Na en is itt vgyok.Megjartam a dokit tegnap.Aszonta azert kohogok ejszakankent mert a gyomoreges nem tud felszabadulni amikor alszom ezaltal irritalja a nyelocsovem es a torkom megkohogtet ezaltal felkelek,felulok es maris fel ora ules van mert ugye szabadulnak fel a gazok.Ugyhogy kaptam ra gyogyszert meg valami specko arnat ajanlott hogy vegyek
Igy nez ki:
http://www.google.co.jp/images?hl=hu&rl ... 59&bih=552
Na mostmar 2oldalig sikerult visszaolvasni...orulok,hogy kerestetek csak nem azt hogy igy hogy mert en itt lattam Bridget-et meg mert iwiw-en is ott volt meg ezzel msn-ezik megegyszer leirom nem vitatema amugy a telefonomon van iwiw is meg FB is nem interneten nezem hanem iphone-on vannak ilyen application vgy mik.Barki barmikor elerhetett volna ott.Ancsu meg szokott irni msn-en es amikor nagy ritkan bekapcsolom visszairok neki...ezt is szinten megtettem volna barkinek ha ir...de nem kerestetek nem irtatok en meg nem jartam itt nem latam,hogy mit irtok mert ha lattam volna biztos nem megyek el iras nelkul Nem azert nem jottem mert levgytok tojva en mar januar ota hanyagolom bnetet ugy ahogy a blogomat is...nem ulok annyit neten mert a kacsolatomnak nem tett jot Es tenyleg kedvem sincs...meg ha jonnek min. 3ora mire visszaolvasok mindenhol(mert mint irtam van 4topik is) es en szeretek normalisan irni mindenkinek Szal remelhetoleg tema lezarva ha elvgyok tunve barki megtalalhatna ha akarna....de ha itt irogattok en nem latom ha nem vgyok itt
Noci valoszinu azert lettel torolve FB-rol mert azon kivul,hogy beregeltel nem sok minden tortent...en meg FB-on csak az aktiv tagokat tartom meg pont azert hogy ott kapcsoltatfenttartas legyen a lenyeg...nem pedig iwiw-es gyujtogetes.De ettol fuggetlen iwiw-en mindenki fent van es barki bejelolhet nem kerul torlesre...Fb nekem mas.Sokan csak bejelolnek aztan a hatterbol figyelnek(most ezt nem ratok irom) ezeket siman torlom.Annyit nem mondanak a masiknak,hogy mukk van aki meg a bejbi albumhoz sem irt semmit sem de persze kepeket tegyek fel meg reklomalni reklomalnak.Ugyhogy mivel eleg nyitottan vgyok ott fent(ott elem a kis eletem) ezert odafigyelek arra kik vannak a listan nem toborzok embereket magam kore csak akiket tenyleg erdekel mi van velem.
Dorka
Milyen az a pihenoszek?
Igen doki megoldodott es tenyleg ngyon normalis(mondjuk ennyi penze
) Sokmindenkitol hallom,hogy imadott kismaminak lenni...valoszinu ez nalam nem lesz elmondhato hisz nekem eleve 6hetig tarto verzessel kezdodott mikor is elment a masik baba
aztan alig 2hetig jol volt jott a mioma nyavaja
aztan jott egy tok jo idoszak akkor kezdett el rugdosni is
na azok ngyon jok voltak leszamitva hogy a dokit nem talaltam es eleg fusztralt voltam amiatt is allando informaciohianyban szenvedtem nem mondtam soha semmit
aztan megfazas,mioma fajdalom megint,kohoges nem alvassal a gyomoregesem eleg regota van azt megse emlitettem eddig...es hat van egy total mehszajon ulo placentam is ami miatt semmit oforman nem csinalhatok nem repulhetek szal meg egy utcso nyaralasunk sem lehetett kettesben
tudom tudom ez legyen a legkevesebb nem is azert irom...csakhat sajna nekem nem ugy alakult ez a kismamis idoszakom ahogy terveztem vgy normalis esetben lennie kellett volna
Miomaval nem lehet semmit sem csinalni.Terhesseg alatt nem nulnak hozza ezzel egyutt kell kihordanom ami szinten allando megfigyelest igenyel nehogy nyomja majd a bejbit ahogy no mivel ez egy szep nagy 10*10centis nyavaja
Tunderik a kepek es milyen kis szep keretben vannak
Jeanner
Igy utolagosan is ngyon sajnalom,hogy nem maradt meg a babo
tudom ne sajnaljam de aze gondolom nem volt jo erzes
Sajna eleg sokszor a nem eletkepes babak elmennek maguktol ezt a termeszet eleg siman megoldja
5hetes vetelesnel nem is hiszem hogy sok magyarazattal szolgalnak majd...nekem sem adtak sot soki nem is nezte meg a masikat merthogy annak mar ugyis annyi
