heno: elolvastam amit irtal, majd ki kellett jelentkeznem annyira megerintett..... majd ujra vissza, h irjak par sort... A kisfiad egy igazi Ironman
)) aki a sajat szuleteset igy tuleli!!!! egy igazi tulelo tipus!!!
korhazon kivuli szules... en sem nagyon akarok ezen a temat lovagolni...de vannak szavak amiknek ki kell jonnie. otthonrol hozott liberalis szellemisegem masok dontesenek elfogadasat es tiszteletet jelenti - persze amig nem okoznak kart... egy idoben sokat foglalkoztam ezzel a temaval - mint irtam egy baratnom otthon szult - es az otthon szulok erveit abszolut elfogadhatonak iteltem meg. de mindig volt egy kerdes ami a "
megertem a dontesetek az otthonszules mellett" utan mindig beuszott lelki szemeim ele: mi van HA??? HA korhazban tortenik??? es HA meg tudtak volna menteni??
egy megbizhato orvos vagy egy megfeleloen kivalaszott szuleszno, akivel igenis ki lehet alakitani bensoseges kapcsolatot (van ilyen, lattam), segitsegevel a korhazban is lehet meghitten szulni (ilyet is lattam es csak ilyet kivanok magamnak).
korenka: van szivhang??? jelentkezz!!! izgulunk Ertetek!!!
koszonom a kombinalt magyarazatat!
addisz: en sem ertem a kombinalt a 10ik heten
holnap minden kiderul, lehet, h csak egyszeru a vervetel lesz. elvileg megkapom a terheskonyvemet
vegasag: en is kb 15 eve nem eszem hust. voltak probalkozasaim, de mindig feladtam. nehezen emesztem a hust es soknak gyerekkorom ota az izet sem szerettem. 7 eve volt egy nagyon komoly etel-mergezesem, konkretan mergezesem, mert nyomokban merget talaltak a szervezetemben, honapokig jartam maj-funkcio ellenorzesre. na, az hust volt---igaz azsiban (macao) es 1 falattol. amikor lenyeltem mondtam, h annyira rosszul esett, h holnapra besargulok. ereztem, h nekem nem jo. mindenki csak rohogott rajtam, h nem vagyok normalis. be is sargultam, de a meregtol....
tejet nem iszom egyaltalan, jogurtot viszont igen, ennek ellenere reggel es este kell(ene) kalciumot ennem a doki javaslatara. en halat es tengeri dolgokat eszem alapvetoen, de most sajnos az illatatol is rosszul vagyok kb 1,5 honapja. ezert is kell a kalcium. sok zoldseget eszem, de heti 3szor: adzuki babot (tele van proteinnel es nem fuj fel), zoldborsot, zoldbabot, voros lencset. altalaban leves formajaban.
a kalciummal gondjaim vannak, mert ragotabletta es rossz ize van. szoval, el szoktam bliccelni
inkabb eszem joghurtot.
kerdezz nyugodtan, most ennyi jut az eszembe!!
bogme: kozeledek a 10ik hethez es kezd a hanyinger alabbhagyni, juhheee!!!! es most mar nem fordulok ki a szobabol a parom reggeli kaveja illatatol!!!