Új privát üzeneted érkezett!

Kata
örülök hogy túl vagy rajta és hogy nincsen gond!
Beusnak add át légyszi üdvözletünket :) szívesen veszünk telóval készült fotókat is akár a babákról :D

Nem tudom hogy mi lehet ez a vérzés, de rossz érzésem van ezzel kapcsolatban. Minden esetre holnap Tanár úr megnéz és biztos mond valami okosat

[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;31;17/st/20090520/n/Pepe/k/d665/age.png[/img]
fitie

Minnie
Nati bűbájos :D

[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;31;17/st/20090520/n/Pepe/k/d665/age.png[/img]
fitie

Fitie!
Remélem, hogy holnap jó híreket kapsz. Nagyon szorítok, és várunk mielőbb a hírekkel! Babaragacsok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja és LAPTETŐ!!! :wink:

Kata!
Örülök, hogy minden rendben odabent. :P :P :P Pihenj sokat!

Beus!
Én is nagyon szeretnék már fotókat látni a csöppségekről... :) :) :)

Mindenkinek köszi a Nati bókokat... !!! :oops: :D

Hbzs!
Nati babának a Mikulás Fisher Price mókakockákat, gurulós állatot és készségfejlesztő cipőcskét hozott, meg persze Miki csomagot is, amit majd apájával és Minnie-vel együtt jól felfalunk... :lol: De egyenlőre még az ablakban pihen... 8)
Én is gondolkoztam a cipősdoboz akción, meg is néztem a linket, amit feltettél. Eddig a Mikulásgyárba hordtuk az ajándékot, de most kipróbáljuk ezt is... :wink:

Képzeljétek van két szép Hibiszkuszom, ami már 4 éve nem virágzott, de azóta, hogy Nati megszületett (február 26.-án) folyamatosan ontja egymás után a virágokat, nem értem, hogy van ez... :?
De ezt ma reggel fotóztam nektek:

Kép

Mindenkinek ölelés!

Minnie

Ne álmodd az életet, hanem éld az álmaidat...

KépKép

Kép
minnie manó

Fitie!
Én továbbra is nagyon drukkolok!!! Bízom benne, hogy ez csak "menszi szerű", s nem menszis vérzés!!! S várom nagyon a híreket az UH-ról!

Kata!
Örülök nagyon, hogy nem találtak semmit "bent"!!! :D Remélem, te is megnyugodtál!!!

Minnie!
Gyönyörű a hibiszkuszotok (is)! :D Ő is csak azt jelzi, hogy mióta Nati megszületett virágba borult az egész életetek!!! :wink: :lol:

Kép
hbzs

Sziasztok!

Már itthonról jelentkezem. Beus szerintem kedden haza is mehetett, tegnap már nem beszéltem vele. Azt mondta majd feljön elköszönni, de aztán nem hívott, gondolom elég volt neki összecsomagolni azt a sok heti cuccát és a 2 kis vigyorgó törpét. Én meg már nem mehetemm le, mert vártam a soromra, meg aztán infúzióra is kötöttek...

Fitie,
nagyon drukkolok a mai uh-hoz!

i.kata

sziasztok

na, megvolt az uhu és látszik valami!! szép vastag a nyálkahártya és van rajta egy folt, de továbbra is ömlik belőlem a vér :( úgyhogy szedni kell tovább a gyógyszereket, feküdni, jövő hétfőn reggel teszt, plusz uhu újra. Akkor már fog látszódni, ha nőtt a pöttyöm :) azt mondta Sipos doki hogy egy ekkora terhességnél épp ennyit kell látni, persze a vérzés nagyon nem jó, tehát továbbra is bármi lehet belőle.
puszi mindenkinek

fitie

ja és véletlenül hallottam egy telefonbeszélgetést, Tanár úrnak telefonált egy lány hogy pozi a teszt, és ha ő az akire gondolok (márpedig nagyon remélem hogy ő) akkor az 5. beülti sikerült neki!!!
Moncsi ha olvasol minket, nagyon-nagyon drukkolok, örülök hogy pozitívat teszteltél és igaza volt Tanár úrnak, tele kell aggatni a karácsonyfát pozitív tesztekkel :lol:

fitie

Fitie,
:-)
Nagyon örülök! Pihizzél, és drukk a következő teszthez, ami szerintem tuti szép erős pozitív lesz :wink:

i.kata

Fitie!
De jó!!! Nagyon örülök!!! :D Pihenj sokat, s nagyon drukkolok, hogy minél előbb elálljon a vérzés és rendeződjön minden!!!

