Új privát üzeneted érkezett!

Bercsi, nekem köszönd a laptetőt! :D

Kép

Kép
sz.veronika

bbercsi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! laptetőőőőőőőő!
korenka
Szár

bbercsi: Naná, hogy tudom!!! Élek is vele!

Képzeljétek 2 hete megvettem a hajfestéket, gondoltam karácsonyra szép leszek.... hát nem leszek szép... :( Most még nem merem befesteni, hallottam már mindent, hogy számít, nem számít...... volt már itt nálunk téma a hajfesték, csak gondoltam nyekergek egy kicsit... :)
korenka
Szár

Veronika, köszi!

gondoltam, ha Korenkánk már nem tart igényt a laptetőre, akkor a napokban esetleg nekem is jól jön. olyan leszek, mint a kishörcsög... aki csak gyűjtöget...gyűjtöget :) :)
Vendég

sztem se festegessél! főleg feketét. a látóidegekre nincs jó hatással a fekete festékben található cucc.
elnézik Neked....:)
Vendég

bbercsi: Kishörcsög! Gyűjtögessél csak!! Nekem már az is jól esik, hogy nem én vagyok megint legfelül... :) De az még jobb, hogy te vagy ott, mert neked ez most tök aktuális.
korenka
Szár

éljen-éljen-éljen. épp most tudtam meg, hogy holnap csak délig tart a munkaidőm. a fiúk tartják a hivatalban a frontot. akkor ezt már tényleg kibírom. bár még van egy reggeli 6.45-ös kiugrás az ágyból történet. :)
a kis vonalzós katicáimat minden reggel megnézem és ahogy egyre közeledik az idő, egyre erősebben rándul össze a gyomrom. :oops:
:D
Vendég

bbercsi: De jó nektek. Nálunk még úgy áll a dolog, hogy holnap 4-ig itt rohadunk. :) Most már végképp semmihez sincs kedvem itt... :(
korenka
Szár

bbercsi: Mikor csinálod meg a tesztet? Hétfőn? Pont dolgozni fogok. Ugye azonnal jelentkezel.... te leszel a következő!!!!!!!!!!
korenka
Szár

sz.veronika:
Én is a Vaterán szereztem be a terhességi tesztet 65Ft-ért és 80-nál többet az ovulációsért sem vagyok hajlandó fizetni. 8) :D

korenka:
Majd szép leszel jövő Karácsonykor. Én sem festeném be. :wink:

bbercsi:
"reggeli 6.45-ös kiugrás az ágyból " Majd örülnél még te nemsokára, ha addig aludhatnál. :P :D :D :D :D :D :D

Kép

Kép
mirci09

Haliho!

Itt vagyok én is. Reggel óta meg nem állok, ide neked szabadság! :D Jobban elfáradok, mint a melóban...
De legalább már becsomagoltam az ajándékokat is. :D Mindjárt indulunk családlátogatóba, aztán holnap jön majd a család másik fele, lesz sütés, főzés.

Malna
Május, és 4. hónapban sikerült

Korenka

Most ebben az esetben jó, hogy rosszabbul érzed magad, így legalább tudod, hogy minden jól működik! :D Bár én tartanék már ott...

Mirci
Nagyon édes kisfiad van. Olyan kis helyes pofia van.:D Mindjárt kattintok én is.

Bercsi
Nem tesztelek, igen kivárok, majd esetleges késés esetén. Sajnos egyre jobban érzem, hogy nem lesz itt késés ebben a hónapban... :( :evil:

nikiee
Budapest XI. kerület

nem, nem nem én leszek a következő tesztelő , hanem Nikiee. Ő a soros. Most neki drukkolunk nagyon erőssssssssen ! :)

én január 1 napjáig - ha addig nem érkezik meg a piri - nem tesztelek. eldöntöttem.

