[quote="pruncoke1"]S írta:pruncoke1zerinted túllihegem??
Nem liheged túl egyáltalán!
Természetes, hogy aggódsz, tele vagy félelemmel. Jézusom, hogy én mit rinyáltam itt a lányoknak!?
Tuti a hajuk égnek állt tőlem.
De ez normális. Most már én is sokkal lazább vagyok és a második babánál nem leszek parás. Persze ezt most mondom, ki tudja....
Szóval, igen, a mentő is bevisz, és inkább Őket hívd, mint ismerőst, de ha megszülsz útközben a kocsijában, legfeljebb bekerülsz a hírekbe.
Én egyébként egyetértek az "otthoni" szüléssel, hisz ott van anyukád. Az én párom rettentő megértő és neki, hiába volt rengeteg problémánk az elején, tuti nagyon rosszul esett volna, ha nem lehet velem. Ezt nektek kell megbeszélnetek, Ő hogyan áll ehhez a dologhoz?
A kórházat csak ajánlani tudom, tényleg nagyon szép, kulturált, tiszta, felszerelt, jó dokikkal.
Az, hogy itt Pesten minden nyögvenyelősebb, és nem olyan komoly a terhesgondozás, én nem érzetem. Én veszélyeztetetten voltam itthon az elejétől, és nekem nagyon komoly volt végig a felügyeletem. Rengeteg vizsgálat, folyton a dokiknál ültem. Engem zavart, hogy ilyen macerás. Inkább hagytak volna békén....ez persze nem igaz.
Meg engem rögtön befektettek, ahogy kicsit nem voltak rendben a Gergő értékei. Szóval ehhez nem tudok hozzászólni, de mivel neked más volt otthon, így persze, hogy ezt jobban megérzed. Talán a saját nyugalmadért érdemes haza menni. De lehet, hogy a párod öröméért érdemesebb kicsit beleugrani a mély vízbe, edzésnek is nagyon jó.