Kata!
Örülök, hogy már otthon vagy!!! :D Akkor most hogyan tovább? Mikor lesz a következő lombik?

Kép
hbzs

Hbzs,
nem tudok konkrétat a lombikról. Megmutattam tegnap S. dokinak az IR eredményemet, de nem mondhatnám, hogy nagyon lelomboztam vele, persze fel sem dobódott tőle. Számolgatott valamit, és azt mondta fogyjak még 5 kilót. Kérdeztem a januárt, de nem válaszlt rá semmi konkrétat. Ma még délután felhívom, és akkor rákérdezek, hogy akkor most mi is lesz.
Még hétfőn mielőtt bementünk a kórházba, elmentem a B. Analaitikába megnézetni a pajzsmirigyes dolgokat, de antitestet ők nem néznek, viszont a TSH, T3, T4 mind jók lettek. Már kerestem másik labort, ahol nézik az antitesteket is, de ma még nem sok erőm volt/van rohangálni, úgyhogy azt majd máskor.
Én azért még nagyon reménykedek a januárban, főleg most így hiszteró után hátha frissebb ágyikójuk lenne bent a méhemben a piciknek :lol:

i.kata

Kata!
Nahát, számolgatás után jött ki S. dokinak az 5 kg? Akkor lehet érdemes lenne rákérdezni, hogy mit számolt - talán másnak is segítség lehet! :idea:
Egyébként a hiszteró/lapar utáni lombikról is megoszlanak a vélemények, mert van, aki azt mondja, hogy egy ilyen műtét után pihenni kell néhány hónapot... :?
Mindenesetre én drukkolok neked nagyon, hogy mielőbb sikeres lombikod legyen!!!

Kép
hbzs

sziasztok,

kata, szuper, hogy minden OK odabent! van még vizsgálat amit meg akarsz/akartok csinálni a januári kezdésig? ez az 'osztok-szorzok-gyökötvonok, aztán megmondom, mennyit fogyj' módszer engem is érdekelne...

fitie, akkor továbbra is drukkolok ezerrel!
Kép

beus, Tőled pedig várunk pár sort, hogy vagytok!

Kép
Kép
tündérlétra

Hbzs, Tündér,
az első számítás nem tudom mi volt, de a második az 120 és 0 perces inzulin hányadosa. A 2 számításon kíül még kiszámolta a BMI-met is, és ezek után mondta az 5 kilót.
Na de most beszéltem ám vele, és azt mondta nem az 5 kilóval van a baja (hi-hi, ennél sokkal több van ám rajtam pluszban), hanem a 2 órás értékemmel. Azt mondta gyógyszerrel rendbe kell szednem 1,5-2 hónap alatt, úgyhogy a következő ciklus végén menjek IR kontrollra, és ha az rendben van, akkor egyből kezdünk a 3. napon.

i.kata

Az első számításhz ez van írva szerintem: HOMA

i.kata

[quote]A írta:z inzulinrezisztencia kiszámítását az éhomi vércukor és az éhomi inzulinszintek felhasználásával a HOMA-IR értékekkel jellemezhetjük, amit 4,0 felett minősítettek kórosnak.

Nekem ehhez 1,19 van írva. (de lehet ez nem ugyanaz, mert nekem nem írta mögé az IT-t)

i.kata

mármint az éhgyomri glükóz és inzulin hányadosa ha 4 felett van, az már kóros? jól értem?

