem. Erre is tippeltem volna, de számvitelhez igen hulye vagyok. :oops: Köszi. :)
Óóóó...szegény! :shock: Pont most nem hiányzott macsek...nade nem tudhatta.... :roll:

bbercsi:
Ez a munkafegyelem egyre inkább nem tetszik.... :roll: :cry: Már csak köszönsz? :cry:

Kép

Kép
mirci09

Jó Reggelt Mindenkinek!

Hogy vagytok ma reggel? Holnap már jobb időt mond végre, ma is 2 harisnya van rajtam, olyan vagyok mint egy kötözött sonka! :D

Megint álomkórban szenvedek, ha nem jönnék akkor bealudtam. :D Ma nem lesz főnök, remélem lazábbra tudom venni a mai napot, tegnap nagyon sok sok munka volt.
Köszi a tegnapi tippeket. Este ittam citromos-mézes limonádét+C vitamin, mintha ma már jobb lenne. Fokhagyma elfogyott, de ma veszek és azt is eszem este.
nikiee
Budapest XI. kerület

mirci: Ha nem említették az ÁFA-kört én akkor inkább a NEM választ preferálom. Számvitel: ÁFA a 4-esek között van. Nem költség számla (5-ös számla osztály) hanem kötelezettség!!!! TE! Ejnye-bejnye!
korenka
Szár

nikiee:
Örülök, hogy jobban vagy. :) Az álomkórnak meg próbálj meg örülni. :wink: :P

Kép

Kép
mirci09

Képzeljétek én már egy hete annyira fázom, hogy otthon is takaró alatt vagyok. Itt bent meg reszketek..... utána néztem, és van ilyen terhességi tünet. Na de jó! Ez eddig nem volt. Sőt nem is hallottam róla. Ti hallottatok róla?
korenka
Szár

korenka:
Akkor viszont, ha nem-mel szavazunk, akkor nem lehet megmagyarázni. Mert te okosan leírtad, de boltvezető vizsgán ilyeneket nem tanulnak. Milyen hülye kérdés, utálom az ilyet, már ránézésre nem stimmelt. :?

Kép

Kép
mirci09

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?