Új privát üzeneted érkezett!

Mi barátokhoz megyünk szilveszterezni. Nekik is van egy ugyanolyan idős kislányuk, mint a Dani. Lesz összesen 4 gyerek. 8) :D Az én feladatom, hogy gondoskodjak a sütiről. Vajon miért? :oops: :roll: :D Egyelőre még a pakolásnál tartok. Tegnap este nem volt humorom, mikor hazaértünk. Mosógép megy ezerrel. Autóm nincs, sütihez hozzávaló sem....meg még egyelőre ötlet sem,. Kicsit mintha telítődtem volna a sütifélékkel. :roll: :shock: :D :D Ha éhes vagyok nagyon jó ötleteim szoktak lenni.

Malna5, korenka...legalább életjelet adjatok! :roll:

Kép

Kép
mirci09

bbercsi:
Last minut út Szilveszterkor, pozitív terhességi teszt január elsején...ez igen. :wink: Ja! És még laptető is.

Csajok!
Lehet csinálok valami összesítést arról, hogy ki hányszor volt laptetőn. Összevetnénk azzal, hogy milyen sorrendben babásodunk. De csak lehet...és az bizti nem ma lesz szerintem. 8) :D

Kép

Kép
mirci09

Nikee
:D :D :D :D :D
Megvan a harmadik kismami is a csapatban! Bbercsi akkor tenyleg vegyel tesztet! Ne clearblue-t, vegyel Gabrielt! Olcso es nagyon jo!
Bbercsi ha jol latom mar 4 nap keses? Ez nagyon jo jel. Mit erzel? Semmi kulonoset, csak boldogsagot? :lol: :lol: Szeretem, hogy ilyen optimista, vidam csajszi vagy!
Nem nagyon tudok jonni a szunetben, egesz nap jatszunk a Cluedo-val, meg mas tarsasokkal, fozok,, es mire eszbe kapok mar keso van.
Most latom Mirci a madaraidat! Cukik.
A menu nalunk is malac es hagymas lencse es vorosbab salata.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
malna5

Mirci: tudod akinek sokat jár a szája és sokat csacsog (mint én :oops: ) laptetőhöz jut.
mentségemre legyen mondva, hogy tegnap azért nem írtam, hogy végre laptetőhöz juss!!!! Tényleg! de nem írtál, így nekem jutott :oops:

egyébként ahogy írod, így tervezem :) :) de jó lenne...... :oops: :D
Vendég

szia Málna!
de jó, hogy megvagy! :)
gondoltam, hogy a szünetben a gyerekek viszik el az idődet ( egyébként sztem Korenkánál is ez a helyzet) . Csak társasozzatok meg foglalkozz a gyerkőcökkel, megérdemlik. egész évben csak a hajtás megy már náluk is, legalább a szünetben kijár nekik egy kis szülői kényeztetés.

Jó pihenést Neked!
Vendég

Én is gondolkodtam már "szándékos" laptetőhöz jutáson, de az nem ér...szerintem. Azt bárki meg tudja csinálni. Nekem csak a véletlenek számítanak. Azért köszi, ari vagy. :wink: :) :)

Köszi malan5 az életjelet. Így legalább tudjuk, hogy minden oké, csak hülyére társasozátok magatokat. :D :D De jó is az! :D :D

Kép

Kép
mirci09

Mirci: ugye tudod, hogy a laptető az csak játék ????????
:P
Vendég

Tudom...de én a játékot is komolyan veszem és sosem csalok. :P :wink:

Kép

Kép
mirci09

...ahogy teszem ezt én is.
Vendég

Sziasztok csajok! Milyen marha jó hirekre jövök én vissza! Annyira de annyira örülök, hogy még a könnyem is kicsordult!!! Nagyon gratulálok!!! :D:D
bbercsi: Teszt megvan? Én nem tudom hogy bírod kí. Én már három tesztet elpisiltem volna!! :D:D
Apa tegnap vett mégegy tesztet... lassan ez lesz a hobbija.... hátha még erősebb már jelszóval... hát lepisiltem neki, had örüljön. Azonnal kiabált a két csík természetesen. Láttam, hogy ez a bizonyosság neki, egészen meghatódott... úgylátszik a halovánka nem győzte meg... :D:D édes volt fülig ért a szája. Mondtam neki, hogy én nekem már a testem elég bizonyosságot ad: Hányinger reggeltől estig....király... :D
korenka
Szár

nikiee:Hogy vagy ma? Apa tudja már? Hogy mesélted el, vagy hogy hozod majd a tudtára, ha még nem tudja?
... és te bbercsi? hogy fogod elmondani? :D:D:D
korenka
Szár

