Új privát üzeneted érkezett!

Mónika! Megnyerted a laptetőt. :wink: És vele a pozitív tesztet. Lesz itt gyerek bőven. :D :D :D :D

Kép

Kép
mirci09

Na, újra itt. Itt volt a főnök és egész nap "szórakoztatott" így nem tudtam jönni. :D

Malna,
Totálisan megértünk!!!! Tudod, hogy én nem szoktam tesztelgetni, - főleg a csalódás miatt, de az nem azt jelenti, hogy nem játszom néha a gondolattal...szóval veled vagyunk, mert ez a ciklus legnehezebb része. Várni úgy, hogy ne őrüljünk meg! Azért vagyunk itt, hogy fogjuk egymás kezét!

Itthon Ti láttatok ilyen clear blue digitális tesztet? Én még soha, de hallottam már róla.

Mirci,
Jót nevettem :D

nikiee
Budapest XI. kerület

Ez a teszt brutalisan draga volt, mar banom, hogy tavaly megvettem, mert nem is tul erzekeny, raadasul extra-kornyezetszennyezo (gombelem van benne), de a boltban nem volt semmi mas, csak otezer darab ugyanilyen. Most majd elszankazok egy nagyaruhazba, talan ott van vmi valasztek is.
A szankazast szo szerint ertem ugy latom - mivel oriasi pelyhekben esik a ho...

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
malna5

malna5:
Nálunk is van hó, de a szánkót még nem kellett elővenni. A bánatom az, hogy jövő hétre enyhülés ígérnnek és megint napernyőt kell elővenni Karácsonykor. :cry:
Én pontosan azért nem tesztelgettem, mert nagyon sajnálom rá a pénzt. Hihetetlen drága. Most vettem a a neten olcsót, így bátran mártogatom. Persze az is lehet, hogy olcsó húsnak híg a leve. :oops:

nikiee:
clear blue :arrow: még nem hallottam róla...annyira jó vagy miért kérdezed?

bbercsit ott fogták a vizsgáztatók???

sz.veronika:
Gondoltam, hogy Pálmát ápolod, azért nem vagy itt olyan sűrűn. Remélem jobban van. :)

Kép

Kép
mirci09

ÁMEN :D:D:D:D:DD

nika70
Salgótarján

Na, megint most jutottam ide... :) Apa nem nagyon siet haza leváltani :D

Már izgulok a holnap miatt! :) Remélem holnap már a sok pozitív tesztre jövök! :D

Mirci,
nincs jobban, semmit sem változott kedd óta az állapota, köhög, folyik az orra. Holnap kell visszavinnem a dokihoz, hát kíváncsi vagyok mit mond, hogy semmi változás.
Amúgy ma elmentünk délelőtt sétálni, vacilláltam, hogy mi legyen, kivigyem-e betegen, hörghuruttal a hidegbe, de szépen sütött a nap és már 2 napja nem volt levegőn, akkor meg az lesz, hogy az se jó...

Elmentünk villamosozni is (azt imádja :) ) a DM-ig, vettünk papírzsepit, és édesen tolta a kis baba-bevásárlókocsit, nagyon cuki volt :) Egyszer se kellett segíteni, nem ment neki a polcoknak, pedig elég szűkös volt a hely :)

Az alvás a legrosszabb, mert cumival alszik, viszont így, hogy tele az orra, nem kap levegőt csak a száján, így nem tud cumizni... nagy nyűglődés az elalvás... és hiába porszívózom, 1 perc múlva ugyanúgy tele... hhh Lehet jövő hétre is itthon ragad...

Kép

Kép
sz.veronika

Bbercsi???
Lehet elment bulizni, megünnepelni, hogy jól sikerült a vizsga :D

Kép

Kép
sz.veronika

Jó reggelt lányok! Gyorsan írok,mert még vasalnom kell.
Tesztelésem története: Hajnali 3-kor keltem, nem tudtam aludni. Lementem. Úgy döntöttem megcsinálom a tesztet. Hát egy csík volt rajta..... reggel hatkor lementem: két csík volt rajta.... Halovánka, de kettő... azonnal felhívtam apát, nekem ma teszt kell, vegyen, hozzon. Itt a faluban nem akarok venni,mert a főnököm hamarabb fogja tudni mint az anyám.... szóval ..... van is eredmény meg nincs is.... :D:D

Képzeljétek tegnap a kislányomnak megjött a mensije. Életében először. Érzelmeim? Vegyesek. Épp babát szeretnék, és ő már menstruál... kicsit furcsa érzés....

