Új privát üzeneted érkezett!

bbercsi:óvatosan az élettársaddal!! :D:D
Igen emlékszem a január 1-i időpontra, csak bepróbálkoztam... hátha... :D:D:D
korenka
Szár

azért bevallom ez a nagy önuralom nem olyan egyszerű ám. :)

Korenkám, Te jól vagy? Ünnepek hogyan teltek? Jó érzés volt, hogy van egy kis édes Titkod ?

Nikiee: a vonalzó ügyileg akkor most nem jól állsz :) egyébként jó pihit Neked!
Vendég

Köszönöm a drukkokat!
Bercsi: Igen, a vonalzót hagyom amíg ki nem derül, hogy mi újság.
Vegyes érzéseim vannak, a mellem duzzadt, de nem is fáj (az előző terhességnél majd leszakadt) szóval, most nem tudom azért annyira behatárolni, hogy sikerült e vagy sem, a múltkor valahogy egyértelműbb volt. Mindenesetre nekem nem szokott késni, az ovuhoz képest a 15. napon mindig megjön. Nos, tűkön ülök és várom a szerdát.

Sajnos két ajándék sem lett jó méretügyileg, ma megyek visszacserélem őket, pedig már annyira elegem lett a vásárlásból az elmúlt hetekben... :o

nikiee
Budapest XI. kerület

Jó reggelt! :)

Javulgatok, igen Pálmitól kaptam el, én is meg anyukám is, állítólag a fél bölcsinek ez a baja és ott is elkapta minden szülő, testvér, stb...

Mirci, Málna,
én Andrienn-t szerettem volna még Pálminál, nekem is nagyon tetszik, de apa letiltott róla... ő viszont fiúnak Bendegúzt szeretne, én meg majd arról tiltom le :D

Korenka,
nekem ugyanez volt Pálminál. Volt egy választott orvosom, de nem kerületi, így nem utalhatott be a vérvételre. A körzeti nőgyógyásznál ugyanezt kaptam, hogy miért nem hozzájuk járok terhesgondozásra és kikérik maguknak, hogy az én dokim hozzájuk küldözget vérvétel papírért... :roll: Most nem tudom hogy lesz másodjára, ugyanehhez a dokihoz szeretnék járni :roll: Most mondjuk azóta kerületet váltottam, nem tudom az itteni új körzeti hogy áll majd a kérdéshez...

Látom többen is szoros barátságot kötöttek a sütikkel karácsonykor :lol:

Kép

Kép
sz.veronika

Sziasztok.

Korenka: Rosszra ne is gondolj oké?? Amúgy nagyon erős tüneteim voltak anno. Hihetetlen hamar lett a teszt +. Majd hasfájás a végén ülni is alig bírtam. Majd mentem dokihoz aki még semmit nem látott de azt mondta még bármi lehet. Szóval akkor az már gáz volt. Mondta várjunk pár napot. Másnap elkezdtem erősen vérezni majd irány a kórház. Azt mondták ha már vérzek az nem jó,. Ott már látták hogy méhen kivüli.
DE nem szabad erre gondolni.

Én ma hivtam a dokimat. Persze hogy szabin van és vidéken. De van egy másik doki akihez mehetett meg van vele beszélve. Szóval hivatkoznom kell a saját dokimra mert barátok. Ő holnap reggel megnézi minden ok e és ha igen de OK lesz tudom!! akkor beutal vérvételre stb.. Majd 01-03 kell az én dokimat hívni és onnantól már ő intéz mindent.
Összeségében a dokim nagyon örült és mondta istenien hangzik ez igy.
Remélem holnap felhőtlenül fogok én is örülni.

