Új privát üzeneted érkezett!

Mirci,
mivel műtötték? Meddig lesz otthon?

Kép

Kép
sz.veronika

Hát akkor főzzünk! Én minden áldott nap főzök meló után. Na nem három fogásos menűt, hanem könnyű egyszerű, gyorsan elkészíthető (nem zacskós) kajákat. Nekem a nagylányom segít krumplit pucolni, mosogatógépbe be-ki pakolni stb...
Karácsony: Hal nálunk nics, mert másnap apuéknál azt eszünk. Töltött káposztát meg harmadnap anyósnál. Marha jó dolgom van, mert ilyenkor mindig rántottcsirkecombot kell csinálnom közkivánatra. Nálunk ez azért nagy szám, mert nem sütök olajban, nem panírozok. De karácsonykor közkívánatra igen. :D Krumplisali dukál mellé és gesztenyepüré. Hát nem nagy meló :D:D
Próbálkoztam én ünnepi hiper-szuper menüvel, de leszavaztak.
korenka
Szár

malna5:
Annyira bírom ezt a pozitív hozzáállásod! Nem is bírom, irigylem. :D :D :D :D :D :D Jó kis kariaji lesz.

sz.veronika:
A végbelét műtötték. Volt egy-két repedése, aranyere és szűkülése. Már jól van, de még nem dolgozhat, mert ülő munkát végez.

Ééés ezek után főzzünk, ha még van gusztusotok hozzá... :P :D :D

na...karácsonykor én nem főzök, akkor szabadságolom magam. Szenteste anyuéknál eszünk. halászlé, sült kacsa és rengeteg süti. (sütit én is sütök...ha ez főzésnejk számít :oops: )
25-én reggel útra kelünk a férjem szüleihez és ott is maradunk pár napot..tehát ki leszek szolgálva kellőképpen. :P

korenka:
Mi sem panírozunk itthon, de mi lustaságból. csak máshol eszünk rántott árut. Mondjuk én annyira nem vagyok oda érte.

Kép

Kép
mirci09

malna5: angol karácsonyi puding? Az is lesz az ünnepi asztalon?
korenka
Szár

A mi szokásaink szerint 24-én délben mákos guba van. a népi szokás szerint az első gubával, amit az édesapa a villájára szúr, azt a lánynak le kell kapnia és ki kell vele szaladni az utcára. az a fiú akivel elsőre találkozik, az lesz a férje. :) én szaladgáltam évekig, még sincs férjem :D :D

szent este: töltött káposzta, után diós vagy mákos bejgli.
karácsony első napján pedig húsok, általában csibe,pulyka rántva. liba sütve. a fiúknak sertéskaraj rántott husi. (az mindig nyerő)

szilveszterkor pedig malackát eszünk.

ahhhhh...éhes is lettem :D
Vendég

mirci09: Panírozni én is azért nem panírozok, mert úúúútálom :oops: olajban azért nem sütök, mert marha büdös. A fritőzt kivakarni a koszból ... hát inkább akkor ezt töröltem a menüből :) ma már nincs is fritőzöm ... na ez a nagy titkom ...
:D
korenka
Szár

Hát nekem karácsonykor is királynői dolgom lesz, anyunál eszünk, aztán a párom családjánál 2 helyen is :) Nem kell főznöm :)

Szilveszterre meg ugyan hozzánk jönnek az ismerősök, de én csak édes-sós sütiket, üdítőket, piákat teszek ki, max virslit főzünk.