Este buliba megyek. Úgyhogy holnapra tudok majd újabb fejleményeket. Majd még jövök és visszaolvasok...
Szorííííííííííííííííííííííííííííííííítani!!!!
korenka
Szár

Na újra itt vagyok. Ti hol vagytok? Kiváncsi vagyok a többi tesztre!!!
korenka
Szár

Sziasztok Lányok!

Jaj, Korenka olyan sokszor eszembe jutottál, tegnap és ma is míg nem olvastam soraidat. Bízakodj , én szurkolok!
Málna, a drukkjaim Neked is mennek.

.... és különben is mindenkinek legyen má jó napja!

Rólam. a szigorlatom jeles lett és ahogy írtátok tegnap este tényleg megünnepeltük a sikeres félévemet. :D jó érzés, hogy minden vizsgán tólvagyok, jöhet a karácsony, a szilveszter.
Tanulással legközelebb januárban foglalkozom, akkor viszont már a szakdolgozatomnak kell nekirugaszkodnom.

egyébént ezerrel vagyok náthás, jó ha kapok levegőt. :(
utána is nézek milyen homeopátiás gyógyika jöhet ilyenkor szóba.
Vendég

sz.veronika:
Ezek nem valami jó hírek. :( Jó lenne, ha a doki összeszedné magát.

korenka:
Pedig azt hittem, hogy ma már tele lesz a képernyő röhögő fejjel, erre még váratsz bennünket. Persze, hogy szorííííííííííííííííííííítunk. :wink:
Helyi boltból terhességi tesz...akár kiplakátolnád a faluban.
:D :D :D :P

Lányod: Kérlek....aki ilyen fiatalon szült. :wink: :)

bbercsi meg doktorál is? Jaj de várjuk már az eredményt! :shock:

Kép

Kép
mirci09

Korenka, akkor a kislányodból nagylány lett. :)
Vendég

bbercsi:
Megelőztél. :D Hatalmas gratula, nem is vártunk mást. :wink: :D

Kép

Kép
mirci09

korenka:
Te meg ne vasalj, tesztelj! :D :D Mikor ér haza a férjed a teszttel?? Most komolyan mondod, hogy csak holnap akarsz eredményt mutatni???? :cry: :cry: :cry: :cry: :roll:

Kép

Kép
mirci09

bbercsi: Gratulálok az eredményes vizsgákhoz. Te nagyon tudsz!! Nem semmi!!!Kép
Gyógyulj meg gyorsan! Érzel valamit? Persze a náthán kívül.
Jaj lányok! Annyira annyira örülnék, ha együt folytatnák innen a babavárós fórumunkat!!!! Ha egyszerre ugyan az a gondunk, bajunk, kérdésünk, tanácsunk lenne, mert továbbra is egycipőbe járnánk!!!
korenka
Szár

Mirci, köszi :D

a clear blue-ról. az a teszt, amit drogériákban vagy patikában lehet kapni, az nem digitális. ára 1.800 Ft.
Digitálist egyedül a Westendben láttam, horror 6.000 Ft felett van(ez is egyszer hasznáatos) vagy netről lehet rendelni. Nem csíkosodik, hanem kiírja, hogy " Pregnant vagy No pregnant. Viszont, ha várandós vagy, akkor kiirja a várandósság hetét is. gondolom kb...-re a hcg koncentrációjából.
Vendég

Sajnos teszt csak este lesz. Esetleg holnap reggel ... :o
De képzeljétek (Kicsit intim leszek, ha kiveri a biztosítékot akkor bocsi) szóval.. aki már volt terhes talán tudja miről beszélek, de olyan fertőtlenítő szagom van.... odalent.... és amikor megéreztem ... beugrottak a régi emlékek .... amikor terhes vagyok ilyen szagom van :D:D hasonló tapasztalat? ....
Ha sok voltam akkor elnézést! :oops:
korenka
Szár

