Új privát üzeneted érkezett!

Szia csajok!

Valaki gyorsan írja meg, hogy mit kell az alatt érteni, hogy "kamillagőzben úszik" a lakás. Hova tegyem a kondért? Nehogy valami baj legyen belőle.
Dani pocsékul van, 39.9C a láza,tök be van dugulva az orra. Ne tudjátok meg milyen beadni neki a kúpot. Olyan mintha egy ordító polip valagába akarnátok betenni. Délután jön a dokinő.

Linda
bellana

Sziasztok lányok!

Soraya!
Akkor már jobban van a szemed?
Édesek a babák a képeken! A fiúk tényleg kis vasgyúrók!

Ildikó!
Remélem akkor most már tényleg jössz te is gyakrabban!

Egcsi!
De jó téged is látni!

Jerry!
Szóval mikor rakod fel a képet a hajadról?

Anikó!
Bencusnak jobbulást!
Nálunk is állandóan beteg valaki, már nem is tudom mikor voltunk mind az öten egészségesek.Kép

Kisdió!
Örülök, hogy javul a helyzet tejügyileg!
Ákos ügyes gyerek, egy kakival ennyi mindent beteríteni nem semmi!Kép
Majd rakok fel táblázatot a szülési dátumokkal, abból kiszámolhatod ki hány hetes.
Akkor csütörtökön szembe mentünk egymással, mert mi meg akkor mentünk anyóshoz, aki Fehérgyarmaton lakik, még Nyíregyházán túl.

Swen!
A bébikompról én is csupa rosszat hallottam, ezért nekünk nem is volt.

Orsi!
Irigy vagyok az esküvői bulidért!
Mi is Szabolcsban voltunk csütörtöktől vasárnapig, de mi sajnos nem buliztunk.

Timi!
Jó, hogy te is tudtál jönni! Szépen fejlődik a lányod!

Linda!
Örülök, hogy tegnap ilyen ráérős napod volt, de annak nem, hogy Dani belázasodott. Ez a visszatérő magas láz engem is aggasztana egy kicsit! Kép Kíváncsi vagyok mit mond a doki néni!

Szöszi!
Bazsó forog? Hurrá!
Mi baja van anyukádnak?
Laci meddig marad külföldön? Jól összejött most neked!
Szekrényt rendezni nekem is kéne.

Bori!
Nektek meg fogatok van? Gratula!
Akkor most kell utlevél a babának akkor is, ha EU országba mész át? Vagy nem oda mentek?

Maci!
Műtéthez megy a drukk innen is!

Süncsi!
Andriska javulgat?
Azóta is minden nap kapok tőled egy vírust!!!!
Eddig nem okozott gondot, kitörlöm és kész.

Zsuzsa!
Köszi a mail-t! A feladványra még nem volt időm, de én régebben rengeteg ilyesmit csináltam. Van egy újság, aminek az a címe, hogy Logikoktél. Nem ismered véletlenül? Én nagyon szeretem!

Mucska!
Most akkor másik topikba kell mennem menüajánlatért??? Kép

Rólunk:
Beni is még kicsit szortyog, kicsit köhög, úgyhogy nem kaptuk meg az oltást, csütörtökön kell visszamennünk. Viszont a súlyával meg voltak elégedve, 5600g, most 700g-ot hízott egy hónap alatt.

Szép napot mindenkinek, nem olyat, mint amilyen idő van!

Panó
panó

Mucska!
Látom itt is vagy, örülök neki!
Köszi Beni köszöntését még a múlt héten!

Linda!
Mindenesetre jó magasra tedd azt a kondért, nehogy Dani kiborítsa! Szegény Dani! Kanalas lázcsillapító nem lenne jó? Gyors gyógyulást neki!

Panó
panó

Sziasztok,

Chello,
nem is örülsz az aranynak....?KépKépKép
Remélem, jól vagytok, és már nem kell majd felhasználni mind az öthavi adagotKép Én nagyon drukkolok

Orsi,
milyen az új Kenguru bolt? És hogy lesz az ember lánya törzsvásárló?
Akkor kezdhetünk gondolkodni, mikor megyünk? Anikót fel is hívomKép

Kisdió,
hajnali dorbézolásKépKépKép és Kép
a tejcsit ne add fel, én is fejéssel tartottam fenn a termelést, amikor gáz volt az első két hónapbanKép
táblázat: az nem jó, ha átküldöm neked az utolsó, teljes babás táblázatot? Szerintem Panó nem tud olyat adni, amit kérsz, persze ezt csak ő tudhatjaKép asszem most épp ruhakupacok alól próbál előkecmeregni a mi drága FőtáblázatosunkKépKépKép

Nalika,
igen, a gépünk még mindig a Fóti úton csücsül, tegnap volt egy hónapja, hogy leadtukKép Nikon szakszervízKép vagyis sz@rszervíz ( de azt bezzeg már mondták, hogy 12e felett lesz a javításKép)
de majd rögtön te kapod az első fotót, úgy mint régenKépKépKép

Szöszi,
anyukádKépKépKépmi a csuda ez, valami felsőlégúti vagy más jellegű a baj?
pörgés-forgásKép
még akkor 4 nap az antibika? remélem, utána szépen helyreáll a szopi

Rita,
természetesen csak 1 fogKép állandóan a kezemet, ujjamat, ujjbütykömet rágja, én vagyok a kedvenc rágókájaKépKépKép persze, hogy rögtön észrevettem, hgy szúr, hiszen naponta végigtapogatom az inyecskéjétKép és látszik is rendesen
így visszatekintve: nem volt nagy gond a kibújásnál - eddigKép
átaludt éjKép
fotók tüneményesek - imádom az arcocskájátKép

Dorka immáron másfél órája alszik, egy hete beállt a fél9-háromnegyed9 közti elalvásraKépreggel 6 után ébredtünk, és óriási banzájt rendezett szopizás utánKép
Danikámék holnap kirándulni mennek, de ilyen időben...?!Kép
Nektek nem is írtam még a jó hírt, hogy sikerül Dorka útlevelét megcsináltatni 2 nap alatt!!! Ilyen hülye hogy lehettem, annyiszor írtatok útlevélről, meg fotózásról és nem kapcsoltam, hogy nekünk is kelleneKép

megyek vasalni
puszi mindenkinek

Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Panó!