Páromnak és lánykámnak együtt van a szülinapja október végén, akkor pedig grill csirkét vettem, köretnek meg hidegtálakat :) Ja meg a tortát. Egyetlen dolog volt, a kenyér felszeletelése, ezt a páromra bíztam :lol:

Kép

Kép
sz.veronika

bbercsi: Ez a mákos guba olyan aranyos szokás! Még nem hallottam róla, de nagyon tetszik. Ezt a menüt te főzöd karácsonykor?

mirci09: milyen jó dolgod van Karácsonykor! Mondjuk mint említettem én sem hajtom széjjel magam...
korenka
Szár

a menüt anyuval ketten főzzük minden évben.
24-én délben megyünk haza a szüleimhez. kora este 5-6 óra körül az én szüleimnél vacsi.
későbbi vacsi 8 körül a párom édesanyjánál.
25-én szintén az én szüleimhez megyünk, azt is az édesanyámmal együtt készítjük el.
26-án viszont már nem is eszünk :D :D :D
Vendég

"én szaladgáltam évekig, még sincs férjem" :D :D :D :D :D :D :D De legalább jó a kondid. :P

korenka:
Nekünk van fritőzünk, még az eredeti csomagolásban, nászajándékba kaptuk. 8)

bbercsi:
Nálunk is van guba szokás, mákos is, diós is.....a szaladgálós rész nélkül. Mi utána lefeküdni szoktunk és fújtatni. :oops: :D :D :D

Kép

Kép
mirci09

Korenka : a majd megyek azt én jövőre gondoltam,mert ha mégis pé volt bár kötve hiszem akkor jövő héten meg kellene jönnie azt még megvárom.ha nem jön meg vagy van még egy tesztem akkor azt ellövöm a jövő héten akkor is csak januárban lesz doki mert ilyenkor nem nagyon van orvos és sokat kell rá várni meg stb és én magánba nem megyek mert nincs rá pénzem:(Tünetem nincs,bár ma is volt olyan mensis görcsöcske.de semmi több.Igaz Gergővel sem voltak nagyon tüneteim :)

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/7 ... 84800_.png

ez a cilus.hu-s hónapom vagyis cilusom a párommal csak a elgutsó együtlét van beírva:) nem csak egyszer vagyunk együtt egy hónapban

:wink: :wink: :wink:

Málna: gondolom hogy nem hiányzott a csizma vásár mostanság :( nekem gyerek is eléggé strapálja cipőjét :)

Veronika: jobbulást kicsi lánykádnak

Korenka,málna: drukkok azért mennek nektek a hétvégére :)

Én most hogy eljárok dolgozgatni a párom főz :) és nagyon jól meg süt is.amúgy ha itthon vagyok én főzök.amikor még a gyerek itthon volt mert nem járt oviba akkor vagy nézte a mesét addig míg főztem vagy alvás időben főztem vagy segített nekem amit tudott.

Nálunk karácsony nem tudom még mert 24-én megyünk idén anyósékhoz ott töltött káposzta lesz szerintem akkor halat másnak sütök :) meg én is szoktam magunknak csinálni töltött kápit :) de változhat is a menű.a lényeg hogy 24-én este mákos guba lesz :) ja sütit meg apa csinálja :) bejgli meg ha minden igaz rigó jancsi tortát :) a többit anyós süti :) megosztoztunk a sütiken :)
újévben meg lencse főzi az ebéd nálunk :)

mirci:):):9 átveszem, tőled a fritut ha nektek nem kell :)jó pénzért :) :wink: :wink:

nika70
Salgótarján

Mónika:
Ezek szerint nálatok műkökik a panírozás :D

Kép

Kép
mirci09

Sziasztok
Most jovok en. A helyzet nagyon egyszeru. Sem szuleink, sem nagyszuleink nincsenek, igy mi egyedul negyesben karacsonyozunk. Ha otthon vagyunk, baratokkal Szilveszterezunk, meg a nagynenem szokott athivni minket, de mi mar osszeszokott kis csapatkent fozunk-sutunk egyutt. Szenteste pulyka es 3-4 fele hideg salata (burgonyasali, kukorica, sved gomba ilyesmi)
Masnap husleves es toltott kaposzta, vagy egyeb sultek.
Nika nem tudtam megnezni, valamiert nem latszik a hogorbe, csak a napok.. megprobalnad ujra feltenni? Kivancsi lennek hogy alakultal... az sem elkepzelhetetlen, hogy a rendes ovut jelolte az ovuteszt? Ezert lenne jo latni, hogy milyen a gorbe...
Mi sosem panirozunk semmit, itt az angolok a halat is es a hagymakarikakat is bepanirozzak, mi nem annyira szeretjuk. A tengeri halat kisutom, ahogy az olasz barataimtol tanultam meg anno.... (citromosan, koktel paradicsommal). Es mindenhez sok salatat eszunk. Kuldjetek az energiat!!!
Igy mar megertitek, miert is szeretnenk mi nagy csaladot! Szerintem egy Karacsony akkor igazi, ha minel tobben ulik korul az asztalt, es mindenki 100 fele beszel es jolerzi magat! Mi ezt negyen is megtesszuk, de van meg egy hely az asztalunknal....

