Szép jó reggelt!
Bébic, nekem is ajánlotta a doki a kombináltat. 9 000 Ft volt. 4 hete csinálták meg nekünk. Mondta, hogy nem kötelező, egyéni megfontolás, hogy vért is nézzenek-e.
Rosszkor mentünk, így 2 hetet kellett várni az eredményre. Szerdánként viszik el a vért vízsgálatra, és következő szerdán hozzák meg az eredményt.
Mi egy csütörtök reggel voltunk azszem. Előbb megnézték ultrahangon, hogy mi újság
, adott a doki egy ambuláns lapot, utána a nővérke levette a vért. Elkérte az adatokat, meg ha van egészségpénztárad, akkor az egészségpénztárad nevét meg a tagkódodat.
Adott egy csekket, amit a vérvétel után a férjem befizetett, és valamikor délután, amikor kicsit ráért, visszavitte bemutatni a feladóvevényt. Úgy emlékszem, azt mondták szerdáig kell befizetni, amíg viszik a vért, annyira nem volt sürgős, de nem akartuk húzni, nehogy elfelejtsük.
Csak a következő szerdán küldték be a vért elemzésre, és az utána való szerdán mehetett a férjem az eredményért.
Amikor bemutatta a csekket, kapott egy papírt, hogy be van fizetve, és azzal ment a leletért. Az eredmény kézhezvétele utána pár napra a vizsgálatot végző labor küldte a számlát az egészségpénztárnak címezve, de a mi lakhelyünkre, azt továbbküldtük és valamikor jóváírják.
Tudnátok nekem olyanban segíteni, hogy majd megőrülök, annyira kell állandóan mosdóba szaladgálnom, pláne reggel. 16 hetesen ez már normális, vagy esetleg félő, hogy felfáztam? Fájni nem fáj semmi, de alig van a hólyagomban és máris elég erős vizelési ingerem van
Köszönöm!
Szép napot!
Eszter