Sziasztok!
A képekkel majd csak később bíbelődök, ha lesz rá időm. Ma megyünk a Madarászba a bőrdokihoz.
Móki, a te bőrdokidat akkor fogom kipróbálni, ha a kórház szakorvosa nem tud segíteni. Rájöttem, hogy ide viszont kaptunk beutalót, mindenképp elviszem előbb ide. Hátha tudnak itt is segíteni. SZilvus azt mondta, hogy Peticicán is ilyen volt és hipp-hopp elmúlt! Remélem ez nálunk is így lesz!
NÁlunk is az átlagosnál zűrösebb volt az éjszaka. Máté kb. 3x ébredt fel, de rögtön vissza is aludt. Ráadásul éjjel fél egykor megszólalt a párom mobilja. NEm tudjuk ki volt, de nagyon megijedtünk.
MÁté este nem evett szinte semmit. Se cici, se tápi. MOndjuk a cici ma reggel sem nagyon kellett. Nem értem. Lehet, hogy ennyi volt a szopi? Mostanában egyre kevésbé kell neki. Fura nagyon. Biztos felnőtt és már ciki.
Erika,
a recepteket én is kérném! Köszi.
SLy,
majd teszünk magyarázatot a képekhez és akkor hamarabb megtanulod, hogy ki-ki.
Így elsőre valóban sokan voltunk. MI előnyben vagyunk, mert már egy jó páran viszonylag régebben ismerjük egymást.
Humi,
már a többiek is írták, de szerintem sem lesz a kajcsinak semmi baja. ÉN szoktam így eltenni, főleg a husit, azt mindig készen teszem el és fini marad.
Ja, a kardigán az enyém! Megőriznéd? Aztán a következő talin átveszem. Remélem minél előb lesz! Bár én már most macerás vagyok, mert két hét múlva nekem a kedd és a szerda nem jó. Kedd doki - oltást kap Matesz és szerdán meg kollegák jönnek, de azért remélem, hogy el tudok menni!!! Nagyon szeretnék!
MEgyek, mert MÁté pakol. AMint van időm, felteszem a képeket én is.
Puszi, Kata