Veronika: Az egyik ismerösünknek Bendegúz a neve a fiának. Nekem sem tetszett eddig de rá annyira illik és Bende a beceneve. Azóta már tetszik a név.
csucsu2005
Halásztelek

bercsi: jobbulást nektek +++++++++++++ a nővérke jelmezbe bújva párodnak még magasabbra szökött volna a láza :) :wink: :oops:

nikiee: drukkolok nagyon:) sajnálom hogy csereberélni kell a cuccokat :(

nika70
Salgótarján

csucsu:
Mi 7.hónapja próbálkozunk, ebben itt én vezetek. 8) 8) 35 éves vagyok és eddig két terhességem volt. Az egyik gyümölcse itt szuszog mellettem, másfél éves. Sajnálom, ami veled történt. A kislányod is nehezen jött össze? Szorítok nagyon, hogy most minden rendben menjen. :wink:

malna5:
Igen, ha kislányunk lesz Adrienn lesz a neve.:) Gratulálok, szép neved van. :P Én is arra gondoltam először, hogy azért nem jelentkezik bbercsi, hogy ne piszkáljuk a teszttel....de jól tűri. :D :D :D :D :D :D

nikiee:
Húúúú, de jó hírek! Ugyehogyugye....pont azért jön most össze, mert nem görcsöltél most rá.

korenka:
Ezen a harisnyás témán vonyítottam egy nagyot. Megkevered ám te is úgy! Lassan te sem tudod, hogy kinél, hogy, hol, mikor...:) Mindegy, csak gyerek legyen :shock: :D :D :D .
Ari vagy, hogy bíztatsz. :)

bbercsi:
Hú miket gondoltam,amikor elkezdtem olvasni a hozzászólásod első két sorát.... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Aztán tovább olvastam. :roll: Ez nem volt valami fényes. Mindjárt eszembe jutott az első közös szilveszterünk. A férjem este 10-től reggel hatig hányt a wc-n ülve. 8) :D :D
Ami a sütiket illeti....akkor neked is érdemes volt velük bohóckodni. Én is sütöttem kétfélét. Az egyes számú a kukában landolt, mert túl korán akartam kiszedni a tepsiből és úgy nézett ki, mint a somlói. A másöodik isteni lett, nutellás,m diós, pudingos stb....na ezt meg otthon hagytuk. Ott figyel a dobozban a hűtőben. :?

Kép

Kép
mirci09

Mirci: nem a lányom első alkalommal össze jött. Egy alkalomból mert akkor költöztünk Anyósékhoz mig a mi házunkat épitettük. Mindig otthon voltak és egy közös nappali volt a szobánk,. Egyszer mentek el szinházba akkor jött a lányom össze:) Tehát szokatlan most ez . De valószínű a méhen kivüli bekavart nekem agyilag is:) Biztos féltem eddig nem tudom.
A lényeg most +a teszt és holnap megyek dokihoz akkor leszek 6hetes.
csucsu2005
Halásztelek

bbercsi: Az önuralom nem az én haverom sajnos, úgyhogy megértelek. Én már elmondtam volna, de Apa nem akarja még. Majd az UH után megnyugszik, és majd reklámozzuk. Gondoltam eladom a sztrorit az RTL-nek.... olyan híres vagyok, hogy biztosan rácuppan :D:D:D:D
nikiee: Tűkön ülök szerdáig én is!
sz.veronika: Azt hittem, csak az itt ilyen passzívak az orvosok...:( sebaj megoldjuk igaz? Mi újság a cumival?
csucsu: Jaj te szegény! Megműtöttek, vagy gyógyszeresen kezeltek?
mirci: Mit kevertem össze? :oops: Veszek egy füzetet és abban foglak benneteket vezetni, hogy kivel mizu, mikor, hogyan... :D:D:D

Csináltam egy blogot. Ti is benne vagytok!!! :D:D:D Nézzétek meg. Őszinte véleményeket várok!!!
korenka
Szár

....ja! Nem név szerint ám, csak úgy mint a csajok a fórumról! Nehogy valaki bepereljen! :D:D:D

Van aki otthonszülésre készül? Izgalmas téma.... bocs bbercsi! :D
korenka
Szár

Korenka,
köszi a kérdést, a cumiról itthon teljesen "lejöttünk" :) Majd január 3-án kiderül mikor újra bölcsibe kell menni és ott meglátja a többieknél, hogy hogyan reagál... :roll:

Mostanra már van több átaludt éjszakánk, és több egyedül elalvás is, bár tegnap nagyon kapaszkodott belém mikor ki akartam jönni, így maradtam. Úgy éreztem, most ez kell neki.

