Új privát üzeneted érkezett!

és iGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEn
Végre!

Kép

Kép
mirci09

Málna, a szép emlékek érdekében Neked küldöm ezt a képet:
Kép
Vendég

korenka nem mert írni, nehogy laptetőre kerüljön. Én meg ennek örömére kisajátítom az oldalt. :P :D :D :D :D :D :D

Kép

Kép
mirci09

Éljen, éljen, éljen !Mirci laptetőhöz jutott!!!! Gratulálunk, kérjük mihamarabb beváltani szíveskedjék!!!!!!!!!!! :)

....én meg lassan csendben maradok, mert ma be nem állt a szám :)
Vendég

KOszonom a kepet!
Megyek a fogorvoshoz... :cry: :cry: :cry:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
malna5

Mirci laptetőhöz jutott!!!! :D :D :D :D :D :D

[b]malna5:[/b
]Nem irigyellek. 8)

Kép

Kép
mirci09

Na megjottem, bezsibbasztva. Nem is volt rontgen. Viszont nem volt tul higenikus a csaj... Ket szajbanyulas kozben a szamitogepet verte ugyanabban a kesztyuben. Feltetelezem elottem azert cserelt kesztyut, de ha az elozo betegnel is ughyanezt csinalta, akkor a klaviaturarol barmit behozhatott az en kis szajacskamba.
Ma mar nem ehetek.. :(

malna5

Sziasztok! Újra a munkahelyemen :( hurrá. Reggel munkába jövet olyan hányingerem volt, hogy majdnem rókavadászat lett a vége... gyenge vagyok mint a harmat... de ezt nem panaszként írom ám, csak a mihez tartás végett!! :D:D:D

A férjemmel mi 16 éve vagyunk együtt. Ő nagyon féltékeny. Szerinte engem minden férfi sasol és magáévá akar tenni. :D:D:D:D Szerencsére ezt nem mondogatja minden nap, mert attól megőrülnék. Én nem vagyok féltékeny. Néha megjátszottam egy kis féltékenykedést, de nehezen viselte, kikérte magának. 1000 %-ig megbízom benne. Néha mondom neki, ha nagyon félre akarna nézni, nekem el ne mondja! Szenvedjen a bűntudattól magában. :D:D
korenka
Szár

malna5: Fantasztikus, hogy így egymásra találtatok. Én életem első szerelmével 4 évig voltunk együtt, együtt is éltünk, de egy nagy tróger volt. Katona volt Tatán, ahol meglátogattam. A férjem akkor szúrt ki magának. Azonnal belém szeretett :D De soha nem kezdett volna ki velem, amíg az elődjével voltam. Jó fél év múlva szakítottam a trógerrel. Másnap (!!!!) összefutottunk, azóta együtt vagyunk.... :D
korenka
Szár

Jó reggelt! :)

malna5:
Húú...micsoda steril fogorvos! :evil: Remélem nem lett reggelre aftás a szád! :roll:

korenka:
Papírforma...5-6 hét körül hányinger, gyengeség. :wink: Kitartás a mai napra! Majd mi tartjuk benned a leleket. :P :D :D :D :D :D Tényleg...mikor akarod elújságolni a munkahelyen? Gondolom az idén már nem. :P :D :D :D :D

Kép

Kép
mirci09

Mi eredetileg 300km-re laktunk egymástól. Összeismerkedtünk és 2 hónap múlva összeköltöztünk. Novemberben volt 5 éve. :)

Kép

Kép
mirci09

Szép és jó reggelt Lányok!

Azért milyen klassz és mennyire érdekes a sorstól, hogy mindenki megtalálja a párját!

Lányok! "Ezernyi kötelező feladat" vár rám , így valószínüleg már nem tudok ma jönni, így:

Szeretnék Mindenkinek, aki ennek a fórumnak a tagja, Boldog Karácsonyi Ünnepnapokat kívánni! Kívánom, hogy a karácsonyfa előtt állva jó és bizakodó érzések legyenek a szívetekben és teljesüljön minden álmotok és vágyatok!

