Sziasztok!
Szerencsésen túléltük a Karácsonyt; s volt minden, amit szerettünk volna, illetve nem volt, amit nem szerettünk volna (pl. végeláthatatlan vendégjárást és nagy zabálásokat megúsztuk). Szóval nincs okunk panaszra. Gyerekek nagyon élvezték, de el is fáradtak a sok nyüzsgésben, újdonságban; hatalmasakat alszanak délután és éjjel is
Kaptak bobót:
és nagyon frankó szánkót. Ezeknek örülnek a leginkább. Persze a karácsonyfától is el vannak ájulva.
Bikfy! A sulis banzájról kb. negyed10-kor leléptem, Anyum vigyázott Rájuk és másnap korán ment dolgozni. Mondjuk nem is volt nagy pörgés, Tesómékkal ültem egy asztalnál, nagyjából azokkal beszélgettem, akikkel amúgy is szoktam. Egy egész kupica páleszt ittam, nekem az is bőven elég volt
Rodina! Kittitek csodaszép karácsonyi manócska!
Linácska! Boldog babvárást Nektek! És kívánom, h ne sokáig árválkodj itt!
Levi beájulása így utólag elég ijesztően hangzik, de nem lett baj, ez a lényeg!
Vius! Frankók a karácsonyi fotók, Darinka tényleg sokat változott az utóbbi időben!
Hofeherke! Gratula Nektek, ahogy olvasom, már túlvagytok Ti si sok mindenen. Vigyázz Magatokra!
No szóval akkor újév...az legyen olyan, h ez a topik roskadozzon a zebrás, pocakos, babás fotóktól, beszámolóktól!
Lányom olyan kancsal, h ihaj...voltunk dokinál, most pupillatágítunk, csüt-ön megyünk ismét. Majd kiderül, h csak tapasz, vagy szemüveg is kell. Csórikám nemigen lát így, folyton cipelteti magát
Fiam kicsattan az egészségtől, ráér a "rosszaságon" agyalni mindig
Most megyek, mert Lányom dalol (Fiam meg gondolom, inkább aludna tovább).
Puszi Mindenkinek!