Én eddig sem kiválni akartam és persze, hogy írunk ide is ha lehet. Csak hagyományos formában!!!! Igy oké a dolog?
egyébként ma brassói lesz.

Ha valaki megszólit természetesen irok neki. Nem harc ez. És én nem haragszok senkire, mert nincs is miért!
szép és egészséges napot mindenkinek!!!!!!
Andi

Andi
Kép
mucska

Linda,
lázKépKépKépKépKép én is kíváncsi vagyok, mit mond majd a dokinéni

Panó,
Ausztriába megyünk, és azt mondták, mindenképpen kell (valahogy azt gondolom, azért, mert a babának nincs más fényképes igazolványa, és aztán bárki gyerekét kivihetném így külföldre - ugyanakkor meg hülyeség, mert egy év múlva teljesen másképpen néz ki a baba, és az is tutti, hogy simán kivihetném mondjuk Katát is a Dorka útlevelével...)(vagy nem?)

Mucska,
puszi neked isKép

Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Bori!

neked is ám, csak az előbb nem írtál és nem akartam magam erőltetni!

A.

Andi
Kép
mucska

Mucska!

Puszi! Kép

Panó
panó

Sziasztok!

Anita: Orulok a tejfogacskanak es az utlevelnek. Kép Lili is alszik delelott 1, masfel orat, delutan pedig masfel-ket orat. De ma 8-kor kelt, igy most aludt el. De amikor reggel 5-6 korul kel, akkor o is olyan 9 korul alszik el ujbol. Lili is imadja az ujjaimat ragcsalni. Neha olyan erosen rag, hogy faj is nekem. Kép Jo nektek, hogy nem volt elozmenye a fogzasnak.
Lili sokat van jarokaban, de a legtobb reszet velem. Jo persze nem benne vagyok, de mellette es jatszunk, meg beszelgetunk. Azert van olyan, hogy egyedul hagyom, hadd jatsszon egyedul, de ez nem szokott olyan sokaig tartani. Max fel oracskat. Kép
Ha latom, hogy unja, vagy elege van, akkor kiveszem es valahova mindig leteszem. Kép

Szoszi: Bazsinak jobbulast es remelem, hogy hamarosan visszater az etvagya. Nem csoda, hogy az antibiotikum mellett nincs etvagya. Ez felnotteknel is igy van. Gratulalok az atfordulashoz! Kép En is imadom, amikor Lili muveli ezt.

Linda: Jobbulast Danikanak is. Kép Hat, akkor tali kilove egy darabig, amig meg nem gyogyultok szepen. Kép

Pano: Beninek is jobbulast es nagyon szep sulya van! Kép

Orsi: Hugodnak sok sikert a babucihoz! Majd csak osszejon. Kép Ruhak! Kép Mi szerencsere 3 eves korig el vagyunk latva rengeteg ruhaval. Azert neha ha valami megtetszik, megveszem, de eleg ritkan vasarolok. Kép

Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok Lányok!

Nem akarok ám zavarogni, csak gyorsan írok egy pár sort!
Szeretném, ha tudnátok, hogy Lindával tegnap elszívtuk a békepipát (persze csak virtuálisan Kép), és nagyon drukkolok, hogy az a fránya láz Daninál elmúljon (persze akkor is drukkolnék, ha nem kötöttünk volna békét, mert tudom, milyen rossz, amikor a szemünk fénye beteg)

Anitabori!
Csak remélni merem, hogy már nem haragszol rám a múltkori dohányzásos-gyógyszeres hozzászólásom miatt (egyszer már írtam, de megismétlem, sajnálom, hogy annyira sarkosan fogalmaztam Kép)

Én azért nem írtam ide már utána, mert Zsuzsa kivételével (meg ma Orsi) senki nem szólt hozzám Kép De tudom ám, milyen a női szolidaritás Kép

Azt nem tudom bevállalni, hogy mindkét topikban folyamatosan írogatok (ne féljetek Kép), de ha valaki megszólít, biztosan fogor rá válaszolni.

Azt pedig nagyon szívesen felajánlom mindenkinek, hogyha esetleg valamit otthon nem lehet beszerezni, de itt igen, akkor megpróbálom Kép Viszonylag gyorsan haza is tudom küldeni, mert minden héten van futár, max. a Külügybe kell érte bemenni!

Minden betegnek (felnőttnek, gyerkőcnek egyaránt) mielőbbi gyógyulást kívánok! Kép

Bocs, hogy egy kicsit sok lettem (mint mindig Kép)!

Puszi

Kriszta

Kép
lujzika

Lujzika,

Nagyon közel lakom a KülügyhezKép Amúgy szerintem hamarosan erősítem a távolélő anyukák csapatát, majd januárban eldől, de nem leszek túl messze TőletekKép
Kika
kika

Szöszi, Bori észre sem vettem, hogy arany lett belőle. De azért örülök neki. Kép

Bori, én is remélem, hogy Noncsi hamar kinövi a betegséget. Abban bíztam, hogy majd ehet szilárdat és jobb lesz de egyelőre semmi ilyet nem adhatok neki. Kép

Linda, Daninak mielőbbi jubbulást.

És a mamádnak is Szöszi. Kép

chello
chello

BoriKép
Most latom, hogy nem is gratulaltam a fogacskahoz. Akkor ez a topik 3.-ik fogacskaja MucskaKép Annajanak 2-je utan, vagy valakit kihagytam?
Egyebkent, szerintem Benit is kivihetned, mert a hataror nem szokta atpelenkazni a kolykoket!Kép
De nalatok legalabb 2 evre adjak, nalunk siman 5-reKép

RitaKép
Az a poen, hogy szerintem mar jobban van Balazs gyulladasilag, de most kezdtuk el megint az antibiotikumot, es ettol meg mas bajunk van...
Ma is szepek vagytok!!!

