Szia Mindenkinek
Hát a reggel majdnem hányás nem várat sokáig magára. Majdnem elokádtam magam a buszon, még szerencse, hogy le kellett szállnom. Most benyomtam a reggelit de még mindig megasz@r az állapotom. Lelkileg készülgetek, lesz ez még rosszabb is.
VANDA
Hát persze, hogy emléxem rád! Láttam, amikor bejelentetted, a másik topikban, hogy babás vagy. Annyira örülök NEKTEK. Ne aggódj, a cicibizsergés bőven elég tünetnek:o
Várjunk még csak ezzel a számolással. Nekem 8-án volt utoljára a menzim, neked 7-én ugye? Ez azt jelenti, hogy én 15-én Te pedig 14-én fogsz szülni. Azt irtad szerdán leszel 5 hetes babás. A fordulópontjaid nem csütörtökönként vannak akkor, hiszen a menzid első napja is csütörtök volt? Vagyis akkor ma még, ha jól számolom 4+6 vagy és holnap leszel pont 4+7 azaz 5.
Vagy én számolok valamit rosszul? MZX azt hiszem viszont jól számolta a táblázatban
MZX-Móni köszi a táblázatot, teljesen meg6ódtam. A korom 31-év, szülés Margit kórház Dr. Fábián. Gyerkőc neve, ha lány lesz Sophie-Ann ez biztos, ha fiú akkor talán Dominik. (Apuka amerikai állampolgár)
Jajj csajok képzeljétek el, októberben (pont peteérés napján
) elmentem a dokihoz, hogy csináljunk valamit, mert a 2. gyerek sem akar összejönni.
Erre azt mondta mosolyogva és cinkosan, hogy "Nem jó" és kérdeztem, hogy mi nem jó. Azt mondta, hogy nem jó ha ebben a hónapban leszek terhes, mert akkor pont szabin lesz, egész júliusban...
Hát pont az jutott az eszembe, hogy amilyen az én formám biztos, hogy most leszek babás, de elhessegettem magamtól a megérzést, merthát miért pont most lennék babás, ha 6 hónapig nem lettem az, ráadásul a megérzéseim sohasem jók ... ha, ha, ha....
Szóval mit gondoltok lehet hogy már most az elején váltanom kell dokit? Jövő hét pénteken megyek hozzá, majd megdumcsizzuk, de van egy olyan érzésem, hogy dokiváltás lesz belőle, pedig úgy imádom...
Mindenkinek puszika
MJ-Móni
4+5