bog, jó költözést. Láttam milyen jó kis rucikat vettél
virág, rakj majd Gergőről fotót
szerintem simán lehet, hogy már játszani próbál, szép színes lógó vmik ott a kiságyban, nagyon izgi lehet ám
Voltunk színházban múlt héten szombaton, a Rudolf-ot néztük meg, musical, nagyon klassz volt, mindenki állva tapsolt a végén. Pont most láttam a TV-ben aki játszotta Rudolfot (rákos hírességekről volt szó) és hogy leesett a színpadon vhonnan, eltörött a bordája és műteni kellett, mert vmi gáz volt...és ott derült ki hogy hatalmas daganat van benne, teljesen véletlenül, már nem is élne
de meggyógyult teljesen!
brita, tök jó, hogy nektek is Jónáskor jött össze! Alig váom már az uh-t, hogy igazoljon! MA reggel csináltam egy 25-ös tesztet (férjem este meglepett vele), olyan gyönyörű a testcsík, erősebb, mint a kontroll!!! majd fotózok
dike, gratula a nem hízáshoz! Én mától fogom vissza magam, amióta megtudtam, hogy terhes vagyok, csak eszem egész nap.....na meg nem tornáztam 1 hete, mert tanultam..............ÁÁÁÁÁÁ, szeretnék 54 kg-val startolni, úgyhogy a ma reggeli mérésemet el akarom felejteni gyorsan! (56,8 atyavilág, 1 hete 54 voltam!!!!!!!!! jó, WC-en sem voltam azóta, de akkor is durva)
mona: nagyon szép az ágyikó! Sajnos mi nem veszünk majd kb semmit, mert mindenünk megvan. Ami jó is, mert nem kell a nemlétező pénzünket költeni, ami rossz, hogy úgy imádok vásárolni
pedi, te is rakj majd képet, pocisat! Olyan szép kismami vagy! Nem akarsz elmenni fotóshoz? Én most tuti elmegyek majd, múltkor is be voltam jelentkezve, de megszültem előtte 2 nappal
bettike, nem tudom hogy van a kivonatos dolog, anno nem kellett vinni asszem, ha házas voltál. Azoknak kellett, akik nem voltak összeházasodva, nyilatkozat. Most tényleg nem tudom. De érdeklődj utána!
Kati hogy vagytok? Itt úgy szakad a hó. Én nem szeretem.....még jó hogy Pécsett nagyon ritkán esik, általában mindenhol hó van, itt eső! De most aztán szakad....
nitácska, ne mérgelődj
karácsonykor meló: az én férjem is mindig dolgozott ünnepekkor, soha nem volt karácsonyunk, Újévünk, húsvétunk, ilyen a vállalkozósdi, benzinkutat üzemeltetett, a pénz jó sok volt (kb 6-szor annyi, mint most), de ráment az egészsége. (infarktus 30 évesen...) HA nem az ment volna rá, akkor a házasságunk. Nem tudtam tolerálni.......tudtam, hogy értünk csinálja, de amikor aug 20-án végre 1 rohadt napra lementünk a Balatonra és akkor is rohanni kellett Pestre, mert kirabolták a kutat. 2 nap múlva a másikat. Nem vittek el semmit, de azért kösz, fegyveres maszkos arcok voltak....épp új kiscsaj volt az alkalmazott, reszketett mint a nyárfalevél. (nekem sem raktak még stukkert a fejemhez) aztán helyszínelés, nem aludt kb 3 napig akkor sem....szerintem 4 év alatt öregedett 15 évet. Nálam csak kettővel több, de sokkal öregebbnek néz ki. (mondjuk nekem bejönnek az őszülős feketék :8 ) Most 2 hétig szabin van, meg amúgy is dolgozik 8-16-ig, pénteken fél 14-ig. Imádja ezt a létet, mondjuk elhiszem, én is cserélnék vele, amilyen emberek veszik most körül. Ég és Föld, mint amit eddig csinált! De ő nem is volt az a típus, akinek a vállalkozói lét való, nem vagyunk egyformák, szóval lányok tartsatok ki, tudom, hogy nem könnyű
puszi és szép 7végét nektek