B. Erika
[/url]
Vendég

Köszönjük a jókívánságokat. :) Én is nagyon boldog KArácsonyt kívánok neked. :)
Kép

Kép

Kép
mirci09

mirci09: 12-14 hét körül, mert addigra már nagyon fog látszani... Főnököm kardjába fog dőlni. De lesz ideje megemészteni. Szülés előtt 1 hónappal már nem fogok dolgozni, de addig mindenképpen.
bbercsi: Én is ezt kívánom neked. Tök meghatódtam a soraidtól... tényleg terhes vagyok... :D:D Őszintén remélem egyel többen Ünnepeltek jövő ilyenkor!
Kép
korenka
Szár

Kép
Ezt kívánom mindenkinek!
korenka
Szár

Ó Istenem, de édes! :D :D :D :D :D Úgy legyen!

Kép

Kép
mirci09

bbercsi:Megnéztem a képeslapot is. Nagyon édes!! Köszönjük!!
korenka
Szár

Hát lányok. Én már nem nyitok be ide, csak 27.-én. Akkor dolgozom.... szóval:

Mindannyiótoknak nagyon békés és boldog Karácsonyt kívánok. Remélem jó hírekre jövök vissza!
korenka
Szár

Sziasztok Lányok!

Jönnek hozzánk vendégek, sürgök-forgok egész nap. :D

Én is kívánok mindenkinek nagyon Boldog Karácsonyi Ünnepeket. Mindenki vigyázzon magára!

Kép

nikiee
Budapest XI. kerület

Hú, annyit írtatok, hogy mire végigolvastam elfelejtettem a felét :oops: Mi lesz majd ha még terhes is leszek? :lol:

Mirci,
gratu a laptetőhöz!

Mi márciusban leszünk 6 évesek. Az első szerelmemmel 6 évig voltam :) Nála végig féltékeny voltam, mert olyan nagyon bulizós, haverkodós, társaság központja típus volt.
A mostani párom hál istennek pont az ellenkezője, nagyon nyugis. Buliba se nagyon vágyik, de én már az elején mondtam neki, hogy nem díjaznám, hogy külön elmenjünk buliba.

Ehhez képest én már 3-4-szer voltam :oops: :roll: De ez már csak az elmúlt 1 évben volt, mert Pálmi kapcsán nagyon lekötöttnek éreztem magam és vágytam el egy kicsit kikapcsolódni.

Párom talán 2 estét töltött nélkülem, egyszer síelés kapcsán, egyszer meg elment a haverjaihoz. Akkor féltékeny voltam :roll: :oops: Persze csak magamban és már alig vártam hogy hazaérjen és lássam, hogy minden rendben :) De rajta is ezt láttam velem kapcsolatban, mikor elmentem bulizni.

Bercsi,
én is lusta vagyok ilyen hőmérőzgetéshez :) Ez oroszlán jellemvonás? :) És a féltékenység? :) Azt mondják az attól is lehet, hogy az ember magából indul ki? :roll: :oops: :lol:

Kép

Kép
sz.veronika

Málna: nagyon nagy gratula a 16 évhez:) és hogy első szerelem az meg tényleg ritka:)

Korenka neked is a 16 évhez gratula :)

mi a neten ismerkedtünk meg én pesti lányként párom salgótarjáni:) először ő lakott nálunk pesten 6 hónapot aztán rájött ott sem kolbászból van a kerítés.Azután úgy alakult hogy én jöttem utána ez lassan 7 éve :)augusztusban lesz 7. én nem vagyok nagyon féltékeny megbízunk egymásban :) na jó azért valamilyen szinten az egészséges határokon belül azért van pincurka féltékenység de nem mutatom :)

nika70
Salgótarján

Kép [b]Boldog Karácsonyt kívánok![/b]

Kép

Kép
mirci09

Kép

Boldog Karácsonyt

Nekem ma reggelre megjött :(

nika70
Salgótarján

Kellemes Karácsonyt mindenkinek!

Nika,
sajnálom :( Legalább pezsgőzhetsz szilveszterkor! :)

Nekem meg ma van PÉ-m, szenteste akció! :lol: :lol: :lol: Végül tényleg a jézuska fogja hozni! :lol:

Kép

Kép
sz.veronika

Húúúú Veronika: akkor mindent bele :):):):):

nika70
Salgótarján

Sziasztok.

Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek.

Van akit ismerek innen azért is jöttem. Nika , hogy vagytok??

Képzeld nem véletlenül jöttem ám. :) kArácsony előtt pozít teszteltem. DE azóta már egyszer megint pozítv lett a tezst. Most izgulunk nagyon a két ünnep között megyünk dokihoz ha fogadni tud,
A régi nevemmel nem is tudtam belépni már mert olyan régen jártam itt.
Ne is irjatok semmit majd csak doki után.
Viszont mivel 37 vagyok igy bele férek sajna bőven a topicba.
csucsu2005
Halásztelek

Szia Csucsu,

üdvözöllek nálunk :) Akkor majd várjuk mit mond a doki!