Eleg fura.Parodnak meg akkor hajra januarban sima vizsgalatok...senki nem beszelt itt 100ezres vizsgalatrol a legtobb megy tb-re vgy sajna magadnak kell utana jarni ha aldozol ra mint pl en is elmentem megnezetni a TSH-m meg a cukrom de milyen jol tettem mert azota szedem a TSH-ra a bogyom es rendben is van
cukrom meg kiderult hogy jo de amig nem mentem en se tudtam es a lombikos dokim se kerte
en meg sajat szakallra megcsinaltattam ezek jo es fontos dolgok...de mondom altalaban megy tb-re ha egy jo es allando dokid van.Nekem mas kicsit mert dokim se volt se nogyogyaszom semmi otthon
meg idom se ugyhogy nekem mindig minden azonnal kellett igy mentem fizetosbe.Bar az elejen japanban en is tb-re jartam peteerest nezetni uhu-kra meg a 3. 14. 21.napi vervetelekre es milyen jol tettem
szoval majd rajon o is,hogy ezek normalis dolgok.Bar a ferfiak ezt mashogy gondoljak(mert nem ertenek hozza semmit sem
)
Aaaah meg nem vgyunk japanban
barcsak ugy lenne
itt fogo szulni (amugy sem repulhetek) ezzel megadva a lehetoseget a gyereknek,hogy akar amerikai allampolgar legyen.Aztan meg varunk 2honapot (babaval addig nem akarok repulgetni) es majd eldol megyunk e vissza szeetnenk de ha paromnak nincs ott melo most akkor csak ugy odakoltozni,hogy majd lesz valami tok hulyeseg
ugyhogy juniusban lehet koltozunk vissza de ez meg a jovo titka
Megszoktad mar,hogy haasok vgytok?En kezdem es ngyon jo erzes
nalatok valtozott a kettotok kozotti kapcsi?Noci ez a kerdes neked is megy!
Nocieknak is van am kandalojuk tavaly alkottak ha jol emlexem
Bezeeee
Gondoolom kispasizol
Remelem Lexi nem beteg irtad hogy folydogal az orra
Gyere majd es meselj milyen a kis kukissal ngyon erdekel
Kitty
Latom te is tobbet vgy.Mikor leveleztunk FB-on akkor epp irtad te se sokat jossz.Hat ez az a Magyar nev miatt meg talan furabban neznenek ra,mint a japan miatt bar igaz a gyerek felig Magyar lesz de mar a csaladneve is japan nem kell megkutyulni....meg kise tudjak mondani az emberek mert mashogy kell ejteni otthon meg angolul a betuket
Hat semmi terv arrol,hogy mi valaha is odamennenk lakni Morszagra paromnak ott nincs melo,nem beszelni a nyelvet,max oregkorunkra de o akkor is amcsiban szeretne majd a tengerparton...bar a gyerek lehet hogy majd hazamegy elni ezt nem lehet elore tudni
Te lapatoltad a havat?
Na ezer nem akar anycim hazat mert ki fogja a fuvet nyirni meg kifog hava lapatolni meg o az ocsemmel egy nagy hazban felne stb stb
Meli
Nincs miiit en mindig visszairok a levelekre!!!Regebben ide is jottem es min a levelekre valaszoltam de most abszolut meg azt sem lattamszal jobb is ha ott vgy FB-on irsz mar ha irsz
Me nem talaltal Fb-on?Pedig ottvgyok meg utana latom megtalaltal
Fiunevek egyenlore titkosak bar akar elis arulhatnam hisz otthon nem lehet kulfoldi nevet adni a babaknak.De egyenlore meg nincs konkretum max a japan neveknel mert abbol csak 3esedekes van es abbol is az egyik mar eleg regota a listan van
Azokat elmondom
Szal a japan nevek amik a kozepso neve lesz vgy hogy mondjak. Taiki,Haruki,Hinata es ebbol az elso a legesedekesebb
jaja mar a felidon is tulvgyok sot 26hetes leszek hetvegen
10-en akarhany het utan elkezd repulni es csak azt veszem eszre megint egy uj het
most meg mar 10het lassan es barmi lehet
Micsoda verseket tud Marci
kepeket toled is kerunk!!!Minden gyermekes anyukatol
A manozene az egy csoportos foglalkozas?
Vivy
Te merre tuntel?
Most olvastam a kettovel ezelotti oldalt ezert nem irtam neked a multkor akkor meg csak ep hogy azt az oldalt sikerult
Miota olvasgattal minket?
Most leszek 26hetes
Neked pedig sok szerencset es kitartast babaugyben!! Pcos nem egyszeru dolog de sokmindenkinel beut hamar a baba nem mindenkinek nehez eset...nem is tudom mitol fugg ez de tenyleg sok ismerosom van kezeles minden nelkul lett babas es a dokik is csak amultak
ugyhogy nem elkeseredni csak pozitivan elore!!!
En is nezem az ezek megorulteket
itt szoktam kacaraszni(neten nezem)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bridget0801 2010.12.15 20:07-kor.