halihó
köszi a gratulákat lányok.
én nem örülök mit ne mondjak (nekem semmi sem jó
), mert ha nem alszik, akkor egy mp-re sem vehetem le a szemem róla...
odamászik a kisasztalhoz, feltérdel, aztán rugózik egyet és áll. matat a kezével, veri az asztalt majd 2 perc múlva rogyadozni kezd és mikor megunja, elengedi magát és esNE el a fenébe, ha nem lenne mögötte a kezem, hogy elkapjam... jáááááááááááj.
zsu, szilveszteri mátra óóóó de irigyellek... meg masszázs... mikor lesz?
örülök, hogy mindenkinek jól teltek az ünnepek.
én elhatároztam, hogy ez volt a utcsó itt töltött karácsonyunk, mert ez így nem buli. egyetlen csomi nem jött meg, mert a "hó" miatt leállt a posta + 24-30-ig zárva van úgy összességében amúgy is... elég szívás volt ez így, hogy minden kaját, sütit én csináltam, lehet ez csak nekem gáz, de így elég idegesítő volt, hogy folyton azon agyaltam, hogy no most mit reggelizzünk, ebédeljünk, vacsizzunk, mi legyen a desszert... gondolom ez másnak fel sem tűnt, milyen segítség az, ha legalább egy ebédet átvállal vki a családból...
vagy ha nem kell beiglivel bajlódni, mert csak úgy van...
mindegy, egyszer ez is kellett, de jövőre tuti hazamegyünk.
ja 24-e nálunk tök kaotikus volt, hiába sütöttem 23-án egész nap, egyszerűen nem lettünk kész semmivel 24-én estére... a leves kész volt, a 2. nem... mondjuk ez azért is volt így, mert Peti reggeltől kb 4ig semmit sem aludt és hol apa díszítette a fát, én fogtam Petit, hol én főztem és ő fogta... szóval borzasztóra nem haladtunk...
na de mindegy is, tényleg, tanultunk az esetből.
csöpplány, tök jó kis ajándékokat kapott Balu is!
zsu, a playboy-on jót röhögtem.
bolond vagy te!
mucus, tök jó, hogy rendeződni látszik a két tesó kapcsolata...
ja új hepp: csak a férjemnél alszik el.
nálam visít, pedig hulla álmos, ő felveszi, 5 perc és alszik...
nem tudom, mi lesz holnaptól, ugyanis újra munka, egyedül leszünk...
zsu, olvastam, hogy puffadást is okozHAT a fogzás...
amikor Peti fenn volt (van) 2 órát éjjel, tök dagi a hasa is...
Viburcol kúpot ajánlják... most ő áttért a 3x-4x kelésre... változatosság gyönyörei...
asszem ez jobb, mint mikor 2 órát fenn van hajnalban...
inkább ezt választom, ha lehet...
(persze inkább a 0 ébredést, de asszem az nem opció)
nálunk 1,5-2 hónapig ment hátra, mikoris megindult előre is...
azóta meg mint a csík, úgy rohan. a mászás nem is vészes, abból nem dől el, de ez az állandó felállás...
a falnál is csak tápászkodik, a hűtőnél, a sütőnél is, mindenhol...
kriszta, nálunk is a papír a nyerő...
a lasztijára rá se néz kb meg a többi ajira sem... a gitár (nagy), a szemetes meg a mérleg lefoglalja 1-2 percre amúgy semmi. megy térdelni...
csöpplány ez a hozzámmászik és rámmászik ismerős...
csak el is dől folyton az idegesít. mindenre fel a kezet és bámm, oldalra. melletted aludt Balu reggelig? az komoly!!! hogy csinálja? ma pl 6kor kelt, elkezdett szopizni, próbáltam fekve de ott ficergett végig, rugdosta a hasam, egy percig sem tudtam (tudtunk) pihenni...
meg ha leteszem magam mellé mindig hasra fordul és elmegy... hiába álmos.
na lépek, vacsizunk... kinél van már munka? nálunk most holnap-holnapután van...