Jó reggelt!
Frissnek és üdének érzem magam!!!
Micsoda éjszaka volt.....Adélka 8-kor lefeküdt, kelt fél 4-kor, majd gyors visszaalvás, és kelés 7-kor. Betegség: dr néni azt mondta, ha csütörtökig nincs jelentős javulás, akkor antibiotikum kell, mert szerinte tüszös mandulagyuszim van. (Csak felhívtam, mert Adéllal tudnék csak menni, azt meg inkább nem. Szóval távgyógyítás volt a kérésemre
)
A mai program: takarítás ezerrel, apának tortarendelés, mert csütörtökön tartjuk a tegnapi szülinapját - és én béna vagyok a tortasütéshez, tegnap csak koccintás volt.
Új szerzemény az apukámék karácsonyi pénzéből Adélkának:
http://brendon.hu/Products/ViewDetails/ ... e&store=25
Természetesen kupon áron
Karesz szerint nem lányos a színe, szerintem meg unisex. A csak piros vagy a csak kék olyan unalmas volt.
Úgy néz ki, Atinak találtam készségfejlesztő tornát, most szerveződik. Reméljük lesz is belőle valami. Egy kicsit ezzel is lefogyasztanánk az energiáit, hogy kevesebb maradjon csínytevésre.
Vayacon - Jó, hogy újra itt!!! Kemény csajszi vagy, hogy mindezt végigcsináltad!!! Örülök, hogy már túl vagy rajta. Pont erről a szájpenész átterjed cicire problémáról beszéltünk múltkor a védőnővel, és mondta, hogy nagyon ritka.....
Lucuzs - Akkor nektek is kijutott a betegségből. Balázskának tényleg ne legyen tüdőgyuszi! És mindkét apróságnak jobbulást kívánok és mennek a gyógypuszik!!!!
Kúpot nem leheg picit feltenni a fagyasztóba? Na nem kockára, csak hogy addig bírja ki, amíg tapogatod.
Dorka - Ati azért sokat javult, de iszonyatos hisztis és akaratos. De azért már sokkal jobb a helyzet.
Mozgás - nem választasz másik Rubint Rékát? Van egy olyan, hogy napi 20 perc önmagadért. Annak van popsi, csipő és hasizom része 20-20 percben. Nekem ez van talonban még, de most mást csinálok. Lehet meg kellene próbálni azt. Mondjuk nem tudom, hogy milyen a baba-mama torna.
Izomláz miért gáz? Csak átmeneti dolog. Vagy valamit megint én nem tudok?
Wivi - ez a höcögtető naggyon jó
Adélka is gőgicsél. Megzabálom, mikor a kis ajkaival próbálja formálni a kiadott hangokat. És amikor énekelünk neki, akkor nagyokat mosolyog, és ő is "énekel".
Kaksi jelzéshez gratula!!!! Nálunk a nagy nyögések mennek, majd egy robbanásszerű hang
Nav - Szépek vagytok!
Szuper Szilveszteretek volt akkor, ahogy itt olvastam sokunkhoz képest
Nem tetszik a hordozó kendő?!
3. hónap - akkor meg akár már jöhetnek a fogak is, szóval majd azért nem alszunk
Csajok, az első pár évben úgyis mindig lesz valami, alvást csak utánra tervezzünk. Most a kisördög szólt belőlem
pesti és újpesti csajok - Pólus tali mikor? Mondjuk én még nem gyógyultam meg, de a napot kitűzhetnénk.
Jan 18 kedd? Mehetnénk késő délelőtt, esetleg ebédre ott bekaphatnánk valamit. Szopiztató hely ugye van?
Nem is meséltem. Dunapláza, szopizás. Adélka egyszerre büfizett és köhögött, és óriási sugárban és ívben a szopizottak nagy része kijött. Apa ruhájára, a táskára a fotelbe, a földre, a falra, jutott mindenhova. Szegény apa takarított, aztán kezdtük előröl a szopit. A látvány ijesztő volt, ki is készültem, és nagyon féltem, hogy megismétlődik. Persze hogy velünk történnek meg az ilyen balesetek
Na akkor, aki még nem küldött képet, az pótolja kérem szépen, hadd lássunk mindenkit!!
Szép napot, pusszantás mindenkinek!! Ma van a napfogyatkozás. Bár a napnak itt nálunk se híre, se hamva, tök szürke minden
De!! Állítólag péntektől jön a jobb idő, legalábbis ami a hőmérsékletet illeti. Hétvégére 5-6 fokokat mond, és számíthatunk a napra is. Bízzunk benne!