Kép
Kép
tündérlétra

Megtaláltam:-))))

[quote]H írta:OMA-IR = éhomi inzulinkoncentráció (μU/ml) × éhomi vércukor-koncentráció (mmol/l)/22,5.

Akkor mégiscsak ez az, mert ezzel nekem is kijött 1,19-re.

i.kata

Tündér,
ebben a másik tanulmányban is az áll, hogy glükózintolerancia van, ha a HOMA-IR > 4,4.
Nem a hányadosuk, hanem ha összeszorzod, majd elosztod a 22,5-tel.
De ezek sajnos nem térnek ki az 1 és 2 órás értékekre :?

i.kata

aki lusta számolni:
http://www.hepcnomads.co.uk/HOMACalc.htm

és akkor ebből hogy derül ki, hogy mennyit kell fogyni?

Kép
Kép
tündérlétra

Tündér,
ebből??? Szerintem sacc/kb, vagy hasraütés :lol:

i.kata

A hányadosnak szerintem emiatt van jelentősége:
[quote]H írta:a a 120 perces inzulinszint legalább 5-szöröse az éhgyomrinak, úgy biztos az inzulinrezisztencia.

Hát nekem ez most 14,78 :? :evil:

i.kata

szerintem 5 fölött már olyan mindegy, hogy mennyi az annyi... nekem egyébként az októberinél 6,48 volt, aztán látod, mekkora cirkusz lett belőle... :cry: :evil: :cry: :evil: :cry: :evil:

Kép
Kép
tündérlétra

Tündér,
én sem értem amúgy, eddig még soha semmit nem számolgattak nekem. Nagyon szépen haladsz a fogyival, olyan ügyes vagy. Most králom, vagyis frissítem én is a régi fogyis vonalzómat. Remélem meghozza idén is a szerencsémet:-)

i.kata

kata, kívánom, hogy idén és jövő évben is hozzon szerencsét!
köszi a dícséretet, igyekszem, bár éppen most toltam be egy szelet nem diétás csokitortát... :oops: :oops: :oops: :oops: [/i]

Kép
Kép
tündérlétra

Kata!
És ha 5 kg-ot kell fogynod, akkor miért 10,5-ig mér a vonalzód? :wink: :lol:

Szilva!
Most nézem én is, hogy már te 15,6kg-nál tartasz!!!! Nagyon ügyes vagy!!! S mi következik, amikor eléred a 19-et? :lol:

Kép
hbzs

Tündér,
néha kell egy kis bűnözés, hogy ne legyen minden nap óriási a kísértés :wink:

Hbzs,
nem mondom, hogy azzal a 10,5 mínusszal elérném a verseny súlyomat (mert nekem olyanom nem nagyon volt), de azzal már egészen elégedett lennék :lol: Azért 10,5, mert egy bizonyos számig számol vissza :lol:

i.kata

Fitie!
Pihenj sokat!!!!!Én biztos vagyok benne,hogy a hétfői teszt erős lesz!
Nagyon drukkolok!

Kata!
Remélem most így a hiszteró után szuper sikert hoz majd az új év! :wink: Kimondhatatlanul szorítok értetek!

Beus!
Iwiwen legalább fél órát csodáltam a kis drágákat!Nagyon helyesek és úgy sugárzik rólatok a hatalmas boldogság!Úgy örülök nektek!!!!! :P Millió puszi!

Minnie!
Nati olyan álomszép!És hát nagyon ügyi!Mikor indult el?Puszi!

Szilvi!
Írjál mizujs?????Jól vagytok?

Mindenkit sokszor ölelek!

phpBB: Kép
belluska

Kép

beus, én is megcsodáltalak Benneteket wiwen :) nagyon szépek vagytok, és tündériek a gyerkőcök is.

kata, akkor ez az első napod a fogyiban? ha tudok segíteni, szólj/kérdezz bátran :) kitartás, menni fog Neked is!

hbzs, hogy mi következik, ha elérem a 19et? hát a 20. :) folytatom tovább a diétát és a mozgást, véglegesen elfogyni úgysem fogok :lol: :lol: :lol:

fitie, ma is mennek a drukkok!

