Jó, most állok neki 3X az írásnak…
és tegnap kezdtem, nagyon durva. Zorka baba az ágyában max. fél órákat van el, azt sem sokszor, de van egy olyan érzésem, h. a gyomra bántja, mert ahogy (majdnem) függőlegesbe kerül, azonnal jobban van. Szerintem valami jön vissza neki és attól hörög. Nem tudom, mit csináljak vele? Nem hinném, h. engem szivat, de ki tudja
Eta, nagyon boldog névnapot!!!!!!! (ezt még tegnap kezdtem írni, úh. nem mára vonatkozik)
Azért elmegyek ám wc-re, csak a nagydologhoz még ihletem sincs, ha bőg
Ritya, sajnálom, h. Tamáska sírós… nem lehet szerencséd kétszer
Ebba, remélem, a mai éjszakátok jobb volt, a mienk tegnap borzalmas volt, ma elviselhetőbb… 2 óránként fogtuk a fenekét, mert nem ment a kakilás egyedül és csak reggel sikerült termelni a pelusba, szóval alig aludtunk. Remélem, ez nem lesz gyakori, mert megőszülök ideje korán
Sajnálom, h. Janka nem szeret sétálni, szerencsére Zorka azonnal bealszik, bár néha feszeng, ha görcsei vannak, de 1-1,5 órát ált. kibír!
Májki, Adél ilyen hatalmas????? Zorka „csak” 4200 g körül van, igaz ő kevesebbel kezdte. Na nem mintha aggódnék, hisz eszik rendesen és pufika is, csak meglepődöm mindig ezeken a hatalmas méreteken
Hogy van ma Ati? És te tudtál pihenni?
Amúgy Zorkát még nem igazán izgatja a zenélős bisz-basz a feje felett
Eclipse, nagyon rosszul hangzik tényleg ez az előetetés. Baromi jó lehet fél óráig hallgatni a sírását mert éhes és muszáj kivárni az időt
Kendővel nagyon ügyes vagy, le a kalpagommal. Én most még csak itthon akarom használni, majd ha jobb idő lesz, akkor kint is.
Dorka, annyira édes Lucababa abban a fejpántban! Hol lehet olyat venni? Minden bababoltban?
Sajnos a helyzet nálunk is hasonló alvás-téren... bár Zorka azért éjszaka az ágyában alszik, de napközben 1-2 óránál többet nem hajlandó
Angie, elgondolkoztam azon, amit a védőnőd mondott és ma már én sem kapcsoltam villanyt, de pelusozni muszáj volt, mert kicsípi a kaki a kis fenekét, de próbáltam nagyon csendben lenni és hamar letenni… jó lenne ha működne!
Rabbe, tuti a gyurmás „recept”, lehet mi is kipróbáljuk!
Ancsa, bal fülem már jobb, de a jobb egyre szarabb, ugye érted?!
Ma majdnem felhívtam a dokit, de úgy döntöttem kap még egy napot, h. megjavuljon… azaz kettőt, mert hétvége lesz. Remélem, nem akkor lesz gond!!!
Nekem is problémás az éjszakai büfi, ha bealszik, mi a fenét csináljak?! Viszont nálunk ha nincs büfi, akkor jön a hörgés, aztán végül a sírás
Bedoha, sajnálom a köldök-gondot! Az Oxicort ennyire rossz volt rá? Brutál
Wivi, Ami, végül nem mentem el az uh-ra, úh. nem tudom, h. vakbél-e, de jobban vagyok, szóval most bliccelek, remélem, nem lesz érte bünti
Ja én is egyre dagibb vagyok, de tényleg! Ha ma a nődoki azt mondja, h. rendben vagyok, akkor muszáj lesz hasizmoznom és én is gondolkodom kocogásban! Csak sokszor olyan hulla vagyok, nem tudom, hogy veszem rá magam a futásra… ráadásul qrvára hideg is van, nem esne jól egy torokgyuszi. De egy kis felülés és guggolás belefér, a futás meg ha jobb az idő!
Olyan mennyiségű csokit eszem, h. hihetetlen... azért ez még rajtam is meglátszik
Csak mivel életemben nem fogyóztam, most is inkább mozgok, mint hogy ne egyek!
Na megyek fürdeni, mert mindjárt nőgyógyi, na persze még mindig megvan kicsit, de azt mondta az asszisztens, h. max. nem lesz rákszűrés...