Sziasztok!
Na, most "elárasztalak" Benneteket a szőke hercegemmel!
:):):):):)
(A cumis képhez csak annyit fűznék, hogy Bence soha életében nem cumizott, de mióta Gergő néha kéri a cumit, azóta Bencus is utánozza. Csak pár percig van a szájában, hülyéskedik vele aztán fintorogva kiköpi. Még jó, hogy nem akar most rászokni.
:):):):))))
Kati, szegénykém, gyógyulj meg hamar!!!!!!!!!! Van egy homeopátiás csepp (Sinupret), amit Bencének szoktam adni akkor, ha ennyire náthás és általában még aznap megszűnik az a folyós váladék... Felnőttek is szedhetik.
Pedi, örülök, hogy jobban vagy!
A pocakod tényleg nagyon hegyes, az enyém is ilyen volt mindkét fiacskámnál!
Cham, istenien néz ki ez a kaja, nagyon ügyi vagy!!!!!!!!!!!!!!!
Mia, én is azt mondom, hogy próbálj higgadt maradni Tomikával Tudod, most sok változás jött az életében. Az óvoda, most meg a kistesó... idő kell neki, hogy feldolgozza ezeket!
Nita, én is szeretnék szánkózni!!!!!!!!!!!!!!!!! Kár, hogy el fog olvadni a hó addigra mire a férjem itthon lesz és ráérnénk...
Csajok, ma lelombozódtam... a Zuram nemcsak 25-én, de 26-án este is megy a színházba dolgozni... rosszul tudtam... azt hittem, hogy ez az este szabad lesz...
Bocs, hogy most nem írok többet, de kicsit fáradt vagyok, megyek zuhanyozni! Puszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!