PanoKép
Anyunak is laza van, kohog, faj a hata.Megfazott.
Laci ejjel 2-kor indul (de ma d.u meg atugrik DebrecenbeKép) es szombat ejjel er haza. Vasarnap reggel pedig indul Szegedre, tudod a sogornommel...Erdemben legkozelebb hetfon lesz, amikor is dolgozik Kép vagy Kép

LindaKép
En mindig viszem a gyerek utan a gozolgo labost, csorogtak az ablakok nalunk is...De, mint Pano irta, Neked vigyazni kell, nehogy leforrazza magat Dani.

AnikoKép
Hogy vagytok?

Tenyleg, mi lehet Dzscs-val?Ugye, rola szules utantol nem tudunk...

szoszi
szoszi

sziasztok!

Nos, ma lencsevégre vettem a lánykámat!

Kép

Kép

Mi elvagyunk. Már csak Edina taknyos egy kicsit. ÉS nekem megint fáj a fejem sajna Kép

Linda: már megint beteg Dani? Volt vagy 2 hét szünet Kép Mit mond a doki? Jobbulást!
ZSófi is élvezte a játszóházat!
Kép
Kép

Rita: akkor a te lánykád sokat alszik! Edina 4-szer alszik egy nap, de összesen 2 órát!!!
Képek Kép

Anita: Dorka útlevele Kép Fogacska Kép
Daniék kirándulása: csak meg ne fázzanak! MErre mennek?
Tényleg hiányoznak a képeid!
5 deka? Az már semmi! Azt megszavazzuk Dorkának! Rögtön sejtettem, hogy a mérleget viszitek vissza, és nem a gyereket!

Jerry: feladvány Kép

PAnó: mevolt a keresztelő?
Logikoktél? NEm ismerem, de utánanézek! Miylen sűrűn jelenik meg?

Szöszi: jobbulást Anyukádnak! Mi a baja?
Az is lehet ám, hogy most valami új van Bazsi életében, és ezért nem foglalkozik az evéssel! Ilyen van! De én főleg nagyobb korban tapasztaltam ZSófinál!
De az is lehet, hogy te is nagylány leszel??? Kép

Kisdió: tejcsi Kép HAjrá!!!

Orsi: pelenka Kép Akkor csak sikerült neked is venni Kép

Anikó: és hol szedte össze a legényke a kötőhártya gyuszit??? Jobbulást neki!
Te már oké vagy?

Ildi: puszi! Látom szépen fejlődik Lucas! Kép
Szuri Kép

VAnnak még eltűntek! Mindenki bújjon elő!

ZSuzsa
zerko

Zerko,Kép
Még mindig nagyon szépekKép
Amúgy szerintem Edina tiszta JánosKép

A vállán a képen jobb oldalt az "tűzfolt"?

Kika
kika

Sziasztok!

Anita,
a képet előre is köszönömKép Nekünk is megjött ám ma az útlevelünkKép Szerintem nemsokára már megnézhetem kedvenc áruházadat. Azért ha leírnád, hogy hol is van??

Zsuzsa,
még mindig nem tudomKépKép Brinkmannra tippeltünk, de a keresztnév nem stimmel! Igaz egyszer már volt egy "Leon Uris" feladvány, aki addig számomra teljesen ismeretlen volt, aztán még aznap találkoztam vele egy könyvborítónKép
Nagyon szépek a képekKép

Hajni
nalika

Helló Csajok! Kép

Linda:Szegény Dani! Kép Pedig már úgy örültem,amikor olvastam,hogy milyen jó napod volt tegnap.Jobbulást Neki! És egyáltalán nem vagy parakirály.Én is azonnal felhívtam az ügyeletet,amikor Gerinek ilyen magas láza volt,pedig Ő már 8 éves.Annyi rosszat hall mostanában az ember,hogy szerintem inkább feleslegesen vizsgálják meg,minthogy gond legyen.
Kérdésedre passz! Kép

Orsi: Szia! Kép
Nagyon irigy vagyok az esküvőért. Főleg a tánciért.Imádok mulatni. Kép Tündér Gergő KépHugicádnak hajrááá!!! Kép
Ez az új Kenguru bolt nekem nagyon tetszik.Meddig van az akció,nem tudod?
A télizsákotok honnan van,és mennyi volt,már annyiszor szerettem volna kérdezni.Teljesen beleestem. Kép

Kisdió:Tejcsi ügy:fog az menni,meglátod.Jó ízlése van Ákosnak.Az anyuci teje csak jobb,mint a tápszer. Kép
Látom nem semmi napod volt tegnap. Főnök,védőnő Kép
Érdekes,hogy az én gyerekorvosomnak sem gond,ha fogy a tejcsi.Szerencsére a védőnőm foglalkozik evvel is.
Ezt a hamar sötétedést én is utálom.Tegnap Kata meg is kérdezte,hogy miért hagyjuk bent estig Gerit a suliban.Nem értette meg,hogy még csak 4 óra van,és nem azért van sötét,mert este van. Kép

Hajnimaci:Én jobban vagyok,de látom,nálad nagy a baj.Sajnálom a rosszkedvedet,és csak azt tudom mondani én is,hogy próbálj időnként egy órácskára elmenni Benőke nélkül,hátha segít.Sok puszi!

Bnm:egér helyett madár? Kép Azért ez egy fokkal jobban hangzik.

Zsuzsa:Neked is jobbulást! Kép Én is azt várom mindig,hogy a zuhany alá állhassak,ott nem hallom a gyereksírást. Kép Aztán ha elzárom a vizet,akkor kezdődik minden újra.
Képek Kép Kis alultáplált Edina! Kép Jó lehet ez az Állatkerti játszóház,csak a parkolás ne lenne olyan bonyolult.
Te az Anne Geddes képeket sem szereted?

