Sziasztok!
Juci:nekünk is volt a ht elején pukigond,tök nehezen ment szegénynek.Mostanra viszont olyan lazán ereget hogy csak na
De azt nem tudom mivel lehet a pukizáson könnyíteni.Esetleg tornáztatni a kis hasát?
Jobbulást nektek!
Lehet tényleg fejlődési ugrás volt!
Orsi:tök jó hogy ilyen jól sikerült az utazás,karácsonyozás,családlátogatás
És még jobb hogy tudtál pihenni
Csomipapír nálunk is bejött
Gratula Elisanak az új mozdulatokhoz!
Én komolyan írtam a dolgot,de nem csak ezért akarom őt a korábbi ébredéshez szoktatni,hanem emrt jó lenne ha hamarabb elaludna,hogy én is korábban be tudjam fejezni a napot.
Nálunk még mindig van az óránkénti,másfélóránkénti kelés,fogalmam sincs miért,de kezd idegesíteni
Balu mostanság mindig mellettem köt ki,mert egyszerűen 4-5 óra tájban már nincs erőm újra felkelni hozzá,így inkább a könnyebbik utat választom és magam mellé teszem ahol tuti mukk nélkül alszik reggelig.Csak nagyon félek hogy odaszokik
Remélem jobban van Elisa!Jobbulást neki!
Tök cukik a képek!
Ügyesen ül Elisa
Jajj nagyon sajnálom ezt a nyavaját!Vajon mitől lehet???Mielőbbi jobbulást nektek!Remélem a család többi tagja nem kapja el.
Boldog szülinapot a kisfiadnak!
Elisa lázas?
Lehet hogy ő is elkapta?Jajj nagyon rátok jár a rúd
Sok-sok gyógypuszi az egész családnak!!!!++++++
Szintia:jobbulást nektek!
Gratula a felüléshez
Ercsi:nektek is BUÉK!
Barba:szerintem nem gáz a pezsgős kép,szerintem tök komoly
Nagyon gáz lehetett ilyen útviszonyok közepette utazni
De lényeg hogy szerencsésen megérkeztetek és jól éreztétek magatokat
Az ajcsik tök jók,és ötletesek
Fa hullahoppot kapott anyum i,kipróbáltam,hát tök béna voltam vele,pedig műanyaggal nagyon jól ment régebben
Hát ez a felmosós vidi
Nagyon vicces
Köszi a köszöntést.
Remélem hízott Samu
Na megvolt a mérés?Hízott Samu?
Hát tényleg hihetetlen miket csinál már Balu,pedig mennyit aggódtam hogy nem-e lesz valami baja az oxigénhiány miatt
Hát ezt a hörgést néha csinálja,de akkor több percen keresztül,tök ijesztő.Láttad az átok című filmet?abban ad ki ilyen hangot az a kisfiú.
Gratula a kutyázáshoz!
Balu nem szereti a gesztenyét de lehet megpróbálom ezzel a párosítással mert a meggyet szereti.Milyen arányba adod a kettőt?
Bubu volt az első a topikból aki mászni kezdett
Balu a sapit veszi le folyton a fejéről,csak a megkötőst nem bírja letépni.Alig várom hogy vége legyen a télnek mert katasztrófa így kivinni Balut
Mi A konvektor elé barkácsoltunk egy "karámot" mert Balu úgy mászott oda mintha mágnes lenne benne.És nekünk látványkonvektor van a szobába aminek az üvege 270 fokra hevül
Hát nem szeretném ha arra tenyerelne
Babakompot nekünk se ajánlották,spiccelő gyereknek meg főleg. Kovmarti nekem is sokszor eszembe jut.Esetleg küldjek neki sms-t?Hátha vissza tudjuk csalni
Én néztem azt a versenyes oldalt és azt írták hogy a sok panasz miatt lefújták a versenyt.
Írj csak nyugodtan én szeretek mindenkit olvasni
Ez a jumper szerintem is tök jó,de én már nem veszek mert hamar kinőné.Én most egy sima műanyag hintát szeretnék neki venni
Mayday:üdv újra itt!
Gyere gyakran,hiányoztál
Veled teljes a banda
Tök cuki a vonalzód
Tök jó hogy élvezitek az új kecót
Hibernia:kitartást anyóshoz!Ez nekem is a halálom amikor inkább láb alatt van valaki mint segítségemre lenne.Vagy mindig olyat csinál amit nem kellene sde amiben tudna segíteni azt nem veszi észre.