Kép
Kép
tündérlétra

Kata!
Hajrá 10,5, de minimum legalábbis 5!!! :wink: Mit fogsz most változtatni? Csak edzésen tudsz, nem?

Szilva!
Azért vigyázz magadra nagyon - nehogy elfogyj itt nekünk!!! :wink:

Ma végre felhívtak a TEGYESZ-től!!! :D Azt mondta a hölgy, hogy "az alkalmassági vizsgálatunk lezárult". :D Azt nem mondta, hogy hogyan :lol: , de mert utána egyeztettük a tanfolyam időpontját, így remélem, alkalmasnak gondolnak minket. :lol:
Sajnos, jól gondoltam, januárra már nem fértünk be, így 2 februári tanfolyam közül választhattunk: 4-5. és 11-12., vagy 18-19. és 25-26. Mi természetesen az első mellett döntöttünk. 8) Mindkét szombat és az egyik péntek egész nap (10-től 16-ig), a második péntek viszont csak 14-től 18-ig, viszont ekkor már 13 után várnak minket, mert akkor lesz a rólunk készült iratok ismertetése!!! :D
Már nagyon várom! :D

Kép
hbzs

hbzs, nagy gratula :lol: a tanfolyás után már a határozatotok készül majd?

Kép
Kép
tündérlétra

Szilva!
Igen, utána már csak az lesz hátra, de azt nem a TEGYESZ készíti, hanem a területileg illetékes Gyámhivatal, amelynek a TEGYESZ minden anyagunkat átküldi a tanfolyam után, s állítólag még az is lehet (ez Gyámhivataltól függ), hogy előbb ők is kijönnek még egy környezettanulmányra... Szóval, gondolom, még az is több hetet fog igénybe venni... :roll:

Kép
hbzs

Sziasztok!

Tündér,
köszi a segítség felajánlást, de ez nem az első napom volt. A baba óta már lement kb. 5 kiló, de a tegnapi naptól kezdtem a számlálást. Tavaly év végén és idén még év elején elég sokat fogytam a CH diétával és most is ezt csinálom több-kevesebb, inkább kevesebb sikerrel.

Hbzs,
nagyon szépen haladtok az örökbefogadással. Ezekkel az ügyintézésekkel és tanfolyamokkal azért gondolom szépen telik az idő.
Most szerintem a gyümölcsök mennyiségén változtatok, mert elég sok gyümi fogyott eddig.

i.kata

Lányok, kívánok mindenkinek szívemből sok sikert és boldog Ünnepeket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nálunk két nagyon rossz dolog történt a családban, így egyszerűen se időbeli erőm, se lelki töltöttségem nincs mostanában...

De azért gondolni fogok Rátok, és nagyon-nagyon szorítok....
ágnes13

sziasztok,

kata, igen, emlékszem a múltkori fogyidra, az első napot úgy értettem, hogy a mostani diétád első napja. na, mindegy, remélem, érted :) ahogy látom, naponta méred magad? gratula az első 20 dekához :)

hbzs, utána már indíthatjátok az örökbefogadást, nem? mármint ha a gyámügy is rábólint, és meglesz a határozatotok. választottatok már alapítványt?

ági :cry: :cry: már napok óta az eszemben vagy, azt hittem, azért nem jössz, mert készülődtök a nagy családi karácsonyra-szilveszterre... sajnálom a rossz dolgokat, ha úgy érzed, segít, ha kibeszéled, mi itt vagyunk!

Kép
Kép
tündérlétra

Jó reggelt!

Ágnes,
sajnálom, hogy rossz dolgok történtek a családotokban.

