VIRAGOMM! Orulok, hogy minden rendben! Es meg szerencse, hogy az a dokino nem nyomkodta tulzottan Gergoket (vagyis a servet) hiszen nem is az a fajta serve van amire gondolt. Ez nagy megkonnyebbules, hogy minden rendben es az is, hogy egy tapasztalt orvos tanacsokkal is ellatott. Ritka ez manapsag ha nem ismeros korbol valo orvoshoz megy az ember! Onnan fentrol valoban vigyaz Ratok nagyon valaki!
Remelem jol vagy a kimerultsegtol eltekintve, gondolom nagyon leszivott ez a tegnapi nap.
Csokolozlak es a legjobbakat a kovetkezo napokra, toltodj, tejcizz es elvezd a kis lurkoid!
Boldog double Anyasagot Viraaaagommmmm!!
Nika, drukk! Oszinten? En a mai tesztet sem latom halvanyabbnak!:) Bar, mint tudjuk szemem nem eppen, mint sasnak de azert na! Kokemeny drukk Nika!:):):)
Mona, cukker a macis vonalzod! Mar ilyen sok hetes terhes vagy? Ezen megint elcsodalkoztam! Rohan az ido! Vigyi Magatokra!!
Pedi, merre vagy?
BEZE, nagyon varom en is a szulesed tortenetet! Remelem jol vagy es a sebed sem faj uuuuugy nagyon! Lexike kis angyalviragszal-bar ezt eddig is tudtuk
-, nagyon edes, hogy igy szereti Ocsikejet! Azert majd bovebben is irjal Magatokrol legy szi!! (ha nem gond) Fokent a kis tronorokosrol! (es persze ha energiad is van)
MIA???????????
Dikeanya, fotozkodjal mar Te is az ajandekokrol! Foleg a Lacoste csizmad erdekel!
Nekem cipom van Lacoste es imadom, le is nezik a labamrol. Amikor a boltban probaltam is mindenki figyelte es mutogattak "ram" sandan, a polcon eszre sem vettek. Aztan mentek az eladohoz es kertek sorba ki a meretuket! hihii Mondtam is Neki, hogy jutalekot kerek!:):):)
Remelem Te is jol vagy! Pocifajas? Egyebek? Minden okes?
Nita, akkor nem lett semmi a szankozasbol?
Rita, lassan mar Te is a finisben van!
Sot, lehet azt mondani, hogy mar ott vagy?!