Új privát üzeneted érkezett!

Szia Sly!

Ne haragudj,elfelejtettem neked válaszolni...
Én az Uzsokiban szültem a Domit. Ki a védőnőtök? Szerintem ugyan az lehet mint nekünk.KépBár nem biztos.Neked mi a véleményed róla?

Orsi
orsi21

Sziasztok!

Humi, holnap megyünk.

Zsuzska, akkor a buszon találkozunk. Én még nrm tudom, hogy viszem, babakocsi vagy kendő. De szerintem meg fogjuk ismerni egymást.

Timi, mi a hordozót örököltük, de nézz szét a babaszoba ill babaapro oldalakon, ott mindig hirdetnek hasonlókat.

Móki, nem hiányzott a gyerek? Mert én is örülök, ha egy kicsit elszabadulok otthonról nélküle (ma tanítani voltam, Anyu vigyázott rá), de akkor meg hiányérzetem van. Olyan rossz nélküle, de mégis jó. Fura érzés.

Szilvus, Sly, nekünk is van kameránk, és Apa videóklippet készít a felvételekről. Mi csak azt fogjuk megtartani és később megmutatni a gyereknek.

Léna, jobbulást!

Nyügi van, asszem megyünk fürdeni.

Ed

Edina
Kép
Kép
ed26

Sziasztok csajok,

én majd Keszthelyről drukkolok nektek, hogy hasonló mozgalmas talitok legyen mint nalunk volt csak bacimentes.
Jól vagyunk, megyünk csütörtökön a Kolpingba a helyi viziló kabalaállat szülinapjára. vasárnap már Pesten vagyunk.
jók legyetek,
Rita
boksay_rita

Timi
Igazság szerint nem az Őrs felé akartam menni, de rendben. Melyik bank? Hol van? Az ügyintézés a legritkább esetben 5 percKép

Rita
Hiányozni fogtok ám!!!!Kép Boldog szülinapot a vizipacinak. Hány éves lesz?

Sly
Peti gyakran nem alszik ebéd után. Olyankor nagyon virgonc és rögtön alszik az uzsi után. Mondjuk, mi ebben sem vagyunk mérvadóak, mert Peti sosem volt egy nagy alvó napközben. De nem bántom szegénykét, ne legyek telhetetlen Anya, hisz azt sem tudom, mi az az éjszakázás.

Ed, Móki
Én akkor lehet, hogy nemjó Anya vagyok? Nekem egyáltalán nem hiányzik a gyerek akkor, amikor Tőle "megszabadulva" sétálgatok. Viszont úgy tudunk örülni egymásnak, amikor hazaérek, és persze mindig kap valami apróságotKép
Anyós(pajti) szerint még igy is túl sokat foglalkozom a gyerekkel, azért várja el (mármint Peti), hogy állandóan beszéljünk hozzá, játszzunk vele. A másik percben meg azon nyivákol, hogy van szivem bölcsibe adni jövőre. Hol van az még, de már mindkét Nagyanyával küzdenem kell, mert jönnek a hülyeségeikkel. Grrr!!! Borzasztó!

Puszi,
Szilvusék
szilvus

halihó, azt elfelejtettem írni hogy itt Keszthelyen ma arra ébredtünk, hogy nagypelyhekbenvesik a hó!!! a csajok persze ilyen sebességgel még soha nem öltöztek át, rohantak kifele. Julcsit is bebújtattam az overálba és megmutattam neki a hóesést, meg sem mozdult nagy kerek szemekkel figyelt mi történik. Ja és amit még lehet, hogy nem írtam október 26án felállt és aznap mászott először. azóta mozgás hegyek és azóta van valami rendszer a nappaljainkban 6 és 7 között kel aztán mozgás hegyek szopi, és 9-fél10 körül elájul megint alszik 11, fél 12ig ebéd szopi, megint jövés menés felállásoksok, aztán fél3, 3 körül megint elalszik utána uzsi, és este 7-fél 8 között már kidől ami nekem jó mert utána jön a lányok fürdetése fektetése. most végre olvastam egy kicsit belőletek, de ne tudjátok meg az anyukám közben milyen szélmalomharcot vív az emeleten a két nagylánnyal alvásügyben. na megyek mert soha nem alszanak el. Nagyon jó talit nektek!!!

Rita
boksay_rita

Sziasztok!

Sly mi is használjuk, de én nem szoktam feloldani neki. Bekapja és szépen elszopogatja, utána adok neki inni, nem mindíg kér..

Most épp a kezét rágcsálja...

No, már le is raktam...

Megyek pakolni, meg hajatmosni. Meg aludni, hogy holnap ne legyek teljesen hulla Kép

Zsu
bzsuzska

Sziasztok!

Lányok sajna nekünk nem fog összejönni a tali, épp készülök kilehelni a lelkemetKép
Érezzétek jól magatokat, és gondoljatok majd picit ránk, itthon maradottakra.
A fényképeket meg ne feledjétek.

Puszi mindenkinek, LÉna

Lilypie Pregnancy tickers
nuska

Sziasztok!