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
malna5

MAR MEGINT LAPTATO!!!!!! Kép

malna5

Málna: hőgörbém nincs azt nem írtam bele azért nem látod :D
csak azért mutatom hogy mikor mi történt nem mérem a hőmet mert két napra nincs értelme
akkor tudsz igazán belőle megmondani bármit is ha legalább két hónapig méred egyfolytában:)ezt olvastam valahol :)

Mirci: igen én panirozok rendületlen ha úgy alakul :)

nika70
Salgótarján

Jó reggelt mindenkinek. Olyan istentelen hányingerrel keltem ma! Ittam kávét, de csak kettőt, és itt melóban sem ittam. Nem kívánom. Kicsit szédelgek és gyenge vagyok ... most vagy nagyon beteg leszek, vagy terhes vagyok. Utóbbira szavaznék... :D
Ha már karácsony. Meséljétek el, hogy hogyan ajándékoztok! Milyen hagyományaitok vannak? Jézuska jön, vagy Télapó? Mikor díszítitek a fát? stb... Mi már beraktuk itt melóban a karácsonyi cd-t, gyertyát égetünk, mini fenyőfánk is van, és nem dolgozunk :D:D:D
korenka
Szár

Karácsony nálunk: december 6-ra a gyerekek lerajzolják, hogy mit szeretnének karácsonyra. Ezeket a rajzokat beteszik a csizmába. A télapó elviszi a rajzokat, hoz helyettük édességet. Karácsonykor délelött én díszítem a fát. Este 5 körül vacsorázunk. Vacsora után megnézzük, hogy jött-e a Télapó. Persze, hogy jött... :D Ajándék bontás és játék! Következő napokon megnézzük, hogy a mamáékhoz is jött-e vajon a Télapó... Amíg csak a lányom volt, mindig sétálni mentünk este, és addig a Télapó (aki öcsém, vagy apósom volt) kulcsot kapott a lakáshoz, és betette az ajándékokat a fa alá. Imádom a Karácsonyt!!!
korenka
Szár

Sziasztok Lányok!

Jaj Korenka, úgy izgulok, hogy sikerüljön!!!! Érzel még valamit?
Te málna, Te is már a 22. napon vagy. Nekem még van jó egy hét, hogy megtudjam, hogy mi újság...

Ki hogy van? Nekem most meg a nátha jött ki...de legalább nem köhögök.

Nálunk a Karácsony nem túl bonyolult. Mivel mi nem vagyunk házasok és még! gyerek sincs, így úgy állapodtunk meg, hogy még mindenki a családjával Karácsonyozik. Párom hazamegy 24-én, én meg apuékhoz. Aztán 26-án már jön is haza és együtt szabin leszünk jan 3-ig. 23-án azért átjönnek hozzánk anyósék,és együtt ajándékozunk és vacsizunk. Főznöm csak egy kicsit kell, mert anyós nagyon jól főz, de azért csinálok egy kis pulykát meg valami sütit.