Mirci igazad van: a kényelmes életnek egy baba érkezésével fucccccs, de már szívesen vállalnám, ha fel kellene a babócáért kelnem. :)
Vendég

Bercsi

Te érzel valamit? Te is közelítesz a ciklus végéhez! :D

nikiee
Budapest XI. kerület

Köszi Bercsi a bizalmat! Annyira szeretném, szeretném, sssszzzeeeerrrreeettttnnnééémmm!!!!! :D :D :D

nikiee
Budapest XI. kerület

Nikiee: hmmmmmm.....nem tudom, hogy mit kellene éreznem :oops:
áááá, tudod én úgy állok ehhez a dologhoz, hogy jön az a gyerek ha jönni akar. bár ezerrel figyelek magamra, de semmi különöset és semmi változást nem érzek. :oops:
Vendég

mirci09: Bizony ez 6.45-ös kelés jó késői. Én nyolc perc sétára lakom a munkahelyemtől, de 5.45.-kor kelek... és folyton késésben vagyok!! :shock: Két gyerek ad munkát!! :D :D
bbercsi:... és január 1-ig itt fogunk megveszi a kiváncsiságtól ???? Marha jó!!! :D:D:D:D
nikiee:A terhesség korai tünetei olyanok mintha meg akarna jönni!!!! 8)
korenka
Szár

Köszönöm Csajok, hogy leadtátok a voksokat. :wink: :D

nikiee:
Te mit érzel, hogy ilyen pesszimista vagy? Pedig most 3-4 napig ökölbe van a kezünk. :wink:
Az ötödik naptól meg reménykedünk, hogy bbercsi is kismama. :wink: :)

Úgy szokott lenni....otthon én is néha jobban elfáradtam, mint a munkahelyen. :D

Éééés....tadam....a mi ajándékaink is be vannak csomagolva. Ez nagy szó ám! Nekem ez szokott lenni a mumus az egész karácsonyi készülődésben. :oops:

Kép

Kép
mirci09

Most marha bölcs voltam! Könnyű nekem itt okoskodni... Kép
korenka
Szár

Tegnap este 10-ig csomagoltam az ajándékokat, és ma még el kell mennem továbbiakért, mert nem végeztem mindenkivel. A mamáknak, nagynéniknek, nagybácsiknak osztottam az ötleteket most meg nem tudom, hogy mi mit vegyünk a gyerekeknek.... én szeretek csomagolni. Mindig kiélem magam :D:D
korenka
Szár

Korenka
Tudom, hogy össze lehet téveszteni a tüneteket, csak azért vagyok ilyen pesszimista, mert nekem az előző babánál semmi megjövős érzésem nem volt. Lehet, hogy igazatok van, több optimizmus kéne. :o
Te éreztél valamit pár nappal a nemvárt előtt? Jól emlékszem, hányingered volt?

Mirci

Olyan megjövős érzésem van, ami nem hasfájás, hanem egy érzés, ami a mensi előtt szokott lenni. Szerencsére nekem nincs hasfájás, régen is csak egy kicsi volt, de most már szinte semmi.

Gyerekeknek a legnehezebb vásárolni, mert hát nem akarjuk őket csalódottnak látni. Tegnap én is megvettem a családban lévő két kisgyereknek a játékokat, alig tudtam választani! :) A kisfiúnak egy tök jó poharat láttam, de még nem volt beárazva, így vettem mást, nem lett volna már időm visszamenni.

nikiee
Budapest XI. kerület

.... na most jól "felcukkoltatok" (jó értelemben) a mit érzel témakörben :):)
tehát szúr,picit olyan görcsölgetős, de csak kicsit, mintha megakarna jönni, de mégsem.
de figyuzzatok még csak a 22. napon vagyok... áááááá , csak beképzelem.
Vendég

Nikiee: nem :oops: mert lusta vagyok és kényelmes. :oops:
meg mert bízom a mikroszkópikus kukkantómban, meg magamban. :oops:
Vendég

AZ jó :D
Én mérem, kiváncsi vagyok, hogy alakul a hőm. A múlt hónapban a 19. naptól stagnált, már kezdtem örülni, erre nem megjött? Most meg cikkcakkos. Amúgy ez sem jelent semmit, tök sok hőgörbét megnéztem, és nem lehet sémát felállítani arra, hogy milyennek kéne lenni ha sikerült. De legalább arra jó, hogy lássam, hogy volt peteérésem. Ebben a hónapban belefáradtam a tesztelgetésbe, meg el is fogyott, csak a hőgörbéből láttam, hogy mikor lehetett a peteérésem.

nikiee
Budapest XI. kerület

Mirci
Eltűnt a vonalzód!

nikiee
Budapest XI. kerület

irulok és pirulok. de tényleg nem hőmérőzöm.
véleményem szerint azért egy ilyen téli időszakban kicsit becsapós is lehet, mert itt van ez a sok megfázásos történet, aztán a hő meg ugrál ide-oda :)
de hozzáteszem , értem én a lényegét és biztos hasznos dolog!

