Jaj Perla ne keseredj el! Én tudom mit érzel én is elkeseredtem, ezért hidd el nekem kérlek hogy túlélhető és semmi baj nem lesz!
Én grammra pontosan tartottam a diétát és mégis romlott egy idő után. Igem inzuln mellett is kell a diéta szigorú betartása, hétről hétre több inzulin kell ahogy nő a bab, ezért kell ellenőrizni és ha kell többet adni..
eleinte csak reggel kellett az inzulin, aztán már ebéd és vacsi előtt is, asszem 6-6-6egységet szúrtam a terhesség végére.
Ne aggódj ezzel nem ártasz, a magas cukor árt a babának, az inzulin semmit!! ez természetes inzulin, amit a te szervezeted is termel csak keveset! Ráadásul ez nagy molekula be se megy a babához, neki van saját inzulinellátása, ami neki működik, csak nem szabad hogy magas legyen a cukrod!
nemtudom neked megmondani milyen értékem volt mikor kezdtük az inzulint, de azt tudom hogy ahogy 7 felett volt jött az inzulin, és ahogy megint 7 felett volt emeltünk...
Én alapból sokat iszom, szóval nem tudom mennyit ittam..
Nem szedtem semmi szedhető vércukorcsökkentőt sem.
egy napom (minden megvan füzetben, hála a szigorú Ambrus dokinak)
bocs akit untatunk vele!
felcsaptam a füzetet (07.08. csütörtök
)
8:00 reggeli
2 szelet kenyér- 13,4g
43gr párizsi -0,86
krémsajt -1,17gr
diab csoki - 4,2
össz: 19,63
11:00 tízórai:
málnás túrókrém (a diab szakácskönyv szerint) -9,72
diab náponyi - 14,5
össz: 25,3
14:00 ebéd
spenót -31,8
2 bundáskenyér (ceres slim)- 13,7
diab. fagyi - 10,5
össz: 56
18:00 uzsi
szilva- 18,3
2kropovit keksz- 4,2
körte - 7,44
össz: 29,9
21:00 vacsi
3kenyér- 20,1
krémsajt - 1,6
szalámi - 0,01
párizsi - 1
körte - 7, 32
össz: 30,03
én ekkor így ehettem 20-25-55-30-30 160 grammos diétán voltam. Nem ehettem semmit amiben cukor meg szőlőcukor van.
én tök édesszájó vagyok amint látod ebben a menüben is
diabetikus cuccokkal ki lehet cselezni az édességvágyat, azt lehet csak gondosan számolva, mert azokban fruktóz van.
FEL A FEJJEL!!! minden rendben lesz és ahogy kibújik a babád rá 1 percre ehetsz mindent
!!!
kitartás és kérdezz nyugdtan!!
BÚÉK MINDENKINEK!!
[quote="perla1979"]K írta:perla1979edves Zpilla!