Süncsi:Szegény Andriska! Meg szegény Te! Jobbulást Nektek! Ezt az ellenanyagdolgot nekem is így mondta Zita,úgyhogy szoptattam ezerrel a láz alatt is.

Mucska:Azért jó,hogy jössz ide is.Hiányoznának a jókedvű írásaitok.Puszika Neked! Kép

Nalika:Jaj,Neked meg a lábad? Akkor ez nem volt egy szerencsés séta. Kép MOst hogy vagy?
Ha a rendőrautó nem vett észre,akkor nem is vagy olyan béna,nem? Kép Mégiscsak lesz jogsid? Kép Kép Kép
Katának már születése óta van nagyon gyakran kötőh.gyulladása.Valszeg ( a dokinő szerint) nagyobb az orrmandulája,és ha nátha idején még meg is duzzad,akkor a váladék nem tud az orrán lefelé folyni,hanem felfelé megy a szeme felé.Kép

Lino:Sziaaaa!!!!Kép Betegség miatt nem voltatok 3 hétig oviban? Akkor remélem már meggyógyultatok! Puszi!

Rita:angyalka-Lili Kép Képek Kép

Na,ezt most elküldöm,nehogy kárbavesszen!

Anikó
vakili

Kika: nem! Az csak egy véletlen dolo! Szerintem már nincs is!

NAlika: Brinkmannt meglesem! VAlahova el kell tenni a sok n betűt! ÉS nem lehet túl nehéz sem a pontok alapján!

ZSuzsa
zerko

Hali Mindenki!

Lilla természetesen felébredt mire leültem netezni.Kép
Calcimuscot megfázáskor szokjuk használni. Lilla általában meg van fázva.

Ma nagyon üvöltősek vagyunk. A kisasszonytól zeng az egész ház. Szerencsére a lakók megértőek, és csak ilyeneket mondanak, hogy "tágul a tüdeje", meg "az én fiam is ilyen volt, és most észre sem veszem, ha itthon van" . Kép

Berci babával még nem volt meg a hivatalos eljegyzés. Viszont nagyon egyetértenek..ha Berci sír, akkor Lilla is, és fordítva.Kép Berci sokat tanult Lillától, pl, hogy hogyan kell üvölteni az utcán, hogyan vegyük rá anyát a babakocsi szellőztetésre.Kép

Most gyorsan csatolok sok képet, és megyek, mert már Manó türelmetlen.
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Anikó: a Kim Anderson jobban bejön. De az is csak mértékkel!
zerko

Timi: nagyon aranyos ez a menyasszonyjelölt! Kép
zerko

Folytatom: Kép

Swen:Tényleg gyanús,hogy itt terjed a vírus,bár az ismeretségi körben is sok a göthös. Kép
Bébikomp:nekünk egyik lurkónál sem volt,mert balesetveszélyesnek mondják.de anyu szerint én nagyon bírtam vele rodeózni. Kép Mailedre még nem tudta válaszolni,de igyekszem.

Amatőr: anyukád Kép Telefon Kép Még jó,hogy itt van Neked a topic társaságnak Kép

Szöszi:Már örülte,hogy vége a sztrájknak,erre mit kell olvasnom...Kép Apa utazása Kép Anyukádnak jobbulást!
Gyógypuszikat átadtam Bencusnak! Kép
Kinőtt ruhák:én már el is adtam egy csomót,hogy elférjek. Kép

Chello:tulajdonképpen mennyi idős koráig kéne szedni Noncsinak ezt a gyógyszert? Puszi a menyjelöltnek! Kép

Timi?de jó,hogy tudtál jönni! Kép Ügyes baba ez a Lilla. Képeket várjuk! Kép

Ildikó:Szuri Kép Nagyon szép baba Lukács barát. Kép
Most éjszaka az én Bencém is 3 óránként szopizott.Nappal meg már 4 napja másfél óránként.Nehogy azt hidd,hogy fáradt vagyok... Kép

Kisdió:éjszaka Kép vagy Kép ? Célzott kaki Kép

Bori:Veled megbeszéltem telcsin. Kép
Elküldenéd Nekem is mailben a babás táblát?
Én is úgy imádtam Katát kisruhába öltöztetni.Kép

Panó:köszi. Kép Pont tegnap gondolkoztam rajta,hogy mikor leszünk már egyszerre mind egészségesek...Akkor látom,Nekd is eszedbe jutott.
700 g hízás Kép
Egy időben a mi ismerőseink is minden nap kaptak tőlünk vírusos üzenetet,pedig mi nem is küldtünk.Kiderült,hogy a gép generálja őket magától.Nagyon veszélyes,minket le is kapcsoltak akkor a hálózatról,ha emlékszel.Teljesen újra kellett telepíteni mindent.

Zita:meggyógyultatok? Puszi! Kép

Lujzika:nagyon sajnálom,hogy megbántódtál.Mi nem nagyon ismerjük egymást,mert én elég ritkán tudok jönni,de azért most küldök Neked egy nagy puszit!Kép

Na,végére értem a jegyzeteimnek,nem is tudom,mikor írtam ilyen sokat.n fgrztgzujgtuu
Ezt most Bencus írta Kép

Na,sziasztok!

Anikó
vakili

Sziasztok,gyorsan beugrottam...

Este majd visszaolvasok.Kép
Nagyon fárasztó hétvégénk volt,ma végre tudtam pihenni,de a jóban ismét rosszKépKép,hogy Véna drága tegnap betörte a bejárati ajtónk üvegét a táskájával,és a fűtés is elromlott.KépMost hozza apukám,a jó öreg villanyradiátorokatKép a nyaralóbólKép

Most el kell mennem,ígérem olvasni is fogokKép

Puszi,Nanda
nanda

Sziasztok!

Írnék én már végre, de Katica itt trónol az ölemben és nem nagyon hagy. Ma oltást kapott délelőtt, az elsőnél még nem sírt, de a másodiknál nagyon Kép Láza nincs, viszont ma eddig össz 10 percet aludt, úgyhogy remélem, hogy most már hamarosan elalszik és akkor jövök ám Kép

Addig is pussz mindenkinek:
Szilvi
lino

Nanda: ejha! ÉS beszéltél Eszterrel? VAgy javult a dolog?