upppszz, tényleg igazatok van , ma még csomagolnom is kell.
a Szerelmem :) ma buliba megy , ki is használom az alkalmat némi "rendeltlenkedésre" .az unokaöcsémmel mézeskalácsot sütizünk. aztán ajándékcsomagolás.... reggel lesz mire végzek :) akkor meg miért is fekszem le, ha 6.45-kor úgyis fel kell már kelnem :D :D (olyan korán) :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.12.22 15:13-kor.
Vendég

nikiee:Igen volt hányingerem, viszont az ezelötti mensi elött is volt, pedig nem szokott soha. Akkor tök érdekesen jött meg a mensim ahogy nem szokott barnázással.... lehet, hogy akkor is volt valami, csak nem tapadt meg.... nem tudom...
Azt olvastam valahol a hőmérzőséről, hogy 1 éves önvizsgálattal tudod csak kiismerni magad... egy orvos írta. Köszi!! :shock:
Teljesen megértem a pesszimizmusodat. Szerintem tök természetes reakció. Inkább a végén ujjong az ember mint pofára esik... ez olyan önvédelem nem?
bbercsi: Mondom, hogy te vagy a következő! Ezt szugerálom, mert te már 27-én tesztelni fogsz... ezt is beléd szugerálom :D:D:D ugyanis januárig megőrülök..:D:D:D
korenka
Szár

Korenka, tudod most olyan jót nevettem: mert elképzeltem, hogy állsz előttem egy varázspálcával és szugerálsz, hogy " bbercsi csinálj tesztet, csinálj tesztet kedden reggel"
:) :) :) :) :)
Vendég

bbercsi: Az én férjem tegnap volt bulizni. Reggel még nem láttam... :D:D Évente egyszer engedi el magát, úgyhogy nem igazán aggódtam. Reggel 8-kor hívott, hogy hazaért :D:D Remélem nem kerget rókát otthon. Az most az én reszortom lesz.:D:D:D
korenka
Szár

bbercsi: Pontosan így is csinálom itt. Állok az íróasztalom kellett, csiribú-csiribá... és a kolléganőm érdekesen néz rám... :D:D:D
korenka
Szár

tényleg, eszembe jutott valami:
Ti féltékenyek vagytok a Párotokra?
Vendég

...... várj egy picit , odaállok az ablakom elé , hogy elérjen a varázspálca mágikus ereje :) :)
Vendég

Bercsi
Mókás lehetsz. :D Van amikor én is elfelejtkezem magamról és röhögök a gép mellett....:D

nikiee
Budapest XI. kerület

Nikiee: jókedvért nem kell a szomszédba mennem. mindenfajta mulatságban szívesen résztveszek. :)
egy kicsit szerencsés vagyok, mert én egyedül vagyok az irodámban. így akár hangosan is nevetgélhetek, amit gyakran megteszek, ha valami vicceset olvasok Tőletek :) :)
Vendég

Én nem, megbízom benne, ami a lányokat illeti :D Az ajándék az más tészta, azt jól eldugtam, mert nem akarom, hogy idő előtt lássa. :D

nikiee
Budapest XI. kerület

Mirci a kisfiad gyonyoru!
Megjottem a csizma vetelbol, nagy nehezen talaltunk egy csizmat, ami nekem is tetszett es NEM magas sarku, ugyhogy megvan a csizma a lanyomnak! Alighogy kifizettem, a kisebbik is megszolalt" Anyu ugy erzem en is kinottem a csizmam...!" no komment
Hat Bbercsi minden tiszteletem a tied, ha kivarod a januar1-et. Jo kis ujevi meglepi lesz a 2 csik!!
Nikiee hajra,! ha tesztelsz irj azonnal!!!
Kepzeljetek eltort a fogam, most megyek a fogorvoshoz, mert nagyon erzekeny es nem akarok igy nekivagni a Karacsonynak. Legalabb kicsit rendbeszedik a fogaimat mielott jon a pici... en hajat is most fogok festeni, illetve satirozni, a paromat probalom meg ravenni, hogy segitsen hatul... Szerintetek a fogrontgenhez adnak ram kopenyt? Valamit ra kene tenni a hasamra nem?
Korenka sajnallak a munkadert.... jobb lenne mar otthon..Vegig akarsz majd dolgozni?

