Hibernia:lehet Petyát az idő nyomta el
Örülj neki hogy most ilyen jól alszik
Szerintem nyugodtan adhatsz neki annyi almát,vagy esetleg keverve valamivel.Hát sima gyümivel lehet nem lakna jól,de ha teszel bele husit,krumplit,azt a zabpelyhet,rizst,babakekszet akkor laktatóbb lesz
Igen,csökkent Balu étvágya,nem tudom m iért ingadozik.Tegnap emg ma is alig evett.És 3-4 nyálkásabb kakink van/nap.Már kérdeztem hogy szerintetek a foga lehet vagy mutizzam emg dokinak? :S Tápival kapcsolatban valószínű igazad van,hogy akkor kéne váltani ha az egyes már nem fedezi a szükségleteit .Nálunk sütőtök a nyerő,céklát utálja.
Tök jó ez az így készült cd
Balu is hisztizik ha nem adok oda valamit amit ő szeretne :d Egyrészt borzasztó cuki ilyenkor,másrészről meg erősnek kell lennem,mert ha valamit nem szabad akkor nem szabad.punktum
Petya nem partner a fényképezésben
))
Orsi:én főztem a céklát,de hallottam hogy sütni is lehet.Úgy még nem próbáltam.
Zsu:bármilyen laktatóbb cuccal turbózhatod
Balu pl szereti az almát krumplival.De lehet zabpehellyel,rizzsel,babakekszel is.Vagy laktatóbb zöldségekkel,mint pl répa,sütőtök.
Feszültséglevezetés:khm-khm...hát én kiabálok olyankor,meg csapkodok
Általában rácsapok az asztalra vagy földhöz vágok valamit
Nem a legjobb módszer,de ez csillapít le mióta nem tudok sportolni
Addig nem volt baj a feszültséglevezetéssel.Le kellene róla szoknom,mert ez tényleg nem "jó" példa Balunak
Charlott:én nem szeretném feszegetni ezt az OFF-os témát,szerintem "aki(k)nek" szól az érti.Nem veletek van probléma
Ezt a hazaárulásos írást nem értem.Én is több fórumon vagyok,pont ilyen okból mint amit te is leírtál
Naaa,nagyon ügyi Krisz is
Nemsokára ebből lesz a mászás
Így indít mindenki
Nemsokára rájön hogy kell a kezeit pakolászni és akkor nincs menekvés
Nadina :naa,ez nagyon gyorsan ment
Mármint a kiváltás
Általában a sütőtököt jobban szeretik a csöppök
Na meg pont most van szezonja
Nekünk katasztrófális esténk volt.Ilyen még soha nem volt
nem is igazán az éjszakával volt baj,hanem hogy Balu a fél 8as elalvása után 9kor úgy döntött kialudta magát.De még ez sem zavart,úgyis sokáig akartam nézni a comedy central-t,csütörtökön sok south parkot,family guyt meg cleveland showt adnak,nagyon szeretem ezeket
Szépen el is játszott,aztán 11kor gondoltam megpróbálom lefektetni,elaltatni.Na innentől 1 óra tömény visítás,torka szakadtából üvöltés következett.Fél percre se hagyta abba,bármit csináltam.Próbáltam etetni,itatni,tornáztatni hátha puki,játszani,énekeltem,megnéztem a pelusát,lázat mértem,"repülőztünk" amit nagyon szeret de scak vonyított.Próbáltam tv-ztetni is,az sem akart.A végén már mindketten sírtunk,én az idegtől,ő meg nem tudom mitől.Én már dühömbe csapkodtam,kiabáltam :S
Csodálkozom hogy nem jött egy szomszéd se hogy nyúzom-e a gyereket.Aztán egyik pillanatról a másikra abbahagyta a sírást.Csak feküdtünk egymás mellett az ágyon.Betettem a kiságyába és egy hang nélkül elaludt.Valaki mondja meg hogy akkor mégis mi baja lehetett????????Én scak az időjárásra tudok gondolni,vagy az ufók.És mindennek tetejébe már fél 9kor felkelt,és addig is kelt vagy 3szor :S Szóval nem aludtunk túl jól.Napközben meg semmi baja.Kész vaggyokkk!!!!!!Még egy ilyen éjszaka és kiugrom az ablakon
Nem vagyok én ehhez hozzászokva
Viszont egész nap jókedélyű,aludt egyszer fél órát,egyszer meg másfél óráta babakocsiban,meg most lökte be a szunyát 20 perce.Étvágya még mindig nem sok van
Kezdek megint parázni
Viszont tegnap,meg ma is,folyton rajtam csüng
És ez a szó szoros értelmében kell érteni
Jön és húzza magát fel,tornázza ki magát a bevásárlókocsiból,ha felveszem akkor emg bújik a nyakamhoz
Olyan édes
Na de megyek,segítek páromnak,jó kis pacalpörit gyárt