LénaKép
Kár, hogy nem tudsz jönni. Fránya betegség! gyorsan gyógyulni ám!

HumiKép
azt hiszem mi 11 felé érkezünk. 10-kor találkozom Katával és Mónival Óbudán, én vagyok a felvezető autó, ők meg követnek. Gyorsan meg is tanulom kívülről az útvonalatKép
Mi köszönjük, de nem nevezünk be a közös ebédbe. Nádja mág csak gyümit eszik. Bevágok a táskába egy kisüveges Hippet, az elég is neki bőven.

Ja, ma adtam Nádjának banánt. Hát, mintha citromba harapot volna, és nem csak az első falatnál. Csak pár kanálnyit fogadott el belőle, de az őszis-almás Hippből evett még utána kicsit. Lehet, Nádja lesz az, aki nem szereti a banánt? Azért még próbálkozom néhány nap múlva.

Bocs, ma csak ennyi, többit szóban holnap. Most aludni kéne, mert reggel még muffin sütés is vár rám.

Mariann

Nádja az etetőszékében:
Kép

A legújabb műveim (régieket még nem bányásztam elő):
Kép

És egy funpic, Nádja már nyűglődött este, anyu levette a harisnyáját, hogy szabadon kalimpálhasson. Ez lett belőle. Megjegyzem, az kéz újját soha nem szopja.
Kép
tmarianna

Sziasztok!

Holnap várlak titeket. Jó lesz végre talizni! :-)
Már attól jól laktam, hogy elolvastam nmennyi finomságot csináltok. Nyam-nyam....

Szilvus,
Megnéztem. Félig van a félliteres olivaolajos üveg. Ugye elég lesz? :-)

Rita,
Jó Kolpingolást nektek. Fűzöm én is Apa fejét, hogy menjünk már el egyszer mi is oda. Annyi jót hallottam már róla. Ti sokszor voltatok már, ugye? A következő talit nem hagyhatjátok ki! Kép

Claire,
Tudsz már valamit? Ugye jöttök?

Sly,
Alvás a talin: A felső szinten lévő hálószobánkban van egy franciaágy és betesszük oda a fa és a hálós járókákat. Lesz bébiőr és akkor halljuk ha felébred valamelyik Manó. Krizsó szobája is jó erre a célra, bár ott csak egy kiságy van, de majd beosztjuk. Fent nem nagyon hallatszik a lenti zaj, ugyhogy nyugodtan durmolhatnak a törpék.Kép Amúgy Ők sem bírják alvás nélkül. A múltkori talán felváltva aludtak, mikor melyikük álmosodott el. Etetés ugyanez. Amikor aki éhes, az a babó eszik.

Szilvus, ugye hozod a bébiőrt?!

Léna,
Kár, hogy pont most betegedtél le. Murphy már megint közbelépett. Hiányozni fogtok ám holnap. Gyógyulj meg gyorsan és dögönyözd meg Sárát helyettünk is!!!

Móki,
Kuráld Andrist egyfolytában! Magyarázd el neki, miről marad le ha nem gyógyul meg gyorsan. Tuti igyekezni fog. Kép

Lányok, ha valakit érdekel:
Minket nem érint, de gondoltam megírom hátha valakit érdekel: Ma jártam az Auchanben és akciós a Beba 2 tápi. Össze van csomagolva egy 800g-os és egy 400g-os doboz és így együtt adják 1999,-Ft-ért.

Megyek szundikálni.Kép
Puszi,
Humi
humi

Sziasztok!
Bocs, de holnap sajnos nem tudunk menni ! Bár mi egészségesek vagyunk, csak nekem délben menni kell már Dávidért az oviba. Legutóbb anyám hozta el a talikor, de ezt ma lelőttem, nem lehet minden nap! Aztán meg du is program van a nagyokkal, és még készülnöm is kéne, szerdán lesz 35 éves a Párom!
Képeket kérünk, és érezzétek nagyon jól magatokat!
Legközelebb nem ússzátok meg az ikrek rohamát, sajnálom, hogy nem látjátok Ádámot mászni, a Birodalmi lépegető 0 hozzá képest!
Jó talit és jó étvágyat, betegeknek jobbulást!
Képzeljétek, átépítik anyósomék a kertet, lesz egy kis játszótér (akinek 12 unokája van , annak dukál!) Lehet, hogy nyáron "kibéreljük" egy talira! Hm? Claire
claire

Sziasztok!

Rossz hírem van Kép
Nem sikerült a sütim...Kép
Most foggalmam sincs mi a fenét vigyek az üdítőkön kívül...

Zsu
bzsuzska

Sziasztok!

Zsu, magatokat! Lesz elég fincsiség, hidd el!