Én szeretem a panírozott husit, de én sem szoktam otthon ezzel vesződni, így csak akkor eszem ha megyünk valahova, vagy nagy ritkán éterembe. Viszont mi nagy zöldség fogyasztók vagyunk, imádjuk a salátákat. A párom ezen kívül húst enne hússal, én csak bizonyos húsokat eszem meg, ilyen pl. csirke, pulyka vagy nagy ritkán a báránypörkölt.

nikiee
Budapest XI. kerület

nikiee: olyan érdekes, hogy nem érzem már két napja ezt a vasgolyót. Ezért is bizakodom nagyon, mert mensi elött azért már érezni szoktam, hogy leszakad a derakam.... jaj az a péntek de messze van!!! :)
Jobbulást neked! Kalapkúra!!!! Neked is bő egy hét csak. Van valami amit érzel?
korenka
Szár

korenka:
Jóóó reggelt Neked is, bár úgy látom, hogy már meg is volt. :wink: Húú... ezek tök jó hírek. :)
Mi most alakítunk ki hagyományokat. Mi is karácsonyoztunk anno a munkahelyen, mindig fő szerepet kaptam a szervezésben. Több, mint 2 éve nem dolgozom, így már annak sem olyan a varázsa.
Otthon vadi új szokásokat kell most kiépítenünk, hiszen tavaly Dani még annyira kicsi volt, hogy be tudtuk építeni a régiekbe. Az idén viszont el kell varázsolni. :D Még csak körvonalak vannak, hogy hogyan lenne jó. Írjatok, írjatok csak, majd lopok ötleteket. :P

Kép

Kép
mirci09

Korenka
Mi az a kalapkúra? :D
Én még nem érzek semmit, és remélem így is marad. A múltkor amikor sikerült az egész ciklusban majd kipattantam az energiától, nem éreztem semmilyen PMO tünetet, a mellfájás kivételével. Aztán hirtelen jött minden, a nemvárt után pár nappal.

nikiee
Budapest XI. kerület

mirci09:Mi is magunk alakítottuk ki ezt a szokásunkat amikor családot alapítottunk, ez egy szép folyamat :D
Egyik évben amikor a lányom már nagyobbacska volt, és már kezdte pedzegetni, hogy nincs is Télapó, mi kitaláltuk, hogy amikor a szokásos karácsonyi sétánkat tesszük, beüzemeljük otthon a kamerát, és majd felveszi a Télapót, és így láthatja, hogy valóban létezik. Öcsém beöltözött télapónak, megkapta a kulcsot, és megbeszéltük vele, hogy még integet is a kamerába majd, amikor a fa alá teszi az ajándékokat. Ez így is történt, csak épp a kamera merült le.... mikor erre rájöttünk, mi felnőttek teljesen totál magunk alatt voltunk, mert ez olyan jó poén lett volna. Lili lányomat meg nem is érdekelte, ő az ajándékokkal volt elfoglalva. Hát így esett a Télapó le nem buktatása nálunk. :D
korenka
Szár

Egy nagy bögre forró (de nagyon forró) tejbe 1 nagy ek. méz és minimum fél deci tömény alkohol, leginkább konyak. Elkészítése előtt felöltözni legalább 3 réteg összeizzadható otthonkába, és előkészíteni 3 vastag takarót, paplant, dunyhát, mindegy. Bebújni alájuk, meginni, és 15-30 perc múlva elindul a méregtelenítés :) Addig kell a dunyhák alatt szenvedni, míg teljesen kiizzadt az alany. Azután óvatosan lefürödni, ilyesmi, nehogy újra megfázás legyen belőle, és a nátha távozott is. Tényleg jó, állítólag ez a "kalapkúra". Esetünkben marad a paplan alatt izzadás.... apával....
:oops:
korenka
Szár

korenka:
Úristen! Mikre nem vetemedtek! Nem gyengét vihogtam itt a gép előtt. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

nikiee:
Kalapkúra: megiszol egy fél liter házipálinkát vagy vmilyen jó minőségű tömény alkoholt :arrow: teszel a fejedre egy kalapot és alszol egyet. :wink: :D

Kép

Kép
mirci09

Sziasztok Lányok.
Rövid leszek, mert nyakamon a holnapi vizsga.

Korenka! nem mondok semmit,csak drukkolok ezerrel érted, hogy teljesüljön az álmod !!!

