Babaképek egyszerűen gyönyörűek!!!!
Na kaja meg volt: egy gramm sem jött vissza, én komolyan nem értem ezt a kisembert… 140-et tolt le hipp-hopp! Akkor mennyit ehet, ha visszajön egy csomó????
Navi: elvileg „csak” azért bukik, mert nagyon ömlik a tejem, plusz még mohó is, és ugye mint tudjuk még bömbi is, ennek az egyvelegnek köszönhetően tele van a pocó légbubikkal amik meg kinyomják a kaját, vhogy így… DE Kriszti talán jobban tudja… Az Uh-n 1ébként majd 20 percig nézték a pocót és a dokinéni össze-vissza tessékelte a légbubikat, mindig számolta, h megvan e az összes, vicces volt, azt mondta 1 bubi jött vissza vagy mi? De ez nem jelent semmit!!!
Rota: nekem is többek között ezért nem ajánlotta a védőnő. Totál megoszlanak a vélemények, pont mint a H1N1 oltásnál , fúúú de piszok nehéz döntés volt, mert nekem addigra már ott volt Bendegúz…
Sóoldat: hát megától nem jön ki, nekem pl vissza sem folyik, viszont van, h nagyon ügyesen prüszizik egyet, na akkor viszont repülnek a cicakakik.
Hát az igazásg az, h én mindent tesztelek magamon, vagy Apán mielőtt Boldinak adom. Így volt ez az összes hasmass dologgal, azt pl Apa vállalta be. Én meg az orrspricct. Megkóstoltam és fújtam is az orromba, nem kellemetlen és az íze is csak nagyon minimálisan sós. Egyet, vagy max kettőt szoktam beleereszteni az orrába és után oldalra fordítom, mondom nekem még nem folyt ki soha semmi, viszont után könnyebb egy picit fülpiszkával áttörölni, de csak olyan babással, és nem kell nagyon, mert addigra már felpuhulnak a leragadt trutyik. Aztán ha meg jön a prüszi akkor meg jön a mélyből is fel, az a legjobb, de olyan ritkán van. Viszont én nem nagyon merek porszívózni, mert azt mondta a védőnő, h irritálja a nyálkahártyát és még több váladék képződéshez vezethet… De nálunk szerintem csak a tejcsi van a nóziba…
Tea: én nem merek adni neki semmit a cumis üvegből, mert ismerve Boldit menten lecserélné a bimbim a könnyen megszerezhető táplálék reményében az üvegre…
Meg igazság szerint így is bukik annyit, mint a fene, ráadásul 2 óránként eszik… szóval nem tudom, de jól jönne egy szakmabeli véleménye is… Adjunk teát, h kicsit kihúzzuk a 2 órás kaját, mondjuk 3 –ra?
Hát nem tudom ezzel a hányás-bukás témával nem tudok dűlőre jutni. Most volt is benne darab, de inkább csak az eleje jöhetett vissza, nem tudom. Az uccsó kaja meg totál bent maradt, lehet csak nagyon tele volt a poci, végül is 2 óránként eszik…
Szex: hááát, mi másfél hete zöld utat kaptunk, de egyszerűen nem jutunk el odáig, h egymásra találjunk.
Boldi mindig esténként a legaktívabb, ráadásul a kiságyában ordít, az ágyunkban meg már csak nem lehet?! Ha nem én, akkor Apa alszik be, ha pedig egyikünk sem ,akkor Boldi foglalja be a cicimet. Már mondta is neki Apa, h mi van nem akarsz kistestvért??? Úgy fest nem!
Én nem is tudom, mi lesz velünk????