Sziasztok!
Nagyon jó ez a képes újévi köszöntés!!! Olyan jó nézegetni a képeket, mindenki olyan szép rajta
Nekünk betegséget hozott az új év. Már tegnap reggel rosszul éreztem magam, éjszaka végig lázas voltam a napi 3*1 rubofen mellett. Olyan, mintha tüszös mandulagyuszim lenne, de ügyeletet felhívtam, és mondták, hogy van vmi vírus, ami hasonló tüneteket produkál. És mivel a torokfájáson meg a fehér pöttyökön kívül, ami a mandulámon van, fáj a tarkóm, a hátam, megy a fejem, szóval olyan influenzás tüneteim is vannak, mint laikus, vírusnak tudom be. Hajnali 4-re lement a lázam, most jobb, de gyengének érzem magam. Persze amiatt is, hogy aludni nem nagyon tudtam az éjjel.
Ami pedig a Szilveszter éjszakát illeti, mi aludtunk. Este nyolckor koccintottunk hármasban vacsi után Atival kölyökpezsgővel, a kettőnkéből még a szénsavat is kikevertük
Ati nem iszik szénsavast, én meg Adélkára való tekintettel....
Durrogás miatt felváltva nyugtatgattuk a gyerkőcöket, Adélka szopizott is fél 12-kor, pedig olyankor sosem szokott.
Ebba - nekem medela elektronyos - mezei változat otthoni használatra - mellszívóm van, és én elégedett vagyok vele.
Eclipse - csak csodálni tudnak a mosható pelusért! Mi szelektíven gyűjtjük a szemetet, de ez a pelus mosás már nem fér bele. Állandóan mosunk így is.
Egyébként kiscsajotok nagyon formás, helyes, egyáltalán nem sovány. Egészséges, vidám, boldog babának látszik.
Szisszka - kaptunk pampers 3-as pelusmintát. Szerintem nagyon nagy, és azért folyik ki a hátán, mert nem lehet olyan jól ráragasztani a gyerkőcre.
Lucuzs - Balázsnak jobbulást!!!! Majd tudósíts, hogy a dokker mit mondott.
Aranyoska - jobbulást apának! Ha nincs nagy gáz Beki babával, és tényleg vidám, láztalan, én nem vinném be a rendelőbe. Dokkernek akkor mutogatnám, ha ki tud jönni házhoz.
A hazahozott betegségeknél én mindig azon izgulok, hogy én kapjam el, ne Adél, és hátha sikerül megvédenem. Sajna a beteg családtagok teleprüszkölik a lakást
, Ati meg olyan gézengúz, direkt ráköhög Adélkára, pedig már ezerszer kértem, hogy ezt ne csinálja.....de ez csak egy dolog, mert még tart a küzdés a viselkedése miatt.
Mennem kell, pusszantás mindenkinek!!!