Hú, megnéztem a térképet, összevetettem a Humi féle leírással, és már most össze vagyok zavarodva Kép Mégegy ilyen térképfenomént keresve sem találnátok, mint én - pedig ezerrel forgattam a térképet a kezemben ( lehet, hogy az volt a baj, hogy nem volt kis busz odarajzolva, amivel menni fogok - igen! nagyon hiányosak a térképekKép)

Atya ég! Nyilas és nő, ez mind én vagyok (holnap a szőke festéket is veszem, ha nem találok ma oda!!!) : ha délig még mindig nem halljátok gyöngyöző kacajomat, és nem élvezitek kis pitbullom társaságát, kezdhettek aggódni - ismerd meg a Ritka utca környékét játszunk a fiammalKép Mobilokat kézközelben hagyni lányok, mert lehet, hogy egyenes adásban fogok csak odatalálni. De megyek, a világ minden kincséért ki nem hagynám!

Pusza,

Móki (a tájékozódás ördögasszonyaKép)
móki

Hajrá Móki! Claire
claire

Sziasztok!

Mariann! De ügyi a kis Nádja!Kép Az én kisfiam nem tudja a lábát így felemelni...
orsi21

Sziasztok!

A tavaszi babák talis képeinél már van új adagKép
Jó lükén rakta a gép, de nézhető (nincs albumom márKép)

Ja, a talira hamar odaértem - fölcsíptem három 75-ös hímneműt a buszon( nem akkor születtek, annyi idősekKép), és segítettek! Claire, a drukk meghallgattatottKép

(Andris 6 óta alszik- lehet, hogy megint reggelig.A zsizsik kimerítetteKép

Pusza, Móki
móki

Sziasztok!

Kristóf örökbe fogadott egy édi kis csörgős teknősbékát, de már meggyőztük, hogy a békuci haza szeretne menni. Ezért aztán egy kis aranyos teknősbéka keresi a kis gazdáját aki ma nálunk felejtette őt!
Itt maradt egy zöld műanyag csésze is. Ő is a gazdáját keresi.

Ezt el kell mesélnem: Kristóf akkor ébredt fel amikor már mindenki elmenőben volt. Mikor visszamentem a lakásba, ott hasalt a szőnyeg közepén és totál értetlenül nézett hol rám, hol körbe, hogy hova tüntek a többiek. Aztán elkezdett a pocakján forogni maga körül, közben hangosan magyarázva hátha talál valakit, de sehol nem volt baba. (Gondolom hallotta tőlünk mikor az állatokat hívjuk.) Nagyon nem értette. Kép
Minket pedig meglepett azzal, hogy fürdésnél egymás után sorban bekapkodta a szájába a lábujjait. Három hónapja azért tornáztatjuk, hogy ez összejöjjön. Egyszóval jó nap volt ez a mai. Köszi, hogy eljöttetek, no és, hogy sok finomságot hoztatok!!! Kép

Móki,
Szuper jók a képek!

Majd még jövök.
Puszi,
Humi
humi

Sziasztok!

Megjöttünk!
Nem kell ám megijedni, hogy ilyen későn... Csak beugrottunk még Anyumhoz is...
Mire megérkeztünk Humiéktól (15 perc) addigra elaludt a Petya, aludt 6ig akkor megevett egy picike almát babapiskótával összetörve, nem kért többet... Úgyhogy nem csak fini olt Humi főztje, hanem laktató is...

Most megyek megetetem a lurkót, aztán jövök olvasgatni, meg képeket nézegetni...

Zsu
bzsuzska

Sziasztok!

HumiKép
Köszönjük a vendéglátást, nagyon jól éreztük magunkat!!!
Fotókat várjuk mindenkitől!
Esetleg 2 hét múlva, mikor hozzánk jöttök, elhozhatná mindenki CD-n a talis képeit, és akkor csinálhatnánk egy CD-t belőlük, és mindenkinek meg is írhatnánk.

Képzeljétek, 1 óra alatt hazaértünk! Nádja jót aludt a hazafelé úton.

Bébicipőt itt lehet megnézni, az árát illetően tévedtem, 8,99 Euro:
CIPŐ

Mariann
tmarianna

Sziasztok!

Megint én! Andrist kivettem egy 2 cicinyi vacsi erejéig, visszatettem, s alszikKép Na, nem semmi nap volt!!!

Humi! Köszi a helyet, kávét, ebédkét, szuperul éreztük magunkat! Buli után apa várt rám - a kollegájával, aki a veletek szembelevő ltp-en lakik(most derült ki). Gyors vizit - ott is van egy 1 éves gyerkőc - és Andris az utolsó erőtartalékait is felélteKép

Zsu, nincs meg a képed, amit Petyáról csináltálKép Remélem más megörökítette a fiatalurat!

Na, vége a napnak, amikor büntetlenül lehet enni-inniKép (mikor lesz legközelebb??Kép

Jó éjt!

Móki
móki

Sziasztok ! jók a képek, legközelebb megpróbáljuk megdobni mi is a létszámot Kép!
Humi! Ez a sztori tök jó Kép!
Claire
claire

Sziasztok!