Lino: szegény Kata Kép
ÉS a súlya? HAsznál a no diéta? Borogatod a lábát?
Küldöm az álommmanókat!

ZSuzsa
zerko

Anikó, ameddig bukik addig szednie kell. Kép Azt mondják, hogy általában 7-8 hónapos korukban elkezdik kinőni és 1 éves korukra megyszűnik. Remélem mi is ebbe a kategóriába tartozunk.

Nektek is puszi,
chello
chello

Anikó!

NAgyon köszi, ari vagy!

Linó!

Én kértem reggel Chellotól álommanót, jött és itt ragadt. Küldök belőle!

Timi!

NAgyon szépek vagytok.
Én még kórházban voltam amikor megtudtam , hogy mi van és utána szólt Chello, hogy meg is született a hercegnő. Örülök szívből, hogy jól vagytok!!!!!! ez a leglényegesebb. Na meg persze szépek is vagytok.

Chello!
Nem jött levél azóta se, de nem is tudok fellépni. Kép
A.

Andi
Kép
mucska

az álommanót tessék nekunk is visszakuldeni! Most ismét lebírkóztam Martint, de ha megint felébred 10 perc múlva én nemtudommit csinálok! Kép

Majd jövök késobb rendesen-remélhetoleg

SorayaKriszta
soraya

Kriszta: hozzánk sem talált ide az a manó! Szombat óta valahol császkál Kép

Zsuzsa
zerko

Nalunk van alommano: az elobb elaludtam a fotelban szoptatas kozbenKép Bezzeg Bazsi...
Na, megvolt a bufi, megyunk a masodik fogasra vissza...
szoszi
szoszi

Szöszi, a második fogasra vagy fogásra? Kép

Na, Martin bealudt, esetleg eszem valamit végre... Zsuzsa, álommanót átkuldtem! Kép
soraya

Timi!
Nagyon szép ez a lányka! És ez a fejpánt!!! Kép

Zsuzsa!
Az Ő képeit nem ismerem.Hol lehet megnézni?

Nanda!
Fűtés,Véna. Kép Túl sok ez a jóból. Maya hogy van?

Lino:oltás-szegényke. Kép

Mucska: Kép

Soraya.Bírkózás. Kép Ma mi se sokat aludtunk.

Szöszi:szóval begyűjtötted Magadnak az összes gyerek álommanóját? Kérem vissza Bencusét,mert már összeesek. Kép Kép

Anikó
vakili

na, kellett nekem továbbkuldeni ezt a fránya manót! Martin fel is ébredt,kemény 40 percet aludt. Ma ez a második 40 perc szunya reggel óta Kép

Anikó én is összeesek, szolidaritok Kép
soraya

SziasztokKép

Félkezezek, úgyhogy kicsit lassan fogom ezt megírni.Kép
Úgy látom már csak a mai nap visszaolvasásával is gondjaim lesznek, nemhogy régebbiekkel!Kép Van itt termés kérem szépen!KépKép

Bori
Én véletlenül lettem törzsvásárló, amikor Gergőnek vettük a rucit, amiben hazahoztuk a kórházból. Még pocakosan. Azóta el is felejtettem, hogy van ilyen kártyám, de küldtek egy levelet, hogy lesz ez az akció, 16% kedvezmény + ebben a boltban még 8 %, mert ez most nyílt.Kép Szerintem megéri törzsvásárlói kártyát kérni!Kép
A bolt szerintem tök jó, de furi, hogy nincs benne pelenkázó helység! Mikor szerintem sokan kisbabával mennek oda!
Ok, gondolkodjunkKép Nyitottál sört?KépKépKép

Kisdió
Nálunk is érdekes volt az éjszaka! Mi csak fél órát altatgattunk 4-kor.Kép De aztán szerencsére fél 8-ig aludt!Kép

Rita
Menyasszonykánk tüneményes!Kép
Átaludt éjszakaKép Megsúghatná Gergőnek is, hogyan kell!Kép

Anikó
Szerintem az akció novemberben van.
Hugicám nevében is köszi!Kép
A zsákot az Árkádban vettük, nem a Kenguru Gold boltban, hanem mellette kicsivel a másik bababoltban. Volt még drappban is, meg még másféle zsákok is, de nekem ez tetszett a legjobban, mert ez majd dzsekinek is jó lesz és állítható a méreteis! És az ára sem volt a legdrágább!Kép

Na, közben letettem Prüntyögit ( mostanában a Bimbi-Bumbi becenév a kedvenc itthonKép) és a végére is értem a mai napnak. Megyek gyorsan pótolom a régebbieket!

Timi
Képek tündériek!Kép

Soraya
ÉbredésKép

Linó, Panó
Puszika Nektek!Kép

Linó
OltásKép

Nanda
Azért van egy anyósod!Kép Majd leírod hogy sikerült neki az üveget betörni? Nem semmi!
FűtésKép

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Az álommanó nem ért ide Kép

Anikó: <a href="http://www.andrea-schroeder.com/Kime.html" target=_top> Kim Anderson képek</a>

ZSuzsa
zerko

Anikó!

Bocs, hogy csak most válaszolok, remélem olvasod Kép
De azt hiszem, nem én bántódtam meg Kép
De nagy puszi neked is KépKép

Kép
lujzika

Sziasztok!

Elkezdtem visszaolvasgatni, de olyan régen voltam, hogy meg se nagyon találtam. Na de azért próbálkozom! Kép

Orsi: de jó, hogy ilyen jól sikerült az utatok! Ma én is KenguruGold-oztam (nekünk is van törzskártyánk), végre vettem Katának egy igazán nőcis ruhát, csak harisnyát nem találtam egyenlőre neki hozzá. Picurkád meg nagyon ügyes, hogy ilyen jól bírta az utat.

