Skrisz, pont most írtam mailt, mert nem reagáltál se képeslapra, se blogbejegyzésre és ide sem írtál. Most meg jövök és látom, h. ide már igen
Angel, örülök, hogy jöttél. Kitartás!!Ügyes az a kislány!
Till, szorítok avizsgákhoz!
Szöcsi, megszokod, meglásd!
Bols, édi Péterke. Fanni is átfordult párszor, most meg egyáltalán nem hajlandó hetek óta..
LOIS, KITARTÁS!
Rólunk:
Mi állandóan be vagyunk havazódva..ha olcvasok is, írni már nincs időm.
Még 3 napig van a fagyóban tej (napi 1* kap, mióta nem szoptathatok). Még nem apadt el a tej, pedig a 3. doboz Bromo is elfogy..parázok..Cici néha fáj a műtött részen..a témából olyan szinten elegem van, hogy ha a szoptatással kapcsolatban pl. olvasok egy újságban földhöz vágom dühömben az újságot...
A hozzátáplálás szuperügyesen megy. Szereti a gyümiket. A főzelékeknél a krumplit nem akarja megenni. Ha benne van vmiben, kiköpi. AZ lenen az alapja pedig a főziknek. A védőnő szerint 2/3 krumpli 1/3 zölds.kellene bele. Nm eszi meg. Ha kiszúrja akrumplit, kiköpi. Pedig full pürés...Mindegy, h. bibiétel v. házi. Tegnap a céklát úgy ette meg, hogy 160 cékla, 40 krumpli. Hatalmas adagokat kajál!!! Eszik már almát, sütőtököt(nagy favorit), banánt (1*/ kapott, mert bmilyen tápszett adok, full kökeményet kakil így is, ezen dolgozunk, de nem tudom már, mit tegyek), őszibarack, most kóstolja a sárgabarackot, szilva, sárgarépa, cékla. Nem tudom, még mit lehet. A bébiételek csalókák, nem minden mehet, ami 4 hós! A meggyet hogy kell elkészíteni??
Érdekes szokásai vannak:
-a lábát együtt femeli és zuhan, csattan az ágy, ahogy lebobja...így altatja magát!!!!!
-a másik, hogy amit talál, a fejére tezsi (pelenka, textilpelus, rongyifigyura, ruha, játék), szemeit kimereszti, karjait, lábait széttárva magasa emeli és "remegteti" és hangosan szuszog. Messziről a frászt hozza rád, mert azt hiszed, fuldoklik.
Lattatok már ilyeneket?
Van valakinek erről bmi véleménye?
Iwiwre teszek gyakran kéepket, ha érdekel vkit..ide nem akarok, de örülök, mikor ti tesztek fel a manócskákról!
Röviden ennyi.
Puszi nektek!