Holnap nem leszek mert megyek vizsgázni, pénteken mindent visszaolvasok, remélem jó hírekkel szolgáltok !
sziasztok!
Vendég

mirci09: Mindent a gyerekek álmaiért! :D
bbercsi: Megy a drukk!!! Jelentkezz amint tudsz, hogy mi volt, de az előző vizsgáid alapján boritékolok egy 5-öst. Be is írtam a képzeletbeli indexedbe! :D
korenka
Szár

bbercsi:
Drukkolok ezerrel az ötös vizsgáért ééééés bár nem tesztelsz, de ahhoz is. Mert ugye az is pozitív. :wink: :)

Kép

Kép
mirci09

Bbercsi egy oriasi kalappal holnapra!!!
Nekem is drukkolj egy piciket jo? Mert en mar nagyon varom a penteket....
karacsony: Elmegyunk moziba minden 24.-en delutan (de besotetedik mire vege lesz) indulas elott visszaszaladok vmiert pl. elzartam-e a csapot stb, kozben alateszem az ajandekokat a fa ala, addig a parocskam szoval tartja a lanyokat a kocsiban...
Utana egyutt szepen hazajovunk es "O, megjott a Telapo", nagyon meglepodunk. Mi vacsora elott bontunk, mert kulonben nem esznek rendesen az izgalomtol, koccintunk puszi-puszi es vacsi. Be szoktam tenni szep karacsonyi dalokat es azt hallgatjuk egesz este. Megvacsizunk es a lanyok addig jatszhatnak, ameddig csak birnak!!!
Korenka es Nikee ti hogy terelitek el a figyelmeteket? En sem erzek semmi elojelet, iszom a palastfu teat es semmi mensis elojel!

malna5

Bercsi
Nagyon drukkolunk, gyere gyorsan miután vége!

Ez a kalapkúra tetszik, csak most hát ugye nem iszom alkoholt, de majd csinálok este egy jó forró teát és a paplan alá fekszem izzadni. :)

Én is alig várom, hogy legyen csemete és lehessen örülni annak, hogy örül az ajándékoknak. Páromnak idén vettem egy elég drága ajándékot, kicsit félek, hogy mit fog hozzá szólni, de nekem olyan öröm ha ő örül. :D

Malna
Nehéz elterelni a gondolataimat az biztos, de most elég sok munka van bent így elterelődik a figyelmem. Szerencsére én nem vagyok egy tökölős fajta, ha van munka csinálom, de közben azért veletek is chattelek :D Esténként meg ott a párom a háztartás, elég sokszor megyünk is valahova esténként, így próbálok nem csak a babás dolgokkal foglalkozni. A legrosszabb, hogy ha vizsgálgatod magad, nem szabad! Úgy is kiderül a ciklus végére, addig meg úgy sem jelentkezik konkrét tünet (a legtöbb esetben), ami biztosíthat afelől, hogy sikerült e vagy sem. Erről eszembe jutott az, hogy fiatalabb koromban, mindig az a buli sikeredett jól, amire csak úgy elmentem, nem számítottam semmi jóra, a szilveszteri buli meg sosem volt nagy hűhó (legalább is nekem) mert arra készülünk, agyontervezzük stb...:D

nikiee
Budapest XI. kerület

Korenka: nagyon izgiiiii lehet babás vagy :):):) de jó akkor te lennél topikunk első kismamája:):):

Nálunk karácsony: együtt díszítünk fát délelőtt.sajnos idén sem lesz pénzünk igazi fára így marad a másfél méteres mű fa :):) aztán mikor alszik a gyerek akkor hozza a Jézuska az ajándékot a fa alá :):):)

Málna,korenka mennek a drukkok teszt ügyben :) Bercsi: neked meg a vizsgához nagy kalappal:)

itt röhögök a kalapkúra miatt :):):)

nika70
Salgótarján

Málna, drága: persze , hogy Neked is drukkolok!!!! Ezerrel!!!
olyan jó lenne, ha Korenkával mindketten szép kis karácsonyi pozitív tesztet tehetnétek a fa alá. így legyen!!!