Éjjel aztán apa ment be a szobájába aludni, hogy én ne keltsem fel a köhögésemmel, és éjszaka bekéreckedett apa mellé.
Most azon filózom nem ott volt-e a baj, hogy délután vagy 40 perc volt mire elaludt, mert mintha nem lett volna álmos, és sok volt ez neki egyedül a sötétben és ez viselte meg... :roll: Csak nem akartam bemenni, hogy tartsam magam ahhoz, hogy ha egyszer kijöttem, nincs bemászkálás :roll:

Otthonszülés:
én biztos nem merném, mert mi van, ha van valami? (Mint nekem volt is és császár lett ugye...)

Kép

Kép
sz.veronika

Én otthon szülést nem vállalnám.nem vagyok ellene de... én jobb szeretem ha bármi adódik akkor ott a segítség helyben.Én nem is szülhetnék már otthon mert császáros vagyok meg 40 éves stb :):):)

Korenka : szerintem nagyon szupi lett a blogod :)

Bettinek én is drukkolok :)

Mirci: én vezetek :):):):) már három éve próbálkozunk :) én írtam már délután és nem látom a hozzászólásomat.lehet csak nem küldtem el :) az szép ha már kihagy az agyam :)

nika70
Salgótarján

NIka: a 3évvel akkor én is melléd állok.
Szóval most akkor Neked kívánok babásodást.

Otthon szülés: Hú ez nehéz ügy., Én nem merném bevállalni. Hisz nekem a lányom a végén császáros lett mert bealudt.
Mi van ha otthon van valami ok ami miatt nem születhet meg természetesen?? Egy élet elcsúszhat rajta mert én nem akartam kórházban szülni??
Én nem vállalnám be.

Korenka: Műtöttek. Ha kiderül ott akkor a gyógyszer már nem segit.
csucsu2005
Halásztelek

csucsu: tényleg mi együtt kezdtünk majdnem babát akarni :):):) annyira örülök,hogy sikerült neked nektek :):):)

nika70
Salgótarján

csucsu:
Persze, a pozitív teszt a lényeg és a pozitív gondolkodás. :wink:

korenka:
Jaa, hogy az ERTÉEL kínálta a legtöbb lóvét.... :P :P :P :D :D :D :D :D :D :D
Nem kevertél össze semmit...illetve engem kevertél meg. Az egyik kórházból dokit választasz, a másikból szülésznőt, a harmadikból csecsemős nővért, a negyedikbe uhu-zni jársz....stb. Jó,hogy tudod követni. :shock: :D :D :D :D :D :D De igazad van egyébként.
Tőlem nagyon távol áll az otthon szülés.

Mónika:
Hoppá hoppá, pedig azt hittem.....tényleg nem láttam ilyen hozzászólást. Akkor legalább szóba került újra. :)
Akkor csak a harmadik vagyok.

Kép

Kép
mirci09

korenka:
Elolvastam a blogodat. :) Jól írsz, mókás is itt-ott. Volt 1-2 mondat, ahol jóleső deja vu érzésem volt.
Jaaaaj és látom, hogy nagyon kislányt vársz. :wink: Rózsaszín háttér...nem semleges, nem kék... :D Mondjuk én is egy kislányt tudnék neked elképzelni....láttatlanból. 8) :D Akkor már bizti neveken is gondolkodtál. :roll:

Kép

Kép
mirci09

Jo estet
gondolok ratok, elolvastam a blogod Korenka, varom a folytatast! Nikee nagyon orulok neked is es Bbercsinek is!
Mar nagyon keso van, ittam egy zold teat delutan, es nem tudok aludni....

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
malna5

Nika: Neked is sikerülni fog!!! Hidd el! Valóban el kell hinni kell benne!!

