Sziasztok!
Végre én is rászántam magam az írásra, mert bevallom eddig sumákban nyomtam, hisz olvasgattam csak a beszámolóitokat.
Testápoló ügyben én annyit tudok mondani, hogy mi is az A vitaminost használtuk- bajom nem volt vele, de annyira nem vettem észre semmi extrát, bár nem is volt olyan száraz Jázmin bőre, próbáltuk még a Gabi-félét, azzal sem volt semmi, csak a dokink inkább a gyógyszertárit javasolta az miatt, hogy Picurnak nagyon érzékeny a bőre és nehogy allergizáljon rá. Aztán mondhatni, hogy mióta beállt a hideg a dereka két oldalán kb tenyérnyi vagy még annál nagyobb foltban szinte cserepesre szárad a bőre (mint az apjáé) így kaptunk egy Elobase nevezetű krémet, ami már nem is zsíros hanem inkább zsírosan olajos, és most ez látszik bevállni.
Sajna még mindig betegek vagyunk és nekem már nagyon kezd a hócipőm tele lenni...
Nagyon köhög, trüsszög, éjszaka majd meg fullad, pedig minden nap szellőztetek a szobájában és már a fűtést is elzártuk, ugyhogy a gyerekszoba iglóvá változott, 19-20 fok van benne. Már csak aludni járunk be.
A kajával is elég hadilábon állunk, csak a sütőtök csirke, meg az almapüré csirke megy....
Ha lesz még egy gyerekem soha nem adok neki bébikaját...
Egyszerűen nem fogad el más ízt, már a falatosokkal is meggyűlt a bajunk, már csak valami gyümölcspürével megy le ami lemegy.
El tudjátok képzelni a májkrémes falatost szilvapürével, hát mindenesetre borzalmas íze van, de legalább az a néhány katona lemegy a gyomrába.
Van egy észrevételem: mostanában egyszerűen ökrődik, mindentől, pedig az étel beletöméséről szó sincs. Lehetséges, hogy az orrából hátra folyó válladék kavarja fel a kis gyomrát?
Persze egész nap nem alszik 1 óránál többet, most is alig hogy leraktam, és amit még soha nem is írtam, nem alszik az én drágám egyedül, előszőr rajtam alszik el utána megy a kiságyba- hát nem kell leírnotok, hogy ezt jól elrontottam, tudom.
Egyébként a Szilveszter és az újév is ennek a nyűgnek a jegyében telt, pedig mi nagyon bulizosak vagyunk a férjemmel és imádunk táncolni is, de most olyanok voltunk, mint két öreg.
Hogy írjak jót is Jázminnak a négy felső foga közül már kint van három, ennek a rovására írjuk a nemevést, a negyedik is világít már, de az még nem tört át. Ugyhogy mindennek megvan a maga miértje.
Majka: a féltékenységi jelenet ismerős, nálunk is így volt. Bár Jázmin mindenkivel nagyon barátságos és egyúttal óvatos.
Mondhatom tipikus Vízöntő, csak nekünk még befigyel a Bika aszcendens, hát felköthetem a gatyámat.
A hét elején közölte velem a dokinéni, hogy jó ha felkészülök, mert ennek a gyereknek van ám természete...
Bocsi hogy állandó panaszáradatot ömlesztek rátok, igazából nem is panasz, csak olyan ....
Örülhetek hogy "egészséges" és jól fejlődő ügyes babócim van.
Egy kicsit regényesre fogtam, de nekem is mint Vikinek jó volt már magamból kibeszélni.
Egyébként még annyi, hogy mondja, hogy a Boci úgy csinál, hogy Bú, és a kutya meg úgy, hogy vau-vau, persze nem ilyen értelmesen, de azért kivehetően, nagyon édes, bár még nem indult el magától, de már önállóan áll, az ágyon is, és van neki egy tologatós játéka, amit állva egyedül tologat. Gondoltam rá hogy teszek fel képet, de még senki nem tett fel, és én meg nem akarok ezzel traktálni senkit. De újjításnak bevezethetnénk, nem? Sőt arra is gondoltam egyszer, majd ha nagyobbak lennének a csemeték össze is jöhetnénk egy kis élőszavas eszmecserére.
No de ezt majd mindenki eldönti, addig is további szép napot mindenkinek.