Chello,
Babysense előtt maxi cosi phone nevű csodánk volt, na az riasztott be és kiderült, hogy gagyi a készülék. Annát kivizsgálták nem volt apnoeja hála. Ezek szerint Te is bent aludtál a baba mama szobában? Én is ott töltöttem egy éjszakát, még szerencse, hogy volt ilyen lehetőség mert a gyerkőcöt tutui nem hagytam volna bent ha én nem maradhatok.
Mucska,
Alváslabor: bent alszol a gyerekkel egy éjszakát és vizsgálják az alvását, elektródákat tesznek rá, plussz monitorizálják. Anna nagyon nehezen bírta a fején lévő elektródákat keveset és nyugtalanul aludt ezek miatt. Amúgy úgy nézett ki mint mikrobi
Reggel azonban ezeknek a levételét nem kíbánom senkinek csak ragasztva voltak a kis bőrére de ami sírást rendezett amig leszedték na akkor sírtam vele én is, pedig nem fájt, csak kicsit húzta a bőrét és az alkoholnak hideg érzete volt. Alig tudtam megnyugtatni.
Azóta lelkiismeret furdalásom van rendesen, hogy az alig 1 1/2 hónapos gyerekemet minek tettem ki amikor bevállaltuk, hogy még a normál kivizsgálsáok mellett ezt is végig csináljuk.
Túlaggódtuk a dolgot valszeg, de riasztott az a dög és nem mertük nem végigcsinálni, mostmár tudom, hogy felesleges volt, mert Anna egészséges és hála jól van, de akkor nem tudtuk mit csináljunk és persze mint minden szülő mi is azt gondoltuk ezt meg kell csináltatni.
Amúgy sokat gondolkodtam azon, hogy én ha tudnám mert hallottam róla, hogy létezik a bölcsőhalál, akkor rizikóznék e készülék nélkül lenni és plussz még hason is altatni a gyerkőcöt. (Noha nálunk sem volt semmi előzmény és a kockázati faktoraink nullák voltak.)
Lehet, hogy túl parás szülők vagyunk???
Lujzika,
Ti jó sok napot töltötettek bent, mi egy éjszakát és egy napo az alatt minden vizsgálat meglett ( szemészet, neurológia, ideggyógyászati vizsgálat, belgyógyászat, mellkas rtg, szív uh, kardiológia, vér vizelet vizsgálat )
Kika