Virag, igen, ez eleg nagy kicseszes Velem de azert meg nem irtam le Oket teljesen, a manager majd eldonti, hogy a 2011es penzebol tesz e ram keretet. Ha nem, megszivtam. A kisfonok viszont befoghatta volna addig amig a nagy managerrel nem koznultal. Mar mindegy mert mar elkoltoztunk. Meg persze attol is fugg ez az egesz, hogy a manager mennyi penzt kap a cegtol amibol gazdalkodhat. Ez igy oke, csak tenyleg a kisfonok megbeszelhette volna konkretan mielott nekem barmit is mond. Majd jovo heten tud biztosat mondani. Legalabbis azt mondta, hogy haaaat, lehet megsem kellek hetkoznapra mert nincs ram penz de meg ez nem biztos, januar elso hete utan eldol. Na, kivancsian varom a jovo hetet.
Gergoci kis cuki! Biztosan szepen is enekelsz! Az olyan szep amikor egy anyuka szepen tud enekelni a babajanak. Jajjj, az olyan meleg erzessel tolt el engem. Gergorol mikor kapunk friss fotokat? Na, jo eleg egy is!
Pedi, koszi a drukkot munka ugyben. Draga vagy! Nagyon fel vagyok boszulve, muszaj normalis allast talalnom heti 5 napban.
Orulok, hogy jol vagy, hogy az unnepek utan mar jol van a poci!
Fotozasra tenyleg tok szupi lenne Katussal menni!:):):) Es milyen az uj agyiko??
A Ti gyerkocotok is tuti muzikalis lesz! Foleg ha sok zenet hallgatsz vele vagy enekelsz is mar most hozza!
Kati, de jo volna ha valoban a magneziumtol lenne ez az egesz kavarc Nalad! Es nem Bogi nyomna valamit mert ez esetben meg sokszor nyomhatja es igy a veghajraban nem akarom, hogy fajjal! A szoknya tuti, a fa szupi, Kati csini!
Nita, Barnika csudipofa, meg mindig imadom!
Bettike! Mar ugy varom, hogy kulon legyetek! En tuti gondolok majd kedden Rad, ki sem birnam, ha nem igy lenne!
Nika, hajra fogyeszko kura!!! Ez egy hatalmas otlet Toled! Menni fog! Az elso nehany nap szornyu, borzalom, kibirhatatlan de akkor is tessek megallni barmennyire is korog a gyomrod az edesert! Aztan minden egyes nappal konnyebb lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!! Es a gyomrod is szukul es es es el fogod erni a celt! En amugy azt csinaltam, hogy kiragasztottam a hutore egy friss kepet magamrol, hogy lassam milyen dagi vagyok. Es amikor beleptem a konyhaba es meglattam, maris elment az etvagyam!
Kinlodtam mar neha sirasig voltam de megalltam. Nem ettem. Nalam a kajaval volt a gond nem az edesseggel. Te az edesseges szekrenyre tegyel fel fotot, tuti a siker!