Most nekem valami komoly teszt kell, ami egyértelműen megmondja mi az ábra. Qupido a legjobb ugye? Vagy van jobb?
korenka
Szár

Korenka, de kedves tőled ez a kép, köszönöm. :)

egy kicsit sem vagy sok. csak mondd el azokat a dolgokat amik Veled történnek. azért fórumozunk, megosztjuk egymással a gondolatainkat.
nekem például nagyon jót tesz, hogy beszélgethetek Veletek. ugye egy cipőben járunk egy dolgra várunk. :) bár jók az emberi kapcsolataim, rengeteg barátom, ismerősöm van, sőt a kollégáimmal is klassz a viszonyom. de ugye nem kürtölhetem szanaszét, hogy babát tervezünk ( jó a családot kivéve) , így jó veletek dumcsizni az érzésekről, az aggodalmakról, az örömökről.

sajna a fertőlenítős dologra én nem tudok reagálni. talán egy két hét múlva???? :oops:
:D
Vendég

a Qupido az 10-es érzékenységű, tehát ha várandós vagy akkor az tutter, hogy kimutatja.
Vendég

korenka:

Biztosítéknak nincs baja... :P :D :D :D :wink:

Pont valamelyik nap gondolkodtam ezen, hogy már kétszer voltam terhes, de fogalmam sincs, hogy mit kellene éreznem. Sőt....minden hónapban beképzelek valamit . 8) :shock:
Borzasztó jó lenne együtt babásodni. :roll: :wink: :D Összeszokott banda. 9 hónapig együtt pánikolnánk. :D :D :D :D :D

fertőtlenítő: egyszer már ittam expressz vízkőoldót, nem lehet, hogy a Domestosba kortyoltál bele? :mrgreen: :P :P Vicc félre: én csak arra emlékszem, hogy erősebben izzadtam akkor.
bbercsi: köszi a tesztes infot. :)

Kép

Kép
mirci09

mirci09: ... hát megint jót röhögtem ezen : "Borzasztó jó lenne együtt babásodni. Rolling Eyes Wink Very Happy Összeszokott banda. 9 hónapig együtt pánikolnánk. Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy " Milyen igaz!! :D:D:D
korenka
Szár

Na ezt jól ide másoltam! Nagyon tudok! :D Mi van a többi tesztelt? Takarítanom kéne, de így nem tudok, ha nem tudom az eredményeket!!!
...mondtam már, hogy türelmetlen vagyok? :D:D:D:D
korenka
Szár

Sziasztok!

Csak gyorsan, mert a főnök bármikor kijöhet a szobájából mögülem.....:D

Korenka
Szerintem akkor az pozitív. CSak még nagyon kevés HCG van a szervezetedben, azért mutatja csak ilyen halványan. 2 naponta duplázódik, pár nap múlva már erősebb lesz :D Már korán reggel veled keltem,gyorsan rohantam megnézni, hogy írtál e.

Hol van malna?
Malna, van valami híred számunkra? :D

Bercsi
Gratula a vizsgáidhoz, nagyon szuper, hogy munka és fórumozás mellett kitűnő vagy!!!

Én is még mindig betegen. Tegnap már lázam is volt este, így elmentem az orvoshoz. Írt fel anibogyót, de majd csak akkor kezdem el szedni, ha nem lesz jobb. Panadolt lehet szedni.

Clear Blue - hát ennyiért biztos nem vennék. Arany áron van. Csak jópofának gondoltam.
Még majd jövök, csak ez az utolsó munkanapom ebben az évben, és mindennel végezni szeretnék.... Juhéjjjjjjj HOLIDAY!!!!! :D

nikiee
Budapest XI. kerület

'Reggelt! :)

ClearBlue digitálist lehet kapni az Oktogonon is, ott nekem olyan 2500 Ft körül ajánlgatták kb. 2 hete.

Korenka,
nem akarlak elkeseríteni, de rá van írva a tesztre, hogy 10 perc utáni eredményt már ne vegye figyelembe... :roll: Viszont az illat dolog jelenthet valamit!
Szerintem reggel tesztelj holnap, az a biztosabb!