Mucska: köszi az álommanót, valahol elakadhatott, mert Mazsika még fél 4kor is hőzött meg brummogott, de aztán mégis ideért, mert elaludt. Persze addigra meg a nagyok ébredtek fel.

Szöszi: anyukád Kép Párod utazása Kép Már én is előre utálom a jövő hetet érte. Nagy gratula a forgáshoz!!!

Linda: remélem kiért a doki, és tud valami használhatót mondani! Jobbulást! És sok puszi!

Süncsi: Andriska hogy van? És Te?

Zsuzsa: 530 g hízás (6590) és 4,5 cm a hónap eredménye. Dec 7-én szép napunk lesz: Kata kapja az 5 hónapos dupla szuriját, Nóra meg a 3 évest Kép Fejed Kép Képek Kép

Anikó: látom végre Te is sűrűbben tudsz jönni! Kép Szerencsére nem voltunk betegek 3 hétig, hanem inkább felváltva, és akkor se túlzottan (orrfolyás, köhögés), csak a múlt héten meg őszi szünet volt. Jobbulást Bencusnak is! Nálunk most királyság van, nem kell senkinek fújni az orrát, nem köhög senki, ennek megfelelően teszik romhalmazzá a lakást Kép

Egcsi: de jó, hogy itt vagy!!! Meg, hogy a párod már itthon dolgozik! Kép Gyere amikor csak tudsz!!!

Timi: nagyon szép Lilla baba! Kép Azok a kék szemek! Te is nagyon hiányoztál ám!

Nanda: anyós Kép ajtó Kép Mayával mi a helyzet?

Swen: merre vagy? Botond hogy van? Képzeld Kata azóta is majdnem minden reggel 5 és 6 közt kakil, és ő vissza is alszik, sokszor cici nélkül, na de én?

Kisdió: remélem rendeződik a tejkérdés!!! Kaki Kép

Ildi: Lukács barát nagyon édes!!! És milyen nagy már! Olyan jó, hogy tudtál jönni! Hiányzol ám!!!

Soraya: írtam Kép

Zita: merre jársz? Meggyógyultatok?

Mariann: ha benézel, neked is nagyon sok pussz!!!!!!!

Bori: fogacska Kép Hol sikerült normális méretű harisnyát venned Dorkának? Szóval ki akarod lopni Katát az országból Kép ?

Vali: mi van veletek? Írjál azért néha!

Chello: gyógyszer mizéria Kép Kilók Kép

Rita : éjszaka Kép Örülök, hogy megjavult Lili! Kép Képek nagyon aranyosak!

Jerry: neked is akartam írni valamit, de tiszta lyukas az agyam, így csak sok pussz Kép Á! Tudom már, azért egy narancshajú képet én is megnéznék Kép

Maci: nagyon sajnálom a műtétet! Kép Nagyon drukkolok, hogy minden rendben menjen!!!!!!

Bnm, Nalika, Lujzika, Kika, AmatőrHajni, Fifianyu: titeket olvastalak a másik topicon, de hova tűnt Zsuzsi, Dzscs, Kakukk, Annikó, Kinga????

Igyekeztem nagyjából mindent végig olvasni, de azt hiszem egyszerűbb lesz innentő majd újra bekapcsolódni!

Sok pussz mindenkinek!!!
Szilvi
lino

Szilvi,
látom te még mindig szeretsz mindenkit megemlíteniKép Sok puszi neked!!!!

Hajni
nalika

Anikó és Linó pusz,pusz.
Rita: jók a képek.

Panókám reggel nem valószínű, hogy jövök, így a holnapi menű tojásleves és fánk saját kezűleg sütve 1 kg lisztecskéből Küldjek?

Zsuzsa!

Itt is láttam ám a lányokat!

És ha reggel nem tudnék jönni a főzőcske miatt, akkor: Zsuzsáéknak és MAcinak holnapra boldog hófordulót!
Szép álmokat MINDENKINEK!
MucskaAndi

Andi
Kép
mucska

Sziasztok,

Rita,
kicsi nyügi azért volt az utóbbi napokban, de ez szerintem teljesen normál mértékű voltKép
JárókaKép Én szerettem benne üldögélni, nagy párnákat tettem bele, olvasgattam, Dani meg izgett-mozgott, rágcsált, satöbbi

Lujzika,
békepipa LindávalKépKépKép
cigis ügy: teljesen rendben van a dolog, hidd elKépKépKép semmi harag nincs a szívemben, sem megbántottság, sértődöttség, azt sem tudom, mi azKép
és nem voltál sokKép

Mucska,
brassói: pár hete hoztam össze az Elsőt. Pulykamellből készült, és nem sült krumplival, hanem párolt és kicsit lepirított típusúval, de isteni lett
és továbbra is szeretnék néha fotót látni a pólóidól - tudod, mint régenKép

Szöszi,
bébicsere a határnálKép majd most erősen figyelek, mennyire lesz szemfüles a határőr
anyukádnak jobbulást, neked kitartást a köv.napokhoz
Bazsi remélem már jobban, a kajája miatt ne aggódjKép

Linda,
Daninak nagyon gyors javulást kívánokKépPicinek (vagyis Óriásnak) pedig, hogy ne kapja el...

Zsuzsa,
fotók mindKépKépKép
Daniék Ócsára mennek - mennének (természetvédelmi terület, nagy park, Boszi-erdő, lápocska, stb)

Nalika,
melyik áruházra gondolsz? A H&M? Tudod, én még nem jártam olyanban...DE ami késik, nem múlikKép

Anikó,
börzén adtad el, vagy ismerősnek a kisruhákat? Én is tervezem. Ha esetleg jönni akar még egy áldás, majd kap újakatKép A mózest már el is vitték vagy egy hónapjaKép

Timi,
fotókKép
Honnan netezel, a munkahelyedről?

Nanda,
sikerült a gépeddel csinálni valami? Jön ám továbra is a vírus a címedrőlKép De gond nincs, mert kiszűri a rendszerem
VénaKép Maya?