Bevallom én májusban voltam egy nőnél aki természetgyógyász, reikis, és ne nevessetek de látó is egyben. Na ezt nem reklámozza mert nem konkrétan ez de mikor mondta el sem hittem. A barátnőm, vitt el. Mosolyogtam az egészen. Majd 2órát voltam bent bála és a végén zokogtam. Valamiért az erőm elment. Azt mondta nekem az energiámmal van baj itt a reikit hozta előtérbe. Olyan érzés volt, hogy teljesen ellazult a testem. Ahol járt a keze ott forróságot éreztem. Mikor vége volt nem tudtam mi volt ez de annyit mondtam suttogva köszönöm. A nő elköszönt és mondta 2éven belül babázni fogok.
MIkor jöttem haza (Kecskeméten voltam) a barátnőm vezetett én meg csak ültem és nem tudtam megszólalni. Attól kezdve nem voltam görcsös. Hisz megmondták 2év. És fél év múlva már pozítív tesztem lett.
Remélem a doki meg is erősit ebben.
Na nem azért írtam, hogy higgyjetek benne mert a férjem nem hiszi ezt el de valóban azóta olyan nyugis lettem.
csucsu2005
Halásztelek

El kezdtem a fórum elejét olvasni.
Mosolyogtam ahogy a 37évesek beszélgettek:)
Kár, hogy nem jöttem korábban hozzátok. Én is 37éves vagyok:)
csucsu2005
Halásztelek

Szép napot Lányok!

:) Jó kedvem van. csak úgy, simán. olyan mosolygós. :)
nincs rá különösebben semmi okom, csak úgy. remélem csatlakoztok hozzám.....

Korenka: tegnap este elolvastam a blogodat. Tudod, meghatódtam.
az az igazság, hogy akkor amikor ezt a babanetes fórumot elindítottam sok napon át csak vártam, vártam, vártam.... de senki nem szólt. aztán jött elsőnek Málna. Simán csak úgy betoppant Angliából. :) Örültem neki. aztán jött Korenka, a maga édes,jó és vígkedélyű stílusával. Neki is örültem. aztán szép lassan jöttek a lányok és beindult a traccsparti. :) ...
tegnap pedig mit olvasok a blogodon? egy olyan helyen beszélgetsz, ahol jól érzed magad, ahol klassz csajok mondják el örömüket, bánatukat. nagyon jó érzés volt, hogy fontos Neked, (Nektek) ez a kis közösség.....
:)
szóval szép napot Nektek Lányok!!!!
mosolygósat!!!!! :)
Vendég

bbercsi: Nagyon jó olvasni, hogy jó kedved van. Teljesen átragadt rám is.
Ma reggel mentem dokihoz.De sajnos nem volt mert szültek éppen. Na szép most várhatok mig megtudom minden oké e?
30-vagy 31 -én mehetek hozzá. 30-án dolgozok igy marad a 31!
csucsu2005
Halásztelek

Sziasztok lányok! Azt ajánlom nektek, hogy ne egyetek pirítóst a laptopon!!! Én megtettem, és most nem tudok lenyomni néhány billentyűt a morzsától... akár egy öt éves... :D Mindjárt kitakarítom...
bbercsi: Én is ezt az örömöt érzem amit te! Tényleg úgy van ahogy írom!!! :D
csucsu:Hűűű de idegörlőőőőőő!!! Megint várni... nem irigyellek!
malna:Milyen zöld teát iszol te? Abban nincs koffein. Kivéve náhány magyarországiban. A cimke szerint zöldtea, megnézed az összetevőket, és kiderül, hogy fekete tea, zöldtea ízesítéssel brrrrrrr....
mirci: Fel sem tűnt, hogy tök rózsaszín az egész... de komolyan. Most hogy írod!!! Viszont tényleg mindig kislányról beszélek. A férjem aggódik, hogy mi van ha kisfiú én meg rózsaszínben gondolkodom... Azt mondta reméli nem lesz "ratyi". Így hívja a homoszexuálisokat....

Na akkor az otthonszülést lepörgettük, semmi kirívó egymásnak feszülés... :D:D bbercsi te jösz!
korenka
Szár

bbercsi: Mi a helyzet mensi ügyben? Érzések? Mesélj!!
korenka
Szár

Csucsu, pfűűűűű megértelek, hosszúnak tűnik ilyenkor akár még 1 röpke nap is. de hát mit lehet tenni? várakozni kell.....

