Sziasztok!
Lois nagyon köszi az infót!
Igen Milánnak én is meg kell, hogy rendeljem a következő puha talpú cipőcskéket.
Most várom, hogy elinduljon és akkor kapjon valami jó kis kafa cipőt/csizmát.
Itthon nekem ahogy írtam 2 vékony réteg van rajta a rövid ujjú bady felett van egy pulcsi vagy a hosszú ujjú badyra adok egy pólót.
Nekünk még ugye megy a kúszás mászás sőt ostanába direkt hasalva néz pl TV-t a kövön.
Lányok nem akarok siránkozni de tele a púpom ezze a karácsonnyal.
Én mindenkinek segítettem az ajándék vásárlásba, anyut hétvégén fuvaroztuk, hogy mit vegyen unokahuginak és a párjának (Miéán dolgát is én rendeztem), a nővérem férjének is én vettem meg az ajándékát mert mit ad isten én pont bele botlottam, szóval mindenki jól áll kivéve engem.
Én ne tudom megvenni Csabinak az ajit, tegnap volt egy próba de Milán elég neheten bírta és nem tudtam intézni semmit (na nem Milán miatt) de nincs ajim.
Hívtam anyumat, hogy nem megy így a vásárlás de fel nem ajánlotta volna hogy vigyáz Milánra.
Anyósom mikor Csabi mondta, hogy nem boldugultam ő ugyan mondta de egy kezemen meg tudom számolni mennyit látta az unokáját szóval ő idegen úgymond.
Hogy haggyam egy olyan emberre akit nem ismer a gyerek?
Nem tud pelenkázni nem tudja hogy alszik hogy eszik.
Mikor mit is kell csinálni.
Ok nevelt gyereket kb 40 éve de ugye ez már nem ugyan az.
Anyám se tudja pelenkázni pl Milánt.
(mutattam neki de azóta se megy)
Na szóval most van elegem.
Örülök, hogy mindenkinek elintézhettem a dolgát remek csak nekem nem segít senki és én meg hoppon maradtam.
Bocsi a siránkozásért, és lehet, hogy nem nekem van igazam vagy én látom rosszul a dolgot de most épp elegem van.
Ja Milán már akkor visít ha ne vagyok vele egy szobába szóval remek.
Nem anyás áááááááááááááááá dehogy!
Tegnap főztem és rángatta a gatyám hogy ő is látni akarja mit csinálok a pulton.
Gondoltam beleültetem az etetőbe és tuti lesz.
Hát nem ott meg azért űűűvöltött, hogy mi az hogy én oda őt bekötöm.
(Ja csak zárójelbe jegyzem meg a Csabi szülinapi ajándékát is én intéztem ami egy hónapja volt)
Szerintetek?