Helló Anyucik!
Eclipse-Mollika akkor nagyon ügyesen vette az oltást:wink: Mi is tegnap kaptunk egyet, vagy is hát nem rendes oltás volt, mert szájon át adták be neki szerencsére
( Rota vírus elleni)...Én is fent vagyok a Mamamin, most szereztem ott egy szivárványos kendőt....
Kiváncsi vagyok majd mit mondasz a mosható pelusról!
Tényleg többen is írtátok régen, hogy használni fogjátok, használja valaki??
Navi-Nagyon cuki a kis hercegnő a kari fa alatt
Remélem sikerül Zo babát megjavítanod
Attól függ mennyi pénzt szánsz a kendőre, van több féle....Ha gondolod akkor nézz körül a mamami.hu-n, érdemesebb használt, betört kendőt venni, mert azok már sokkal puhábbak és általában hibátlanok!!
Kriszta-Azt írtad,hogy Dávid is mot kapott oltásokat...Többet is kapott akkor ezek szerint??Mert mi csak ezt az egyet....Nagyon édes a fiatalember
Szissz-Mind a két fiúnak jobbulást kívánok, neked pedig sok erőt, nem lehet egyszerű.....De eszedbe se jusson magadat hibáztatni!!!!!!
Rabbe-Én mennék nagyon a talira.....Talán majd tavasszal
Tök jó, hogy ennyien beszereztetek már kendőt és hogy senki sem csalódott benne
Én már olyan szinten megszállott lettem, hogy vettem egy rugalmasat is és most rendeltem egy másik hagyományos szivárvány színűt
Ami eddig volt azt pedig Apjuk használja majd
Lilike is imádja, akkorákat szundizik benne, hogy csak na!!
Ebba-Ha csak a fájdalomra akarod szedni akkor Algopyrin-t lehet én úgy tudom!
Tatjana-Sajnálom, hogy Ádi baba rosszalkodik....Szerintem neked is megoldás lenne a hordozó kendő, mert úgy olyan neki, mintha a kezedben lenne, viszont még is tudsz mellette "dolgokat" csinálni, hisz szabad mind a két kezed
Lányok én nem tudom, hogy mi vagyunk bénák vagy a Pampers pelus a szar ( még jó, hogy akciós volt itt kint és vettem 10 csomaggal) , de 2 naponta folyik ki belőle a kaki, de olyan szinten, hogy a gyerek szószerint nyakig szaros
Olyanokat rottyant, hogy nincs egy négyzetcenti sem a peluson ami ne lenne kakis
Ipari mennyiségeket termel a kiscsaj!
Hétfőn voltunk megint a védőnői tanácsadáson, 53 cm és 4540 grammos, nem túl alultáplált
Mondjuk ez a pofazacskóján is látszik, oda gyűjti a kaját
Dorka-Szuper, hogy gyorsan túl lett Luca a lázon!Hát nem csodálom, hogy nehezen viselte a Karácsonyt, sokszor még sok nekik a rengeteg inger ami ilyenkor éri őket!Honnan van Lucának az a fejpántja???Annyira cuki, én is, én is, én is akarok!!!
Szerintem nektek egy 4,6 méteres kendő lenne ideális, azzal mind a ketten minden kötést megtudtok csinálni!!
Mi itt kint maradtunk, 3-asban karácsonyoztunk, szépen, nyugodtan...életem legszebb és legboldogabb karácsonya volt ez, annak ellenére, hogy nem tudtunk haza menni
MikGirl-Remélem Ati már sokkal-sokkal jobban van!!!Most olvasom, hogy igen, nagyon örülök
Akkor mozgalmas volt nálatok is a karácsony!!
Nálunk sem lesz egyébként semmi szilveszterezés, max annyi, hogy 9 helyett 10-kor fekszünk
Jó kis fergeteg party, mi????
Sophie-Örülök, hogy jól vagytok és rendbe jött a köldöke is a kisassonynak!!Nem baj ha csak magatokról írsz, én szeretem azt is olvasni!!
Irigy vagyok , hogy a párod otthon van, enyém párom melózik
Lucuzs-Gyönyörűek vagytok ti is, jobbulást Boginak, remélem nem kapjátok el!!!!
Nálunk is Apjuk is hordozza rendszeresen Lilit!
Köszi a hiányolást!!
Ritya-Őszinte résztvétem
Csajok most lépek, mert Lili lassan éhes lesz!Tegnap előtt nagyon csibész volt a kiscsaj, éjjel fent volt 2 és fél órát az Istennek nem akart elaludni.....Csak egy dolog van amitől rögtön bealszik, a PORSZÍVÓ
Úgyhogy most azzal altatjuk, csak bekapcsolom és a gyerek 2 perc múlva alszik
Szerintem a szomszéd azt hiszi, hogy bolond vagyok, mert hajnalban megy a porszívó nálunk
Mindenkinek szép napot és ha nem tudnék jönni, akkor NAGYON-NAGYON BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK MINDENKINEK!!!!
Puszi:
Lili és Ancsa