Tündér,
értem én:-) De nem az első napja a mostani diétámnak sem:-) Októberttől csinálom, kb. mióta te is szerintem, de nekem csak a harmada ment le hozzád képest.
Naponta mérem magam, mert nekem nagyon könnyen visszajönnek 1-1,5 kilók is, így nekem jobb a napi kontroll, mert ha valamennyi visszajött akkor következtetni is tudok mit csináltam előző nap rosszul.

i.kata

Kedves Ágnes!
Nagyon sajnálom, hogy rossz dolgok történtek a családotokban!!! :( Sok erőt kívánok nektek!!!
S akkor én is neked már most, előre kívánok áldott ünnepeket!

Kata!
Bízom benne, hogy az átküldött anyag segíteni fog, és segítségével nem fognak olyan könnyen vissza jönni azok az 1-1,5 kilók!!! (Legalábbis ezt ígérik... :wink: )

Szilva!
Igen, a határozat után már lehet jelentkezni az alapítványoknál is! :D
De mi "beálltunk a sorba" a TEGYESZ-nél is, s ott egészen biztosan aszerint sorolnak be, hogy mikor adtuk le a jelentkezésünket náluk, azaz a mi esetünkben ez már 2 hónappal és 4 nappal ezelőtt megtörtént! 8) Az alapítványok esetén ebben nem vagyok egészen biztos (főleg, hogy hallottam olyat is, hogy az egyik alapítványnál annak vezetőjének személyes "ráérzései" a döntőek), mindenesetre a TEGYESZ-es örökbefogadási tájékoztatóban ez áll:
[quote]A írta: jelentkezés időpontja az irányadó az örökbefogadásra várakozók sorrendjébe történő besorolásnál.

:D

Kép
hbzs

Sziasztok lányok.
Most sajnos nincs időm vissza olvasni:( maximálisan leköt a két kis manó.
Kata drága ne haragudj hogy nem mentem fel, aznap totál szétcsúsztam, mert még a pici lányomnak ultrahangot kellet csinálni, mert persze eddig nem jutott senkinek az eszébe, azt vittem jobbra balra, közbe etetés, meg pakolás, doki után futkosás. 2 óra volt mire eltudtunk indulni haza, és akkor már nem mertem felmenni, mert már nem akartalak zavarni.

Ne haragudjatok, majd igyekszek többet jönni, meg olvasni. Remélem a kis lurkók is engedik majd:)

Puszi mindenkinek!!!!!

Kép

Minden lehetőség a szíve alatt hordja a reményt.
beus84

Beus,
semmi baj, gondoltam hogy el vagy foglalva. Én sem hívtalak, mert én meg vártam a dokit, meg aztán infúzióra is kötöttek...
Örülök hoy otthon vagytok, mert ezek szerint kedden minden rendben is volt, hogy hazaengedtek:-)

i.kata

Kedves Kismamak!

Szeretettel ajanlom figyelmetekbe webaruhazam, kulonos tekintettel a hideg idore nezzetek meg a babakocsi-zsak kinalatot!!

Kép

Kulonleges kialakitasa reven sokkal praktikusabb, mint a hagyomanyos labzsak, vidam szinekkel, mintakkal a gyermek imadni fogja a setat! :)

www.babymarket.webs.com

Ha nem talaltal az izlesednek megfelelo szint, vagy mintat, irj uzenetet nekunk, megprobaljuk minden kivansagodat kielegiteni!

A zsak barany-gyapju utanzat belsovel is kerheto, 1500 Ft-os felarral. (feher, rozsaszin, es csokoladebarna szinekben)

Kép

Ha barmelyik termekunk felkeltette erdeklodesedet, batran irj, akar itt, priviben, akar a webaruhazban megadott e-mail cimre! :)