Humi
Nagyonnagyon köszönjük a bulit, szuperjól sikerült!!Kép Remélem a szomorkás Krizsón kivül nem hagytunk hátra túl nagy rumlit. Őurasága pedig megvigasztalódott hamarKép
Peti és Benyó bealudtak az úton, bár Petit Apa kirángatta, mert kőrbe kellett mutogatni a kollégáknak.
Peti szokás szerint túlpörögte magát, azért nem aludt. Nembaj, most húzza a lóbőrtKép

Megyek fürdeni, utána pakolom a képeket egy albumba. Jók lettekKép

Szilvus
szilvus

sziasztok!

Mi is hazaértünk, Csepelen a buszmegállóban ettünk túrórudit és gyümölcsöt. Megint megállapítottam, hogy tuskók az emberek.Kép
Itthon fürdés, vacsi mindkettőnknek, Kincsi alszik is. Ki tudja meddig? Apa valahol bulizik a haverjaival, szólt, hogy később jönne haza. Papa szintén alszik, úgyhogy nagy a nyugalom itthon. Olyan jó!

Nagyon jól éreztük magunkat, már várjuk a köv bulit.
Fotókat én is tettem fel a szokásos helyre.
Asszem írok még néhány mélt és én is megyek aludni.

Ed

Edina
Kép
Kép
ed26

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk.
Humi, én is nagyon köszönöm ezt a fantasztikus bulit. Nagyon jól éreztük magunkat!
Képeket később felteszem, most megyek pihizni.

Mariann,
köszi a felvezetést. Utána már minden rendben ment, nem tévedtünk el, viszont elég későn értünk haza ezzel a kis kitérővel. Levi nem is nagyon bírta a kiképzést.

Holnap jövök! Jó éjt!

Kata
katca

Nesze nektek!

Pista bácsi áll a vasúti hídon.
Lábánál fogva fejjel lefele lógatja a feleségét.
Elmegy alattuk egy tehervonat.
Pista bácsi így szól:
- Vigyázz asszony, mert teherbe ejtelek!

Kép

Egy boltos magyaráz az inasának:
- Az ember nem azzal csinál üzletet, amit a vevõ akar, hanem azzal, amit azon kívül elad neki. Rögtön megmutatom a következő vevőnél.
Bejön egy nő:
- Jó napot, egy speciális függönymosószert kérnék.
- Parancsoljon. És itt van hozzá egy flakon üvegtisztító.
- Minek az üvegtisztító?
- Ha már a függönyök tiszták, akkor az ablakoknak is ragyogniuk kell!
- Teljesen igaza van, köszönöm szépen!
A boltos az inasához:
- Na látod, így kell ezt csinálni, most te jössz.
Bejön egy nő:
- Jó napot, egy doboz tampont kérek.
Az inas kirakja a tampont az asztalra és mellé rak egy üvegtisztítót.
- Dehát nem kértem üvegtisztítót, minek az?
- Most úgysem tud dugni, legalább van ideje ablakot pucolni!

Jó éjt!

Edina
Kép
Kép
ed26

Sziasztok!

HumiKép
Teknőst Nádja hagyta el. Jobban mondva az annya. Krizsó kátszon csak vele, majd legközelebb visszakapjuk. Addig úgyis megunjaKép

Nádja is hamar beájult ma. Letettem az ágyába és már aludt is. Semmi sustorgás, dalolászás, ütögetés. Ez nagyon-nagyon ritka.

Képek csak holnao, mert dolgoznom kell. Azt hittem már csak be kell ütögetni a táblázatba a számlákat, erre találtam egy nagy kupacot, amit apa "rejtett el" 3 hete. Gyanús volt nekem, hoyg kevés. Úgyhogy most még válogathatom és a növelt mennyiséget kell rögzíteni.
Így jár aki eddig lustult, sebaj majd igyekszem holnap minél több alvásra rávenni NádjátKép

Mariann
tmarianna

Hali!
Én még nem vagyok álmos, úgyhogy jövök egy kicsit.

Humi,
még egyszer nagyon szépen köszi a vendéglátást, babakajcsit és minden egyebet, klasszul éreztük magunkat, ránk fért egy kis kikapcsolódás. Krizsi édes lehetett, ahogy kereste a haverokat.

Haza felé Budaőrsre mentünk a Máté apukájáért, levi addig aludt, onnan pedig üvöltött. Úgyhogy szépen meghálálta a fuvart. Csak akkor maradt csendben, amíg a mobil csengett, úgyhogy Kata nyúzta hazáig a szerkentyűt, hogy zenéljen, lehetőleg egyfolytában. Ahogy kivettem Levit a kocsiból, elhallgatott, egy mukk sem volt egész este, a fürdést végignevette. Aztán gyorsan hami és elaludt. Kíváncsi vagyok, hogy meddig alszik. Jót tett neki is a társasági élet.

Mariann,
jó volt a felvezető autó sofőrje, nem tévedtünk el!

Most megnézem a képeket. Pussz, Moncsi
monyó

Sziasztok!