Azt hittem apának elmondani csak akkor izgi, ha nem tervezett a bébi :) De így, hogy közösen rajta van az ember, így én majd csak mondom és kész, semmi cicó :D

Kép

Kép
sz.veronika

bbercsi: Szerintem last minutozzál a patikába!! :D:D
Hát a hét bűnből hármat simán magaménak mondhatok... :D puff neki...

mesterséges megtermékenyítés téma: utálni fogtok, és lehet, hogy azért ez a véleményem, mert nekem simán lehet gyerekem... de .... szóval szerintem nem véletlen, ha két embernek nem lehet gyereke és a természetet megerőszakolni szerintem nem szabad, mert annak böjtje lesz... Van egy ismerős házaspár a nő a fodrászom, a pasi a férjem munkatársa. Évek óta próbálkoznak. A pasi meséli a férjemnek, hogy majd meg veszik egy gyerekért. A nő mesélni nekem, hogy milyen aggodalmai vannak mi lesz a kuncsaftjaival... hogy élnek majd meg stb.... A nő azt mondja akar gyereket Ő is... szerintem tudat alat nem akar... nem vagyok pszichológus, nem is akarok okoskodni ezen, de azt a gyereket mind a kettőnek tisztaszívből akarnia kell, és őszintének kell lenni önmagához mindkettőnek...
korenka
Szár

Korenka,
olyan jó volt hallani, ahogy apa reagált nálatok :) Nálunk mondjuk a párom az, aki már eredetileg is akart gyereket és a másodikat is ő akarja tulajdonképpen :) Ez a jó a családcentrikus apákban :) Jó, hogy ilyet fogtunk ki, nekem előtte csak megbízhatatlanok voltak... :roll:

Kép

Kép
sz.veronika

Korenka,
na pont most írtál közben. Szerintem nem egészen így van ahogy mondod. Én soha nem akartam magamtól gyereket. Túl kényelmes, önző voltam. Apa kellett rábeszéljen, ő már az első randinkon mondta, hogy mostmár olyat keres, akivel családot lehet alapítani. Kb. egy évbe telt amíg ízlelgettem a témát és mondtam, hogy belevághatunk.
Most meg én vagyok a világon a legboldogabb és nagy hiba lett volna ezt kihagyni! De ha nincs apa, akkor szerintem sosem lett volna magamtól gyerekem.

Egy dolog amit gondol az ember, meg egy másik dolog amikor már ott van a csöpi!

Kép

Kép
sz.veronika

sz.veronika:Az biztos, hogy nagy szerencse, ha ilyen párja van az ember lányának... meg az is nagy boldogság, hogy téged akar gyermekei anyjának nem? :D:D:D
Hát igen, én szoltam előre, hogy kockásan látom ezt a témát! :):)

Ja kédeztétek a Szilvesztert. Eljön idén a sógornőm, mert egyedül van, de mondtam neki, hogy én 12-kor már pizsiben leszek, koccintás és viszont látásra megyek aludni :D Én már nem vágyom buliba, meg nem is rendeznék, csak csend legyen és hullaszag... :D:D öregszem?
korenka
Szár

Korenka,
hát igen, előbb-utóbb mindenkinél eljön, hogy már nem vágyik buliba :) Ez azt jelenti, hogy boldog és elégedett vagy :)

Visszatérve a témára, én most a második előtt is bizonytalan vagyok kicsit, most inkább azért, hogy hogy fogom bírni kettővel (de a lényeg ugyanaz, hogy ÉN hogy fogom bírni :lol: )

Mostanság eléggé hiányzik a társaság, és most megint itt leszek lekötve 2-3 évre, sehova se tudok majd menni, semmit se tudok majd csinálni, nem tudok pihenni, stb... dehát a koromnál fogva most vagy soha, meg hát Pálminak is úgy lenne ideális, ha 3 év lenne max a korkülönbség.