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
malna5

Igen Málna, adnak Rád olyan izébizét, ami lefogja a röntgen sugarakat.
Vendég

Utálom ezeket a doktoros fim sorozatokat (Life -Net work-ön megy valami), mindig rémisztgetnek minket, el is kapcsolom. Ilyenkor szembesülök vele, hogy milyen könnyen jön a baj.

nikiee
Budapest XI. kerület

En nem vagyok feltekeny... soha nem is voltam. Es o sem ram. Siman eljarunk a ceges bulikba, de ismerem a kolleganoit, a baratait, megbizunk egymasban. 16 eves hazasok vagyunk!

malna5

Malna, Biztos ott is van ólomköpeny

nikiee
Budapest XI. kerület

Malna: 16 év az nagyon szép! Diákszerelem volt?

nikiee
Budapest XI. kerület

.... ahhh csajok , én bevallom egy picit azért féltékeny vagyok. nem nagyon, csak kicsit. a Párom jó kiállású legény, közvetlen stílussal, amit nagyon jól használ is a kommunikációjában. a csajok meg a legtöbb esetben veszik is az adást.
félre ne értsetek, nem vagyok én házisárkány villogó zöld szemekkel, csak azért mindig teszek azért, hogy valami miatt Rám figyeljen, engem akarjon :) :)
Vendég

NA lányok most mennem kell. Jó írogatást, majd megnézem mennyit írogattatok. :D
Malna
Kitartást a fogorvoshoz!

nikiee
Budapest XI. kerület

Nikiee: most figyeltem fel arra, hogy milyen helyes a te kis vonalzód is.
kéz a kézben andalgó pálcikaemberkék, tünemény :)
Vendég

nikiee:
Jól látod, nincs vonalzóm. Gondoltam, majd peteérés után kicserélem, akkor már bizti leszek a mensi időpontjában. A férjem meglátta a vonalzót és közölte, hogy béna vagyok és rosszul tettem fel. Addig igazította, míg újra kellett volna csinálni... 8)
A megjövős érzés teljesen jó, azért még ne add fel! :wink: :)

bbercsi:
Na...csak van itt valami.... :wink: :D :D
Január 1-ig tényleg kilyukad az oldalunk..nem sok az kicsit? :roll:
Varázspálca.....és ha nádpálca? :roll: :P :D :D :D :D
Miért lennék féltékeny a páromra? Mire gondolsz?

korenka:
Rókavadászat... Számháborúzni is tudtok lassan... :P :D :D :D

Kép

Kép
mirci09

Mircikém: csak úgy általánosságban kérdeztem a féltékenységet. mert ugye vannak olyanok akik nagyon azok, meg vannak olyanok akik egy kicsit sem és van a kicsit, de azért annyira nem típus. ...és most jól általánosítottam :)
Vendég

óóóóóóó, nádpálca..... nem vagyok én rossz kislány :oops: :P :P :P
Vendég

Igen, ez diakszerelem. Anyukam sosem engedett buliba, azt mondta, majd ha felvettek az egyetemre, mehetek. Az elsos golyaavaton megismerkedtem a parommal. Eletem elso es egyetlen szingli bulija volt. :lol:

malna5

bbercsi:
"jókedvért nem kell a szomszédba mennem."
Igen, látjuk. :P

Ja...hogy úgy féltékeny? De, időnként....mióta Dani van talán nem is, most minden gondolatunk körülötte forog. Remélem tudja, hogy hol a helye, kihez tartozik. Ha már úgy érzi, hogy nem hozzánk, akkor úgysem tudok mit csinálni.
Khm...szerintem én leépülök a Gyed-Gyes alatt...a féltékenység kapcsán mindenre gondoltam(gyerek miatt, szakmai féltékenység stb), csak az nem jutott eszembe, hogy más nőktől is kellene óvnom az uramat. :oops: :oops: :oops:

Köszönöm malana5.
Sajnálom a fogadat, ez nem jött jókor. Szerintem adnak rád köpenyt, legalábbis én kaptam ,mikor legutóbb voltam. Bár...nem egy helyre járunk röntgeneztetni.. :D :D :D :D
"16 eves hazasok vagyunk" Szééép.... :shock: :D :D :D

Kép

Kép
mirci09

Azért ez is ritka, hogy első szerelem ilyen sokáig tart. Már az is egyáltalán, hogy házassággal végződik.

Kép

Kép
mirci09

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?