Lányok,
én meg jól lerobbantam, szerda este kezdődött, de a koncertre még elmentem, bár eléggé fájt a torkom, és azóta se vagyok jobban. Tegnap ugyan ráugrottunk a PÉ témára, de most azon gondolkodom jó-e ez így, mert szedtem Coldrex-et, nem is keveset, erre nem tudom miért csak ma gondolok :roll: Meg hát eleve, hogy betegen... :roll:

Amúgy nem tudtam elmenni tegnap se párom szűkebb családjához karácsonyozni, ma se a tágabbhoz, ahol az unokatestvérei, stb. is összegyűlnek, pedig őket csak egyszer látom egy évben, ilyenkor és már vártam... :? Párom elment Pálmával tegnap is napközbenre, most meg estére, úgyhogy egyedül pihengetek itthon.

Remélem nektek kellemesebben telik, én is jókor kaptam be ezt a betegséget! (koncert + PÉ +karácsony) :twisted:

Kép

Kép
sz.veronika

csucsu: persze hogy emlékszem rád:):):):) nagyon örülök neked.Látod nem jöttél jó darabig és aztán meg jössz egy + teszttel :) gratula és vigyázz magatokra:) kicsi lányod hogy van?
Mi jól vagyunk ha visszaolvasol látod hogy nem sikerült még minidg de majd belehúzunk és aztán lesz itt minden :):):)

Veronika: nekem nem egy ismerősöm akkor lett terhes amikor nagyon beteg volt és csak egyszer volt együtt a párjával és nem is adott sanszot hogy sikerül :) azóta anyukák :) amúgy jobbulást :)

nika70
Salgótarján

Sziasztok.

Nika: Köszi a lányom jól van. Most volt 5éves dec20-án.
Mi is vártunk erre az erős pozítív tesztre 3évet. Márcsak a dokinak kell megerősitenie, hogy jó helyen van és akkor megnyugszok.
Össze jön mindenkinek hisz ha a kis lélek jönni akar akkor jön is az biztos.
Hogy telt a karácsony?, nagyfiad örült az ajándékoknak?

Bocsánat , hogy most csak neked irtam de téged valóban régóta ismerlek.
A régi topicba irogatsz még?
csucsu2005
Halásztelek

Veronika: Hajrá Jézuska:) Remélem nemsokára hozod a tesztet is:)
csucsu2005
Halásztelek

Kellemes Karacsonyi Unnepeket kivanok!
Remelem mindenki jol van..
Nikee, ha van valami irjal! cSUCSU UDV KOZTUNK ES EGYBOL GRATULALOK IS..
Kép

malna5

Csucsu vegul termeszetesen jott ossze?

malna5

Málna : Igen. Anno volt egy méhen kivüli terhességem. Majd kaptam clostit a peteérésemre. 2008-ban. Akkor 5hónapig uh mellet +clostival probálkoztunk. Aztán elegem lett a dokikból mert mindig időre kellet együtt lenni.
Vitaminok, majd csodaszerek következtek.
Most pedig mikor nem is foglalkoztam vele már lemondtam, hogy lesz kistesó akkor egyszercsak nem jött meg. És 2X + teszteltem.
De akkor leszek nyugodt ha a doki is mondja ez igy van.
csucsu2005
Halásztelek

cSUCSU MÉG IGEN DE MÁR NEM ITT HANEM A MAMANETEN.SOKAN ELMENTEK BELŐLE PÁRAN MARADTUNK.kUZSANNA babás lett most csinált ő is egy zebrás tesztet. Törpiri költözik :)

nika70
Salgótarján

Csucsu,
hihetetlen dolgok vannak, nektek is most jön össze, mikor már nem is gondolod...
Egy barátnőmnek mondták, hogy el kell kezdenie hormontablettát szedni, mert olyan alacsony, hogy így biztosan nem lesz baba. A menstruációt követően kellett volna elkezdenie... de nem jött... nem jött... terhes volt! :lol: Ennyit a dokikról :lol:

Kép

Kép
sz.veronika

Mónika,
na ez akkor bíztató, ha több ismerősnek is így jött össze. És minden baba egészséges? Inkább attól félek, hogy beszedtem mindenféle gyógyszert :roll: Bár talán amíg nem tapad meg, addig nem számít mert nincs köztünk kapcsolat, igaz?