Jó régen nem jártam erre, remélem még emlékeztek ránk!Kép
Bence törpém, aki már nem is olyan törpe jól van. 2 foga van és folyton mosolyog( kivéve hiszti)Még mászni nem tud, de ettől függetlenül mindenhova eljut.Napjaink úgy váltakoznak, hogy nagyon tündér módon kacarászik boldog baba benyomást kelt és a következő félórában pedig oltári üvöltés. Még szopizik, de amellett eszik már mindent. Pápát integet.
Ennyit rólunk, remélem hamar képben leszek, hogy mit csinálnák már a babákKép

Barbi

Barbi
Kép
Kép
barbic

Kép
Ilyen mikor mosolyog

Barbi
Kép
Kép
barbic

SZia Mindenki!

Humi!

Nagyon köszi a bababulit, mindketten nagyon élveztük!

Képek itt:
http://babanet.hu/album/main.php?album=3890

Nagyon jó volt,hogy végre néhány emberrel személyesen is megismerkedhettem a topicról! Azt hiszem innen kezdve, ha nem jön közbe semmi minden talira igyekszünk elmenni.

Hazavittem Eráékat a buli után, onnan irány a Domiért. Ajtón belépünk, Dani már ájult is befelé a kiságyba. Eddig bírta. Kép Aztán felkelt kajcsizni, fürcsizni, majd ájulás folytatódott. Remélem jó sokáig alszik reggel. (Domi úgyis korán kel.. Kép )

A feltett képeket megnéztem, nagyon jók!

Erika
goczane

Sziasztok!

Letöltöttük a gépről a ma készült képeket. Van köztük sok-sok jó. Sorry, de képtelen vagyok rászánni magam, hogy még ma átméretezzem őket és albumot készítsek (úgy 150 db képről van szó). Igyekszem holnap megcsinálni, már ha kicsi fiam is úgy gondolja. Kép

Mariann,
Tekit őrizgetjük. Kristóf majd megneveli, mielőtt visszaadja Nádjának.Kép
Kristóf elaludt a kezemben a fürdés utáni szopi közben. Nem szokott, de ma ő is ki volt ütve. Viszont nagyon jó hatással volt rá is a babatársaság. Köszönjük!Kép

Zsu,
Van Petyáról és rólad több kép is. Majd holnap...

Összeturmixoltam a megmaradt babahaminak valót. Lett belőle úgy 2 liter (azthiszem kicsit túlméreteztük csemetéink adagjátKép). Beraktam zacsikban a mélyhűtőbe. Szerintetek le lehet így fagyasztani? (Én még soha nem fagyasztottam le Krizsónak kész kaját.)

Pakolászás közben találtam még valamit ami nem a miénk: egy szürkés-fehér kötött sztreccs kardigánt. A zöld műanyag bögre is keresi még gazdáját.

Jó éjszakát, puszi,
Humi
humi

Humi!

Lehet fagyasztani, annak idején Dominál én is nagyon sokszor fagyasztottam a babapapit. Felolvasztás után teljesen jó, nincs ízvesztés sem!

Képeket várjuk Kép

Ja, és jut eszembe, van jó kis karácsonyi sütireceptgyüjteményem, akinek kell dobjon mélt, átküldöm neki.

Erika
goczane

Sziasztok!

Ágiról vannak híreim! Matyus egyre többet eszik és a hangulata is jó! Meglátogatta őket a bohóc doktor is!Kép A CT-je negatív lett. Ha minden igaz pénteken végre hazamehetnek!Kép

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Zsu,

köszönjük a jó hírt, végre valami jó hír Matyusékról ! Nagyon hiányoznak a topicból, úgyhogy mielöbbi teljes gyógyulást kívánunk nekik !

Humi, köszönjük a tegnapi szuper napot, nagyon jól éreztük magunkat. Mint Szilvus írta, Bence is bealudt hazafelé, de a többiekkel ellentétben nekünk igen rossz éjszakánk volt, talán asok új inger ami egész nap érte? 8kor elaludt, de éjfélig 2x sírt fel de nagyon, és reggelig még 4x. Nem tudom vajon miért.

Én is mindig fagyasztok le a babahamiból, Bence ugyanúgy elfogadja, csak én bébikajás üvegekben fagyasztom le.

Megyek gyorsan megnézem még a képeket, utána kicsit rendet rakok.

Puszi mindenkinek

Timi
kismaszat

Jó reggelt!

Megnéztem ám a képeket! Nagyon jók! Meg persze a fotós mamák is ügyesek voltak! Nálunk az éjszaka a szokásos menetrend szerint zajlott. Levi fél 4-kor ébredt szopizni. Most bifiduszos BEBA 2 Ha-t kap este, ami táplálóbb, mint az 1-es, de még korábban ébred. Lehet, hogy nincs összefüggés az ébredései és a kajcsi között?

Zsu,
végre jó híreket hoztál Mátyusról. Reméljük, hogy mielőbb Ági is meglátogat minket itt a neten.

Humi,
én még sosem fagyasztottam le kajcsit, de mindenképpen érdemes megpróbálni, pláne, hogy itt a lányok írják, hogy OK a dolog.

