Sziasztok!
Zajllik az élet..
Zsigi beteg volt ismét bronchitis már rendbe jött, közben itt volt az anyósom, nem igen jutottam gép elé..
Drágám tegnapelőtt a Vörösmarty téren találkozott a télapóval, egyből odafutott hozzá, átölelte, simogatta:) persze énekelni csak anya ő nem
utána a Dunaparton egy másikkal is
nagyon rá van kattanva a karácsonyra.. egyfolytában karácsonyfát, angyalkát, télapót rajzolok, ő meg kifesti a maga sajátos módján:) éjjel nappal mondókázunk énekelünk
Ma már megyünk a Csanába.. pedig ez a két hét kánaán volt neki szerintem még ha beteg is volt, mert sokkal nyugodtabb
a szomszédoktól egy fiatal pártól egy hete kaptunk levelet, hogy Zsigivel beszélgessünk el a társas együttélés szabályairól, és próbáljuk megbeszélni vele,hogy keljen később , mer tők nem tudják kipihenni magukat.. ..stb
én írtam nekik arról hogy egy ennyi idős gyerek hogy működik és hogy miattuk nem fogom 23kor letenni mert ami életritmusunkhoz ez igy tökéletes, nem éjjelibaglyozunk mint ők. és hogy ez a dackorszak állítólag 3 éves koráig tart ha szerencsénk van csak addig így köszönjük megértésüket..
egyébként tényleg nem értem őket.. Zsiga este 20tól reggel 6ig alszik végre!
Karácsonyt nagyon várom én is
4 féle ajándékot kap ZSiga egyet tőlünk, egyet nővéreméktől, egyet anyuéktól hugiéktól, egyet anyóstól sógitól és dédiktől apróságot.
NEM akarok újabb "kacatokat
Unico épitő lesz, meg sárga daru és autók vagy vonatok..és egy pingvines játék a jéghegyre kell felpakolni a pingvineket.. más nem is érdekli..
most éppen a Bogyó és Babóca dvd re van rá cuppanva amin meg is lepődtem de ez tényleg cuki.. jobb, mint az Anna Petik egyenlőre
Beze Újdonsült kis családnak őszintén örülök..
Boldog Mikulást és sok sok ajándékot a kis csizmákba!
Zsigikém este úgy fényesítette a csizmáját:) nagyon izgul:)
Tegnap Eurocenterben voltunk nagyon jó volt. még egy Malév színeiben pompázó Télapóval is találkoztunk:)
na most sok lettem és önzősztem
Ditus sajnálom a jelenlegi helyzetetetket! ++++++
Évi a gyerekeid gyönyörűek!
Mindenkinek pussssz
akik ünnepeltek azoknak sok pusssz