Egyébként köszönöm a holnapi drukkokat! Igyekszem jól teljesíteni.
Vendég

Koszi Bbercsi!!!
Te is valamikor az Unnepek kornyeken fogod megtudni! Kivanom, hogy igy legyen!!

malna5

Húúú.. csajok! Én nagyon gázos vagyok ma is... :oops: :roll: Ma bbercsi vonalzóját néztem el...azt hittem valamiért, hogy ő holnap tesztel. :shock: 8) 8) 8) 8) És még én akarok másik gyereket.... :oops:

Kép

Kép
mirci09

Sziasztok!

Nem tűntem el, csak mostanság nem nagyon tudok jönni, hogy csöpi itthon van a héten. Most végre apa itthon és átvette kicsit :)

Fura, hogy most nincs min izgulnom, ovus tesztet is majd csak 5 nap múlva kell kezdenem, üres az életem :lol:

Persze gondolok ám rátok, hogy mikor jelenti be már valaki, hogy 100% a baba! :)

Kép

Kép
sz.veronika

Hát lányok MÉG nem jött meg... olyan hülye vagyok, mert alig merek köhögni, nehogy megjöjjön :D:D szerintetek? Egy éppeszű nőnek tartom magam, de ezek után... :D:D
mirci09: Jót nevettem a "még én akarok másik gyereket" beszóláson. Nálam alapjárat a figyelmetlenség. Stressz hatására fokozódik... akkor aztán tudok alkotni! :S
sz.veronika:Teljesen totálisan megértem amit érzel, mert ilyen időszakomban én is így vagyok ezzel. Kitartás.
nika70: A próféta beszéljen belőled! :D
malna5: Mi a helyzet nálad?
Szorítsatok!!!!!!!!
korenka
Szár

korenka: csak holnap csinálsz tesztet?

nekem semjött még meg de már nem is érdekel:) honap reggel ellövök még egy lh-t ha megnt pozitív akkor már magam sem tuom mi lesz akkor ellövöm a hcg-t is háthA

nika70
Salgótarján

Sziasztok
Korenka nem csinalsz egyet ma?
Valami elojel?
Nekem meg van 2 napom, holnap ha csinalok egyet, az a nem vart elott 1 nappal lesz. Szoval lehet kicsit korai.
Nika hajra, en nagyon drukkolok neked is!

malna5

Van otthon teszted Korenka? Ha igen, milyen teszt?

malna5

Pozitív tesztes jó reggelt kívánok! :wink:

sz.veronika:
Igen, mi hátradőlve várjuk, hogy jó híreket kapjunk. Lassan meg bele is húzhatunk. :D

Kép

Kép
mirci09

Sziasztok!

Bekukkantottam, hogy mi újság! :D
Korenka, szurkolunk, hogy kerüljön el jó messzire a piros. Neked szokott késni vagy mindig 31 napos?
Malna, hasonlót, szintén nagyon szorítok a holnapi pozitívhoz.

Időről időre benézek, szeretnék már jó hírt látni! :D

nikiee
Budapest XI. kerület

Nika, véletlenül kihagytalak, ezer bocsánat...természetesen neked is megy a drukk, mind a "három gráciának" :D Izgi!

Jut eszembe, magam miatt nem izgulok, már most izomlázas a méhem, ilyen szokott lenni amikor nem sikerül... :(

