Sziasztok!
Mi jól aludtunk.Balu fél 11kor dobta be a szunyát még egy adag tápi kiséretében.Így tegnap 3szor evett 180 ml-t.Most úhy látszik elfogadja.Aludt 3/4 9ig,de 2szer kelt közben.Egyszer cumiért,egyszer meg mert befordult a macija ölébe és nem tudott tovább fordulni
Most húzza a lóbőrt mármásfél órája,délben aludt el.
Hibernia:naaa,kész lettél a naptárral?
Megleshetjük?
Szerintem az időjárás,nem?Vagy (megne ijedj) a vashiánynak van ilyen álomkórosság előjele,meg sápadtság.Nem tudom,lehet-e esetleg ez miatt ilyen kis álomkóros.Még mindig ilyen?Én is a fogra tippelek,de azért diétára fogom,biztos ami biztos.Most tápit reggelizett,ebédre sütőtök krumplit kap.Uzsira egy kis bébijoghurtra gondoltam.Vacsi meg megint tápi.Én annyira nem örülök hogy Balu akaratos
De azétr örülök hogy te ennek örülsz
Ma már nem volt olyan szar esténk,lehet tényleg az idő miatt volt ilyen
Zöld kakira nincs tippem.gondolom zöldet nem evett.(?) Általában még valami fertőzést,gyomorrontást szoktak mellé párosítani.De más tünete nincs Pepkének?
Charlott:nagyon rád van hangolva akkor Krisz
Balu is felkel szinte rögtön amikor én kelek,de ő mellettem alszik a kiságyba,lehet azért,bár írtó csendes vagyok.Nekem ugye apa itthonléte sokat segít,meg hogy Balu eljátszik magának.Nem tudom hogy a te esetedbe apa segítsége nélkül hogyan lehetne megoldani a netetzést.
Szerintem is hagyhatod hogy ő etesse.Ti hogy etetitek Kriszt?Ölbe,etetőszékbe,hordozóba?Nálunk mondjuk Balu általában csak tőlem vagy apától fogad el akját,de néha a mamának is megengedi.Idegeneknek nem.Anyum ölbe eteti,mert náluk nincs hova ültetni,itthon csak etetőszékben,asztalnál eszik Balu.(kivéve az esti,reggeli tápi)
Monde:ez tényleg így van,kisfiúknak tök nehéz cipőt kapni
Olyan édes kiscsizmák vannak lányoknak,de fiúknak?
Igen,én nem nagyon akarom már a tápit adni neki,mert engem valahol zavar a tápi gondolata,hogy valami por ami vízzel keverve kielégíti az igényeit,olyan műnek tartom.Kicsinek nem zavart,mert tudtam hogy jelenleg csak ezzel tudom kielégíteni az igényeit,de most hogy már ehet sok mindent,így én szívesen elhagynám a tápit.És főleg hogy Balu is kezd ellenkezni a tápi ellen így még jobban kapóra jön az elhagyás.Meg kezdem unni hogy emgveszem a drága tápit,bekeverem és utána borítom ki,mert nem kell neki
Nadi:úgy sajnálom hogy még mindig így szenvedsz vele
Ez nem homeopátiás bogyó?Hallottam olyan homeos bogyóról ami tejserkentő,de ha más higításban fogyasztod akkor apasztó hatású.És ugye annak nincsenek mellékhatásai.Viszont a nevét nem tudom,de hátha van itt olyan aki meg tudja mondani.És éjszakára is akkor tápit kap Gréti?Jobban alszik ezzel éjszaka?Sajnálom hogy párod is így áll a dogokhoz,igazán segíthetne
Gondolom látja hogy mennyire fáj most neked
Ma apu is hazajött,keres másik melót,mert ezek nem normálisak ahol most dolgozik.Remélem hamar talál valamit.Szegény elég ramatyul áll,főleg anyagilag.Na megyek dolgomra,takarítgatok tovább,amíg Balu hagyja.