Nikieee: hmmmmm??????? :)

az otthon szülést ellenzem. soha nem vállalnám be,
az az igazság, lehet, hogy megköveztek érte, de egy kicsit sznobságnak tartom.

elmondom Nektek tegnap min gondolkodtam:
miközben kalandozok a virtuális világban sok száz cikket, tanulmányt, blogot olvasok. kirívóan sok olyan naplóba ütközöm, ahol évek óta sikertelenül próbálkozó és várakozó nők osztják meg a nagyvilággal a gondolataikat. ...
de miért vannak olyan sokan ? miért van olyan sok nő, akiknek évek óta csak a reménykedés jutott? miért van olyan sok inszemináció, lombik program? régen nem voltak ilyen programok, mégis sok gyerek született.
szerintetek?

az én véleményem az, hogy olyan gyors világban élünk. annyi káros hatás ér minket? annyi mű dologgal találkozunk naponta. valahogy nem jól élünk, ugye?????
Vendég

jelentem pirike még nem tette nálam látogatását. de a hasamban már itt van az a bizonyos érzés. a torkomban meg gombóc.

de nekem azért is jó kedvem van :) le vannak fütyülve a világ rossz dolgai:)
Vendég

bercsi: húú de jóó hogy jó a kedved :):):)

igen ezen én is elgondolkodtam hogy manapság mennyi lány szenved azzal hogy nem lehet gyereke vagy nagyon nehezen jön össze.Másrészről viszont az tök jó dolog hogy létezik a lombik.ha Gergő nem lenne lehet már mi is ott tartanánk. jó dolog hogy azoknak is lehet gyermeke akiknek természetes úton nem lehetne.

nika70
Salgótarján

igen, persze. az lemaradt a hozzászólásomból, hogy milyen jó az, hogy az orvostudomány már itt tart és a sok várakozónak lehetőséget ad a várva várt kisbaba születésére.

....csak fejlődjön az az orvostudomány!!!!! :)

reggel pont azon morfondíroztam a fürdőszobában, anyukám még nem csinálhatott terhességi tesztet, mert még nem volt.... mi meg már mennyi minden közül választhatunk: ovu teszt, mikroszkóp, ilyen teszt olyan teszt :)
Vendég

Igen, van mindenféle teszt, ami még anyunak nem volt, anyu még UH-n se láthatott a hasában, csak születésemkor tudta meg fiú vagyok-e vagy lány, sőt rögtön kicsomagolt mikor megkapott és az összes végtagomat megnézte, mert előtte hallott olyanokat, hogy ez meg az anélkül született... Szóval jó nehéz 9 hónap lehetett, amíg mindenre fény derült :)

Amúgy biztos régen is volt, hogy nem lehetett baba, max. nem volt ennyire információ-áramlás... de az is tény, hogy sokkal szennyezettebb minden...

Kép

Kép
sz.veronika

Sziasztok!

Lányok, hát ez most pozitív! :D :D :D :D :D

Bercsi, veled mi van? De jó lenne ha sikerülne neked is. Emlékeztek, mit mondtam a múlt hónapban, azt, hogy ebben a hónapban mindenkinek sikerülnie kell, nincs mese! :D

nikiee
Budapest XI. kerület

Nikiee: +++?? Szuper:) Nagy nagy gratula. Ma csináltad gondolom mert látom korán írtál.
Hú akkor most hányadik napon is vagy??
csucsu2005
Halásztelek

SZiiiiiiaaaa Nikiee!!!!

Nagyon örülök ! :) :) :) Reggel gondoltam Rád! :)
Szuper hír!

..... pici betűvel írom: még hozzám sem jött látogatóba pirike....
Vendég

Köszi Csucsu és Bercsi! :)
Ma vagyok a 4+4en.

Bercsi, az szuper! Reméljük nem is jön. Érzel valamit? Pár napja kicsit érzem a gyomrom kajálás után, de még nem vészes. Mellem továbbra sem fáj, csak meg van duzzadva...ja, és a nemvárt körüli napokban olyan apró mensis fájások voltak, ami múltkor nem volt.
nikiee
Budapest XI. kerület

nikiee :)
ezt is nagyon csendben és halkan , szinte csak suttogva mondom, de annál nagyobb örömmel: Korenka után Te leszel a második kismamánk. szuper!!!!
azt gondolom nálam még minden lehet. majd meglátjuk....
érdekes módon nem vagyok türelmetlen. kicsit sem. szépen várom a fejleményeket, ahogy Te is tetted.
Vendég

