Helló Anyucik!
Navi-Nagyon szépek vagytok
És ne butáskodj, mindenki akkor rak fel képet amikor csak szeretne, én imádom nézegetni mindet
Remélem a füled már rendesen helyre jött!!
Hordozókendő-Ez ami a képen van a barátnőm kendője, mert náluk voltunk és ott kötöttük fel, ez nem rugalmas csak egy sima Didymos hordozókendő...Didymos, Lana-ezek a legjobb márkák de bazi drágák , olyan 15-20 ezer forint körül vannak....Akkor van közepes árkategóriájú, mint a Hoppediz ( nekem ilyen van, átszámítva 8000-10000 Ft-ért vettem használtan....) és akkor vannak otthon a Nandu kendők, az hiszem azok a legolcsóbbak, 4-5000 Ft ha jól tudom....Hogy mi a különbség??Hát a Didymos és az enyém között én semmi különbséget nem érzek, Nandut meg élőben még nem láttam sajnos, úgyhogy arról nem tudok nyilatkozni.....Szerintem nem bonyolult egyáltalán felkötni, de jó ha van egy hozzáértő aki megmutatja, mert úgy sokkal egyszerűbb, mint képről vagy videóról megtanulni....Én egyébként most szeretnék ( ha lesz raktáron akkor ma meg is rendelem) egy rugalmas kendőt, állítólag sokkal könnyebb vele dolgozni, mint a simával és 13 kg-ig lehet vele hordozni
( a márkája: Je porte mon Bebe) Apjuk szerint felesleges két kendő, de meggyőztem, hogy neeeeeeem
.....A mamami.hu-n lehet olcsón használt kendőket beszerezni!!!!
Eclipse-Nagyon sajnálom a refluxot
...Most jól megijesztettél , mert Liike is szokott szopi közben így homorítani vagy feszengeni, meg a nyelvét is szokta nyújtogatni, viszont nem nyáladzik és hízik rendesen.....Most nem tudom, hogy akkor mi van....Lehet a biztonság kedvéért azért megemelem az ágyát a fejrésznél, ahogy Lucuzs írta!
Kinga-Remélem bejön a pihenőszék
Tényleg mi a helyzet a fogaiddal???
Ritya-Jó, hogy te is bejelentkeztél!
Ebba-Hát akkor nem vagy könnyű helyzetben ezzel a meló üggyel....Nem is tudom mit csinálnék....Csak szar, hogy szeptemberben még nagyon kicsi lesz Janka, nem tudom, hogy megtudnék-e válni tőle.....Mondjuk az is igaz, hogy én már fél évesen bölcsibe jártam, mert Anyu is és Apu is egyetemre jártak+ dolgoztak, szóval nem volt mese és még is felnőttem és élek
...Kendőről kérdezted, hogy mennyit van benne a Baba...Nekem tegnap pl több, mint 4 órát aludt benne a Picúr egy huzamban, szóval nagyon-nagyon megéri!!!!
Nem beszélve arról , hogy annyira jó érzés, hogy ott szuszmákol rajtad egy kis csomag
Eta-Küldök akkor pár grammot Liliről nektek
Mi már csak kis pufóknak hívjuk
...Én mondjuk csak minden másnap megyek ki kb Lilivel, de 30 percnél többet még nem voltam vele egyhuzamban kint....Szerintetek szabad már??
Mike-Akkor lassan de biztosan gyógyulgattok mindanniyan!!
Remélem Ati is és Apjuk is már jobban vannak...Sikerült egy picit kipihenned magadat most éjszaka??Gratula az 5 kg-hoz
Csajok az gáz ha éjszaka én nem mindig büfiztetem Lilit???Mert amikor elalszik a cicimen én van olyan, hogy nem keltem fel hanem csak egyszerűen lerakom és kész
Vikoo-ez sima kendő, úgyhogy te is megtudod ezt a kötést csinálni, keress rá a neten-elöl zsebes keresztezett-nek hívják
Vörösmaccs-Gratula Balázskának az ügyes fejlődéshez és a szurikhoz, kis hős a Drága!!!
....Kittikéért meg megszakad a szívem, nem semmi amit ez a pici lány kibír, igazi küzdő szellem, rólatok nem is beszélve!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Berni-Jó, hogy megkérdezted a sétát, mert engem is érdekel a válasz
.....Én is rendmániás vagyok, de egyelőre még tudom tartani a frontot, bár ez a hét lesz az első, hogy a babával egyedül kell megoldanom a takarítást
Remélem menni fog, bár több részletben fogom csinálni az tuti
Örülök, hogy helyre jött a cicid!!
Rabbe-Végre!!!Igazolt a hiányzásod akkor
Sajnálom a betegség hegyeket, de akkor már kilábalóban vagytok, ez szuper!!!!
...Mi nem veszünk semmit karácsonyra...vagy is én most kiharcoltam egy másik kendőt szóval végül is azt nevezhetjük kari ajándéknak, Apjuknak meg ruhákat kell venni, mert szegénynek nem sok van és most kezdődnek a nagy leárazások, mikor 2 euroért vágnak az emberhez mindent, úgyhogy arra készülünk
Na megyek, mert elakarunk menni a boltba, meg a fodrászhoz is bekéne jelentkezni.....Főzni se ártana....Szerencsére Lili alszik most, úgyhogy akkor addig én is tevékenykedek
Puszi mindenkinek!
Lili és Ancsa