Anyám, ennyit írni...
de nem ám azt gondoljátok, hogy ez baj, örülök, hogy pörög a topik!
Rita, először is Neked írok, hogy megnyugodj. A II-es fokozatú lepény ebben a terhességi korban teljesen normális, nem kell miatta aggódni. Előkerestem Bence és Gergő papírjait is és mindkét kiskrapekomnál II-es fokozatú volt a 31. héten. Bencét 39+2 napnál, Gergőt meg 40+2 napnál szültem.
Pedi, de jó, hogy jöttél! Én meg már miattad is aggódtam... de örömmel látom, hogy a fáradtságot leszámítva, jól vagy!
Az írásodból én is pont azt érzem amit Kati is írt, hogy boldog vagy és hogy egyre kerekebb és színesebb az életed! Nagyon jó ez így!!!!!!
Bogi, annyira cukkerok vagytok Gézuddal a photos-on!!!!!!!!!!! A napszemcsis Miku meg vadítóóóóóóóóóóó!!!!!!!!!!!!
Köszi a kérdést a karácsonnyal kapcsolatban. Háááát, annyira nem lesz ráérős az ünnep nálunk. (TÖBBIEK, EZT UGORJÁTOK ÁT, MERT MÁR ÍRTAM..)
SZóval mióta meghalt az anyósom, nálunk gyűlik össze a férjem családja 24-én. Az indok egyszerű, a mi házunk a legnagyobb és itt férünk el egy asztalnál. Rajtunk kívül itt lesz még az apósom, a férjem nagymamája, az öccse a feleségével és a 3 gyerekével (2 kiskamasz meg egy 4 éves). Általában nem érzem nyűgnek ezeket az összejöveteleket, de most azért nehéz lesz... és senkinek nem jutott eszébe a Zimonyi klánból, hogy idén talán nem itt kellene ünnepelni. Na mindegy... Apaja majd segít főzni (ő csinálja a husikat), én meg a köreteket meg a sütiket (de ez utóbbiba lehet, hogy Anyu is besegít, talán a bejglivel). A takarítás is nehéz lesz, mert több napig fog tartani. Egyszerűen nincs idő Gergő mellett arra, hogy egy nekifutásra megcsináljak mindent.
Egy kicsit gyomoridegem van ettől az egésztől, de a Zuram szerint minden Ok lesz.
Sterilizálás ügyben mondtam, hogy ne hallgass rám, lehet, hogy kellene fertőtleníteni a gyerkőc cuccait fél éves kora után is, de én nem tettem...
Arra meg teljesen jó a cumisüveg amit írtál, hogy ha elmész valahová, akkor vihetsz benne lefejt tejet. Nem kell 6 hónapig a szobában csücsülnöd! Ez csak az én hülyeségem, hogy nem akarom cumisüvegből etetni a gyerekemet. Lehet, hogy azért alakult ki ez bennem, mert esélyem sem volt Bencusnál arra, hogy cumisüveget dugjak a szájába. Hiába próbáltam ki vagy 5 félét, nem fogadta el. Így ha elmentünk valahová, akkor ott szoptattam, ahol voltunk, felugrottunk a szüleimhez, vagy vendégségben elvonultam egy szobába... stb.
Kati, úgy tudom, hogy nem árt a babának a fogorvosnál használt érzéstelenítő, úgyhogy menj és tömesd be a fogadat minél hamarabb!
Most csak ennyit tudok írni, mennem kell hajat mosni. Holnap reggel megyünk a kórházba Gergővel, még egyszer megnézi a doki. Szeretnék normális fejjel menni.