Kép

Kép
sz.veronika

Azért írjatok ki mennyi ideje probálkozik a babával? Meg valamit magatokról.
csucsu2005
Halásztelek

Vera: igen mindenk egészséges babája van :):):)

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

csucsu:
Üdv. a csapatban.:)

sz.veronika:
Te meg jól kikaptad Karácsonyra! Nem lehet, hogy Pálmitól kaptad el? Szegény! Az a kis Coldrex meg bizti nem árt a tesónak.

Remélem mindenkinél jól zajlott le a Karácsony! Híztatok-e sokat? :P :D :D :D Én igen. :oops: :cry: :cry:

Ami az Adrika projektet illeti.....szerintem megint nem sikerült. Jól el is kenődtem most estére. :cry: :cry: :cry: Most jól meg is vígasztalom magam egy kis zserbóval.
Végül 30 napos lesz a ciklusom és ma van peteérésem. Ez azt jelenti, hogy 2 nappal pé előtt voltubk együtt, a férjem meg ma barátságot erősít. :? Tanulság: jövő hónapra beszerzuek egy ovulációs tesztet vagy feladom és keresek munkahelyet.

Egébként minden ok, Sopronban vagyunk, bbercsit pusszantom a szomszédból. :D :D :D

nikiee és bbercsi:
Türelmetlenül várom a fejleményeket. :roll: :)

Kép

Kép
mirci09

sZiasztok
Csucsu ez lesz a masodik honap a probalkozasban, 37 voltam novemberben. (2 janygyermekem van es sajnos 4 terhesseg)
Mirci, miert Adrika projectnek hivod? Adrienn a valasztott neved? Szeeeeeeeep!!! (Engem is ugy hivnak) :D :D :D :D
Bbercsi megmondta, hogy jan 1.-en tesztel, de azt nem, hogy addig nem is jon!!
Nikee nalad vmi???

malna5

Jó Reggelt Lányok!

Hétvégén nem voltunk itthon, így csak most jövök.
Üdv Csucsu, és nagy gratula!!

Hát lányok....még nem jött meg! :D :D :D :D :D :D :D
Tesztet nem csináltam, majd szerdán csinálok ha addig sem jön a mikulás, de nagyon bizakodó vagyok. Mindenesetre ha most összejönne, nagyon meglepődnék, ez a 4. hónap és ebben a hónapban foglalkoztam a babaüggyel a legkevesebbet, itt volt a karácsony stb. Ja, és most voltam beteg is, mondjuk gyógyszert nem vettem be, biztos ami biztos alapon.
Veronika: Tudod mondtam, hogy nekem az orvos antibiotikumot is felírt, ha szükség lenne rá, (tudja, hogy babával próbálkozunk) szóval egy-két coldrex csak nem árthat.

Bercsi, veled mi újság?

Karácsony amúgy jól eltelt, szerencsére én még ezen a héten szabin vagyok. :)
Drukkoljatokkkkk!!!

nikiee
Budapest XI. kerület

Szép jó reggelt mindenkinek! Megint "dolgozom"... azt nem tudom, hogy ekkorát hízott e a seggem, vagy a lányom harisnyáját vettem fel ma reggel.. de nagyon gáz... :( valami nem stimmel :)
Tüneteim a régiek. Hányinger. Kávé undor még nincs. Nagyon várom az UH-t. Ha visszaértem a klinikáról, majd írok, hogy mi a helyzet a kis manóval... szerintem lány. Folyton rózsaszínben látom lelki szemeim elött.....

csucsu:Régi újként üdv neked! Szorítok a babához nagyon. Majd mesélj nekünk többet magadról, had ismerjünk meg mi is!
Nikiee:Nagyon szorítok neked!!!!!
sz.veronika:Jobban vagy már?
bbercsi: Jelentkezz, hogy mi van!!
mirci09: Mi is két nappal PÉ elött voltunk együtt, és látod !!! Lett eredménye, úgyhogy ne kenődj el!!!

:(
korenka
Szár

Sziasztok.