Linó,
örülök, hogy a szuri rendben voltKép
A növekedéssel te is elégedett vagy, ugye?
Dorka nem harap, de hát ezzel a foggal kérem szépen...
Lili hasiKép
Ma is vettem harisnyákat...Ma a La Halle-ban...Annyira falatokKép Krémfehér, bordós-rózsás virágokkalKép A másik szintén krémfehér, apró világosbarna tappancsnyomokkalKép
A múltkor meg a Babaházban vettem, spec. EuroparkKép (ezt kérdezted)
Milyen a nőcis ruha? Kenguruban olyan is van? Ott nem is láttam még olyasmit

Swen,
merre...?

Kicsi Dió,
hogy vagytok? Tejcsi, lázcsi?

Maci,
16-án csak rátok fogok gondolni, és erősítelek benneteketKép
Hogy van a lelked? És a babusé?Kép

Dorka már szunyál, Dani mesét hallgat mely apuci szájából szól, én meg be is fejezem magam.
Ma felpróbáltam a fürdőrucimat, és jót vihogtam magamon, miért is gondoltam, hogy fel bírom erőltetni a teli kannáimra a felsőrészt...Marad az egyberészes nagymamisKépViszont a nadrágjaim egytől egyig leesnek rólamKép

mindenkit ölelek
Anitabori
És aki már tényleg elmondhatatlanul régen volt:
VALI!!!!!!!
A számát tudjátok? Nincs benne a táblicskumbanKép
drbusborbala
Budapest, XX.

Bori!

Holnap inkább a fánkot akartam küldeni, de ahhoz hogy rakjam a pólót. Egyébként megyek fodrászhoz, majd meglátom, hogy mit is tehetek. Jön a kisasszony is . Már nagy a haja Kép
Mégegyszer gratula afogacskához!
Pusz:MucskaAndi

Andi
Kép
mucska

Soraya
Most láttam a képeket, nagyon édesek mind!Kép

Na, most már képben vagyok, már értem ezt a két topik dolgot.Kép

Mucska
Szerintem jó az ötlet és nem hiszem, hogy bárki megbántódna, talán félreértés volt az egész, már amennyire nekem lejött. Én is be fogok nézni majd hozzátok, ha lesz időm és azért biztos Ti is jöttök ide! Téged már láttalak, szólj a többieknek is, mert olyan jó a stílusotok, hogy nem szeretném itt hiányolni!Kép

Linó, Bori, Anikó,Linda, Zsuzsa, Panó, Swen, Szöszi és mindenki-mindenki, hisz jó hosszú lenne felsorolni: PUSSZ!Kép

Most megyek, mert mindjárt folytatódik a Vészhelyzet.Kép

Holnap egyedül leszek Gergővel egész nap, úgyhogy nem biztos, hogy idejutok. De azért ne felejtsetek el!Kép

PuszikaKép

Orsi

avocado

Anita,
fürdőruhaKépvagy Kép De a nadrág az határozottan KépKépKép
Azt azért meg tudod mondani, hogy mi a teljes neve az áruháznak, mert arra nem emlékszem?
Vali jól van, épp pénteken beszélt vele Anikó amikor sétáltunkKép Bővebbet nem tudok rólaKép
Pusz,
Hajni
nalika

Sziasztok
Latjatok nagyon igyekszem. Lucas mar alszik es Laura isKép. Csak el ne kiabaljam!

Alommano nalunk sincs, csakis Borinal lehetKép.

Soraya
Latod-latod, tegnap elkiabaltuk, pedig meg mondat is, hogy csak el ne... es tessek. Te szegeny, de oda se neki, ha nincs idod enni, legalabb aramvonalas leszel mire megyunk haza, en meg sarga az irigysegtol.

Bellana
Te draga, dehogy haragszom, utana jutott eszembe, hogy miert is zavarlak ezzel amikor emilt is tudok kuldeni. Remelem Dani gyorsan meggyogyul, ez a magas laz szurnyu lehet. Egyebken en is mindig parazok, ha mar egy picit is kohog Laura.

Szoszi
Holnap igerem csinalok sztarfotot a szerelmetes kisfiamrol.

Pano
Aranyos vagy, most mar tenyleg probalok jonni es kepbe kerulni.

Bori
Gratulalok a fogacskahoz, tegnap tenyleg kicsit rossz volt a vonal, de azert jo volt beszelni.

Mucska
Neked, illetve Annanak is gratulalok a fogacskahoz, remelem nem viselte meg nagyon. Koszi a megemlekezest. Brassoi... nyamm-nyamm, volt hozza teljfolos ubi-salata is?

Timi
Jajj, de edes ez a Lilla, mar olyan regen lattam rola kepet. Nagyon meglepodtem mekkorat nott. A lancreakcio erre is mukodikKép

Aniko
ääääääääääääääää dehogy, szinte magam elott latlak, ahogy estenken meg tornazol, hogy a megmaradt energiat valahogy kiadd magadbol. Kulonben en is ezt csinalomKép.

Felebredt a kisfiam szioka, ha gyorsan visszaalszik meg jovok, mert Lino kimaradt.
puszka
Ildiko
salla

Ildi!

Hát az nem volt! De legközelebb lesz.

Puszika!

Orsi!

Igen lassan tisztázódnak a dolgok és amott is várunk természetesen. De ott nem kell olvasni, mert hihetetlen a mennyiség. De az épp arra lett kitalálva.
Csak irj amiről kedved van.

Most már tényleg szép álmokat, mert lassan csinálhatom a fánk tésztáját és még le sem feküdtem.
MucskaAndi

Andi
Kép
mucska

Ismet en...

Lino
Te is hianyoztal am nagyon. Katica-bogarka meg azert nem pityergett az elsonel, mert az nem csipett, itt legalabb is ezt mondtakKép. Bar nem tudom otthon milyen szurit kaptatok most. Itt PDT ami szamarkohoges valamilyen torokbetegseg illetve veszettseg es HIB agyhartyagyulladas elleni.