Kép

Kép
sz.veronika

Egyébként az első gyerek előtt még attól is féltem, hogy nem élem túl a szülést, és hogy biztos azért nem akarok tudat alatt gyereket, mert valami baj lesz. Hát végülis, ha nem lenne az orvostudomány és a császár, lehetett volna is baj. De mondjuk nekem ez onnan jött, hogy a nagymamám édesanyja a második gyerek születésekor halt meg (anyuka meg baba is :( ) Úgyhogy ez még mindig ott van a fejemben, mert a második szülésnél volt ez... Amúgy valami fertőzést kaptak, talán ettől már nem kell tartani, azóta azért fejlődtünk 80 évet... :roll:

Kép

Kép
sz.veronika

sz.veronika: Na igen ilyenekre is gondolok ilyen rejtett félelmekre, amikkel sokszor tudatában sem vagyunk.... szerintem innen kell kezdeni a vizsgálódást amikor nagyon nem akar jönni a baba... úgy olvastam egyszer, hogy a legtöbbször semmi szervi baj nincs és mégsem mondják azt a párnak, hogy menjenek pszichológushoz, és tárják fel a tudat alattiukat... pedig szerintem az egyáltalán nem ciki dolog. Olcsóbb és fájdalommentesebb is .. :D:D
De azért azt fontos elmondanom, hogy soha nem ítélnék el senkit azért mert mesterséges megoldást keres. Megértem, ha egy nő a lelkét is eladná az ördögnek egy babáért!
korenka
Szár

Korenka,
igen, biztos hogy csomó meddőségnek lelki oka van. Hál istennek nekem Pálmi a negyedik hónapban jött össze, úgyhogy nálam nincs erről szó, és ezalapján remélhetőleg a tesónál se lesz :)

A napokban néztem egy filmet, a háború alatt összejött egy angol nő egy afro jamaikai pasival. Akkor még olyanok voltak a körülmények, hogy nagyon ellene volt a társadalom a feketéknek és a nő, holott imádta a gyereket, odaadta egy fekete párnak inkább, mert tudta, hogy ha vele nő fel, az ő környékén, akkor csak a baj lesz folyton, a színes bőrű szülőkkel pedig boldog élete lehet... nagyon sírtam rajta, mikor odaadta a bébit :( nagyon megható volt :cry:

Kép

Kép
sz.veronika

korenka: húzós témát választottál. :) a véleményem a témában az, hogy nagyon sok nő, férfi egészségügyi problémájánál fogva, csak abban bízhat, hogy mesterséges eljárással születhet babájuk. azt gondolom, hogy ezért hála az orvostudománynak. én csak ebben az esetben vagyok híve az ilyen jellegű művi eljárásnak.

igen, ahogy mondjátok vannak olyan hölgyek akiknél először a gondolatokat kell rendbetenni. van akinél ez természetes úton, a szeretetnél, a másik iránti szerelemből spontán bekövetkezik. tkp. egy lelki egyensúly áll fel a kapcsolatban. így már nincs is szükség arra a művi beavatkozásra.
vannak olyan párok - biztosan ti is olvastatok ezernyi kis írást erről- akiknek azért nem sikerült a gyremekvállalás, mert görcsösen akarták. mindent alárendelve a sikernek. aztán történek valami, ami elviszi a figyelmet egy röpke hónapban és hopp már ott is van a pocakban a babóca.
elvonatkoztatava megint a lélek lett orvosolva.

szóval csak annyit akarok itt elrebegni, hogy jó dolog, de csak akkor, ha minden más is rendben van. kiegyensúlyozott párkapcsolatban él a férfi és a nő és mindeketten szeretnék és vágynak arra gyerekre.
Vendég

egy kérdés csajok, légyszi segítsetek.

vettem tesztet. corax direct-et. az jó? vagy?? :oops:
Vendég

életemben nem hallottam róla :roll:

Kép

Kép
sz.veronika

Mit ír a használati utasítása? Hányadik naptól tudja kimutatni?

Kép

Kép
sz.veronika

azt írja, hogy tíznapos terhességet kimutat és a napszak bármely idejében használható.
Vendég

Hú, hát akkor az ma kimutatná, nem?