Erika,
jöhet a recept! Jók a képek. És valóban jó volt nem virtuálisan talizni, így most már az arcokat tudom társítani a nevekhez és ha írok itt, sokkal személyesebb. Néztem a talis képeidet és rögtön az első az, hogy Levi a hintában. Nézem, hát ez nem a Levi. Az én fiam nem így néz ki és nem is ilyen ruhában volt. Aztán rájöttem, hogy van még egy Levi és ő van a képen. No comment.

Mariann,
az este elfelejtettem írni, hogy ügyi vagy, jók a képek és a keretek!

Barbi!
Üdv újra itt! Csak a táblázatól tudtalak visszakeresni, meg Bence paramétereit is. Bence is nagy legény lett!
monyó

Monyó!

Kép Kép Kép
Receptek mentek mélben.

ERika
goczane

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk, mert rengeteg dolog surusodott be mara es estere lehet, hogy vendegek jonnek. A kepeket is talan csak este tudom megnezegetni, de legkesobb holnap.

Humi!
Nagyon koszi a meghivast, a vendeglatast es persze a babikajcsit. Biankanak nagyon izlett. Laktato is volt nagyon, mert itthon uzsira csak par kanal banant evett. Estere viszont bepakolt rendesen, azt hittem, majd' szetdurran.
Egyebkent ahogy az elso sarokhoz ertunk, Picur mar horpasztott is. Nagyon gyorsan hazaertunk a Hunyadi utcan, igy meg egy darabig az autoban fagyoskodtam, hogy aludjon meg egy kicsit, mert kulonben nem birta volna ki a vacsiig. 1 oras alvas utan negyed 10-kor birt ujra elaludni.

Jo volt mindenkivel szemelyesen is talalkozni. A neveket ugyan meg nem sikerult teljesen az arcokhoz passzintani, de majd csak belejovok.

Most mar mennem kell. Legkesobb holnap olvasok es kepeket nezegetek.

Addig is sziasztok!
Sly+Bianka

Kép
Kép
napocskamano

Hali!

Erika,
megjöttek a receptek. Mmmm nagyon fininek olvasom őket. És imádom pl. a gyümölcskenyeret. Nekem is van egy jó receptem. Egyszerű és fincsi. Ezekből a sütikből lehet a babóknak készíteni lógatós figurákat. Egész karácsonyi hangulatom lett, ahogy érzem a fahéj, a szegfűszeg, a gyömbér, a dió meg a méz illatát.

Gyorsan leírom, hogy hogy jártam. Az egyik cicim bimbaján lett egy jó nagy valami, egyre nagyobb, fényesebb és ma reggelre már úgy fájt, hogy alig bírtam ki, ahogy Levi szopizott, meg már a cicifix is nagyon irritálta. Erőt vettem magamon és kiszúrtam, kinyomtam. Olyan volt mint egy nagy pattanás, kijött belőle egy csomó trutyi, /bocs/ aztán lelappadt. Alkohol, majd Garmastan. Remélem nem gyűlik meg újra. Azóta van, hogy Levi kicsit megtépte meg megharapta.

A gyermekem felébredt 3/4-ed óra után. Szaladok. Pusz: Moncsi
monyó

Sziasztok!

A képekkel majd csak később bíbelődök, ha lesz rá időm. Ma megyünk a Madarászba a bőrdokihoz.

Móki, a te bőrdokidat akkor fogom kipróbálni, ha a kórház szakorvosa nem tud segíteni. Rájöttem, hogy ide viszont kaptunk beutalót, mindenképp elviszem előbb ide. Hátha tudnak itt is segíteni. SZilvus azt mondta, hogy Peticicán is ilyen volt és hipp-hopp elmúlt! Remélem ez nálunk is így lesz!

NÁlunk is az átlagosnál zűrösebb volt az éjszaka. Máté kb. 3x ébredt fel, de rögtön vissza is aludt. Ráadásul éjjel fél egykor megszólalt a párom mobilja. NEm tudjuk ki volt, de nagyon megijedtünk.

MÁté este nem evett szinte semmit. Se cici, se tápi. MOndjuk a cici ma reggel sem nagyon kellett. Nem értem. Lehet, hogy ennyi volt a szopi? Mostanában egyre kevésbé kell neki. Fura nagyon. Biztos felnőtt és már ciki. Kép

Erika,
a recepteket én is kérném! Köszi.

SLy,
majd teszünk magyarázatot a képekhez és akkor hamarabb megtanulod, hogy ki-ki. Kép Így elsőre valóban sokan voltunk. MI előnyben vagyunk, mert már egy jó páran viszonylag régebben ismerjük egymást.

Humi,
már a többiek is írták, de szerintem sem lesz a kajcsinak semmi baja. ÉN szoktam így eltenni, főleg a husit, azt mindig készen teszem el és fini marad.
Ja, a kardigán az enyém! Megőriznéd? Aztán a következő talin átveszem. Remélem minél előb lesz! Bár én már most macerás vagyok, mert két hét múlva nekem a kedd és a szerda nem jó. Kedd doki - oltást kap Matesz és szerdán meg kollegák jönnek, de azért remélem, hogy el tudok menni!!! Nagyon szeretnék!

MEgyek, mert MÁté pakol. AMint van időm, felteszem a képeket én is.

