Sziasztok!
Gyorsan elszaladnak az ünnepek. Jól telt, és a legjobb érzés, látni a gyerkőcőt, hogy mekkora csoda ez neki.
Nekem nagyon nehéz szembesülni a korlátaimmal, és este már sokszor kikészülök emiatt. A derekam, hátam leszakad, enni alig bírok valamit. 3 napja már nem tudok rendesen aludni, mert óránként ébredek, hogy nagyon fáj a bordám, most már napközben is érzem. Bár az orvos is meglepődött, mennyire hosszú baba, és hogy mennyire fent hordom, hosszasan méregette, mert láttam rajta, hogy ilyet ritkán lát. Úgyhogy megpróbálom átvészelni ezt a néhány hetet, de úgy néz ki, hogy két-három nap múlva leállok a magnéziumról, mert alig vannak görcseim, és nem akarom a 40. hétig kihúzni mint Regivel. Már most is csak napi 2-3-at szedek.
23-án este még sütöttem, éjfélig, aztán sikerült elégetni az újjam, fel is hólyagosodott, (pedig kesztyűben fogtam meg a tepsit), és annyira fájt, hogy könnyem jött ki, és csak úgy tudtam létezni, hogy hideg víz alá tettem az újjam, vagy hideg vizes edénybe lógatva jártam-keltem a konyhában. Aztán hajnali 2-kor már aludni szerettem volna, úgyhogy bevettem egy algopyrint, még épp szabad (ugye az utolsó 6 hétben már nem). Meg egy pipholphent is, aztán befújtam firsttel, nagyon fájt, de aztán talán használhatott a fájdalom csillapító, mert sikerült elaludnom, reggel már meg sem látszott, és nem fájt. Most is már csak kicsit látszik. Szóval ilyen béna vagyok én, pedig vigyázok magamra.
Tegnap meg olyan rosszul lét jött rám este, hogy alig bírtam megállni a két lábamon. Pedig csak egy tortaszeletet ettem (mert anyu erősködött, hogy azért legyen szülinapi tortám, pedig mondtam, hogy úgy sem tudok már ilyenkor annyit enni), meg néhány bejglit, husiból is kevesebbet ettem, vacsira is kevesebbet. Úgyhogy úgy néz ki mégjobban le kell csökkentenem, mától csak kiadós reggeli, és délutáni ebéd-vacsi. Közben max gyümölcs. Legalább nem hízok már többet.
Regi most a mamáéknál van apával. Nemsokára én is átmegyek, csak már nem tudok egy helyben annyit ücsörögni, mert tegnap 2-3 órát ültem egy helyben, Gazdálkodj okosan társasjátékkal játszottunk 6-an, szóval az elég hosszú. Regi közben rohangált, de meglepő milyen ügyesen játszik már a társasjátékokkal.
Szenteste jól telt, szerencsére nyugisan, direkt úgy szerveztem a dolgokat, hogy ne kelljen kapkodnom, a fát is feldiszítettem fél óra alatt. Így mire hazaértek a betlehemes játékról, a vacsi már kész volt, és az ajándékok meg a fa is a helyén. Regi előbb ajándékot akart bontani (ez érthető, nagyon izgatott volt), úgyhogy utána vacsiztunk. Nagyon örült mindennek, sok kis csomag volt, meg egy nagyobb, de minden egyes csomag bontásánál hatalmasat csodálkozott, nagyon jó volt nézni.
Karácsony napján misére mentünk, aztán anyuéknál voltunk, este meg még anyósoméknál egy kicsit, addigra apa is hazaért a munkából. (ő meg éjféli misére ment el barátokkal Pannonhalmára).
Most meg csak lézengünk, pihenünk, még délután jönnek vendégeink, meg még mi is megyünk majd holnap egy helyre.
Képek.
Regi fája, a konyhában, ő diszítette