Helló Csajok!
Csak ezt az oldalt tudtam visszaolvasni.....Én nem tudom, hogy csináljátok, hogy tudtok minidg írni, pedig Lili egy tündér bogyó és még is olyan gyorsan eltelik a nap, hogy hihetetlen
Maccs-Ez egyszerűen fantasztikus ez a Kislány, hihetetlen miket fejlődik és javul....Kívánom, hogy haza vihessétek minél előbb kis Macskalányt
Balázska pedig nagyon ügyes illedelmes nagyfiú
Rabbe-Én simán tepernék hozzátok, de miért lakok ilyen messze????
ÁÁÁÁÁÁÁÁ
8 óra alvás egyhuzamban????
Azz hogy csináljátok?????Lilit alig bír kis 4 órát kaja nélkül!
Eclipse-Szerintem is nagyon fontos, hogy ne idegeskedj.....Hanem tedd minél többet cicire Mollit és akkor a tejecske is több lesz!!!Ez a hízás dolog tök alkati kérdés.....Egyik baba jobban hízik, másik kevésbé, de még időszakok is vannak mikor ugyanaz a baba többet vagy kevesebbet hízik szerintem....Ne izgulj, úgy is jól fogod csinálni!!Te aztán nem fogod feladni, nem ilyennek ismerünk
Kiváncsi vagyok este mit fogsz mérni, nagyon szorítok!!!Jó szülinapozást!
Aranyos-Végre életjel
Topikindító Anyánk, aztán nem eltűnni
DE megbocsájtható a ritka bejelentkezés
Beki Baba csodaszép !!!!!Jó utat a Balcsira!
Hayniii-Mi is mindig oldalt altatjuk Lilit ( nagy ritkán hason, mert nem mindig tetszik neki), én egy szopipárnával szoktam megtámasztani és próbálok arra figyelni, hogy nagyjából ugyanannyi időt legyen az egyik oldalon, mint a másikon
MikeGirl-Úristen
Jobbulást Atinak, nagyon sajnálom
Remélem hamar meggyógyul a kis Ördögfióka!!!
Kinga-Tényleg király életed van
Mi a helyzet a fogaiddal??Most már minden oké??
Lucuzs-Gratula az egyedül fürdetéshez és lefektetéshez
Minden elismerésem, én még nem csináltam egy babával sem egyedül, nem hogy kettővel
De eljön az idő hamarosan, januártól kezdődnek az edzések Apjuknak
Dorka-Én is úgy tudom, hogy vagy melegvízbe áztatod, vagy szobahőmérsékleten hagyod felengedni!
Eta-Akkor jó kis családi bababemutatásban volt részetek
Résztvétem!....Gratula Gizusnak a hízáshoz
Hogy szuperál az új füled??
Vikoo-Sajnálom , hogy nem úgy alakult a szülinapod ahogy szeretted volna
Remélmem nem lesz beteg Boldi baba.....Jót röhögök mindig a dolgain, ahogy leírod őket
Nekem is elkéne kezdenem valamit mozogni, csak lusta vagyok
Amidaa-Nálunk is elvileg karácsonyi ajándék lesz az összebújás, mondjuk nekünk pont 24-én telik le a 6 hét!
Sophie_Gyerekeid gyönyörűek!!!
Mi újság van köldök ügyben???Lemaradtam!
Én minig oldalt fektetem Lilit....Ezek szerint nem kéne??????
Szissz-Tőled is kérdezem, hogyan csináljátok ezt a 8 órás alvást egyhuzamban?????
Mondjuk mi eleve 8 max 9-kor fektetjük.....DE akkor is legkésőbb 1-kor fent van. aztán olyan 4 körül megint és reggel 7-kor újra.....jajj nem is tudom milyen az egyhuzamban 87 órát aludni
Kriszta-De cuki Dávid ahogy kiterült a padlószőnyegen
Navi-Én sem tudtam, hogy nem szabad csokit enni, úgyhogy ne idegeld magad!!!!innentől kezdve csökkentsd és kész
Angie, Rodi, Ebba-Nagyon régen voltatok!!!
Nálunk minden rendben, nemsokára indulunk babakocsival a boltba...Valamelyik nap másfél órát aludt a kisasszony a kertben, bejött neki a friss levegő
Tegnap előtt bazi szar éjszakánk volt és nem Lili miatt, hanem mert migrénes fejfájás gyötört,de olyan szinten, hogy sírtam, annyira fájt, több órán keresztül nem tudtam aludni, mire rájöttem, hogy Algopyrint be szabad vennem....Bevettem egy felet és megváltás volt, komolyan mondom
Na lépek, mert Liike ébredezik a kendőben, szerintem éhes, mert 7-kor evett utoljára, ennyit nem szokott kibírni egyhuzamban
Puszi
Lili és Ancsa