Rólam: Van már egy lányom 5éves volt most december 20-án. Aznap már izgultam miért nem jött meg.
21-én teszteltem +.
Sajnos nekem 2008ban volt egy méhen kivüli terhességem. Azóta nem jött össze a baba. Jártunk dokihoz kaptam gyógyszereket peteérésre. Majd mikor már nagyon ki voltam elegem lett nem mentem dokihoz. Kb 1 éve de lehet már több is azt mondta a doki neki ennyi a tudománya most tovább ajánl egy meddőségi dokit. Addigra már nem akartam az egészet csalodtam stb. Mivel van egy lányom gondoltam az élet adott már egy szép gyereket megelégszek amim van.
Mindjárt hívom a dokit mikor mehetek uh-ra,

Nikiee: szoritok, hogy ne is jöjjön meg min 9hónapig,.
:)

Korenka: Most 6hetes vagy?? Ma mész dokihoz??
Kiváncsian várom mit lát a doki. Igaz azt még nem kátod majd kislány e :)
Ezek szerint azt szeretnétek?
csucsu2005
Halásztelek

csucsu:Ez a kis magzat a harmadik babánk. Van egy nagylányom aki 13 éves, a fiam 4 lesz februárban. Igazából mindegy a neme... de úgy látszik mégis hajlok a kislány felé.. :D:D
Január 3-ra kértem időpontot az Istenhegyire. Doki ügyben már csapágyasra hajtottam az agytekervényeimet. Nem akarok most magán dokit, csak szülésznőt. Azt találtam ki, hogy SZTK rendelésre járok majd... na de nekem Tatabányára kellene járnom, ami híresen gyalázatos... a Szt. Imrében fogok szülni.... ezek a tervek. Azt nem tudom, hogy vajon mehetek-e a Szt. Imre SZTK rendelésére... de hova menjek vérvételre... amikor a fiamat vártam magán dokim volt aki írt a háziorvosomnak, hogy adjon beutalót vérvételre. A háziorvos ezen kiakadt, hogy ez így nem megy... :evil: Mi az, hogy Pesti orvos utasítja, hogy Tatabányán hogy menjek vérvételre....nem értem miért kell egymással sz...ni. Lehet, hogy nekem nem kéne ennyire kavarnom? De had szüljek már ott ahol én akarok, és úgy ahogy én akarok... vagy nincs igazam?
korenka
Szár

csucsu: Hogyan derült ki a méhen kívüli terhesség? Már látták az UH-n, vagy fájdalmaid voltak? Ha nem nagyon húsbavágó a kérdésem megírnád? Most ezen parázok, hogy remélem nem méhen kívüli a terhességem....
korenka
Szár

Jó reggelt Lányok!

Hát képzeljétek...
az első közös karácsonyunkat lázban égve és ágyban töltöttük el. no,nem mindketten csak az én Drágám. Már 24-én gyanús volt, hogy nem minden okés nála, aztán 25-én már délután 38,9 volt a láza. Így a karácsonyozás nálunk csendben telt. Gondoltam tegnap este, akár nővérke jelmezbe is bújhatnék :D :D

Rólam: jól vagyok. A pirike még nem érkezett meg. de sztem ez nem a mi hónapunk volt.

Szia Csucsu, Örömmel üdvözöllek a csapatban!

Veronika: Neked jobbulást!

Korenka: babaharisnyát vettél, ez aranyos volt. :)

Málna: szia, milyen volt az angliai karácsonyozás?

Nikiee: mennek a drukkok ezerrel Neked!

Mirci: gondolhatod egy vagon sütit ettem meg, mert ezerrel készültem a vendégek fogadására. erre ajtó lelakatol, piros tábla kitesz. én meg bent maradtam a sok sütivel. naná, hogy jó barátságba kerültünk :)
Vendég

bbercsi:Jobbulást kívánok a párodnak. A nővérke jelmeznek biztosan nagyon örült volna! :D:D
A pirike nem érkezett meg, úgyhogy van remény!!!! Nagyon izgulok. Miért írod, hogy szerinted nem a ti hónapotok volt? Lehet, hogy azért, hogy ne éld bele magad tulságosan?
korenka
Szár

bbercsi: Vettél tesztet?
korenka
Szár

igen, Korenkám.
inkább arra készülök, hogy pirizek. Akkor nem lesz csalódás.

tesztet nem vettem. esetleg majd ha akkor még aktuális lesz, akkor a hétvége felé. eldöntöttük a Drágámmal, hogy várunk és én tartom magam a döntésemhez. 2011. 01.01. reggelén , tudod:)

egyébként úgy zizizek, hogy el ne kapjam ezt a vackot. ennyit még életemben nem fertőtlenítettem. A Domestos-t élettársammá nyílvánítottam :) :)
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?