Kép

Kép
sz.veronika

aha. csak ugye mikor volt a fogamzás??? mert azt ugye én nem tudhatom. :oops:
:)
ha ezt vettem le a polcról, akkor ezzel tesztelek. elsején reggel. :)

sziasztok Lányok, a mai napra elköszönök!
Vendég

mi itthon leszünk apával meg gyerekkel:) este gyerek irány aludni mi meg majd csak elmúlatjuk valamivel az időt:)mi is pizsiben nyolc után :):):)

nekünk elsején lencsefőzelék lesz a menű

korenka: én is egyetértek a témával.ezért is nem megyek dokihoz.ha nem lehet több akkor ezt dobta nekünk odafent a gép.valami van benne hogy ha a természet nem akar ja úgysem lesz akkor sem ha lombikozik valaki mert vannak olyanok akiknek úgysem tud összejönni.
Viszont másik oldalról is teljesen megértem hogy mindent megtesznek azért hogy gyerek legyen és ha cxsak így akkor így .nem vagyok ellene neki de én mivel Ger4gő itt van nekem ezért nem megyek tovább hogy tesó nem akar jönni.Ha Gergő nem lenne lehet én is mindent megtennék hogy legyen.

nika70
Salgótarján

Bercsi: Én is azzal teszteltem, nekem rögtön mutatta a dolgokat. Szerintem megbízható. Ha január 1-én tesztelsz, az már 5 nap késés, az már mutatnia kell rendesen. Nem holnap próbálod? :D

Apa felkelt reggel és kérdezte, hogy pisiltem e már, mondtam mindjárt csinálom. Mivel rögtön mutatta, rohantam mutatni neki, aztán mentünk a lámpához szuggerálni a csíkokat. :)

Mirci: nekem 1X volt laptetőm, csak a statisztikához.
Ha nekünk sem jönne össze rendesen, én biztos mennék Lombikra, nem szeretném leélni az életem gyerek nélkül.

Köszi mindenkinek a kaja ötleteket. Ma megvettük a csülköt, így lencsefőzelék lesz füstölt csülökkel és virslivel. Mi is barátokkal Szilveszterezünk, remélem jó lesz, bár olyan sok kedvem most azért nincs bulizni.

Lányok, nekem nincs hányingerem. :o A múltkor ilyenkor már rendesen szenvedtem tőle. Ici-picit érzem néha a gyomrom, de semmi több.

Korenka, neked mikor kezdődött a hányinger?
Szerintetek aggódnom kéne?
nikiee
Budapest XI. kerület

korenka:
Én sem értek azzal egyet, hogy a természet megerőszakolása lenne egy mesterséges megtermékenyítés. Én úgy gondolom, hogy az a hihetelen mennyiségű szemét a felelős, amit megeszünk, megiszunk és magunkra kenünk. Bejut a talajba, a levegőbe és visszajut az utódainkba., Ezért a sok betegség és meddőség.Ha szétnézek a környezetemben...szinte alig találok olyan családot, ahol ne lett volna gond a gyerekválalás körül. Vetélés, meddőség, halva születés stb.Én nem gondolom, hogy azok a családok kevésbé akarják a gyereket, akiknél nehezen jön össze vagy egyáltalán nem. Az öcsémnek 3 éve kivették az egyik heréjét, mindenféle vizsgálat kiderítette ezen kívül, hogy csak lombik babájuk lehet...ha lehet. Akkor ő fogja úgy fel, hogy neki az van predesztinálva, hogy ne nemzzen utódot? De bolond is lenne, ha beletörődne. :roll: :?
Látom már, hogy én egy kicsit sarkosan értelmeztem amit írtál. Most már nem törlöm ki. Amit később írtál ezzel kapcsolatban, azzal teljesen egyetértek, sokszor a tudatunk gátol.
Én is mindig azt mondtam annak, akinek nehezen jött össze második, hogy örüljön az egészséges , szp gyerekének. De most, hogy rólam van szó....képtelen vagyok. Pont úgy vágyom erre a második babaára, mint anno az elsőre. Nem tudok még beletörődni.

sz.veronika:
"Hú, hát akkor az ma kimutatná, nem?" jaaaj, te is hátulról közelíted meg a témát látom.Hátha .... :D :D :D :D :D :D ..

