Sziasztok!
Ma már jobban vagyok, reggelre lement a lázam is csak baromi gyengének érzem magam. Bencét ma elvitte a férjem délután a szüleimhez, így megpróbálok pihizni, bár Gergő eddig nem hagyott. Remélem most azért elalszik.
Szerintem benyalhattam valamilyen vírust vasárnap, amikor Gergőt vittük az ügyeletre meg a kórházba. A lázon kívül mára fáj egy kicsit a torkom, meg bármit eszem vagy iszom, hányingerem van...
Az ügyelet egyébként tele volt prüszkölő, köhögő, fosó felnőttekkel meg gyerekekkel, az én immunrendszerem meg szerintem nincs valami fényes állapotban. Ezért el is kezdek most egy C vitamin-kúrát.
Bence szerencsére nem lett lázas, nála maradt a nátha meg a rekedt hang.
Gergőt meg remélem megvédi az anyatej. Felhívtam a védőnőnket, hogy lehet-e szoptatni lázasan, de azt mondta, hogy igen.
Bogárka, nagyon köszönöm a sok-sok köszöntést, láttam az email-t is! Drága vagy!
Az öcsédnek nagyon drukkolok! De minden OK lesz! Sokan fogunk szorítani Érte!
Pedihez hasonlóan nekem is tetszett a szeszes sztorid! Húúúúúú de meg tudnám inni én is azt a Baileys-t.
Csajok, ki vagyok éhezve egy jó kis forralt borra!!!!!!!!!!!!
Nika, tegnap reggel én is bekukkantottam ide, mert annyira bíztam abban a zebrában... nem tudom, hogy mi lehet most Veled. Ha megjön ha nem, szerintem is menj majd el az ünnepek után dokihoz.
Mona, gratula a kiskönyhöz!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Fogadd meg Pedi tanácsát és tényleg mindig vidd magaddal, sőt azt is mondom, hogy ajánlatos venni egy A/5-ös kis mappát, amibe beleteszed a kiskönyvedet meg majd a sok-sok egyéb leletedet és így az egész pakkot tudod magaddal vinni.
Nyáron szülni egyébként isteni! Most látom, hogy mennyivel macerásabb egy téli pici babát öltöztetni. Hiába vettem Gergőnek pl. 56-os pulcsikat, muszáj nagyobbat adnom rá, mert a vastag bélelt kantáros gatyó fölé nehéz feladni a kisebb pulcsit... Na, nyáron ilyen gondod nem lesz. Meg a levegőzéssel sem! Én annyira szerettem, hogy Bencussal kint lehettem a kertben! Betettem a babakocsiba és ott szunyált, én meg szívtam a friss levegőt meg süttettem a hasamat!
Pedi, szuper az ágyatok! el is hiszem, hogy várod!!!!!!!!
Most nagyon indiszkrét leszek,nem kell válaszolnod, ha nem akarsz... szóval Ti még felavathatjátok az új ágyat???? Gondolom érted mire célzok...
Lányok, b@sszus én március eleje óta nem kekszeltem... a két ünnep között telik le a 6 hét, de dokihoz csak január elején megyek majd a kontrollra éééééééés, ha minden jól megy akkor utána véééégre nekem is kijut a jóból! bár azért félek ám tőle... ennyi idő után... meg tudom azt is, hogy Bence után is fájt még egy jó darabig...
Kati, jól teszed, hogy rendbe teteted a fogadat! Jobb ezt még a kismamaság alatt elrendezni. A húgom járt úgy, hogy szülés után ki kellett húzni egy fogát, mert begyulladt neki és azt mondta, hogy szoptatás alatt miden egyes szívásnál úgy érezte, mintha késsel szurkálnák a fogától az agyáig...
Dike, gratulálok az egy kg hízáshoz! Látod-látod, nem kell itt aggódni!!!!!!!!!!!!
Rita, sajnálom a térdfájást...
A méhlepénnyel kapcsolatban még azt akartam Neked mondani, hogy ha nem látná el jól tápanyaggal Zalánt, akkor nem lennének ilyen szép méretei a Fiatalúrnak! Láthattad, hogy az én gyerkőceim is szépen felhízlalták magukat még odabent, ők a súlyra gyúrtak, nem a hosszra. (Bencus 51 cm, Gergő 50 cm)
A vezetésben látom Te is ügyeskedsz, bár Nálatok legalább homokot szórnak az útra. Én tegnap már csak fentről tudtam hazajönni. Meg kellett kerülnöm a hegyet, ott felmenni a Panoráma utca felé és szépen lassan óvatosan lejönni a hóban a házig.
Beze, én is arra kérlek, hogy pár mondatot írj magatokról! Hogy bírod a két gyerkőccel? A sebed gyógyulgat? Marci szopizik szépen?
Zsuzsi, ha erre jársz, Te is írhatnál pár sort magatokról! Nem baj, ha nem reagálsz... Nagyon érdekelne, hogy hogy vagytok!