Bercsi! :D köszi! :)

Jó, akkor most az összes drukk megy hozzád! Kívánom, hogy teljesüljön az álmod! :)
nikiee
Budapest XI. kerület

Hurrrrrrrrrrrrrráááááááááááááááááááá nikiee!
De jó! Mondtam én, hogy nem kell feladni egy kis mensiszerű érzésnél. :wink: :D Vonalzót kérünk kismama! :D

bbercsi:
Akkor gyanús, hogy a 3. hely a tiéd. :wink: Bizti nem akarsz még tesztelni? Már majdnem elseje van. :roll: :roll: :roll: :wink: :D

Kép

Kép
mirci09

Nikiee: milyen márkájú teszttel teszteltél?
Vendég

Mirci, ne akarjál bűnbe vinni....... :D :D :D :D
Vendég

Nem bűnnek hívják ezt...kíváncsiság. :P :P :P :P :P :P :wink: :D

Kép

Kép
mirci09

Időben meg kell ám venni a tesztet,mert Szilveszterkor korlátozottan vannak nyitva az üzletek. Nem ám, hogy elfelejtesz venni! :P Mindjárt többet vegyél! :wink: :)

Kép

Kép
mirci09

Niki,
gratula! :)
Hú, én félreértettem ezt a januárt, mert nálunk eredetileg is az volt, hogy ha januárban jön össze, akkor lesz 3 év korkülönbség Pálmival, így az a legvégső határidő, amíg jó lenne ha összejönne... De igazad van, a januárig az lehet, hogy azt jelenti, hogy most decemberben? Na mindegy, nekem még a január is megfelel :)

Bár most 4 nap különbséggel 2-szer is volt tojásnyákom, úgyhogy mindkettőre ráugrottunk, hátha :D

Bercsi, húúúúú, már várom az elsejét! Én tuti nem bírnám ki addig :)

Mirci,
a kíváncsiság nem a 7 fő bűn egyike? :lol: Megnéztem, nem :roll: :oops: :lol: Biztos valamivel kevertem, ahol baj volt a kíváncsi nő :D

Kép

Kép
sz.veronika

:) igen lányok, értettem. ha holnap nincs piri megyek tesztért.
de csak egyet veszek. egy clear blue-t. annak szombaton reggel ki kell mutatnia az eredményt. juujjjjjj. kicsit izgulok. :oops:

Veronika! elgondolkodtam azon , hogy mi is a hét fő bűn. bevallom nem tudtam. :oops:

alábbiakban ollvashatjátok (akit érdekel)

"A hét "főbűn"

Önmagukban talán nem mindig nagy bűnök, de sok súlyos bűnnek forrásává, "fejévé" lehetnek:

1. A kevélység.
2. A fösvénység.
3. A bujaság.
4. Az irigység.
5. A torkosság.
6. A harag.
7. A jóra való restség.
"
Vendég

bbercsi:
Köszi a felvilágosítást a bűnöket illetően...én sem tudtam. :oops: De...kiderült az is, hogy a kíváncsiság nincs közöttük. :P

sz.veronika:
Lehet, hogy ikrekre gyúrtok? :wink: :D :D :D :D :D nekem össze-vissza volt tojásos ebben a hónapban, pedig azt hittem, hogy milyen jól beállt. :? Folyamatosan akcióztunk, remélem volt peteérésem. :roll: Két hét múlva kiderül. Mondjuk nekem még csak egy laptetőm volt...még gyűjtenem kell.
Korenka????? Hol vagy? Ennyire ne legyél beletemetkezve a munkába! :roll: :D :D

Kép

Kép
mirci09

nikiee: nagy nagy gratula látod látod :):):):):):) de jóóóóó

bercsi te meg a harmadik kismami leszel:) 1-én tessék tesztelni :)

nika70
Salgótarján

Köszi szépen Lányok, rendesek vagytok! :D

Most jöttünk haza, elmentünk ebédelni, meg sétálni, amiből nem sok lett, mert iszonyú hideg van.

