Halihóó!
Gondoltam, hogy jövök írok, mert már régen nem voltam, s mindjárt évfordulók garmada jön, erre mint egy nyugdíjjasotthon
hátfájás, ekcéma és társai....hova csöppentem csajok?
Gem!
Ne haragudj, de pár nappal Zsófi szülinapja elött volt eszembe, hogy írok, s aztán sodródtam az eseményekkel, s elmaradt
pedig amellett, hogy nagyon "ceretlek" Zsófi az első topikbabánk, s neki mindenképpen jár a köszöntés egészen a férjhezmenetelééig
szóval 8 napon is túl, nagyon megkésve de annál nagyobb szeretettel kívánok Zsófikának NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!
Szilvi17!
Téged is láttalak vmikor errejárni, meg is örültem nagyon!! Levikét is az Isten éltesse (szintén utólag) nagyon sokáig!
Nyafi!
Nem látom most a vonalzódat, de Gigi is mostanában ünnepel, ezért a szép Hercegnőt is Éltesse sokáig a Jóisten szülinapja alaklmából!
Kia!
Grat a 12-dik héthez!
Hogy vagytok??
Cas!
Munkás hétköznapokka mindnen ok?? Csillus hogy viseli az ovit?? vagy még bölcsi van??
Edit!
Jobbulást Neked!! HÚú, szegény kiscsajszi,nem semmi láza volt.... remélem, hogy már mindenki jobban van!!! Ne hajtds túl magad!!!
Titti!
Ekcémás tanáccsal nem tudok szolgálni...MIkor megy Napsi közösségbe? Tudom, hogy volt róla szó, hogy szerti a játszóházat, s gondolkodsz rajta?
Remélem, hogy ír válság nem ér el Benneteket...
Mi jól vagyunk...Marci már reggel 10-től du. 4-ig ovis
először a kajával kezdtünk "varriálni", azaz szóltam, hogy találjunk megoldást, hogy ne kelljen fizetnem feleslegesen havi 150 Eurot...most hordhatom itthonól a kaját, ez plussz feladat nekem, de már lassan rutinszerűen megy...s az itthoni kaját megebédeli bent, s így egy hétre rá, megpróbáltuk az ottalvást, melyet első naptól gond nélkül teljesítünk...nagyon büszke vagyok rá..ma is mondta, hogy enni nem akar a babákkal (aztán büszkén mondaj, hogy"képzeld anya, ma is ettem a babákkal), de aludni már akar....szobatiszta nappalra kakira, pisire..hálIstennek hamara rendeződött a kakigondunk, most már tudja, hogy mi a különbség a a kaki és a pisi között, s már éjjel is 1x-2x ébred, hogy pisilni kell, de még a pelusba is megy jócskán...már csak az "innékénk" azaz a cumisüvegünk van, amit a "babás" időszakból el kell hagynunk, s már nagyfiúk leszünk....egy kicsit sajnálom, de itt van most nekem Matyi...ő is csodajó fiú, már második éjszakát alduta át csont nélkül, s elötte is 1x-2x ébredt fel, mosolyog, gügyög, ma reggel még sikított is egyet....ide most nem tudok képet tenni, de iwiw-en, facebookon (felváltva) mindig vannak újak...
megyek vasalni, meg gyorsan főzni, mert mindjárt ébred a kicsi...
Sziasztok!