nikiee
Budapest XI. kerület

malna5: Egy tesztem van otthon, ami exepiles, nem túl komoly, csak a kimaradt mensi után jelez. Mivel holnap nem tudok elmenni tesztért, és már csak egy van, ezért csak a holnap reggeli jöhet szóba. Nagyon vissza kellett magam fogni, hogy ne csináljam meg. Gondolhatjátok :D
Mónika: Gondolom már sík ideg lehetsz, ugye? Nagyon szorítok. Akik már korábban itt vannak azok már beszéltek-beszéltünk arról, hogy milyen jó lenne, ha mindenkinek egyszerre sikerülne! Hiszek a pozitív energiában, úgyhogy küldök most egy jó adagot mindenkinek!!!
mirci09: Pozitív tesztes jó reggelt kívánok! Wink
Elképesztő vagy! Jót nevettem.
nikie: Lehet, hogy most máshogy van!!!
Nekem az a furcsa, hogy nem izomlázas. Ma már csak 1 kávét ittam! Ez az izomlázas szöveg is nagyon tetszik!
korenka
Szár

malna5: Te érzel valamit? Azért megcsinálod holnap a tesztet, ha korainak tartod is? Holnap reggel három + jelet akarok itt látni!!!! Mónikáét, a tiédet, na meg az enyémet persze!
bbercsi: neked tegnap 8 nap volt tesztig. Ma meg 11??
korenka
Szár

Most ne nevessetek. ok?
megcsinaltam a tesztet, mert hanyinger, emelyges es a homersekletem is az egekben...egy picit ugyan szurkalt a pocim. Mivel 6 honapja lejart, megmagyaraztam magamnak, hogy mar biztos ugyis lemerult benne az elem. Hat nem merult le. Not pregnant. Azaz nem terhes, ezt irta ki. DE!!! 25-os, ra van irva, hogy csak az elmaradt mensitol mutatja ki. Ugyhogy egy csoppet sem kenodtem el, a kislanyomnal 3 nega tesztem is volt, meg az elmaradt napja utan is, sott! Most jutott eszembe, hogy az iden 3 pozi teszttel mentem el az UH-ra a 6.het elejen. Rammosolygott a csaj es kozolte, hogy nem vagyok terhes. Nem latott semmit, egy kicsit vastag nyalkahartya, ennyi...
Ugyhogy engem ezek nem keseritenek el. Legalabb tudom, hogy a maradek 1db 25-os tesztem mukodik. (Digitalis, elem van benne, es az volt rairva, ne hasznalja fel, ha lejart)
Ne nevessetek ki jo? En ilyen kis turelmetlenke vagyok... :cry:

malna5

Legalabb azt is megtudtam, hogy ha pozi lesz, kell megegyet csinalnom a karacsonyfa ala, mert a digitalis, csak 24 oraig mutatja az eredmenyt, utana lemerul. Szupi

malna5

malna5: Teljesen totálisan megértelek! :D Én is megcsináltam volna. Most a ciklus.hu-n az jött ki, hogy nem is ma, hanem holnap kellene megjönnie. Ez a vonalzó meg azt mutatja, hogy ma :shock: Ettől kicsit rossz kedvem lett. Mindenesetre holnap reggel azért megcsinálom. De érdekes, hogy pici folyáskám van most, ami nem szokott mensi elött lenni... bármit megmagyarázok magamnak, hogy terhes vagyok... :D
korenka
Szár

nikiee:
Ha "izomlázas", kenegesd a hasad Richtofittal. :P :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

korenka:
Mégis lehet, hogy nem én bolondultam meg, hanem bbercsi vonalzója? :mrgreen: :P 8)

Húúúú...annyira együtt érzek veled. Olyan izgi napok ezek.

malna5:
Nem röhögök.....sőt! Énkább reményt adsz itt mindenkinek, hogy negatív teszt mellett is lehet terhesség. :wink: :D

Kép

Kép
mirci09

Mónika: Megnéztem a blogodat. Erősen gondolkodom, hogy én is csinálok egyet majd a családomról. A rokonok megnézegethetik majd a neten a képeket meg minden. Tök jó ötlet!
korenka
Szár

Bbercsi vizsga? Irjal am ha hazajottel!! Mostmar nem lesz tobb vizsgad ugye az iden?

malna5

nikii: semmi gond :):):)

málna akkor még nekem is van remény :):):)korenka: köszike :):) sajnos ritkán írok de majd most akarácsony meg stb majd kicsit több lesz :)

nika70
Salgótarján

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?