Bercsi: 2 félét vettem, az egyiket használtam fel, aminek a dobozát már kidobtam, de a DM-ben lehet kapni. Barack színű és már 10. naptól kimutatja a terhességet, meg lehet csinálni a nap bármely szakában. 750Ft. Ahogy rápisiltem jött a csík, nem kellett várnom semmit sem, pedig a papíron 5 percet mondanak. Ez megbízható azért vettem ezt. A Clear Blue-ról nem hallottam jót, és 1800Ft! :(
Tényleg tankoljál be belőle, mert Mircinek igaza van 1-én minden zárva! :) :)

Mirci
Ha emlékszel, panaszkodtam a hónap elején, hogy nem is volt igazán pozitív az ovu teszt, és most nem is éreztem a peteérést, pedig nekem aztán minden hónapban jelez a kis fájdalom. A nyálkám is össze vissza volt, azért mondtam, hogy nem foglalkoztam vele ebben a hónapban sokat, mert idegesített, hogy nem tankkönyv szerint működtem ebben a hónapban és gondoltam, akkor úgy sem lesz most semmi.
Korenka hol van?
nikiee
Budapest XI. kerület

Ne keserítsetek el, hogy ez a nyák is lehet össze-vissza :( Akkor lehet, hogy nem is akörül volt peteérésem? Sajna eléggé elhanyagoltam most az ovus tesztelgetést :roll: Hol teszteltem hol nem :roll: Na majd kiderül mi a szitu.

Kép

Kép
sz.veronika

Véééégre itthon! :) :) :)
Hopp-hopp....csucsu is kismami valószínűleg. :) Kihagytam véletlenül és előléptettem bbercsit. :shock: :D Lassan könnyebb lesz számon tartani, hogy ki nem az. :roll: :wink:

nikiee:
Nagyon jól estek a szavaid a lelkemnek, mert nekem pont így van. Össze-vissza nyálka...már fogalmam sincs, hogy mikor volt peteérésem. Nem is tudom, hogy merjek-e bízni. Van még 2 hetem...kb. :) 8)

sz.veronika:
"Ne keserítsetek el, hogy ez a nyák is lehet össze-vissza" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Eddig én sem gondoltam..... 8)

Kép

Kép
mirci09

Szép és jó reggelt lányok!

Kornenkánk, Málnánk????? merre jártok lányok?

ma lehet, hogy a patikába vezet az utam

veronika: tudod az a bizonyos nyák , tényleg lehet össze-vissza. saját tapasztalatból mondom. elég csak annyi, hogy van a szervezetedben valami kis gyulladás esetleg más fertőzés. máris megváltozik a nyák összetétele. tehát sztem csak erre alapozva nem lehet megállapítani a peteérés időpontját. ez az én véleményem, de nem vagyok szakember.
Vendég

Sziasztok!

Bercsi, ez azt jelenti, hogy még mindig semmi? :D Tudom még nem örülünk, na de hát akkor is.... :lol:

Szerintem a nyák minősége attól is függ, hogy mennyit iszol stb, nagyon sok mindentől változhat.Szóval lányok nincs kétségbeesés, az én példám lehet arra, hogy aztán mégis sikerülhet. :)

Malna, Korenka tényleg eltűnt, remélem csak pihengetnek!

Ti mit csináltok Szilveszterkor? Mentek valahova? Még azt akartam megkérdezni, hogy Ti mit csináltok újévi ebédre?
nikiee
Budapest XI. kerület

Bercsi,
Hát akkor lehet, hogy nekem is a betegség miatt volt a nyák, bár az első a hivatalos 14-ik napon, a második a ciklus.hu szerint számolt 18-ik napon, úgyhogy azért reménykedem :roll: :)

Niki,
Szilveszterre hozzánk jönnek át a barátaink, kb. tíz fő, jön egy kétgyerekes család is, ők itt is alszanak a lurkókkal (1 és 3.5 évesek úgyhogy Pálminak is lesz társaság a szilveszteri buliban :) )

Kép

Kép
sz.veronika

Veronika: reményre minden van okunk :) meg tudod, csak optimistán :)

bevallom őszintén nektek én egy last minute útban gondolkodom. meglepi lesz. :) (még nekem is az, bár az elképzelésem már megvan)

újévkor nálunk malacka menű. hagymás-ecetes-lencse salátával.
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?