Sziasztok Csajok!
Ahogy ígértem jövök
Ma vagyok először egyedül Lilivel, eddig még mindketten élünk
Már odatettem egy mosást, reggeliztem, beágyaztam, fürödtem, etettem Lilit, most meg itt szuszmákol rajtam a hordozókendőben
.....Jelentem tegnap voltunk egy hónaposak
Hihetetlen, hogy szalad az idő.....A kisasszonynak is volt már 2 rossz éjszakája, a legutolsó konkrétan most szombatról vasárnapra, mikor is éjjel 1-től negyed 4-ig ő nem volt hajlandó aludni, csak nyöszörgött, kézben akart lenni minden áron.....ahogy letettem nyöszörgött és sirdogált, ahogy felvettem elhallgatott
Úgyhogy rafkós már a kis Lilipók
Gigi-Remélem már jobban vagytok!!!
Orrszívás- Már én is kiporszívóztam Lilinek egy párszor, mert mi is a szürcsögök táborát erősítjük, úgy röfög, mint egy kis malac
Már vettem sóoldatos orrsprayt is, azt is nyomjuk esténként!
Eta-Szuper, hogy meg van az új füled
Navi-Csipővel minden okés lesz, ez gyakori a babáknál, nekem kiskoromban valami kengyelfélét kellett hordanom több hónapig, Anyu szt mondta, hogy rémisztően nézett ki, de én állítólag jól éreztem magam benne
Vikoo-Annyira szeretem olvasni az írásaidat, ahogy írsz Boldiról, nagyon vicces....
Boldi igazi kis "gazfickó" de az imádnivaló fajtából!
MikeGirl-Remélem Apjuk már meggyógyult!!!!Adél szerintem is nagyon hajaz Atira, tök úgy néz ki, mint ő kiskorában, gyönyörűűűű
Ja amúgy minden baba tökéletes, gyönyörű, imádnivaló, szépséges és mindet megzabálnám ha egy helyen lennének, nagyon jó kis topik vagyunk, hogy ennyi gyönyörűséget kaptunk
Az oltásokhoz nem tudok nagyon mit írni, mert itt tökre máshogy vannak , mint otthon....Annyit tudok, hogy 28-án kapjuk az elsőt, valami szájon át adhatót
Sophie-A mi köldökünk is nagyon büdös volt, majd leesett és alatta meg ilyen fura fehér húsdarab volt, ami váladékozott, úgyhogy megjártuk már kétszer a kórházat ahol lekezelték neki alkohollal meg valami barna trutyuval amitől lefog esni az a valami és állítólag nagyon szép lesz, csak győzzük kivárni
Mondjuk tény, hogy már most sokkal-sokkal szebben néz ki!
Csajok én senkinek nem veszek semmit karácsonyra, haza úgy sem megyünk, Csabival meg a legszebb ajándék már úgy is a miénk
Böfi-Nálunk is folyton távozik valami vagy alul, vagy felül
Cumi-Nem fogadja el Lili, már kétszer próbáltam két különböző fajta cumival ( Nuk és Mam) de kiköpte, úgyhogy szerintem nem leszünk cumisok!Még jó, hogy jó előre csináltattam aranyáron névre szóló cumiláncot neki
Szisssz-Gyönyörűű a torta!!!!!Nagyon boldog szülinapot Marcinak utólag is!
Lucuzs-Még neked sem gratuláltam, Isten éltessen és Üdv a klubban
Szex-Nekünk pont szent este ( 24-én) fog leteltni a hat hét, szóval ez lesz a másik ajándék Lili mellett
Bár tegnap azért úgy csináltuk, hogy Apjuknak jó legyen, ha értitek mire gondolok
Kriszta-Annyi megnyugtató, hogy te itt vagy, én is tökre adok a szavadra, köszönjük, hogy te vagy a fórum doktor nénije
Hajnii-Nálunk érdekes módon nem hullik a haja a kis Prücsüknek hanem mintha dúsulna
Ez lehetséges????Vagy csak beképzelem?
Ami-Minden nappal egyre könnyebb és könnyebb lesz, csak ki kell tartanod!!!Sajnálom, hogy nem tudsz eleget aludni....Napközben amikor a baba is alszik nem tudsz te is ledőlni?
Rodi-Akkor Kittike is elég rendesen eszik, egyem a szívét
De nincs is annál jobb érzés mikor ott szürcsügnek a cicin és amikor kész vannak, akkor valami földöntúli boldogság ül ki a kis arcukra, hát azt egyszerűen imádom, Lilit is megtudnám olyankor zabálni, mikor tiszta tej a pofázmánya
Eclipe-Gratula az új lakáshoz
Nagyon ügyesek vagytok!!Hordozókendő a világ legjobb találmánya, egyetértesz???Olyan, mintha lenne egy bébiszitterem
Tatjana-Kitartás neked is, egyre ügyesebb lesz Ádi baba a szopival és akkor neked is jut több időd magadra!!!
Vörösmaccs-Gratulálunk Balázskának ehez a szép súlyhoz, mi ma megyünk méretzkedni ( így írják helyesen???
), de az tuti, hogy centire nagyott nőtt a kisasszony, mert már nem lóg rajta minden ruha
Dorka-Nagyon jók a képek!!Tényleg, hogy csináltad??
Na most ennyire futotta, megyek teregetni
Akit esetleg kihagytam annak dupla puszi, csak ezt az oldalt olvastam vissza
Ja még később hozok én is képeket, csak le kell töltenem a gépről őket
Mindenkinek szép napot!!
Lili és Ancsa