Bekes, Boldog Karacsonyt kivanok,
Nikoletta

littlebabymarket
Budapest

sziasztok

nem sikerült :( a múlt szerdai uhu-n még vastag volt a nyálkahártya és volt rajta egy 5 mm-es folt, ma már vékony volt a nyálkahártya és nem látott rajta semmit a doki. reggel még egy nagyon-nagyon halvány pozitívat teszteltem, de ez már csak az ahogy a hcg kiürül a szervezetemből. decemberre kaptam sorszámot

fitie

fitie :cry: :cry: :cry: :cry:
1 éves várólista :?: :shock: :?: :shock: :?: :shock: :?: :shock:

kata, hogy állsz a fogyival? taposógépet elővetted ismét? :)

hbzs, arról az alapítványról én is hallottam... meg ők állítólag azt sem szeretik, ha más alapítvánnyal is kapcsolatban állsz... :shock: :shock: :shock:

beus, ari vagy nagyon, hogy benéztél :) gondolom, hogy nincs sok időd, a 2 manó, karácsony, család... de idővel biztosan belerázódsz, és minden klappolni fog. azért remélem, nem tűntök el, és néha adsz majd életjelet és képeket :D :D :D

puszi
Kép

Kép
Kép
tündérlétra

Fitie!
Nagyon sajnálom! :cry: Ez a várólista nagyon megdöbbentő!

Ágnes!
Sajnálom a sok rossz dolgot a családban.De néha azért jelentkezzél és írjál nekünk!Millió ölelés!

Beus!
Pusszancs a kis drágáknak!Na és neked is!Tetszenek a fürdetős képek! :wink:

Hbzs!
Csináltál mézeskalácsot? :lol:

belluska

Fitie!
Nagyon sajnálom :(
sonjus

Fitie!
Szívből sajnálom... :cry: :cry: :cry: és ez a várólista... :(

Belluska!
Nati december 5.-én lépett párat először, akkor volt 9 hónapos és 9 napos... :P Igaz lassan, de most már egyre stabilabban és többet megy egyedül... :lol: Lassan Minnie menekülhet előle... :roll: :wink:

Minnie

Ne álmodd az életet, hanem éld az álmaidat...

KépKép

Kép
minnie manó

NAGYON NAGYON BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK MINDENKINEK!
Kép

Kép
Kép
ancsa81

Kép Kép

KÍVÁNOK MINDENKINEK BÉKÉS, MEGHITT KARÁCSONYT!!
babszi

Sziasztok!

Fitie,
nagyon sajnálom, hogy nem sikerült! Benétem kedden a hír miatt, de írni sem volt időm.
Elképesztő a várólista :evil:

Bocsánat hogy nem jöttem, de úgy besűrűsödtek a dolgaim, hogy még az e-mailjeimet sem tudom elolvasni napok óta.

Szilva,
a fogyim nagyon felborult, azt sem tudom sokszor hány óra van :evil: Igyekszem még ezt a mai napot túlélni, aztán nagyon bekeményítek.

Mindenkinek nagyon boldog karácsonyt kívánok a kis fotómmal:-)
Kép

i.kata

ÁLDOTT,SZERETETTELJES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK MINDENKINEK!!!!!!!
Kép

Minnie!
Hát szuper ügyes Nati! :lol: Millió puszi!

Szilvi!
Lóci babával mizujs?Írjál!!!!!

Wepe!
Nagyon boldog névnapot kívánok! :P
Kép

Hbzs!
Párodnak is boldog névnapot!

belluska

Sziasztok Lányok! Boldog, békés Karácsonyt kívánok mindenkinek! :)
Puszi: Panni
panini

Sziasztok Lányok!

Mindenkinek nagyon boldog karácsonyt kívánok!

Lóci baba még a pocakban van,bár úgy érzem (és az UH és a CTG is ezt mutatja),hogy már csak pár nap van hátra. Már nagyon rosszul alszom,sokszor vannak fájásaim is. Úgy volt,hogy be kell feküdnöm előbb,de mindeddig sikerült ezt megúsznom. MOst hetente megyek UH-ra,CTG-re meg a doktornőhöz,aki egyébként november közepe óta meg se vizsgált. :-(
Az UH alapján Lócika jelenleg 3650 gramm és kb.52 cm.
Már teljesen befordult-kb. 2hete, és nagyon le is csúszott.
Tehát már csak napok választanak el minket a nagy találkozástól.
Sok puszi Mindenkinek!

Íme egy fotó a legújabb 4D-ről
Kép 37.hét_01
Kép 37.hét_02
bné_szilvi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?