Remélem nem lesztek betegek
Ajj,Peti nincs meg anyóssal?
Pihiszéket én már hirdetem,eladom mert semmi hasznát nem veszem már.Dettó mint Pepke,mászik ki belőle.De már mióta megtanult forogni azóta nem használom csak a szekrény tetején áll.
Majd lentebb írom mi van velünk
Nálunk dettó ez van,ezért nem szeretek vele vásárolni se menni már.De szerencsére Balu legalább kézben elvan.Most már a bevásárlókocsiban se szeret ülni.Eddig ez volt a mencsvárunk
Kiságyat nem tudjátok még lejebb tenni?szerintem nem tud kiesni.(vagy rosszul gondolom? )
Balu nem produkált még ilyen minden esetben sírok dolgot.Általában fél óra alatt feloldódik idegenek között is.De addig csak az én látványom nyugtatja kicsit.
Járóka:hát nekem írtó nagy segítség!Én csak ajánlani tudom,de hozzá kell szoktatni a babát.Balu még mielőtt mászni kezdett rengeteget volt benne.Mióta mászik azóta nem nagyon szereti de azért elviseli.Amikor beleteszem a széléhez mászik,feláll,és ártatlan tekintettel elkezd sírni hogy vegyem ki.Ilyenkor nem veszek tudomást róla,és általában 2 perc alatt feladja és keres valami játékot a járókába
Nem tudom Pepke hogy viselné,de nekem nagyon jól jön mikor mosogatok vagy főzök.Kiságyba tevés se rossz ötlet,de max wc-re menésnél hasznos.Nekem a konyhába van a járóka,és így tudok haladni a dolgommal,látom mit művel,és ő is lát engem így nyugodtan játszik.Nekünk egy 1*1 es fa járókánk van,állítható magasságú,görgős.Nagyon szeretem.Sokan a hálóst jobban szeretik,de nekem ez nagyon bevált.Bár ha esik ebben jobban megüti magát mint a hálóba.Ja és a miénk összecsukható lapra,így ha kell a hely akkor összezárom és felfektetem a falra.
Zsu:örülök hogy jól telt a szilveszter,és irigy is vagyok,már én is úgy mennék valahova
Husiból én is fehérhúsúakkal kezdtem.A csirke illetve pulykamellet ajánlják mert azon nincs zsír.Nekem azt mondták 1 adag főzibe, kb 3-4 kiskanálnyi húst tegyek.Én összefőzöm a többi "alkatrésszel" és turmixolom.De mostanában már szoktam csipegetni is neki amikor én eszek.Mindig idejön feláll és kinézi a számból
Igen,hihetetlen hogy alig 4 hónap és már 1 évesek leszünk,repül az idő
Mucus:nektek is boldog új évet
És egyben további gyógyulgatást is!
Már 6 fog??Azta,Kolos nem aprózza el
Boldog 8 hót neki!
Kis "fogtündér"
Kriszta:jajj,ez nem hangzik túl jól,jobbulást nektek!!!!
Szép méretei vannak Kristófnak
Narancsot meg babajoghurtot miért nem javasolja?
Elvileg a jumper jobb mint a komp,mert abban kell egyensúlyozni is,míg a kompba tartva van a baba.
De jó nektek,Balu nem fárad így ki.Pedig jó lenne
Kimászás dettó
Nadi:Majd Gréti is fogja nemsokára csinálni
Van még ideje bőven
Sajnálom hogy ilyen lassan gyógyul a cickód
Reméljük hogy semmi komoly.Most nem kapsz antibigyót rá?Tejcsit sikerült elapasztani?
Örülök hogy jól telt a szilveszter
Nálunk minden rendben,kivéve az éjjeli kelések.Kezdek kilenni
Doki szerint a foga miatt van részben,részben pedig nagyon kötődik hozzám,és ellenőrzi nem-e loptak el.Marha vicces....Apropó fog,hamarosan meglesz a második is,írtózatosan puklisodik és nem engedi hogy hozzá érjek.
Megvolt a puccos mérés is,7120 gramm Balu,így nem kell mennünk kivizsgálásra
Valószínű nem volt elég neki a napi egy főzelék.Karácsony óta kétszer kap főzit,és a 2 hét alatt hízott 300 grammot!Szóval minden a legnagyobb rendben
Hát kb ennyi hirtelen,nem sok minden történt.Na megyek mert Barátokközt van