Sziasztok!Sziasztok!
Nagyon ciki, de én még Boldog Karácsonyt sem kívántam..így marad a BUÉK!!!!!!! no és persze mindnkinek a névnapi és Szülinapi jókívánságaimat küldöm ezerrel!!!
Sajnos mi még kötőhártyagyulladásokkal is küszködtünk.., múlik már a köhögésem is..csak a fáradtság ne lenne..mostanában óránként fent vagyok éjszaka, mert Liza felsír...jönnek az első fogai..megint ovi..jövet-menet..
Nagyon szépek a képek! Anikó ! Nagyon ügyes vagy, jók a képek, öröm nézni őket.. írigylem a fa körüli rendet, a minden szépséget, látom mennyit készültél vele..gratula hozzá, a lila díszek szuperek, én is ilyet szeretnék már tavaly óta..-de maradt a hagyományos arany-piros, sajna idén időhiány miatt lehoztuk a műfenyőt a padlásról..- de legalább nem kell bajlódni a kiültetéssel..
Judit! A ti fenyőtök tetszik a legjobban, szép, nagy!
Reni! Biztos sablonos, de kitartást, erőt kívánok neked! Egy új év, új lehetőségeket kínál! Ne keseredj el!!!!!!!
Bogi végül nem rajzolósat kapott, hanem mini babákat tőlünk.. Lizi meg csak egy rágókát, -de egy műanyag palackkal többet játszik.. ill. a rúgós hintát közösen a tesómékkal, anyuékkal,,
Anikó! Ráér még a táska, vagy talizzunk vmikor?
Lányok még valami! Ha lenne kedvetek egy tupperpartihoz, most szombaton Január 8.-án szombatra szervezek egy interaktív tupperware partyt, melyre szeretettel meghívlak. Fix időpontot még nem tudok írni / Egyenlőre a szombat du. 15:30-16:00 a kezdés! / , mert alakulóban van, de ha szívesen részt vennél kérlek jelezd felém. Úgy gondoltam valamikor a kora délutáni órákban. Nem vagyok híve a hosszú termékbemutatóknak, a beszélőkém sem a legjobb, így összességében egy 45 percet rabolnám az idődet, időtöket. Nem kell hoznod semmit, - lesz harapnivaló, lesz játék és mindenki számíthat egy apró ajándék ra. Ha mégsem tudsz jönni, szívesen látom valamelyik családtagodat, barátnődet is akár, vagy hozd magaddal, hogy ne gyere egyedül! A vásárlás nem kötelező! A fizeté is ráér, ha megjött a termék..
A jelenlegi akciós termékeket megtalálod a
http://www.tupperware.hu oldalon. Ha bármiben segíthetek keressetek bátran!
ui.. ha gondoljátok hozhattok gyerkőcöt is!!!!
puszi nektek,
Anikó