Kép

Kép
mirci09

Bercsi: Én is azzal teszteltem, nekem rögtön mutatta a dolgokat. Szerintem megbízható. Ha január 1-én tesztelsz, az már 5 nap késés, az már mutatnia kell rendesen. Nem holnap próbálod? :D

Apa felkelt reggel és kérdezte, hogy pisiltem e már, mondtam mindjárt csinálom. Mivel rögtön mutatta, rohantam mutatni neki, aztán mentünk a lámpához szuggerálni a csíkokat. :)

Mirci: nekem 1X volt laptetőm, csak a statisztikához.
Ha nekünk sem jönne össze rendesen, én biztos mennék Lombikra, nem szeretném leélni az életem gyerek nélkül.

Köszi mindenkinek a kaja ötleteket. Ma megvettük a csülköt, így lencsefőzelék lesz füstölt csülökkel és virslivel. Mi is barátokkal Szilveszterezünk, remélem jó lesz, bár olyan sok kedvem most azért nincs bulizni.

Lányok, nekem nincs hányingerem. :o A múltkor ilyenkor már rendesen szenvedtem tőle. Ici-picit érzem néha a gyomrom, de semmi több.

Korenka, neked mikor kezdődött a hányinger?
Szerintetek aggódnom kéne?
nikiee
Budapest XI. kerület

nikiee:
"Nem holnap próbálod? " :P :D :D :D
Mindenki bepróbálkozik... :D
Szerintem nem kell aggódnod. Nekem 8. héttől volt hányingerem, de nem is volt vészes. Korenka már egy héttel minimum előtted jár és ő is csak most kezdi sorolgatni a rókát. :D

Kép

Kép
mirci09

Jóóóóóó....tudom.....gyerekes vagyok. :roll: 8) Íme a statisztika:

bbercsi: 7
csucsu:
korenka: 5
malna5:3
mirci: 1
nika70:1
nikiee:1
sz. veronika: 3

A legelső laptető korenkának jutott....és a legelső gyerek is. :P :D :D :D :wink:

Kép

Kép
mirci09

Mirci: Ez jó! :D

Én vagyok a kakukkmadár! :D
nikiee
Budapest XI. kerület

Mirci,
akkor inkább azt kéne megnézni, hogy kinek jutott a hányadik laptető, nem azt, hogy kinek hányszor :)

Kép

Kép
sz.veronika

mirci ügyi vagy :)

nika70
Salgótarján

Kép

nika70
Salgótarján

Kép Kép Kisbabákban gazdag boldog új évet kívánok!

Kép

Kép
mirci09

Kép
En is nagyon Boldog Ujevet kivanok nektek es a csaladotoknak!
Mindenkinek kisbabat az UJevben!!!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
malna5

Sziasztok,
Ma voltam dokinál. 9X13mm petezsákot látott. Sajna szivhnagot még nem hallottunk. Igaz 6+3 napon vagyok. Remélem ez azért van mert a mensim nem 28 napos hanem 31-32.
Mindegy a lényeg jó helyen van.:)
csucsu2005
Halásztelek

Kép
Vendég

Sziasztok!

Ma már nem biztos, hogy tudok jönni, Mindenkinek Nagyon Boldog Új Évet! Kép Kép
nikiee
Budapest XI. kerület

Csucsu,
gratula a jó helyhez, lesz majd szívhang nemsokára :)

Kép

Kép
sz.veronika

Lányok,
mindenkinek boldog új évet! Bulizzátok ki magatokat most, mert aztán már terhesen nincs pia! :lol:

Kép

Kép
sz.veronika

BOLDOG ÚJ Évet KÍVÁNOK!
Na meg mindenkinek kívánok babásodást 2011-re!
csucsu2005
Halásztelek

csucsu: de jó hírek :):):) jól kezdődik majd az új éved :):):) tökre örülök :):):

nika70
Salgótarján

Nika: Köszi :)

Mi nem megyünk idén sehova, Kicsit fúra is de nem baj kell ez is.
Szóval én még jövök.
csucsu2005
Halásztelek

szerintem én is jövök majd erre :)

nika70
Salgótarján

BUÉK Minden Lánynak!

sajnos, csak a szervezetem űzött velem játékot. ma reggel látogatóba érkezett pirike. kicsit sajnálom magam.... de majd elmúlik.

Kívánom, hogy a 2011-es év mindenkinek úgy alakuljon, ahogy azt szeretné!
Boldog Új Évet ,Lányok!
Vendég

Bercsi: sajnálom :(

nika70
Salgótarján

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?