Már nem tudom ki írta, még tegnap olvastam, hogy lehet, hogy a neten vett olcsó teszt vacak. Szerintem nem, csak nem olyan flancos, nincs tokban, nincs hozzá semmi, csak a csík, azért is olcsóbb és esetleg nem megy végig a kereskedelmi láncon, ahol minden egyes állomáson rátesznek egy kis hasznot... Csak a babára váró nőkkel ki lehet fizettetni a drágább cuccot is :lol: Meg megpróbálják a lelkünknek megfelelőre formálni a dizájnos tokkal meg a kiegészítőkkel :) Csak hogy érezzük, hogy ha már ennyit fizetünk, akkor szépet, jót kapunk :)

Én is amondó vagyok, hogy tök jó lenne együtt babavárni :D Úgyhogy a korábban említett "januárig mindenkinek összejön"-t vegyétek komolyan! :lol: Nekem amúgy is ez volt a határidő, mert úgy lenne Pálmival 3 év a korkülönbség...

Kép

Kép
sz.veronika

Veronika: igen tényleg igazad van, - rosszul emlékeztem- 2.600-ét már lehet rendelni a netről digitális tesztet.(összekevertem a clear blue ovulációs teszttel.)

Korenka, elnézzük a türelmetlenségedet. :) izgirizgi helyzet :)
Vendég

sziasztok csajok :)

korenka: én is azt mondom holnap csinálj egyet és tényleg rá van írva a tesztekre hogy 10 perc után nem szabad már nézni.
de drukkolok hogy neked ez előjele legyen egy szép zebrás tesztnek:):)

én reggel csináltam egy lh-t még mindig két csíkos de már halványabb a teszt csík na mondom akkor hcg-t is ellövöm na az meg nega :( szóval januárban ünnepek után irány doki.
ahogy számolgatom amúgy nekem akkor kimaradt a mensim amikor csak két petty volt az lett volna valami de mivel nem volt előtte peteérés így nem tudott mi eltávozni azóta kétszer is volt nyákom és ha úgy számolom ha 30 napra nézem szerintem ha rendesen jön meg elöző hónapban akkor,most rendesen volt középidőben pém. Remélem valamennyire érthető :):D:D:D:D::D:D:D:D
a lényeg hogy szerintem én most nem vagyok terhes viszont nekem akkor tojásfehérjés után van pém nem előtte.vagy ki tudja már:)

a január az nekem is szimpatikus :)mármint hogy együtt babásodjunk bár szerintem én moöst kicsit nem foglalkozom a témával dde azért jövök hozzátok :)

nika70
Salgótarján

korenka, eltűnt a vonalzód :roll:
Vendég

sz.veronika:
Én írtam az olcsó tesztet, mert nekem olyanom van. Egészen pontosan még 3 db és nem is áll szándékomban többet beszerezni. :D :evil: Amúgy én is abban bízom, hogy van olyan jó, mint a többi flancos.

nikiee:
Akkor ma már csak fórumoznod kell délután, hogy ráhangolódj a nagy halidéjre. Nem jó abba nagyon hirtelen belecsöppenni, készülni kell rá. :wink: :P :P

Malna is jöhetne már egy pozitív tesztessel fényképpel. :D

Kép

Kép
mirci09

Mónika:
Úgy látom, te már lassan doktorálhatsz is fogantatásból, peteérésből. :D :D :wink: Nagyjából értem. Sajnálom, én tutira vettem, hogy te már terhes vagy. :( Azért januárban mindenképp nézesd meg magad! Ééés, mindenképp gyere ide is! :wink: :wink:

Kép

Kép
mirci09

sz.veronika és nika70: ..pont ezt próbáltam elnyökögni nagy izgalmamban, sak biztos nem voltam képes rendesen fogalmazni... :? Mindegy holnapra remélem 100% eredménnyel villogok majd itt! :D
korenka
Szár

bbercsi: Szándékosan vettem le a vonalzómat, mert másikat akarok kitenni! Tudod! Amin 40-ig kell számolni!!! :D:D
De azért még nem teszek ki olyat amíg nem tuti a dolog, mert nem iszunk előre anya bőrére!! :D:D
korenka
Szár

malna5! Gyere már!
korenka
Szár

korenka:
És akinek 40 napos a ciklusa? :D :D :D Ő már kapásból 40-ig számol. 8)

Kép

Kép
mirci09

Jóóóóóvannnnnnnna! :D:D:D
korenka
Szár

nem tűnök el ne izgulJatok :) drukk Mindenkinek

nika70
Salgótarján

korenka, értelek vonalzóügyileg :D megjegyzem: én is pont így tenném :)
de ha holnap meglesz a teszted eredménye mindenképpen írj! ezt most parancsba kaptad tőlem!!! értelek??? :D :D
holnap Ausztriában leszek, de ha este hazaérek azonnal olvaslak Bennetek.