Puszi, Kata
katca

Sziasztok!

Kincső úgy kúszik, mint egy fóka, vagy mint egy barlangász a szűkületben. Tanult tegnap a többiektől. Még jó, hogy ő volt a legidősebb, hihihi.

Éjszaka 2kor odaköltöztettük mellém, úgyhogy az éjszakánk jól telt. Néha felsírt, megsimogattam, és aludt tovább. Kényesztetés ide vagy oda, nem érdekel.

Most megint alszik, megyek is főznimosnitakarítani.

Ed

Edina
Kép
Kép
ed26

SziasztokKép

Nagyon jók a képekKép

Katca
Igen PONT ugyanolyan volt Peti lábszárán a folt, nekünk a Hypermangános oldat, a Bactroban kenőcs és a Lipobase testápoló kb. 4 nap alatt szó szerint eltüntette, azóta sem jött ki. De mielőtt kenőcsöt váltasz, kérd ki a dokinénid véleményét, hátha nem ugyanolyan jellegű foltról van szó. Bár mondom, tökugyanúgy nézett ki, piros, éles szélű, varas tapintású növekvő foltocska volt. Tuti egyfajta kontakt ekcémáról van szó. Remélem Nálatok sem atópiás. Volt a családban ekcémás megbetegedés csecsemőkorban? Csinálj gyorsan egy közvéleménykutatást. Nálunk Apának volt a kezén és anyósnak a lábán, ezért rohantam lóhalálában a dokihoz.

Nekem meg tegnap reggelre kijött a számon egy cukifalat herpesz. Még sosem volt ilyenem, állati randa és csip, ha hozzáérek a nyelvemmelKép Létezik olyan csodakrém, ami mostderögtönazonnal eltünteti???

Petici a tegnapi finimenüt eszi, csak répa helyett egy édes almát főztem bele, nekem nagyon izlik, de szerintem nem hagy belőle.

Mellesleg a jövő évi kötelezőket nézegetem a neten, elképesztő, mekkora a szórás az egyes biztosítók között. Nov. 30-ig lehet intézni a biztosítóváltást. Megvan a programunk a jövő hétre, nem szeretném az uccsó pillanatra hagyni.

Peti aludt, majdnem 1 kerek órát, hallalihóó!!Kép Most ébredt, már szétrámolta a pelenkázóasztalát....Megyek.

Ed
Ma én is kiteszek magamért, meglepem Apát egy kis Lasagne-val, kárpótlásul, mert "letiltottam" a görögsalirólKép Kép

Puszi!!

Szilvus
szilvus

Ed!

Nem is Kincső volt a legidősebb, hisz Dani 5 nappal örgebb nála! Kép
(mondjuk neki még esze ágába sincs mászni - tudod: hapsi, és baromi lusta. Ja és az apja ugye chilei, így a latin mentalitás rajta is igen csak kiüt: ej ráérünk, szieszta meg a fieszta, azt ennyi Kép )

Erika
goczane

De jó hogy Matyus igy gyógyul!!!

Humi! De örülök hogy Kristóf ilyen ügyes lett! Bevallom kicsit el is érzékenyültem.

Mariann! klassz cuccok vannak ezen az oldalon, lehet Mo-ra is kérni? Vagy ki kell menni Bécsbe?
Nem találom hogy mennyi postaköltség megy rá ezekre, amugy nagyon olcso és gyönyörü dolgok vannak itt! Te vásároltál már itt? Gondolom a talin beszéltetek erröl, mert nem rémlik itt olvastam volna.

Barbi! de jo hogy jelentkeztél, nagyon szép a kisfiad, jo lenne sürübben látni! gyönyörüen mosolyog!

Humi! a babahintát hol és mennyiért vettétek? Hány kg-ig lehet használni? én is lefagyasztom amit Orsi nem eszik meg, ált. mindig van ami megmaradKép

Irigykedek a tali miattKép

Monyó! üdv. a tejkristály kitolt velünk klubban! Anno kb. 2 hónapja erröl irtam nektek, hogy én is igy jártam. Fél nap után fakadt ki, addigra volt több fejés, tusolás, a végén már ömlött a tej, de a holyag alol nem tudott kijönni, egyre jobban megtelt. Azota én is tudom picit meg kell szurni, nem fáj. Ilyen bármikor lehet, steril fecskendötüvel szurd meg máskor rögtön.(én tartok itthon tarcsiban).

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Hali!

Karmen,
Emlékszem, hogy írtál a tejkristályról, de nem azonosítottam a problémát. Nekem nem ömlött a tej, csak sűrű, fehér valami jött a dudorból. Remélem nem telik meg újra.

Erika,
nem gondoltam volna, hogy chilei az apuka, nem tűnt fel Danin. Hogy ismerkedtetek meg? Nem hiányzik neki a meleg Dél-Amerika?

Levi azért sokkal nyűgösebb mint tegnap. Még csak 1 és 1/4-ed órát aludt két részletben. Társasághiánya van. Viszont bevágta a husis kelkáposztafőzit. Reménykedem, hogy nem fog fájni a pocija. A védő néni mondta, hogy lehet már neki adni.