Bori
Szerintem az egyik ok az az lehet, hogy Mo. nem tagja a Schengeni egyeszmenynek, a masik meg az, hogy 14 even aluli igazolvannyal nem rendelkezo gyermek csak ervenyes utlevellel utazhat kulfoldre. De ne keseregj eppen olvastam, hogy amennyiben Suncsihez szeretnel utazni a svajci hataron eleg a fenykepes igazolvany felmutatasaKép.
Mi is most csinaltatjuk az utlevelet Lucasnak, de mi tizevre szolotKép.

Kriszta
tenyleg ti, hogy alltok a temaval? Nem is beszeltunk rola.

puszika, megyek babazni, mert idaig az apja fogta.
Jo ejszakat mindenkinek
Ildiko
salla

Szia csajok, nem olvastam vissza semmit, csak bejelentkezem. Daninak torokgyuszija van, kaptunk antibacit, cataflam cseppeket, kúpot...
Most is lázas. Kép Rettentő nyűgös is volt ma.
Ezért volt tegnap olyan jófiú. Kép
Méregzsáki nem beteg, remélem nem is lesz az.

Ildikó: sok puszi neked!

Többi kedvenc anyucim: ha sikerül majd visszaolvasni írok mindenkinek. Kép Gondolom epedve várjátok. Kép Kép

Linda
bellana

Sziasztok,ha ma nem tudom befejezni,akkor holnap de jövök.Bár most látom elmúlt éjjfél,enyém az aranyKép

Mucska,nagyon remélem jössz még ide is,nagyon hiányoznátok nekem,és Gino isKép

Borikám,gratula a fogacskáhozKép
Hová mentek ausztriába?Mi is tervezzük,karácsony környékén mennénk,talán Salzburg-ba.Nekem kiskorom óta nagy álmom,ott karácsonyozni,de a család nem akarja,hogy az ünnepek alatt távol legyünk,pedig én mennék nagyonKép
Írd majd meg,hogy milyen volt!!!

Linoka,
Akkor nálatok a Mikulás szurit visz a gyerkőcöknekKép
3 hétig no ovi?Hogy bírtad?KépMeggyógyultak a csajszik?

Zsuzsa,még mindig csodaszépek a lánykáidKép
MunkásokKép
Gyógyulj meg hamarKép

Orsi,szuper lehett az esküvőKép
Nagymamám is ott lakik,Nyíregyháza mellett,Császárszálláson egy kis tanyán.Nagyon szeretek ott lenni,de amióta meghalt a nagypapám sajnos nem voltam,valahogy még nagyon felkavaró lenneKépPedig gyerekkorom legszebb nyarait töltöttem ottKép
Gergő nagyon jó babaKép

Timi,
De jo hogy újra itt vagy,nagyon szép a kislányod,Kép Gyere amikor tudsz!!!Jó egészséget kívánok nektekKép

Most el mert elájulok,délelőtt folyt.köv.

puszi,Nanda
nanda

Csak hogy ne érezzétek jól magatokat, ellopom az aranyat, mert amott nem sikerül Kép
Szép reggelt mindenkinek!

Itt mindenki hétalvó?
Én már kész vagyok a levessel és kel a fánkom!
Konakionosok! ma szerda van!
és Megasztár.
Nanda!

Pusz és fogsz még látni képeket! És remélem, hogy a gondjaid megoldódnak.

Itt minden rendben, enyém gyerek még alszik. MA megyünk délután a fodrászhoz. Hát hiába: nagy a haja.

Mégegyszer Zsuzsa és MAci: boldog hófordulót!

Ébresztőőőőőőőőőőőőőő!
A.

Andi
Kép
mucska

Sziasztok!

Zita: boldog névnapot Rékának és boldog szülinapot Ádámnak!!!

Bnm: Rékának boldog első névnapot!

Zsuzsa, Maci: boldog hófordulót!

Linda: remélem jól telt az éjszakátok és Dani nagyon gyorsan meggyógyul!

Mucska/Andi: fent vagyok ám én is, csak eddig a gyerekeket készítettem össze az oviba, ma apa vitte őket. Fánk: most nagyon megkívántam Kép

Nalika: most olvastam, hogy Timi továbbra is a manökenek klubbjába tartozik Kép Kata szintén Kép

Bori: súlygyarapodás nekem oké, dokinéninknek is, úgyhogy nem aggódom! Kép ma itt még szép idő van, úgyhogy hajrá kirándulás! Lilinek azóta sincs hasmenése, remélem már nem is lesz. Nőcis ruha: rózsaszín (a változatosság kedvéért Kép ) és egy eszkimó kislány van az elején, meg adtak hozzá egy fehér vékony pulcsit. Azért egy sapekot is vettem ám Kép Holnap akkor útba ejtem a La Halle-t harisnya ügyben Kép Gatyák Kép Enyémek is leesnek, de csak azért, mert fel se jönnek, így nem nehéz lecsúszniuk Kép

Orsi: azért biztos megbirkózol ma az egyedülléttel Kép

Kisdió: hogy vagytok? Tej? Láz?

Kriszta: Martinnak is boldog névnapot holnapra! Most tartjátok?

Ildi: igen másodszorra kapta azt amiben a tetanuszt kapta Kép Nóra most még nagyon lelkes, hogy legközelebb ő is kap Kép Féltékenységgel hogy álltok? Meddig maradtok itthon? 10 évesen azért érdekes lesz, ha betudják azonosítani a mostani kép alapján Kép

Nanda: csajok szerencsére jól vannak, nem voltak sokáig betegek, csak nem akartam, hogy valami újabb csodás vírust kapjanak, utána meg őszi szünet volt. Mayának tetszik még az ovi?

Szöszi: remélem azért aludni is tudtál!!!

Swen: merre vagy? Hiányzol!!!

Kata jól van, nem lázasodott be egyáltalán, nem dagadt be a lába, 5kor felkelt a szokásos kakitúrára, de azóta is alszik.

Pussz:
Szilvi
lino

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?