...Málna, drága merre jársz???? :roll:
Vendég

Na itt vagyok sziasztok csajok, csak tesztet venni mentem, delelott munka!! Bbercsi ez igen, elvezd a szunetet es gratulalok!
Na szoval megneztem az angol oldalon, es a cleurblue valoban 25-os DE!!!! a digitalis valtozata, amit en hasznaltam 50-es!!
Ugyhogy vettem egy egyszeru papircsikosat £2 -ert, ez 20-as. Ezt fogom megcsinalni vagy holnap reggel, vagy vasarnap. En hiszek ezekben a kis papircsikokban, itt nem fizetjuk a flancos csomagolast, meg elemet ilyesmit. Erre az van irva, hogy korhazi keszlet... 1 db van benne... lehet megvarom a vasarnapot, addig Korenkaert izgulunk. En az ovuteszteknel jartam mindig igy, mint te. Total negativ utan, masnap mar 2 csikos volt...mondtam is hogy szupi kis elorejelzo....
Tuneteim nem nagyon vannak, ejjel peldaul kimondottan fajt a hasam, ugyhogy ebbol meg barmi lehet... Neked Korenka a folyason kivul vmi?
Latom Korenka optimistan mar el is tuntetted a vonalzodat :) :) :)

malna5

Szeretném figyelmetekbe ajánlani a vonalzómat! khm...
korenka
Szár

Bizony! Pozitív. Amint hazaértem, apa is utána nemsokka. Pisiltam azonnal!! :D Szép kis halovány csíkocska. Próbáltam lefotózni, de nem adja ki. Vasárnap biztosan erősebb lesz, veszek egy másikat, ami nem műanyagban csillog mint ez, és felteszem a büszkeségemet. Hát málna5: szét izgzltam magam miattad. Azt hittem ma már lesz eredmény! :(
korenka
Szár

Kép
Ezt kuldom neked Korenka! GRATULA! GRATULA! GRATULA! GRATULA! GRATULA! GRATULA! GRATULA! GRATULA! GRATULA!
En is akarok poozitiv tesztet!!!!
De ugy dontottem, hogy csak vasarnap!!! Neked pont ma kellett volna megjonni? Mert a ciklus. hu vasarnapra tette az enyemet. Varok, meg egy nega teszt mar igazan elkettyentene...
Nagyon vigyazz magadra Korenka!!!

malna5

Korenka!

Éljen,éljen,éljen!!!! ilyen csodaszép vonalzót :)
de jó látni, nagyon, nagyon, NAGYON!!!!!
:)
Vendég

Málna, drága!
Most ezerrel Neked megy a drukk!!!!!!
Vendég

Köszönöm lányok! Nagyon megható, hogy így örültök az örömömnek! Iciri-piciri még, de itt van végre. Vigyázok rá nagyon.

Ki lesz a következő? :D:D:D
korenka
Szár

Korenka: hát, naná, hogy örülünk!!! :D nagyon!
most Málna jön!!! naná! :D
Vendég

... igen és tényleg a legfontosabb!
a mai naptól nem idegeskedni, nem zizizni, lassabb tempóra kapcsolni! tehát VigyMag!! kiadtam a parancsot, ellenvetést nem tűrök!!!
Vendég

KOrenka, hogy kalkulaltad ki a babad korat?

malna5

Korenka, kicsit kíváncsiskodom arról , hogy a Párod, hogy fogadta a hírt? Boldog ő is? ..és a gyerekeknek mikor mondjátok majd el?
Vendég

Akkor te nem a fa ala teszed a tesztet, ha egyutt csinaltatok meg? en sem hiszem. Mar azert ragja itt a parom a fulem, hogy holnap csinalJUK meg!!!!

malna5

Málna, a nemvárt napján elvileg már lehet tesztelni, nem? :wink:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?