Pussz, Moncsi
monyó

Moncsi!

Apa tényleg chilei. amit a bébik örököltek tőle: gyönyörű bőr, nem olyan tejfehér mint én, és a nagy sötétbarna szem.

Még az ottani puccs után jött ide az anyukája vele 1977-ben. azóta itt élnek.
Mi az általános iskolába jártunk egy osztályba 7.től, majd nyolcadikban jó szerelmesek lettünk. 1 évig "jártunk", majd 4 év szünet, és azóta együtt vagyunk megint. Immáron 9 éve. (hűha ez még gombóból is sok Kép )

pussz

Erika
goczane

Sziasztok!

KarmenKép
Sajnos Magyarországra nem szállítanak. Tegnap a kiscipőről beszéltünk a lányokkal.
Én már rendeltem innen (lábzsák+kezeslábas+hálózsák+nyomdakészletKép), nagyon szépek és jó minőségűek is. Most turmixgépet akarok rendelni, üveg a felső része és 40 Euro.
Egyébként Nádja keresztanyjának a barátnője Ausztriában dolgozik, és az ő címére rendeltem.

Ha valaki 9-ért is szeretne kiscipőt, szóljon, ma este rendelek.

Mariann

Majd még jövök.
tmarianna

Sziasztok!

Humi, mi is nagyon szépen köszönjük a vendéglátást, remekül éreztük magunkat!
Na azért Levi nem vitte túlzásba az alvást, egy egész órát aludt egész nap, hiába fektettem le, mikor hazaértünk, a sok élménytől nem tudott elaludni. Az éjszakánk pedig sajnos a szokásos...6-7 ébresztő.

Erika, Meked is köszönöm a fuvart! Privát tali jövő héten??
Ja, recepteket én is kérem szépen!!
Próbáltam elmenteni a képeket, amiket rúlunk készítettél, de nem igazás jött össze. Túl kicsi, ha pedig nagyítom, homályos. Béna vagyok én ehhez. Nem tudnád átküldeni e-mailben?

Levit most tettem le aludni, de csak a visítást hallom. Se éjjel-se nappal. Kezdek besokkalni.

Megyek, megvígasztalom a kis ebadtát.

puszi

Era
pera

sziazstok!

Kincső jól elfáradt tegnap, mert ma de 2 órát aludt. Ebédeltünk, majd lementünk sétálni. 1 órája megint alszik, kiraktam babakocsiban az erkélyre.

Erika, na jó, a fiad győzött. 1-0 nektek. Viszont egyenlítek, mert mi Apával a 12. évünket tapossuk együtt. Kép

Szilvus, én csak paradicsomoskápit főztem, de valami mintha hiányozna belőle. Nemtom, majd Apa megmondja.

Barbi, kinéztem az ablakon és mintha felétek köd lenne. Szépen megnőtt Bence.

Humi, nekünk is tele van a fagyasztó kajával. Ma a maradék spenótot fagyasztottam le.

Nyáron pont jött a védőnő, amikor meggylekvárt főztem. Ajánlotta, hogy rakjak el Kincsőnek. Most bontottam ki az első üveggel, almába raktam. Nagyon izlett neki. Holnap meggyszósz lesz az ebéd (meggy+krumpli+pipimell).

Így találtam rá a síró Pufókára:
Kép
(Sajna a babakocsinak még nincs helye)

Ed

Edina
Kép
Kép
ed26

Nagy hírem van!

A fiam pont most rágott meg a vadi új picike kis foghegyével!!!!! KépKép A bal alsó 1es. . . pedig a felsők pirosodnak. . .

Zsu
bzsuzska

Sziasztok!

Hurrá hurrá az újabb fogasnakKép

Mariann,képzeld, Sára pont ilyen picőt kapott Ausztriából a múlt hónapban csak az piros.Izlésficam bejátszott rendesenKép

Puszka, LÉna

Lilypie Pregnancy tickers
nuska

Sziasztok!

Voltunk a Madarászban. Egyértelműen ekcéma. Annak örültem, hogy azt mondta, hogy ez biztos, hogy nem a cica számlájára írható. Azt mondta, hogy a cica allergia is hasonlóan néz ki, de ez nem az. Adott rá ecsetelőt, meg krémet és 3 hét múlva vissza kell menni. REmélem, hogy elmúlik. Hát ez volt.
Aztán elmentünk az IKEÁba, de nem vettünk semmit egy krumplihámozót leszámítva. Amit akartam, arrról kiderült, hogy nem olyan, mint amilyennek gondolom. Kép Tv-tartó, falra szerelhető, de túl kicsi volt.
Szegény Máté jól lefáradt, mert a doki miatt nem aludt délután. És képzeljétek, ma már megint nem kellett neki a cici. Most már reggel sem akarja elfogadni. LEhet, hogy ennyi volt a szopi nálunk? Olyan fura. Pedig reggel még tutti van tej.

Megyek pihizni. Jó éjt!

Kata
katca

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?